Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

daha zamanı caLmamış ama güzeL abim sadece teori o beLkide caLmıyacktı zamanı.Zaman caLmaya teşebbüsden atıLdı o zaman Gökhan neyse bidaha böyLe kırmızı kart zor görüLür,turuda bizden bu kart götürdü,o ayrı

Hiç bi oyuncuyLa DiyaLoga girmeden uyarmadan böyLesine gergin bi maçı yönetmeye kaLkarsa bi hakem işte sonuc..
    İnş Gs kupayı kazanamaz bundan gayrı tek isteğim bu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    oLayı birLeştirrsen şöyLe yani benim düşüncem şöyLe birebir yanında oLmadıgımdan tam bilemicem gecenin şu saati şunu tartışmakda garip ya neyse..

Gökhan iLk topu istiyor ilk istedğinde top geLmiyor ve taç çizginin yanında duran topa yöneLiyor herhangi bir vakit kazanmak yok burda topu eLine aLmış bırakmış değiL bişey yapmış değiL zamandan caLdıgıda söyLenemez.
    Gökhan ilk topu istiyor. İlk topu isterken zaten saha kenarındaki top orada duruyordu. Şimdi top istiyorsan atılan topu niye almıyorsun. Yerdeki topu alacaksan top at işareti niye yapıyorsun. Hadi iyimser yaklaşayım ve atılan topun tipini beğenmedi diğerini kullanacak. O zaman o topun saha içine girmesine izin vermezsin. Futbolcular senden benden cindirler. O top sahaya girerse maçın başlamayacağını bilirler. Buradaki amacı sahaya bir topun girmesini sağlamak ve oyun alanında iki top olamayacağı için o topun çıkarılma süresi + tacı kullanırken geçireceği süre ile avantaj elde etmek istedi. Zamandan çalma diye belirtilen kısım budur.

Birbirimizin fikrini değiştirirmiyiz bilemem. Ancak hani bir pozisyon olur hakem versede olur vermesede kimse birşey diyemez deriz ya bu pozisyonda öyle bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    oLayı birLeştirrsen şöyLe yani benim düşüncem şöyLe birebir yanında oLmadıgımdan tam bilemicem gecenin şu saati şunu tartışmakda garip ya neyse..

Gökhan iLk topu istiyor ilk istedğinde top geLmiyor ve taç çizginin yanında duran topa yöneLiyor herhangi bir vakit kazanmak yok burda topu eLine aLmış bırakmış değiL bişey yapmış değiL zamandan caLdıgıda söyLenemez.

Sen macı izLedin mi ?

Hayır maçı izlemedim . İzlemem de gerekmiyor zaten . Ben maç sonu yöneticilerin verdiği demeçleri , burda yazılan yorumları kastederek söyledim . Bu olup bitenler bilmem kaç senedir olağan şeyler zaten . Maçı izlemekle fln alakası yok. Suçu ne zmn kendimizde aramayı öğrenirsek işte o zaman sadece Futbol konuşulacak , tabi bunun da olması çok zor..

Biryerlerde sorun var ama nerde ? Fenerbahçe çok emek verdi Ulusoy'u yollamak için ee sonunda başardıda. Neydi Ulusoy zamanındaki feryat ? Hakemler bize oynuyor , hakkımız yeniliyor ,penaltı verilmiyor fln fln .. Ee şimdi Türk futbolunun patronu değişti , herkesin istediği bir Başkan'ı göreve getirdiler. Ama değişen ne ? Yine aynı şeyler gündemde.. Demek suçu sağda solda aramamak lazımmış..

Bu yorum kendi kişisel görüşümdür. Altında birşey aramaya kalkmayın . Ne kışkırtıcı , ne de ortamı germek için yazılmış bir yorumdur. Sadece acı gerçekler..

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Kurallar der ki ;

Oyuncu, hakeme veya hakemin kararlarına sözle veya hareketle itiraz ederse, ihtar verilip sarı kartla cezalandırılır.
    Oyuncu, oyunun tekrar başlamasını geciktirirse, ihtar verilip sarı kartla cezalandırılır.

Daha fazla söze gerek yok. Hakem kurallar gereği kartlarını gösterdi. Ama beyin ve insiyatifini hiç kullanmadı. Futbolcuyu nazikçe uyarıp, bir dahaki hareketinde sarı kart vermek gibi.. Cüneyt Çakır'ın bu durumuna alışkın olmayan, hatta hayatlarında hiç böyle hakemle karşılaşmayan futbolcuların psikolojisi alt üst oldu ve sinirleri gerildi. Özelliklede Fenerbahçeli futbolcular çileden çıktı bazen. Çünkü aleyhlerine daha fazla kararlar verildi. Kısacası Cüneyt Çakır ÇOK(!) kötü maç yönetmedi, KURALLARA bağlı olarak. Inşallah bu tutumunu bundan sonra ki maçlarında da gösterir ve "Demek ki Cüneyt Çakır böyle bir hakemmiş gerçekten" deriz..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

@Shamur
    BöyLesine gergin geçen bi macın hemen ardından bu tarz yorumLar acıkLamaLar normaL,heLeki ortada böyLe bi yönetim varsa İngiLtere Premier Ligindeki Çok KiLit bi mac oLsun örneğin bu aynı açıkLamaLar yorumLar geLirdi..

@Disco

Sabaha kadar tartışsak ben GÖkhan'ın ikinci kartının haksız oLdugunu düşünüyorum değişmez bu Seninde fikrinin değişeceği yok,yormaLayaLm birbirimizi İkinci yarının başndan beri hakem tartşmaktan yoruLdum artık,SinirLerim gevşedi

SağLık oLsun GaLatasaray'ı bir kez daha tebrik edeLim takımızLa sahadan başı dik ayrıLdığı için gurur duyduğumuzu beLirteLim..

HayırLı GeceLer Allah rahatLık versin..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fred Çakmaktaş koreografisi

[YOUTUBE]kyMJgoyqMXI[/YOUTUBE]

Bu arada Kahraman Şehitlerimiz için maç başında saygı duruşu yapıldı. Acaba takımlarımız birbirine kenetlenip saygı duruşunu gerçekleştirseydi kötü mü olurdu. Bu sadece benim mi aklıma geldi neden bu tür şeyleri düşünmezler merak ediyorum.
    Last edited by DisCo : 28.Şubat.2008 at 03:55

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

"Hakem maçı gerdi"

Fenerbahçe Kaptanı Alex, Galatasaray maçında yaşanan gerginliğin nedeni olarak hakem kararlarını gösterdi.Maçta eksik duruma düşmelerine karşın beraberliği yakaladıklarını, son dakikada Ümit'in golüyle elendiklerini hatırlatan Alex, şunları söyledi:
    ''Burada hakem etkisini analiz etmek lazım. Bence iyi gününde değildi ve maça fazlasıyla etki etti. Aslında iyi başlamıştık ama hakem kararları ortamın gerilmesine neden oldu. Eğer hakemin bir kriteri varsa, herkes için aynı uygulamalı. Nedenini anlamadığım bir sürü kart çıktı. Sürekli faul yapan Galatasaraylı bir futbolcu da kart dahi görmeden oyunu tamamladı. Kupadan elendiğimiz için üzgünüz ama sahadan başımız dik ayrılıyoruz.''

Alex'in macta olmadigi belli oldu...

Ayrica Lincoln 2 kisiye gecip orta yaptiya, kaleye bile giriyordu

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Adnan Polat : "Fenerbahçe karşısındaki şanssızlığımızı ancak böyle saçma sapan bir maçla kırabilirdik."

Helal olsun valla Adnan'a. Ben böyle adamın ayağını öperim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu arada deplasman gol kuralı ne kadar saçma ve sakıncalı değilmi fenerbahçe iki maçtada 1 pozisyona giremeden tur atlıyordu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada maç başındaki istiklal marşında fenerbahçede istiklal marşını okuyan futbolcu sayısı 4 galatasarayda ise okumayan sayısı 4 tü bizim milli takım forması ile methiyeler düzdüğümüz alkışladığımız aurelio ne türkçe konuşuyor nede milli marşı okuyor hatta bir türke yakışmayacak şekilde geçen yıl gidip ricardinho ya (yanına adamda toplayıp) ARKASINDAN saldırıyor
    ve biz diyoruz ki lincoln de türk olsun lincoln de galip gelirken rakip takım kalecisine küfür ediyor bumu türk olacak
    gerçek türk volkandır sinirlerine hakim olamayan adam
    lincoln küfür etmediyle bile gerçek türk volkandır mağlübiyeti kabullenemeyen adam

neyse karakterimizi bozduk asimile olduk türkiyede yaşıyoruz ama türk olmanın kıymetini bilmiyoruz rahmetli turgut özel döneminde kürtlere kucak açıyoruz futbolda da brezilyalılara bunlar bizim genetiğimizi bozuyor anlamıyoruz

HERKES TÜRK OLAMAZ ANLAMIYORUZ
    Last edited by extensor : 28.Şubat.2008 at 10:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by extensor View Post
    bu arada deplasman gol kuralı ne kadar saçma ve sakıncalı değilmi fenerbahçe iki maçtada 1 pozisyona giremeden tur atlıyordu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada sezon başındaki istiklal marşında fenerbahçede istiklal marşını okuyan futbolcu sayısı 4 galatasarayda ise okumayan sayısı 4 tü bizim milli takım forması ile methiyeler düzdüğümüz alkışladığımız aurelio ne türkçe konuşuyor nede milli marşı okuyor hatta bir türke yakışmayacak şekilde geçen yıl gidip ricardinho ya (yanına adamda toplayıp) ARKASINDAN saldırıyor
    ve biz diyoruz ki lincoln de türk olsun lincoln de galip gelirken rakip takım kalecisine küfür ediyor bumu türk olacak
    gerçek türk volkandır sinirlerine hakim olamayan adam
    lincoln küfür etmediyle bile gerçek türk volkandır mağlübiyeti kabullenemeyen adam

neyse karakterimizi bozduk asimile olduk türkiyede yaşıyoruz ama türk olmanın kıymetini bilmiyoruz rahmetli turgut özel döneminde kürtlere kucak açıyoruz futbolda da brezilyalılara bunlar bizim genetiğimizi bozuyor anlamıyoruz

HERKES TÜRK OLAMAZ ANLAMIYORUZ
    Tabi saçma. Bi takım binlerce %100'lük gol pozisyonuna girip gol atamasın fakat rakip takım 2 pozisyondan 1ini gol yapsın ama puanı golü atamayan takıma versinler. Gol atmak amaç olmasın en çok atak yapan puanı alsın Futboldan anlamadığın ne kdr belli Ayrıca maçı iyi bir gözle izleseydin ki izlemediğin belli., Aurelio Istiklal Marşını okuyordu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünkü maç hakkında söyLenecek fazLa bişey yok. Hakem maçı katLetti ama verdiği kırmızı kartLarın hepsi doğru karardı.

ÖzeLLikLe VoLkan`a değinmek istiyorum. Sen miLLi takımın bir numaraLı kaLecisisin. Avrupa Arenasında takımını ve üLkeni temsiL eden iLk adamsın. NasıL oLurda böyLe bir hareket yapabiLirsin. Adam sana küfür etmiş oLabiLir, saymış oLabiLir ama bunu bu şekiLde yansıtmaman gerekti. Herşeyin bir çözümü vardır. O zaman herkes maçta bu tarz hareketLer yapsın. MaçLarda her zaman küfür oLuyor, neLer dönüyor saha içerisinde o zaman herkes böyLe davransaydı şimdiye kadar kaç futboLcu nereLerde oLurdu.ProfesyoneL isen böyLe şeyLeri ne oLursa oLsun, nasıL davranman gerektiğini biLeceksin.

Onu dışında zaten maç kritiği diye bir şey bırakmadıLar adamda. Gerek forumda yazıLanLara bakınca, gerek maçtan sonra ki konuLarı dinLeyince zaten futboL adına birşey geçmiyor, biz neden bahsedeLim..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Dünkü maç hakkında söyLenecek fazLa bişey yok. Hakem maçı katLetti ama verdiği kırmızı kartLarın hepsi doğru karardı.

ÖzeLLikLe VoLkan`a değinmek istiyorum. Sen miLLi takımın bir numaraLı kaLecisisin. Avrupa Arenasında takımını ve üLkeni temsiL eden iLk adamsın. NasıL oLurda böyLe bir hareket yapabiLirsin. Adam sana küfür etmiş oLabiLir, saymış oLabiLir ama bunu bu şekiLde yansıtmaman gerekti. Herşeyin bir çözümü vardır. O zaman herkes maçta bu tarz hareketLer yapsın. MaçLarda her zaman küfür oLuyor, neLer dönüyor saha içerisinde o zaman herkes böyLe davransaydı şimdiye kadar kaç futboLcu nereLerde oLurdu.ProfesyoneL isen böyLe şeyLeri ne oLursa oLsun, nasıL davranman gerektiğini biLeceksin.

Onu dışında zaten maç kritiği diye bir şey bırakmadıLar adamda. Gerek forumda yazıLanLara bakınca, gerek maçtan sonra ki konuLarı dinLeyince zaten futboL adına birşey geçmiyor, biz neden bahsedeLim..

Nokta !

Her macta oyuncular birbirine küfür etmiyor mu =?? Burada söylemiyoruz ama herkesin maclar için kurdugu 10 cümleden en az 1 i küfür degil mi? Küfür her macta var, o zaman her macta bir kick box macı olsun.

Tüm kırmızı kart gören futbolculara verilecek cezaları cok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar bölüm kurallarımızı okuyup, ortamı geren mesajlar yazmaktan kaçınalım. Sonra siliniyor, sizin parmaklarınıza yazık oluyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Volkan ve Lincoln arasındaki olayları gördük ve yapılan açıklamalarıda dinledik. Ben zamanı geri alalım diyorum. Lincoln ve Barış topu almaya giderken Volkan topu alıp ortasahaya yolluyor. Birden arkasından küfür geldiğini duyuyor ve Lincoln'e Allah ne verdiyse giriyor. O zaman yaptığı açıklama mantıklı olabilirdi. Anneme, kız kardeşime, kız arkadaşıma küfür etti. Bende dayanamadım bir yere kadar profesyonelim ve oldu. Özür dilerim ancak kimse bana böyle konuşamaz deseydi bir nebze anlardık. Ancak bekleyip bekleyip kırmızı kartı gördükten sonra coşması yediği golü hazmedemediğini gösteriyor. Sonrada çıkıp bu açıklamayı yapınca komik kalıyor. Açıklamasının bir kısmında tam ne dediğini yazamıcam ama hemen hemen Lincoln dünyanın tanıdığı bir oyuncu ama küfür ediyor dedi. Arkadaşımızın dediği gibi sende Türkiye'nin en iyi kulüplerinden bir tanesinde oynuyorsun. Üstüne Milli takımın 1. kalecisi görevindesin. Bu yaptığın sana yakışıyor mu? Volkan'ın sevdiğim bir yönü vardır. Maçta katliamda çıksa Fener 10 atsa veya 10 yese çıkıp hiç laf sokmaya çalışmaz, dalga geçmeye çalışmaz. Yendik veya yenildik der Galatasaraylı arkadaşlarımı tebrik ederim der. Bu yönünü severim ama bu yaptığı olmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    "Hakem maçı gerdi"

Fenerbahçe Kaptanı Alex, Galatasaray maçında yaşanan gerginliğin nedeni olarak hakem kararlarını gösterdi.Maçta eksik duruma düşmelerine karşın beraberliği yakaladıklarını, son dakikada Ümit'in golüyle elendiklerini hatırlatan Alex, şunları söyledi:
    ''Burada hakem etkisini analiz etmek lazım. Bence iyi gününde değildi ve maça fazlasıyla etki etti. Aslında iyi başlamıştık ama hakem kararları ortamın gerilmesine neden oldu. Eğer hakemin bir kriteri varsa, herkes için aynı uygulamalı. Nedenini anlamadığım bir sürü kart çıktı. Sürekli faul yapan Galatasaraylı bir futbolcu da kart dahi görmeden oyunu tamamladı. Kupadan elendiğimiz için üzgünüz ama sahadan başımız dik ayrılıyoruz.''

Alex'in macta olmadigi belli oldu...

Alex orda tek bir futboLcuyu kastediyor sürekLi fauL yaptıgı haLde kart görmedi diyerek,kimi kasteddiğini biLmiyorum ama sen yanLış anLamışsın okuduğunu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sabri'den bahsediyor olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türk futbolu için çok kötü bir geceydi hakem tüm kuralları uygulayayım otorite kurayım derken ipleri kaçırdı.Lincoln hariç futbolcuların hepsi iyi niyetliydi birde onlar kötü niyetli olsa artık ortada sporda kalmazdı.Volkan'ın yaptığı hareket orda doğru mu eğer gerçekten Lincoln o küfürleri ettiyse az bile bana göre bu Dünya'da kimse benim anneme,kız kardeşime,sevgilime küfür edemez.Ben olsam yapmam diyenleride pek anlamıyorum açıkçası o şartlarda osahada tamda gol yemişken üstüne o küfürleri duysanız bence birçok insan bunları yapar.İsviçre-Türkiye maçında Mehmet Özdilek gibi biri bile tekme salladıysa hemen hemen herkes yapar.Futbol adına konuşulacak pek birşey yok zaten Lugano'nun gördüğü ilk sarı karttan sonra iki tarafta futbol adına mücadeleden başka birşey veremedi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Türk futbolu için çok kötü bir geceydi hakem tüm kuralları uygulayayım otorite kurayım derken ipleri kaçırdı.Lincoln hariç futbolcuların hepsi iyi niyetliydi birde onlar kötü niyetli olsa artık ortada sporda kalmazdı.Volkan'ın yaptığı hareket orda doğru mu eğer gerçekten Lincoln o küfürleri ettiyse az bile bana göre bu Dünya'da kimse benim anneme,kız kardeşime,sevgilime küfür edemez.Ben olsam yapmam diyenleride pek anlamıyorum açıkçası o şartlarda osahada tamda gol yemişken üstüne o küfürleri duysanız bence birçok insan bunları yapar.İsviçre-Türkiye maçında Mehmet Özdilek gibi biri bile tekme salladıysa hemen hemen herkes yapar.Futbol adına konuşulacak pek birşey yok zaten Lugano'nun gördüğü ilk sarı karttan sonra iki tarafta futbol adına mücadeleden başka birşey veremedi

Senin dediğin gibi oLsa herhaLde Dünya üzerinde en çok cezaevinde yatan mahkumLar futboLcuLar oLurdu. BöyLe bir zihniyet yok.

FutboLcu isen, heLe birde profesyoneL isen karşına sahada ve dışarıda çıkan bütün negatif oLayLara karşı nasıL davranmak gerektiğini biLeceksin. Kanun var nizam var. Ortada bir durum varsa cezası başka yoLLarLa da veriLir. Herşey şiddet değiLdir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Herşey şiddet değiL eLbette VoLkan ProfesyoneLce davranmaLıydı falan fiLan ama arkadaşLar bu futboLcuLarda insan..SinirLeri yıpranıyor 90 dk VoLkan Şahane oynamış takımı sahada deyim yerinde ise ''doğranmış adeta'' buna rağmen turu gecicek 90+ dksında bir goL yiyor psikiLojisi ne haLe geLir bu adamın üstüne LincoLn'ün yaptıkLarı VoLkan tepkisi normaLdi bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türk insanı duygusaldır her alanda proforsyonel Türk oyuncusu bence yoktur herkesin bir açığı vardır.Milli takım kaptanımız attığımız golden sonra tribüne el kol hareketi yapıyor ayrıca tribünden edilen küfür farklı yüzyüze edilen küfür farklı centilmen Zidane bile dönüp kafa atıyorsa ben artık üzerine kimseden bu tür tepki vermemesini beklemem profosyonellikte bir yere kadardır.Çünkü o sahaya çıkarken esas hedef insanları eğlendirmek kendininde sevdiği bir işi yaprak evdeki ailesine para götürmek benim esas merak ettiğim kişiliğini beğenmedim Materazzi bile itiraf etti Lincoln ne yapıcak.Ayrıca Lincoln'e verdiği ilk sarı kart Deivid'e vermediği sarı kart bunlarda yanlış yani hakem her alanda kontrolü kaçırdı standart yoktu

burada volkanın yapmıs olduğu haraket avrupa standartlarının bile dışında bi haraket.boyle yapan oyuncuyu en az 10 maç ceza vereceksinki birdaha yapmasın.butun dunya goruyo o hareketi hele birde milli kaleciysen.bakalım şimdi federasyon ne ceza verecek volkana merak ediyorum birde sunu unutmayalım her ayağına geldiğinde lincolnu arkadan indiriyorlar.birde alex hakeme kufur etti kırmızı kart vermedi.hatta sarı bile cıkarmadı o pozisyonda.yani demek istediğim kısacası fener ali sami yene kavga etmeye gelmiş bu ap acık ortadaydı.gsye yarı finalde başarılar dileriz.hakkımızdı kazandık

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İşte bende bunu demeye çalışıyorum . Tamam futbolcuda etten,tırnaktan tabi onlarında olaylara tepki vermesi doğal ama , sonuçta bu iş onların mesleği . Bu meslek sayesinde trilyonları kazanıyorlar. Yani bilen bilmeyen herkes konuşuyor. Savunanlara yada aksini söleyenlere çıkıpta para mı veriyorlar . Ele geçen birşey mi var olayları daha da büyütmekten başka.

Dün gece de dedim herşey futbolcularda bitiyor. Ama bizim oyuncularımız hala profesyonel değil , milyonlar tarafından izleniyorsun stadda olsun Tv'de olsun . Daha örnek hareketlerin yapılacağı ortamda , taraftarlara örnek olmaları gerekirken , sahada mahalle kavgası yapıyorlar, küfürler, tekmeler havada uçuşuyor.

FutboLcu isen, heLe birde profesyoneL isen karşına sahada ve dışarıda çıkan bütün negatif oLayLara karşı nasıL davranmak gerektiğini biLeceksin. Kanun var nizam var. Ortada bir durum varsa cezası başka yoLLarLa da veriLir. Herşey şiddet değiLdir. ( Gayet yerinde bir davranış olur gerçi bu sadece futbolla sınırlı kalmamalı . Her alanda kişiler bu davranış biçiminde olmalı.. )

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by puskas View Post
    burada volkanın yapmıs olduğu haraket avrupa standartlarının bile dışında bi haraket.boyle yapan oyuncuyu en az 10 maç ceza vereceksinki birdaha yapmasın.butun dunya goruyo o hareketi hele birde milli kaleciysen.bakalım şimdi federasyon ne ceza verecek volkana merak ediyorum birde sunu unutmayalım her ayağına geldiğinde lincolnu arkadan indiriyorlar.birde alex hakeme kufur etti kırmızı kart vermedi.hatta sarı bile cıkarmadı o pozisyonda.yani demek istediğim kısacası fener ali sami yene kavga etmeye gelmiş bu ap acık ortadaydı.gsye yarı finalde başarılar dileriz.hakkımızdı kazandık

Evet maçı beraber seyrettik. Bizimde dikkatimizi çekmişti. ALex bir pozisyonda arkası hakeme dönük iken İngiLizce küfür etti. Tabi hakeme mi, topa mı, pozisyona mı biLinmez ama evet vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Avrupa Standartı ? hangi standart Zidane diyorum Dünya Kupası finali diyorum yaş 35 diyorum dönüyor kafa atıyor.Hagi Uefa Kupası sanırım final yada yarı final takımı 10 kişi bırakıyor.Hangi profosyonellik herkesin bir zaafı vardır.Volkan milli takımı koruyacak falan bunu Fenerbahçe kalesindeyken yapıyor.Eski Galatasaray'lı Emre milli takım maçında yaptığı hareket çabuk unutulduğuna göre buda unutulur.Yazdıkça aklıma geliyor daha bu hafta Van Bommel hakem hareket yaptı kim bu kadar kendine hakim olabilir.Neyse geçip giden bir maç sonuçta parayıda onlar kazanıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakem tamam kötü yönetim sergilemiş olabilir ama bnm kanaatmce verdigi kırmızı kartlar doğruydu. daha önce de görüşümü acıklamalı yazmıştım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln'den açıklama!
    Olaylı derbinin son dakikalarında Volkan ile karşı karşıya gelen Galatasaraylı futbolcu Lincoln kendisi hakkında yapılan suçlamaları kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada yalanladı. Lincoln'un yaptığı açıklama şu şekilde;

Dün akşam oynadığımız maçta rakip takım kalecisi bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan; bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir.

Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur.

Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum.

Saygılarımla

Cassio de Souza Soares Lincoln
    Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu
    lİNCOLNDEN AÇIKLAMA...

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Avrupa Standartı ? hangi standart Zidane diyorum Dünya Kupası finali diyorum yaş 35 diyorum dönüyor kafa atıyor.Hagi Uefa Kupası sanırım final yada yarı final takımı 10 kişi bırakıyor.Hangi profosyonellik herkesin bir zaafı vardır.Volkan milli takımı koruyacak falan bunu Fenerbahçe kalesindeyken yapıyor.Eski Galatasaray'lı Emre milli takım maçında yaptığı hareket çabuk unutulduğuna göre buda unutulur.Yazdıkça aklıma geliyor daha bu hafta Van Bommel hakem hareket yaptı kim bu kadar kendine hakim olabilir.Neyse geçip giden bir maç sonuçta parayıda onlar kazanıyor.

sen bu yaşta daha kavga etmelerini istiyosun sanırım bu hareketi yapan biri nasil bir daha sevilsin sole bakalım bana.adamın lincoln e vurmuş işte gormuyormusun sen.kafa atmak farklı bu farklı.kavga etmek için geldiyseler duzgun celtinmence oynasalarmış.illaki boyle kavgaların fazla olmasını ister gibi konusuyosun.futbol bu kavga değil kardeşim.profosyenel olan boyle asla yapmamalı zidanda olsa bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün akşam oynadığımız maçta rakip takım kalecisi bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan; bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir.

Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur.

Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum.

Saygılarımla

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu
    Lincoln'nün Annesi ve Babası Ölmüş..Benim bildigim hersene Yoksul Çocuklara yardım yapıyor neyse..

Lincoln ve Volkan arasında olay 5,6 saniyede oluyor..Lincoln bu kadar küfür saniyeler içindemi sıraladı..Üstelik Volkan birde onları tercüme edecekte..Anında Lincoln'e saldırması ilginç.Lincoln'e sarı kart dogru,Volkan'a kırmızı dogru 5 maç ceza gelmesi lazım..Lugano ise saha içersinde Hakem2in üstüne yürüdü birde 5 dakika oyunda kaldıgı için cezası 3 maç olabilir..

Hakem yüzünden maçtan zevk alamadım..Herseye kart,Herseye faul..Hakem sahada otarite saglamak için çok kart cıkardı en sonunda 2.sarıları cıkarmak zorunda kaldı..Galatasaray'ın golünü kesdi....Fenerbahceye dogru veya yanlıs verilen kartlar var..Sonucta hakem her iki tarafıda oynatmadı..Hakem Galatasaray temposunu bile düsürdü..
    Hakem skora göre düdükler calmaya basladı..Mesela skor 1-1 olunca herseye faul caldı..Sonucta Hakem rezaletti

Aslında mesaj yazmayacaktım yazdım..Kişisel tartısmaya girmeyecem.Mesajıma tepki gösteren varsa Özel mesaj atsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln: "Bilmiyorum"... Tongsir: "Biliyor"...

Volkan-Lincoln kavgasının yankıları sürüyor !.. Volkan'ın "İngilizce olarak ana avrat küfretti" iddiasının ardından bugün bir açıklama yapan Lincoln "Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur." yanıtı verdi. Ancak G.Saray maçlarında sık sık canlı yayın röportajları yapan Oğuz Tongsir "Biz Lincoln ile çat-pat da olsa İngilizce anlaşıyoruz" diyerek Brezilyalı yıldızın İngilizce bildiğini ortaya koydu.

Lincoln, kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamasında "Dün akşam oynadığımız maçta rakip takım kalecisi bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan; bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir. Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur. Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum." dedi.

Lincoln'ün açıklamasını canlı yayında Lig TV izleyicilerine okuyan Oğuz Tongsir, maçlardan sonra Lincoln ile koridorlarda karşılaştıklarını ve çat-pat da olsa İngilizce konuşarak anlaştıklarını söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya bu saçmalık bu kadarını her futbolcu biliyor delgadoda o kadar türkçe biliyor..Ayrıca kamera görüntülerinde küfür ettiğini gören varmı ben görmedim volkanın yapmış olduğu hareketin bahanesidir bu bence..

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri