Süper bir kariyer
ee Kırıkkalede devam mı?![]()
Süper bir kariyer
ee Kırıkkalede devam mı?![]()
Sağolun arkadaşlar evet Kale'de devam edecem
Az kalsın 2. bitirecekmişsin yine tebrikler
TariboWest
Devam et Kale'de ne zamandır ligde seni şampiyon göremedik.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
abi bence devam
İLK BOMBA N'ZOGBIA
MKE Kırıkkalespor ilk bombasını N.Castle United'den Charles N'Zogbia'yı alarak patlattı. Bonservis bedeli olarak 12 M YTL ödendi...
ANTONIO'DA KALE'DE
Porto takımının 20 yaşında ki genç sol açık oyuncusu Antonio serbest transferde kadromuza katılmıştır. Oyuncunun geleceği parlak görülerek takıma alınmıştır. Umarım yararlı bir transfer olur. AML mevikisi için gençler yetişene kadar N'Zogbia'yı aldım. Genç oyuncularım da tam performansa gelince N'Zogbia yaşlanacak zaten.
PIATTI ARTIK BİZİM
Man. Utd takımın dan 26 yaşın daki genç AMC'yi ücretsiz olarak takımımıza transfer ettik. Piatti genç sayılacak yaşta ve büyük maçları kaldırabilecek kapasitede bir oyuncu olduğu için alındı..
ODIAH HADI YAH
31 yaşın daki defans oyuncusunu Derby takımından serbest olarak takımımıza kattık. Oyuncu defansın sağın da görev yapacak. Bu oyuncu Avrupa'da ve ligde büyük katkı yapacak..
GUSTAVO CABRAL KIRIKKALE'DE
HSV'nin 29 yaşın daki defans oyuncusunu serbest transferde kadromuza kattık. Özellikle geçen sene ki defans hatalarından bunalan Aydoslu bu transferi bizzat kendi halletti..
ALEX'TE BİZ DE
Daha önce G.Birliği ve Trabzonspor'da da oynayan Alex'i Leverkusen takımından ücretsiz olarak aldık. Alex AML-R-C ve FC mevkilerinde oynayabiliyor. Leverkusen ile Avrupa Kupası'nda karşılaşmış ve Alex'te bize gol atmıştı..
SERDAR ÖZKAN ARTIK BİZİM
AMR mevkin de görev yapan Serdar Özkan'ı Kayseri'den ücretsiz transfer ettik. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon bize tecrübesiyle başarılar kazandıracak..
GİDENLER
Sebastian İspir adlı defansın sağın da görev yapan 22 yaşındaki genç oyuncumu üzülerek ama iyi bir fiyata Barcelona'ya yolladım. % 25 te pay alacağım satarlarsa oyuncuyu. Eşi bulunmaz bir oyuncuydu. Hem ofansa gidiyor AMR'ye yardım ediyor hem DC'ye gelip yardım ediyordu. Çok yönlü bir oyuncuydu İnşallah bir gün transfer ederim onu.. Diğer oyuncuları saymama gerek yok..Frran Alvarez'i Barcelona B'den ücretsiz almıştım iyi bir oyuncuydu Fener'e biraz fazla bir miktar önerdim onlar da kabul edince sattım. Kadom da orta sahada iyi oyuncular var..M.Ersoy'u yıllar önce Denizli'den 12 milyara felan almıştım. geleceği olan bir oyuncuydu. Fakat benim gençlerden çok ağzım yandı. Odiah'ı aldım alternatifi de var Odiah'ın onun için oyuncuyu Fener'e iyi bir fiyata sattım. Sattıklarımın hepsindende sonraki satış için pay aldım..Ramazan'da benim alt yapıdan çıktı ve defansın sağın daoynuyordu. Benim takım da şans bulamayacağını anlayınca iyi bir fiyata Denizlispor'a satıldı. Denizlispor ile kardeş kulüptük fakat Süper Lig'e yükseldi onun için iptal ettik bağları..
ANDREAS TÜRK OLDU
Güney Kıbrıs'lı oyuncumuz Andreas Kyriakou Türk vatandaşlığı kazandı..
![]()
Tebrikler transferlerini çok beğendim.Bu sene şampiiyonluk bekliyoruz her kulvarda.
Bu sene iyi oyuncular aldım. İki tane maç yaptım ikisin dede süper oynuyorlar. İnşallah Aynı oyunu tüm maçlar da gösterebilirimm..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
NEIL EVANS TÜRK VATANDAŞLIĞI KAZANDI
Genç Sağ bek Neil Evans Türk vatandaşlığı kazandı. Evans böylece Türk statüsün de forma giyebilecek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HAZIRLIK MAÇLARI
KIRIKKALESPOR-MALATYASPOR: 0-2
Geçen sezon deplasman da 6 tane attığım Malatyaspor'a kendi evim de 2-0 yenilerek büyük bir hüzün ve hayal kırıklığı yaşadım. takım çok kötü oynadı bunu da yeterli derecede kondisyon kazanamamalarına bağladım. Bir kaç maç sonra toparlanırız diye düşünüyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KIRIKKALESPOR-KIRIKKALESPOR 18 U: 4-0
Kondisyon kazanmaları için ayarladığım maçta 18 yaş altında oynayan genç oyuncularımı üzülerekte olsa perişan ettim. G.Kıbrıs'lı Andreas orta sahadan öyle bir gol attı ki görülmeye deerdi. İsterseniz verebilirim maçı kaydettim.
![]()
Last edited by SAİT71 : 06.Haziran.2008 at 03:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler ligde süper gidiyorsun.Uefada gruptan çıkman zaten harika ama bence Romayı geçemezsin başarılarının devamını dilerim.
Kardeş ben aldığım fiyatları felan resimle anlattım. Zaten kulübe ilk geldiğimde 300.000 Felan transfer bütçesi vardı. Baya oluyo ama Yusuf Bayraktar diye bir sağ kanat oyuncum vardı 33 yaşında onu 250.000'e sattım... Ayrıyetten bi kaç oyuncu daha satmıştım. Transfer bütçemin yetmediği yerlerde de Maaş Bütçesini kullandım.
Birde maaş bütçesini Ajdust Bugements'ten sürekli çıkarıyorum. Mesela Maaş bütçem 100 diyelim bunu 5.milyon'a çıkarınca oyuncuya çok para vermesek bile transfer bütçesinede dönüştürebiliyorum. Bu olayı bir türlü anlamadım. Maaş bütçesi çıkıyor fakat oyuncuya yıllık 400 veriyorsa çıktıktan sonra 600 veriyor. Ama o parayı transfer bütçesinde dilediğince kullanıyorsun. Acaba kulübün tüm parasınımı harcıyorum onu anlamadım...
Teşekkürler Yunus kardeş, zaten geçemedim Roma'yı lanet olsun banaOriginally Posted by imran
Sinir oldum ya tam bir avanaklar ordusu vardı maçta.
![]()
Normaldir Roma büyük takım![]()
Adjust Budget olayı şudur : Diyelim ki oyuncuların haftalık 400 lira alıyor. Sen ise haftalık 800 lira ayırmışsın maaşlar için. Transfer bütçesi için ek kaynak yaratırken de şöyle oluyor :
3 milyon dolar'a daha ihtiyacın varsa oradan 3 M $'ı seçiyorsun. Bu 3 M $ haftalık maaş bütçesinden çıkartılıyor. Yani 800 lira ayırmışsan, 3 m $ lık ek kaynak için -atıyorum- 200 lirasını alıyorsun. bütçe 600 lira kalıyor.
Evet belli bir seviyeye kadar artıyor sonra artmıyor. Sağolasın kardeş bi türlü çözememiştim![]()
abi şuan 11. sıradayım baya ilerledim. Şamp. ligine kalmıştım 3 puanla son sıradayım. Baya kötü gidiyomAma gençleri yetiştiriyorum inşallah onlar beni kurtaracaklar. En farklı galibiyetim 1-0 veya 2-1 bu sezon. Yönetim sormadan oyuncu satarsa böyle oluruz. 2 as oyuncumu parayı çok verdileri diye sormadan sattı. Zoruma gitti valla..
Sen böyle konuştuktan sonra istemesekte maçları bekliyoruz![]()
Abi gençleri alıyorum yetiştirip, tam ilk on birde oynatmaya başlıyorum taliplileri çıkıyor hemen parayı görünce satıyor. Cefasını ben çekiyorum safasını adamlar. Para istedimmide vermiyor nalet adam. Ersun Hoca gibi başkana kızıp ayrılsam emeklerim heba olacak.
Ders olsun diye ayrılsamda, oyunda gurur duygusunu yapmadıkları için bi işe yaramazBizim başkan vurdumduymaz herifin teki ayrıca çok para göz ve cimri biri
Bakın şimdi sattığım oyuncuları göstereyim. Daha doğrusu başkanın sattığı..
![]()
bir önerim olacak, işe yarar mı bilmem.
oyuncuların "transfer status" ekranından "reject all offers" seçeneğini işaretle. bu suretle gelen teklifler geri gönderilecektir lakin senin paragöz başkanı durdurur mu onu bilemiyorum![]()
Helal olsun valla aynı zamanda güzel bir derleme olmuş..
Bu arada birşeyi anlamadım bir resimde sigames bi uyarı çıkarmış nedir bu anlamadım :S
Muhteşem adamları satmış paragöz başkan yazık olmuş![]()
Acaba olur mu bi deneyeyim yoksa tüm adamlar gidecek elimden.. Sağolası önerin için..
hangi resimde uyarı gelmiş onu bi koysana bakalımOriginally Posted by narakan1969
Biraz daha dursa hem daha değer kazanır hemde daha başarılı olurdum. Şu Paulo Anzarda gittikten sonra baya sıkıntı yaşıyorum. Emanuel'de iyiydi fakat İlhan Mansız ve genç bir arjantinli Mariano Pedraza beni idare ediyorlar forvette.Originally Posted by yunusgs
KADROMU PAYLAŞAYIM SİZLERLE
Kaleciler/Yaşları
Volkan Demirel-31
Aykut Erçetin-30
Defanslar/Yaşları
Limberg Gutierrez-22
Remi Ribault-28
Anderson-33 --> Lyon'da oynayan defans oyuncusu
Emanuel Gatti-21
Sebastian Ispir-20
Volkan Yaman-30
Franck Boudet-19
Barbaros Barut-30
Orta Sahalar/Yaşları
Fatih Egedik-30
Andrey Mozgovoy-18
Özer Hurmacı-26
Nizamettin Çalışkan-25
Raul Campos-20
Yunus Yüksel-20
Murat Hacıoğlu-33
Mustafa Karakaya-27
Burak Çek-21
Forvetler/Yaşları
İLHAN MANSIZ-37
Semih Şentürk-29
Erkan Özer-35
Okan Öztürk-35
Mansour Gueye-27
Mariano Pedraza-19
Kiradaki Oyuncularım
Adı-Yaşı-Takımı
Kaleciler
Ersin İslamoğlu-19-OFTAŞSpor
İsmail İsmail-19-OFTAŞSpor
Khalid Chihab-20-Siegen
Defanslar
Mustafa Ersoy-20-OFTAŞSpor
Ramazan Ümit-19-OFTAŞSpor
Fatih İlyas-21-Siegen
Fatih Karaca-24-Denizlispor
Orta Sahalar
Serdal Güvenç-28-OFTAŞSpor
Fuat Rıza-19-OFTAŞSpor
Radu Savin-21-Siegen
Kemal Demirci-21-Denizlispor
Sandor Marko-20-Denizlispor
Mehmet Müfit-17-Denizlispor
Andreas Kyriakou-20-Denizlispor
Hakan Ertürk-19-Sivasspor
Efe Kara-20-Bursaspor
Forvetler
Seyit Uğurlu-21-OFTAŞSpor
Murat Şahin-18-Siegen
Diego-18-Denizlispor
Mauro Russo-18-Denizlispor
Bi Kaç Oyuncumun Profili
![]()
Last edited by SAİT71 : 04.Mayıs.2008 at 13:51
İlhan'ı emekli et artık![]()
İlhan baya yaşlanmış ama orta sahan kaliteli oyunculardan oluşuyor.
Olmaz arkadaşlar İlhan Yokum diyene kadar oynatacam. Bu sezon 24 maçta 2 gol attı 3 asist yaptı. Çoğu maçta yedekten aldım, sakatlandı oynayamadı. İlk aldığım sezon İkinci ligde 32 maçta 25 gol 8 asist ile oynadı. Ama yaşlanınca gitgide düştü.
Orta sahada ise Fatih Egedik çok iyi işler yapıyor. 30'dan çıktı 31'ine bastıOynadığı 32 maçta 1 gol 3 asist yaptı. 4 sezon önce A.Gücü'nden 500 B YTL'ye almıştım. Herkese önerebileceğim bir oyuncu. Mustafa Karakaya desem akan sular durur. Muhteşem bir AMC. Kırıkkalespor'un alt yapısından çıkan bir oyuncu yine önerebilirim herkese ama geliştirilirse çok iyi oynuyor.Ayrıca yeni pozisyon verdim orta sahadada oynayabiliyor. Eskiden sade AMC olan taktiklerde oynuyordu ama ben onu tüm taktiklerde kadroya almak istediğim için Orta saha verdim ve pozisyonuna alıştı şimdi Egedikle yan yana oynuyor. Tüm oyuncularımı seviyom valla hiç birine kıyamam
![]()
O zaman hiçbirinden vazgeçemiyorsan kariyerin devamını bekliyoruz![]()
3 sezon ilerledim, nasıl eklicemRoma'ya elendikten sonra pek eklemek gelmedi içimden sonrada ilerleyince iyice gitti...
![]()