Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 295 sonuç

Konu: Total Dominasyon Summer [8.0.2 versiyonu için] - Deniz, Kum, Güneş, FM...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by snane View Post

Bu kadro için ne önerirsin Aydoğan?Mevcut 11im üzerinde herhangi bir değişiklik yapmalımıyım yoksa böyle iyimi?
    Güzel bir kadro ancak Nedved'e alternatif iyi bir AML lazım. Razack Traore idealdir. O olmazsa Mitea, Duda gibi isimlere yönelebilirsin. Nasılsa seneye Giovinco katılacak kadrona

Quote Originally Posted by onur garip 13 View Post
    hocam öncelikle eline, emeğine sağlık..uğraşmışsıni bi taktik hazırlamışsın..ve geyat de güzel bi taktik olmuş lakin aklıma takılan bikaç nokta var..işin kompedanı olduğun için danışmak istedim..

taktikte beni uğraştıran ve üzen noktalar var..belki de benim takımımdan kaynaklanıyodur.. takım porto.. kale helton, sağ bek angulo, sol bek emanuelson, tandemde barzagli ve arturo vidal, önlibero makoun, sol mc alex, sağ mc raul meireles, amr quaresma, aml abdou razack traore, forvet jimmy briand..

bi kere korner olayı muazzam.. ilk sene fazio vardı ve gol kralı oluyodu nerdeyse.. ama şikayetlerimden biri forvetlerimin gol atamaması.. sezon boyu sadece 10 golde falan kalıyolar.. çok etkisizler..bi de öyle söylenildiği gibi 25-30 şut falan atılmıyo sadece 10 şut falan mnaç başına.. bi d,ğer sıkıntıda maçların geneli 1-0 bitiyo ve çok kısır geçiyo..

öyle iki maç kullanıp eleştirenlerden değilim yanlış anlama ama iki yıldır kullanıyorum ve avrupada bana pek bi faydası olmadı..o kadroyla daha iyi yerlere gelebilmem gerekirdi..okuyorum forumda arkadaşlar uefa ve cl den bahsediyolar.. eğer hiç takılmadan, aç kapa yapmadan alabildilerse helal olsun.. ama öyle değil maalesef..chelsea ve inter i ancak 6. 7. maçların sonunda yenebiliyorum.. eğer ben avrupadaki bi takımı eleyemiceksem, ligin dibindeki takımı 1-0 la zar zor geçiceksem pek bi zevki kalmıyo bu işin..

senden ricam özellikle kısır giden,pozisyonsuz maçlarda ne yapmam gerektiğini söylemen..geriye düştüğümde ne yapmalıyım?? ve etkili olabilecek, tek forvet oynayabilecek bi forvet var mı bildiğin?? yardımcı olursan çok sevinirim..

saygılar..
    Pozisyonsuz kalan maçlarda formasyon değişikliğine gidebilirsin. İki MC'nin mantalitesini artır. AMR ve AML'yi AMC'lere çek ve AMR ve AML'ye ok verdir. DM'yi iki MC'nin ortasına çek ve DM'ye ok yaptır. Biraz tempoyu artırabilirsin. Beklerinin de mantalitesini artır.

Forvet için de havadan yetenekli bir adam gerekir. Zigiç, Marica, Chamakh gibi isimler katabilirsin kadrona.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

hocam öneri ve görüşlerin için çok sağol.taktik gerçekten de muazzam.. bi de bişey dikkatimi çekti; takım mantalitesini otomatikman forvetine göre ayarlıyo..eğer forveti yerden oynayan,seri ve araya koşular yapabilen bi oyuncuysa takım içindeki lider [ki bu genelde sol mc oluyo ] takımı öyle oynatıyo..eğer forvetiniz chamakh,semih,huntelaar gibi havadan etkiliyse hemen sol ve sağ açıklara top ulaştırılıp takım kanat organizasyonlarıyla gol bulmayı hedefliyo..

kısaca gerçekten de şimdiye kadar en çok istikrar tuttturabildiğim taktik bu..eline sağlık demek istiyorum.. ve ufak bi not: kornerlerden maksimum düzeyde gol bulmak isteyen arkadaşlar belki biliyolardır ama ''arturo vidal'' i kesinlikle kaçırmasınlar diyorum.. jumping: 20 heading: 18 ... inanılmaz bi oyuncu.. bi not daha; sol mc yi sol ayaklı oyunculardan seçin ve kornerleri de ona attırın..muhakkak korner özelliğinin yüksek olması gerekmekte..

herkese bol fm li günler.. taktik içinse bi kez daha teşekkürler..

Nesil
    2005
    Yer
    eskisehir

şimdi indirdim bakalım Getafemle nasıl sonuçlar alacam.şimdiden sağolun

ilhan chelsea inter roma galatasaray senin taktiğinle bu takımlarla oynamak istiyorum önerilerini istiyorum çift forvetli total dominasyon taktiğini bekliyorum yardımların için teşekkür ederim

Teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

.Taktik güzel Geno da kullanıyorum..
    Last edited by Rais : 13.Eylül.2008 at 04:28

Hocam taktik gerçekten işe yarıyor.Teşekkürleri borç biliriz..
    Fakat ;
    Everton'la 10 maç yaptım ligde, 10 gol yediysem 7 si kornerden.Buna bir çözümünüz var mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    BizE HeR YeR TRabzoN

ya son 4 maçta 4 yıldız oyuncum sakatlandı hemde en az 1 ay sıkıntıdayım bunun taktikle bir alaksı varmı yardım !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

İlhan Abi taktik için çok teşekkürler taktik çok iyi işliyor bir kaç SS;

Fikstür

http://img155.imageshack.us/my.php?image=fixtrfm0.jpg

Adebayor

http://img91.imageshack.us/my.php?image=adebayorgs7.jpg

Kadro

http://img374.imageshack.us/my.php?image=kadrogj9.jpg

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu taktiği küçük bir takımda denedim mahvoldum sizde nasıl başarılı gidiyor anlamadım

Quote Originally Posted by juanov View Post
    bu taktiği küçük bir takımda denedim mahvoldum sizde nasıl başarılı gidiyor anlamadım
    En başta önemli olan mevkiler belirtilmiş.Bence o mevkileri iyi birileriyle tamamladıktan sonra sorun olmaz.

hocam milan'la oynuyorum ve elimde kaka,gourcuf,piatti var.. sence sol mc için hangisi en uygunu olur?? [yıl 2011 bu arada..]

ilgilenen diğer arkadaşlar da yardımcı olurlarsa sevinirim..

saygılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by onur garip 13 View Post
    hocam milan'la oynuyorum ve elimde kaka,gourcuf,piatti var.. sence sol mc için hangisi en uygunu olur?? [yıl 2011 bu arada..]

ilgilenen diğer arkadaşlar da yardımcı olurlarsa sevinirim..

saygılar..

Ben Kaka'yı öneririm...
    I'm back...

Kardeş şimdi topsuz alanda etkili forvet derken sadece topsuz alan ı yüksek olan bir forvete mi sıkı markajı never yapıcaz ? Yoksa topsuz alan,hız,top sürme gibi özellikleri iyi olan adamlara never yapsak yeterli olur mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Genel olarak iyi forvetleri kastettim. Zaten topsuz alanda iyi forvet genelde iyi forvettir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Genel olarak iyi forvetleri kastettim. Zaten topsuz alanda iyi forvet genelde iyi forvettir.
    Şimdi şöyle bişey var.Ben yeni bi güncelleştirme indirdim.Yani yeni transferler filan var.Bobo nun da topsuz alanı 16 olmuş.Bitiricilik,kafa filan da yüksek.Türkiye Kupası yarı finalinin rövanşında Bobo nun sıkı markajını never ladım.Fakat Bobo çok etkili oldu.Aynı şeyi Uefa kupasında Fred e uygulamadım.(Fred in topsuz alanı 18)Fred pek etkili olamadı.Ama eğer Torres gibi İbrahimovic gibi Agüero gibi hem yetenekli hemde kaliteli oyuncuları kastediyorsan ona göre davranmak gerek...

Şampiyonlar ligi 2.önelemede Juventus'a elendikten sonra denemeye başladıgım bu taktikle ilk seneden Fenerbahçe'yle hem uefa yı hemde süper kupayı aldım.Ligde de açık ara şampiyon oldum.Kardeşim sana ne kadar teşekkür etsem azdır Hakikaten bu taktik FM'nin en iyi taktiği diyebilirim.Eline,koluna,beynine sağlık daha ne diyim yani Ayrıca şunu da söyliyim bu site ve diğer siteler arasında gördüğüm en iyi taktisyensin bence...

Hocam kullandığın tema ismi nedir ?Güzelmiş de..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Şimdi şöyle bişey var.Ben yeni bi güncelleştirme indirdim.Yani yeni transferler filan var.Bobo nun da topsuz alanı 16 olmuş.Bitiricilik,kafa filan da yüksek.Türkiye Kupası yarı finalinin rövanşında Bobo nun sıkı markajını never ladım.Fakat Bobo çok etkili oldu.Aynı şeyi Uefa kupasında Fred e uygulamadım.(Fred in topsuz alanı 18)Fred pek etkili olamadı.Ama eğer Torres gibi İbrahimovic gibi Agüero gibi hem yetenekli hemde kaliteli oyuncuları kastediyorsan ona göre davranmak gerek...
    Bu her zaman tutacak diye birşey yok. Topsuz alan özelliği iyi olan adam forvette sık sık pozisyon değiştirir. Böylece onu marke eden defans da onla beraber hareket eder. Böylece defansın dengesi bozulur sıkça. Tabii ki bu tek forvet oynayan rakipler için geçerli. 4-2-3-1 veya 4-3-2-1 oynayan ekiplerdeki o tek forvet için geçerli dediğim şey. Çift forvette böyle birşeye gitmek her zaman etkili olmayabilir.

Ayrıca ForeverFener'e de ekran resimli yorum yaptığı için teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by mustafakrcl View Post
    Hocam kullandığın tema ismi nedir ?Güzelmiş de..
    Kardeş benim arkaplandan bahsediyorsan Water Skin diye geçiyor adı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Bu her zaman tutacak diye birşey yok. Topsuz alan özelliği iyi olan adam forvette sık sık pozisyon değiştirir. Böylece onu marke eden defans da onla beraber hareket eder. Böylece defansın dengesi bozulur sıkça. Tabii ki bu tek forvet oynayan rakipler için geçerli. 4-2-3-1 veya 4-3-2-1 oynayan ekiplerdeki o tek forvet için geçerli dediğim şey. Çift forvette böyle birşeye gitmek her zaman etkili olmayabilir.

Ayrıca ForeverFener'e de ekran resimli yorum yaptığı için teşekkür ederim.
    Anladım kardeş...Taktigin gerçekten çok güzel.Devam edicem zaten,yeni sezonları da resimlerle birlikte siteye koyarım
    Last edited by ForeverFener : 17.Eylül.2008 at 16:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

eyvalla cok teşekkür ederis paylaşımdan dolayı

Nesil
    2006
    Yer
    Konya/Elazığ

Hacı bu taktiğini denedim. Manchester United üzerinde. Kadromu sayayım sana :

GK : Van Der Sar, DR : Zaccardo DL : Evra ( Auerilo ) DC : Ferdinand ve Vidic
    DMC : Palombo ( Veleso ) MC : Riquelme ve Scholes AMR : Ronaldo AML : Giggs
    FC : Rooney

Bu taktiğin italya da özellikle çok işime yaradı, Lazio ile şampiyon oldum. Ama Manchester United üzerinde özellikle deplesmanlarda çok başarısız sonuçlar alıyorum. Hadi dedim taktik alışsın, oyuncular otursun ama yok üst üste deplesman maçlarında yeniliyorum. Ama seni çok takdir ediyorum ki; Nerdeyse her korner gol =)). Fazio kiraladım, 16 gol attı ( Sadece lig ) 8 defa da maçın adamı seçildi. Acaba niye ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by inter_23 View Post
    Hacı bu taktiğini denedim. Manchester United üzerinde. Kadromu sayayım sana :

GK : Van Der Sar, DR : Zaccardo DL : Evra ( Auerilo ) DC : Ferdinand ve Vidic
    DMC : Palombo ( Veleso ) MC : Riquelme ve Scholes AMR : Ronaldo AML : Giggs
    FC : Rooney

Bu taktiğin italya da özellikle çok işime yaradı, Lazio ile şampiyon oldum. Ama Manchester United üzerinde özellikle deplesmanlarda çok başarısız sonuçlar alıyorum. Hadi dedim taktik alışsın, oyuncular otursun ama yok üst üste deplesman maçlarında yeniliyorum. Ama seni çok takdir ediyorum ki; Nerdeyse her korner gol =)). Fazio kiraladım, 16 gol attı ( Sadece lig ) 8 defa da maçın adamı seçildi. Acaba niye ?
    Deplasman maçlarında taktik üzerinde düzenlemeler yapabilirsin duruma göre. Fazio'nun da çok gol atmasının nedeni korner taktiği. Bilmiyorsan korner komutlarımı incelemeni öneririm.

Nesil
    2006
    Yer
    Konya/Elazığ

Hacı belirttim orada her korner gol diyerekten. Hasılı güzel taktik ama tebrikler.

Gerçektende çok etkili bir taktik bu taktik ile beşiktaş kariyerimde sol beke Fathi malik i Ve kaleye Arjantinli Ojede yı aldım İki transfer 3M Euro tuttu ve ben Uefa Kupasını Ve Süper kupayı kaldırdım Süper kupa finalinde Real Madridi 2-1 ile geçtim.
    Taktik İçin ayrıca yeniden teşekkür ederim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Zaten ligi hiç söyleme me gerek yok 2 Senede 2 Şampiyonlu 2Türkiye kupası 1 Süper Kupa Sadece 1 kere süper kupayı fenere 2-1 ile kaptırdım.
    Last edited by Muratbuyukduman : 24.Eylül.2008 at 15:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Hazirlik maci da olsa deneme imkanim oldu. Biraz oynamalar yaptim cift forvete gectim fakat mukemmel taktik eline aklina saglik. Ilk yari skoru 8-0 birde penalti kacirdik

Kadrom
    GK- Fabianski
    DR- Sagna
    DL- Clichy
    DC- Toure
    DC- Djourou
    DMC - Miguel Veloso
    MC- Fabregas
    MC- Samir Nasri
    AMR- Walcott
    AML- V.Persie
    FC- Adebayor

ilhan abi kadrom çok iyi ama bir türlü verim alamıyorum yardımcı olursan sevinirim.
    gk:casillas
    dr:rafinha,sergio ramos
    dc:breno,pepe,m.cahais
    dl:drenthe,bruno lopes,insua
    dmc:miguel veloso,ever banega
    mc:fabregas,vander vaart,kuzmanoviç,marko marin
    amr:messi,dos santos
    aml:matias fernandes,carlos vela,lago
    fc:saivet,cardozo,yaser
    bu kadroyla bütün kupaları posta koymam gerekirken ligde şampiyon bile olamıyorum.yardımların için şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2006

Ben Boca ile denedikten sonra bir de Valencia ile denedim yine başarısız oldum.Sonra yine eski total dominasyona geri döndüm problem nerede acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by hopeful7 View Post
    ilhan abi kadrom çok iyi ama bir türlü verim alamıyorum yardımcı olursan sevinirim.
    gk:casillas
    dr:rafinha,sergio ramos
    dc:breno,pepe,m.cahais
    dl:drenthe,bruno lopes,insua
    dmc:miguel veloso,ever banega
    mc:fabregas,vander vaart,kuzmanoviç,marko marin
    amr:messi,dos santos
    aml:matias fernandes,carlos vela,lago
    fc:saivet,cardozo,yaser
    bu kadroyla bütün kupaları posta koymam gerekirken ligde şampiyon bile olamıyorum.yardımların için şimdiden teşekkürler.
    Taktiği editlemeniz gerekebilir. Kullandığınız antreman programlarına da önem gösterin. Nereden daha çok gol yiyorsanız o bölümle alakalı yerleri editleyebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Ben Boca ile denedikten sonra bir de Valencia ile denedim yine başarısız oldum.Sonra yine eski total dominasyona geri döndüm problem nerede acaba?
    Bilmiyorum, yardımcı olabilmem için bana başarısız olduğunuz maç dosyalarını yollamanız gerekmekte.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri