Originally Posted by
snane
Bu kadro için ne önerirsin Aydoğan?Mevcut 11im üzerinde herhangi bir değişiklik yapmalımıyım yoksa böyle iyimi?
Güzel bir kadro ancak Nedved'e alternatif iyi bir AML lazım. Razack Traore idealdir. O olmazsa Mitea, Duda gibi isimlere yönelebilirsin. Nasılsa seneye Giovinco katılacak kadrona

Originally Posted by
onur garip 13
hocam öncelikle eline, emeğine sağlık..uğraşmışsıni bi taktik hazırlamışsın..ve geyat de güzel bi taktik olmuş lakin aklıma takılan bikaç nokta var..işin kompedanı olduğun için danışmak istedim..
taktikte beni uğraştıran ve üzen noktalar var..belki de benim takımımdan kaynaklanıyodur.. takım porto.. kale helton, sağ bek angulo, sol bek emanuelson, tandemde barzagli ve arturo vidal, önlibero makoun, sol mc alex, sağ mc raul meireles, amr quaresma, aml abdou razack traore, forvet jimmy briand..
bi kere korner olayı muazzam.. ilk sene fazio vardı ve gol kralı oluyodu nerdeyse.. ama şikayetlerimden biri forvetlerimin gol atamaması.. sezon boyu sadece 10 golde falan kalıyolar.. çok etkisizler..bi de öyle söylenildiği gibi 25-30 şut falan atılmıyo sadece 10 şut falan mnaç başına.. bi d,ğer sıkıntıda maçların geneli 1-0 bitiyo ve çok kısır geçiyo..
öyle iki maç kullanıp eleştirenlerden değilim yanlış anlama ama iki yıldır kullanıyorum ve avrupada bana pek bi faydası olmadı..o kadroyla daha iyi yerlere gelebilmem gerekirdi..okuyorum forumda arkadaşlar uefa ve cl den bahsediyolar.. eğer hiç takılmadan, aç kapa yapmadan alabildilerse helal olsun.. ama öyle değil maalesef..chelsea ve inter i ancak 6. 7. maçların sonunda yenebiliyorum.. eğer ben avrupadaki bi takımı eleyemiceksem, ligin dibindeki takımı 1-0 la zar zor geçiceksem pek bi zevki kalmıyo bu işin..
senden ricam özellikle kısır giden,pozisyonsuz maçlarda ne yapmam gerektiğini söylemen..geriye düştüğümde ne yapmalıyım?? ve etkili olabilecek, tek forvet oynayabilecek bi forvet var mı bildiğin?? yardımcı olursan çok sevinirim..
saygılar..
Pozisyonsuz kalan maçlarda formasyon değişikliğine gidebilirsin. İki MC'nin mantalitesini artır. AMR ve AML'yi AMC'lere çek ve AMR ve AML'ye ok verdir. DM'yi iki MC'nin ortasına çek ve DM'ye ok yaptır. Biraz tempoyu artırabilirsin. Beklerinin de mantalitesini artır.
Forvet için de havadan yetenekli bir adam gerekir. Zigiç, Marica, Chamakh gibi isimler katabilirsin kadrona.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi