bence harika tabataya 10 basar iyi gir şekilde geliştirirsen daha da iyi olur...
bence harika tabataya 10 basar iyi gir şekilde geliştirirsen daha da iyi olur...
İMZALAR BİTMİYOR
Gaziantepspor bugün öğleden sonra Ganalı 18 yaşındaki defansif orta saha Obed Amoah la 5 yıllık sözleşme imzaladı.Güçlü fizikiyle dikkat çeken Ganalı genç oyuncunun bonservisinin 230 bin ytl olduğu kamuoyuna duyuruldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu adamları bulmak için dünyanın heryerini dolaştım 2-3 saatim gitti 2 tane daha var anlaşırsak muhteşem olacak.
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 02:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
genç yetenek avcısı rıza sayın![]()
estağf. dostum.biz kim yetenk avcılığı kimbuarada bir transfer daha var az sonra
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 04:03
bekliyorum 4 kişi izliyor ama neden kimse yorum yapmıyor merak ediyorum![]()
ANTEP TRANSFERDE DURMUYOR
Kırmızı şahinler transferde hız kesmiyor.Güney Afrikalı 21 yaşındaki forvet oyuncusu Tsepo Foster 1.2 milyon ytl bonser bedeli karşılığında kendisini 5 yıl Gaziantepsporlu yapacak mukaveleye imza attı.
imza töreninden sonra Kamil ocak çimlerinde yeni transfer topla klasını konuşturarak kameralara poz verdi.
![]()
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 15:17
bu da iyimiş arkadaşımyeni sezona bomba gibi giriyorsun
![]()
arkadaşlar transferlere yorum yaparsanız sevinirim çünkü sizinde fikirlerinizi alarak daha iyi bir takım kurabilirim yoksa ben tek boyutlu bakarak yanlış yapma ihtimalim yüksek
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 04:09
kadroda zayıf olan mevki var mı defansın göbeğine bir defans yapabilirsin aslında
1 veya 2 tane daha yapmayı düşünüyorum ama fiyatta anlaşamadık.Borges ve kalecim makubu gitmek istiyorlar ikiside mutsuz makubunun peşinde 10 tane avrupa kulübü var.Başkan satar herhaldepara göz zaten Tabatayıda bana sormadan sattı parayı görünce eridi adam
makubuyu hasagiçle kapatırızda borgesin alternatifini alayım muhteşem olur o zaman.
bende oraya adam arıyordum walla büyük adamsın kadroyu görmeden biliyorsun yaa
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 04:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
geçen sezon 40 yakın gol yemişin üstelik bu sene hedef şampiyonluk olmalı...ibrahim kızıl'a gelince levent kızıl'ın kuzenidir...paragöz olması normal
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
senden özenip ben de bursaspor'la başladım...Ama kariyer açarken resim falan ekleyemiyorum ben de paylaşmak isterim.hatta konu başlığım da hazır Altı Evliya Üstü Eşkıya Burası Bursasen imageshack'tan mi yüklüyorsun arkadaşım ordan denedim forum linkinden nereye yapıştırcaz adresi bilemedim
![]()
Last edited by immortal86 : 09.Ocak.2009 at 03:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
imageshack da resmin altındaki linki mesajını yazdıktan sonra kopyala yapıştır sonra önizleme de bakalım olcak mı bu arada kariyerin hayırlı olsun hep takip edeceğim
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 04:05
eyvallah sağolasın valla laptop arkadaşta şuan ödev yapıyor yarın denerim artık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sen hep burda mısın rıza?okuyo musun hiç uyumuyosun![]()
Last edited by immortal86 : 09.Ocak.2009 at 03:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
dostum sen şimdi aç yarın yöneticiler konuyu onaylar beklemeden başlarsın kariyere.işte anlatacaklarını anlat sonra imageshackta resmin altındaki hotline for form yazan adresi al yapıştır bide resim yüklerken gözatın altında 2 tane seçenek var resize image ve remove size onlar işaretli ise işareti kaldır öyle yükle.Bu arada Kariyerin başlığı hoşuma gitti.
yok yaa geceleri buradayım gündüzleride arada bir giriyorum işte
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 04:05
tamm arkadaşım senn defansa takvye ne alemde![]()
bulamadık bişey herhalde yarına kaldı![]()
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 04:06
tamam dostum ben de çıkayım hadi iyi geceler yarın maçları bekliyorum![]()
sanada iyi geceler yarın senin kariyere odaklanacağız unutma ok?![]()
çok şanslısın rıza bal mı denir artrık ne denir bilmiyorumlevskiyi elersin
![]()
dün gece açtım ama onaylamadılar heralde dahasenin İranlı atmış ilk maçta ilk golünü
![]()
attı yaa inş devamı gelir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BETO KAYSERİDE
Gaziantepspor teknik direktörü Rıza Sayının yönetime sunduğu rapor doğrultusunda satılık listesine konan Beto Kayserisporla anlaştı.Gaziantepspor transferden 3 milyon ytl gelir elde etti.
arkadaşlar şimdi bir işim çıktı kusura bakmayın birkaç saat sonra görüşmek üzere.kaldığımız yerden devam edeceğiz![]()
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 17:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
betonun yerine gelecek vaadeden iyi bir golcü alabilirsinsen de sercan yıldırım ne alemde gelişme var mı çocukta?
tamam sağolasın![]()
transferler çok başarılı defans transferi de olsa harika olur
sezona güzel merhaba demişsin uefa da ilk maçta hep aynı skoru alıyorsun
GAZİANTEPSPOR LİGE İYİ BAŞLADI
Kırmızı Şahinler ligin açılış maçında Ankaragücünü konuk etti.Maçta rakibine oranla daha üztün olan Gaziantepspor 2 yeni transferinin attığı gollerle 3 puanı almasını bildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
defansa transfer ne yazık ki yapamadık dediğin gibi olsaydı çok güzel olurdu ama olmadı artık ara transferde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dediğin gibi geçen seferde 4-1 kazanmıştık sonra ligde kötü sonuçlar almıştıkinş. bu sefer öyle olmaz
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 21:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)