kardeşim maçta şanssızlığının kurbanı olmuşsun.Ama hiç üzülme bu takım birkaç haftaya oturur o zaman topu direklerle birlikte kaleye sokarlar inş.![]()
Bol bol rotasyona gitmen gerekecek 2. yarı. Form düşüklüğü yaşarsın yüksek ihtimalle.
Last edited by immortal86 : 24.Ocak.2009 at 19:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by immortal86 : 24.Ocak.2009 at 19:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
oooo kardeşim muhteşem bir dönüş helal sonu sana bu sene senden çok umutluyum
Last edited by immortal86 : 24.Ocak.2009 at 19:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aslında harbiden kötü başlamışsın.. O kadar hazılık maçından sonraDüzelir inşlallah
Sentugo.
Atamadığın Maçda 4 Tane Atmışsın![]()
son maçta hakkaten ezmişsinkariyerinde başarılar bursamızı layık olduğu yerlere taşı
![]()
Sana tavsiyem eğer yedek kalanlar laf etmeyecekse 7-8 maç aynı 11 aynı taktikle çık. Bu maçlar sonucunda eğer iyi gidiyor olursan karşında kimse duramaz. Eğer kötü gidersene hiç değinmeyelim![]()
Last edited by immortal86 : 25.Ocak.2009 at 01:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar lig tablosu alabilir miyiz?
kardeşim neden maç eklemedin yaaa..bende bir hevesle açtım kariyerini baktım maç yok![]()
morfou ve cseri nin profiller dehşet transferler çok güzel regenleri iyi bulmuşsun yalnız forvet hattında sercan biraz istikrarsız takım uyum sürecini bir aşsın (squad harmony) çok daha iyi sonuçlar almaya başlarsın...
7-8 maç dememin sebebi takımın belirli bir 11'e kavuşması. Eğer öyle yapmazsan istikrar yakalayamazsın.
kardeşim nerdesin özledim seni yaaa![]()
kardeşim artık bize bir seri galibiyetler yaşat...bu arada benim kaleci gol atmıyor mu yaa gol yollarındaki sıkıntıya bire birdir![]()
sağol arkadaşım desteğin için
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gol değil ama iyi asistler çıkarıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tabiki ekledim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah arkadaşım dediğini uygulayacağım![]()
Last edited by immortal86 : 25.Ocak.2009 at 15:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SER'CAN' VERDİ
İki takımda galibiyet için oynadı.Maç 1-1 bitecek denilirken 90+6'da Timsahın genç ve suskun golcüsü sahneye çıktı ve Bursa Atatürk Stadı'nı bayram yerine çevirdi.Maçtan sonra açıklama yapan İsmail hoca şunları söyledi : " Gaziantepspor'un efsane teknik direktörü Rıza hocayı üzdüğüm için biraz buruğum.Ama o da Bursaspor'u acımadan yenmişti.Bu da ona kapak olsun." diyerek Rıza hocaya gönderme yaptı
Sercan şu an 6. sezonumÇok bomba. Çok iyi. O zamana kadar bende de suskundu
Değeri 7 M oldu
Sentugo.
kardeşim benim takıma acımamışsın![]()
canın saolsunsenden kıymetli mi
msnye gelsene kardeşim.
tamam kardeşim şmdi diğer maçları ekliyim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by immortal86 : 25.Ocak.2009 at 22:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeşim fener maçında ezmişsin rakibi hemde deplasmanda helal olsun