Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
Sayfa 9 / 34 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

gene play off lardan kıvırırsın gibi görünüyo.kupa kaldırmadan premer lige çıkacan ha gayrethele bi premiere çık sana bütün kapılar açılır.ligde kalmak için sana premier ligin prestiji yeter..çokda paraya gerek yok
    yalnız bonservis ss lerini koyarsan takımın hakkında daha çok bilgi sahibi olabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Düşme yeter.
    Düşmem düşmem.

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam iyi Gidiyosun Bu YıL Cıkacaz Gibi Azda oLsa Umut Var
    Umudumu hiç yitirmem.

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    23 hafta sonunda 6. Burnley ile aranda 8 puan fark var Serkan abi. Takımı birazcık toparlarsan playofflara kalabileceğini tahmin ediyorum
    Toparlayabilsem iyi olacak ama mutlaka duraklama dönemine gireceğimi düşünüyorum, zaten 2. devreye başladım pek istikrarlı gitmiyoruz. Playoff zor gibi duruyor.

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Eğer bu sene çıkarsan yine çok paran olmayacak.Yeterli transferleri yapamayacaksın ve üst ligde büyük bir hüsran yaşayacaksın.Bence bu sene bekle.
    Birde deneyimli değil kesinlikle genç oyuncu almalısın böyle bir takımda ki gelecekte oyuncuyu nakite çevirebilesin.Böyle bir takımı ne reklam gelirleri ne de bu sene başka bir gelir kurtarabilir.
    Belki biraz da olsa finans düzelebilir ama oyuncu gelirleri olmadan takımın paralanması çok zor gözüküyor...
    Bonservisi elinde olan oyuncuları alırım yine muhtemelen. Takımın tamamının genç olmasının sıkıntılarını yaşamıştım, bu nedenle deneyimli oyuncuları da mutlaka kadroya dahil ediyorum. Benim üst ligi istememin ya da çıkamasam da yukarılarda bitirmek istememin sebebi takımın ve oyuncuların tanınırlılığının artması, bu sayede fiyatlarının da artması. Ama herşeyi sağlama alıp çıkmak daha iyi, çıktığın gibi düşmemek için.

Quote Originally Posted by gargi_17 View Post
    gene play off lardan kıvırırsın gibi görünüyo.kupa kaldırmadan premer lige çıkacan ha gayrethele bi premiere çık sana bütün kapılar açılır.ligde kalmak için sana premier ligin prestiji yeter..çokda paraya gerek yok
    yalnız bonservis ss lerini koyarsan takımın hakkında daha çok bilgi sahibi olabiliriz
    Oyuncuların değerinin olduğu ss istiyorsun herhalde, koyarım onu da. Playoffa kalsam bile oynadığım maçlara bakarsak oradan çıkmak da zor olur, hatta fark bile yerim herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Aslında ilk 11'deki oyuncular genç olsa da bu oyuncuların hırsları yüksek olursa epeyi iyi performans sergilerler aslında ama tabi ki de bazen adamı çıldırtıyorlar.Yine de onlardan eline geçecek para herşeye değiyor.Bu arada araya deneyimli oyuncular serpersende gençlerin hatalarının bazılarını kapatabiliyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gençleri severim ama dediğin gibi bazen öyle hatalar yapıyolar ki çıldırıyor insan. Geçtiğimiz sezon 2 genç defansım vardı, ikisi de zaman zaman beni çıldırtınca bu sezon gönderdim kiralık onları.Yaş ortalaması 20 olan bir 11 oluşturacak kadar geniş kadromuz var, yeni transferler de gelecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Serkan abi büyük iş yaptığını The Wings ile Blue Square Premiere çıkınca anladım .Hiçkimse gelmiyor.Wimbeldondan 2 adam kaptım .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Bence şuan için takımda ilk 11 olarak oynayacak oyuncu almayacağın sürece oyuncu almamalısın.Seneye hedeflerin büyüyecek ve takımın daha iyi kenetlenmesi gerekecek.Uyum sorunluları istemezsin heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Serkan abi büyük iş yaptığını The Wings ile Blue Square Premiere çıkınca anladım .Hiçkimse gelmiyor.Wimbeldondan 2 adam kaptım .
    Eee, boşta kaliteli çok oyuncu var ama gelmiyorlar işte, ne kadar kulaklarını çınlattığımı bilemezsin onların.

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Bence şuan için takımda ilk 11 olarak oynayacak oyuncu almayacağın sürece oyuncu almamalısın.Seneye hedeflerin büyüyecek ve takımın daha iyi kenetlenmesi gerekecek.Uyum sorunluları istemezsin heralde.
    Devre arası tek transfer yaptım zaten, önümüzdeki sezon için transferler yapıyorum, sezon sonunda gelecekler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Plymouth maçı ile 2. devreye başladık. Deplasmanda ise aldığımız ağır yenilginin sebebi forvetimizin yetersizliği. Townsend’in yokluğunda onun boşluğunu dolduramıyoruz.

FA CUP’ta kolay rakibimizi geçmekte zorlanmadık. İçeride oynadığımız Birmingham maçında da hiç etkili olamadık ve kaybettik. Southampton deplasmanında forvette değişikliğe gittim çünkü 2-3 maçtır oynattığım Howart hiç etkili olamıyor. Onun yarine oynattığım Baggie gol atamasa da maçta etkili bir performans sergiledi ve kazandık.
    Premier Lig ekibi karşısında deplasmanda galip gelme şansımız yoktu ve 2-0 kaybederek elendik. Derby karşısında hem şanslı hem de şanssızdık. Şanslıydık girdiğimiz az sayıda pozisyonu golle sonuçlandırdık. Şanssızdık çünkü yükselişte olan Darren Brown ve sıkıntı çektiğimiz mevki olan forvette oynayan Baggie sakatlandı.

Bu arada kaleye de tekrar sezon başında forma giyen Speroni geçti. Pope sakatlık yaşadı. Leicester deplasmanında hezimete uğradık.

Sheff Wed maçında ise dibe vurdum. Forvette oynatacak oyuncum kalmadığı için defans oyuncusu olan Nsiala’yı pivot santrafor olarak düşünüp maça başladım. Tek sağlam forvetimiz Houghton da sakatlanınca maç içerisinde bir başka defans oyuncusu da forvet diye soktum oyuna, tabi sonuç da ortada.

Townsend nihayet sahalara döndü. Houghton’un 2 gol attığı maçı kaybettik.

Deplasmanda Hull maçını kazanarak 3 maç sonra galibiyetle tanıştık.Yukarıya ulaşmak zor, ligden artık düşmeyiz, 12 maç kala 14. sıradayız.

Kadrodaki oyuncuların değeri şu şekilde;

Devre arası tek transfer gerçekleştirdim orta sahaya;

Şimdi ilk devre yenerek kötü gidişe dur dediğimiz Bolton ile deplasmanda karşılaşacağız. Lig lideri ile çok zorlu bir maç olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Eee, boşta kaliteli çok oyuncu var ama gelmiyorlar işte, ne kadar kulaklarını çınlattığımı bilemezsin onların.

Devre arası tek transfer yaptım zaten, önümüzdeki sezon için transferler yapıyorum, sezon sonunda gelecekler.
    Abi senin altyapıdan iyi kötü regen geliyo benimkinden oda gelmiyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gelir gelir, benim bir tek kaptanım var alt yapıdan gelen en iyi oyuncum. Sana da gelir mutlaka.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Gelmez.Senin klüb iyiymiş benimkine göre.Bir tek Ahmet Kiliç diye bir adam buldum .O iş yapıyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bekleyeceksin, hemen olmaz bu işler. Ben ancak 4. sezondan sonra gelecek vaat eden gençleri almaya başladım. o zamana kadar günü kurtararak geçirdim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Günü kurtardık kümede kalırızda 2 sezondur 0 € ile bişeyler yapmaya çalışıyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Senin daha 2 sezon. Ben 8. sezonu oynuyorum, 800 eurodan fazla transfer bütçem olmadı. 800 bin değil bak, bildiğin 800 euro.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi sende satılcak adam var .Bizde o olsa dükkan senin .MSNye girsende kariyerini sohbet odasına çevirmesek .Seedorf'un kardeşini aldım ne alakaysa .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet ya eklediğim maçlar gümbürtüye gitmesin.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

65 puanla ilk 10 girmek bile zor olacak sen en iyisi gelecek sezonu bekle abi çıkmak için

Sene sonuna oyuncuların biraz daha değerlenirse satıp iyi şeyler yapabilirsin gibime geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

iyi canım durumun o kdrda kötü değilmiş.sana para kazandıracak 3 oyuncun war.boşluklarını doldurduğun zaman sana rahat 1.5m kazandırırlar.ama para birimin inşallah euro yada pound dur

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

iyi iyi gelir elde etmişsindir bu sene biraz seneye ver elini Premier lig.Manchester United-AFC Wimbledon maçını görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Machester maçı mı? Aman uzak dursun şimdilik, bu bünye o kadar golü kaldıramaz.

Sezonu hedeflediğimiz gibi 50 puan barajına ulaşarak tamamladık. Son maçı kazanmasak tam 50 puanımız olacaktı. Elimizdeki kadro ile ancak bu kadar olabiliyor, daha iyi olabilirdik ama playoff hayalden öteye gidemedi. Zaten son haftalarda oyuncular iyice serdi işi.

Ligi 16. Sırada tamamladık. Kümede kaldık, yeni sezonda hedefimiz Premier Lig. Yediğimiz gle bakarsak çok abarttığımızı görebilirsiniz. Demek ki defansı yine değiştirmek gerekiyor ya da defansif anlayışımızı. Sezonu kirada geçiren Hidalgo iyi seviyede dönüş yaptı, seneye formayı kapabilir.

2 forvetimiz ve kornerden attığı gollerle Rodgers sezona damgasını vurdu.
    Öncelikle yönetimin vereceği bütçeyi bekliyorum. Eğer tatmin olmazsam elimizdeki oyuncuları satma yoluna gideceğim.

"YÜCE ATATÜRK"

ligi iyi konumda biterememişsin Serkan abi fakat umudumuz var premier lige bilet alacaksın
    8 sezon olmuş helal olsun bu kadar dayanamıyorum
    başarılar.....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nicola Esposito, takımda en çok gelecek vaat eden oyuncu ve İtalya 19 yaş altı milli takımına çağrıldı. (Gerçi yaşı 20 ama olsun) Takımdan gitmek istiyor, yönetim umarım beni bu oyuncuyu satmak zorunda bırakmaz çünkü sözleşmesi uzun, seneye daha iyi fiyata satabilirim.

"YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    iyi iyi gelir elde etmişsindir bu sene biraz seneye ver elini Premier lig.Manchester United-AFC Wimbledon maçını görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
    zaten gördük mü bidaha unutmayız lig tarihine geçer

Serkan abi bence oyuncu satayım falan deme yönetim o parayıda alır takımda oyuncu kalmaz

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

usta bu kariyer bitti mi acaba yaw:S

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayır bitmedi ama bu aralar oyun oynayacak pek zaman bulamıyorum sadece. Devam edecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Nerlerdesin Serkan abi .

devamını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu gece ekleyeyim bari sezon başı gelişmelerini.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İnanamıyorum, yönetim kendisini aştı ve 800 eurodan sonra tam tamına 36.692 euro verdiler. Gözlerim yaşardı, hemen değerlendirmeliyim bu parayı. Eldeki genç yeteneklerle devam edeceğim için yine tecrübeli oyunculara yönelebiliriz.
    Önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek olan Kwiek yeni sözleşme teklifini kabul etmeyince kendisini satmak zorunda kaldık. Kalecimiz de anlaşma gereği kira sona erince rakip takıma gitti. 2 transferden gelen 410 bin euro dan sadece 80 bini transfer hesabına aktarıldı.

Gerçekleştirdiğimiz transferler içerisinde yer alan geçleri kiraya gönderiyorum. Bu sezon hedef terfi ise daha tecrübeli isimlerle yolumuza devam etmeliyiz. Bu yönde hedefe ulaşmak için 12 oyuncu transferi gerçekleştirdik.
    Genç defans oyuncusu, 2 tarafta da oynuyor olması yedek kulübesinde oturması için avantaj.

En önemli transferimiz D’Alessandro oldu.

Geçen sezon rekor sayıda gol yedik, bu nedenle defansa takviye yapmak gerekti;

Thurlbourne, transferi gerçekleştirdik ama bu sezon kadroda düşünmediğim için hemen kiraya gönderdim.

Forvetlerimin ikisinden de memnundum fakat sezon içerisinde bu ikisinden biri sakatlanınca çok zor anlar yaşadık. Bu nedenle bulduğunu atabilecek bir forvet Beckford ile anlaştık;

Yine gerektiğinde forvet oynayabilecek, 2 kanat için de alternatif olabilecek bir oyuncu Hunt;

Yine defansa bir takviye;

Forvete bir takviye daha deneyimli forvet Andy Johnson;

Defansa bir tecrübeli isim daha, Squillaci;

Orta sahaya genç bir oyuncu, bu sezonu kirada geçirecek;

Yine genç bir forvet, o da kirada bu sezon;

Defansın sağına da İspanya’dan bir takviye yaptık, muhtemelen onu da kiralık göndereceğim.

Hazırlık maçları istediğim gibi geçti diyebilirim. Şimdi ligi bekliyoruz.

"YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 9 / 34 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri