Sayfa 9 / 22 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Ligde ilk 5 e girersin gibime geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
    Ligde ilk 5 e girersin gibime geliyor.

Çok zor, sırf taktikten götürüyoruz kör topal takım oyunu oynuyoruzda kadronun yetersizliği göze batmıyor pek. Ama tabi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Devre arası takviyelerim var anlaştığım oyuncular, bakalım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Meart05 View Post
    E yani GS ' de yensin seni biraz

bencede
    Last edited by Walter Sakana : 05.Temmuz.2009 at 19:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Sivas Maçı Çok Dramatik Olmuş Hocam Ya Kötü Bitmiş Sonu
    Ama İyi Biter Bu Ligin Sonu

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    ASİSTANIMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE KEŞFETTİĞİM BİR YETENEK !

Asistanımdan takım raporu istediğimde kadronun genişliğinden son derece memnun olduğunu, buna karşın en zayıf bölgemizin orta alan, özelliklede orta alanın solu olduğunu belirterek bu bölge için bana bir isim tavsiye etti. Kimmiş diye baktığımda ofansif olarak çok etkili görünen genç bir yıldız adayı gördüm. Pek mücadeleci olmadığı belli olan, hızlanması pek iyi olmayan bir oyuncu olmasına karşın ofansif olarak önemli katkılar yapabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Üstelik bonservis bedelsiz olarak alabileceğim.

Oyuncuya teklif yaptım, bu oyuncuyla ilgilenen başka bir takım daha var. Bende oyuncunun gelme konusundaki isteğini test etmek için bir açıklama yaptım. Bu açıklamama olumlu yanıt aldım, bekliyorum.

Güzel Oyuncuymuş Hakkını Vermek Lazım Asistanın Hızları Falan Hiç Fena Değil İyi Bek Olur Kerata Bu Arada Sanırım İtalyandı Asistan
    FATİH UYARI ALDI !

Ankaragücü maçının ardından Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun'un Fatih'le ilgili övgü dolu açıklamalarına Fatih Atik'te basın yoluyla müteşekkir olduğunu söyleyerek karşılık verince, İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri oyuncusuna yaptığı hareketin profesyonelce olmadığını belirterek uyarı verdi.

Başarılı oyuncuda bu uyarıyı yorum yapmayarak kabul etti.

Sanırım Fatih Yolcu Hocam. Bülent uygun Kafayı Takmış Ona İlerde Takımda Mutsuz Olması An Meselesi Olabilir

Dediğini yapabilmeyi bende isterim Devre arası 1-2 tecrübeli oyuncu geliyor, beklediğimiz katkıyı sağlarlarsa daha iyi olacak inşallah.
    Evimizde iyiyizde deplasmanda kazanamadık daha.

KİM ACABA???????

Çok zor, sırf taktikten götürüyoruz kör topal takım oyunu oynuyoruzda kadronun yetersizliği göze batmıyor pek. Ama tabi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Devre arası takviyelerim var anlaştığım oyuncular, bakalım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bencede
    Valla Şuana Kadar Eksik Olduğun Yer İyi Bir Ortasahaya İhtiyacın Var Defansif Ortasaha İle Birlikte
    Canım Kardeşim Bence Oyunu Kurabilecek ve Yönlendirebilecek İyi Bir Oyuncu ve de Atakları Kesebilecek İyi Bir Defansif Ortasaha Oyuncusu Şart
    Bu Arada Forvetlerden Ümit Tütinci Bu Lige Uygun Değil Hocam Elden Çıkarmaya Bak. Sene Sonunda Sözleşmesi Bitecek Olan Alipio Brezilyalı Genç Forveti Mutlaka Kat Kadroya Sylla ile Muhteşem İkili Olur Bana Gelmedi Palmeirasa Gitti Aklında Bulunsun Listeye Ekleme Ama 1 Ocaktan İtibaren Bosman Sözleşme Öner. Bende Boavista İle Palmeirasla Yarıştım Palmeirasa Gitti Hocam Dikkat Çekmeden İmzalat Bence Hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Asistanın tavsiye ettiği oyuncuyla anlaştım geliyor ara transferde. Onu daha çok ortanın solunda ileri dönük kullanmayı düşünüyorum. Tekniği yüksek, ortaları etkili, duran toplarıda iyi kullanıyor gibi. Takım oyununa yatkın ve çalışkan. Bunlar iyi özellikleri. Eksik yanları ise Hızlanma, agresiflik, denge, cesaret gibi bir bekin yüksek olması gereken özellikleri. Ama konsantrasyonu yüksek ve bu özelliğiyle o açıkları iyi yer tutarak kapatabilir demekki. Hele bi gelsin bakacaz nerde ne kadar verimli olacak.

Asistanım Türk (regen), aslında Coach olarak almak istiyodumda Asistan olarak çıkmış, diğer asistanlar coach olarak gelmeyi kabul ederken bu etmedi. Mecbur asistan olarak aldım bende. Motivasyon, Taktiksel bilgi, oyuncu yeteneği sorgulama ve disiplin özellikleri yüksek birini bulduğum an asistanı değiştirecem.

Fatih gerçek hayatta Sivas'ın anlaşıp sonradan transferinden vazgeçtiği bir oyuncu biliyomusun?
    Şuana kadar çok büyük katkısı oldu, geçen sezon 1.ligde bu sezonda süperligde en iyi top süren oyuncu ve asist kralı. Kolay kolay bırakma taraftarı değilim, anca dediğin gibi mutsuz olursa satarım. Zaten alternatifi yok, sakatlandı son 2 maç dikkat edersen oynamadı ve eksikliğini inanılmaz hissettik, atak varyasyonları tıkandı resmen. Ama ara transferde 1 alternatif geliyor ona.

Orta sahada Kerem defansif oynuyor gayette iyi. Ligin en çok top çalan oyuncularından biri, pas yüzdeside çok iyi. Onun yanında Moritz oynuyor. Ara transfer için anlaştığım bir diğer oyuncu o bölgede atakları yönlendirme konusunda faydalı olabilir, sürpriz golcü olarak tanınan birini aldım. Gerçekte Türkiye liglerinde forvet arkasında en beğendiğim yabancılardan biri, sinsi bir oyuncu.

Şu ana kadar pek oyuncu satmamamın sebebi oyuncuların biraz değerlenmesini beklemekti. Yani bu sezon ligi biraz iyi bir yerde bitirebilirsek sezon sonunda oyuncuları daha iyi fiyatlara satabilirim diye düşündüm. Ümit'in şu anki değeri 55k (euro), en azından 400-500k değeri var bence onun. Ama dediğin gibi kadroda düşündüğüm bir isim değil.
    Alipio'ya bakacam, sözleşmesi bitiyorsa almaya çalışırım.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

o puan durumu grafiği neymiş öyle

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

E yani GS ' de yensin seni biraz

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam baştan sona okudum çok iyi maçlar çıkartmışsın anlatımın süper,UEFA ya girmeni bekliorum hocam başarılar takipçinim..
    malatyAdana!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam baştan sona okudum çok iyi maçlar çıkartmışsın anlatımın süper,UEFA ya girmeni bekliorum hocam başarılar takipçinim..

Sağolasın, inşallah iyi bir noktada bitirmeye çalışacağız. Asıl hedef gelecek sezon.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

14. MAÇ

MAÇ ÖNCESİ

KADROLAR VE TAKTİKLER

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - KARABÜKSPOR

İLK YARI SONUCU

MAÇ SONUCU

Maç ağır zeminde oynandı.
    Maalesef oyundan hiç memnun değilim, maç Karabük'ün hakkıydı. Savunmanın bir anlık hatasından fırsatçı Sylla ile golü bulduk, onun dışında oyunun hiçbir bölümünde üstünlük kuramadık.

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

TAKIM KONUŞMASI

MEDYA YORUMU

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Karabük Maçına Biraz Etkisiz Oynamışsın Hocam Ama Sanırım Bunda Samet'in de Payı Büyük

Bu Arada Aldığın Oyuncuyu Merak Ettim Çünkü 1 On Numaraya İhtiyacın Var Hocam

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yerli Olması Daha İyi Olur Ama
    Last edited by BaGa TaRKaN : 06.Temmuz.2009 at 14:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

oyuna yeni başlayan arkadaşlar için ders niteliğinde bir kariyer olmuş tebrikler

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by handsomeb View Post
    oyuna yeni başlayan arkadaşlar için ders niteliğinde bir kariyer olmuş tebrikler
    Estağfurullah, kimseye ders vermek haddime değil Ama amacımı az çok dile getirmişsin detaylara inmemin sebebi bu zaten, bazı konularda sıkıntısı olan arkadaşlar doğru yada yanlış yaptığım şeyleri görerek bir fikir edinsinler diye. Örneğin takım konuşmaları.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Mükemmel bir kariyer kendi sahanda çok iyi sonuçlar almışsın abi
    çok teşekkürler kardeşim, sende bir efsane olmuşsun kariyerde namın buralara kadar geldi

şaka bir yana kariyerine bir göz attım, takipçilerin çok. eğlenceli bir ortam oluşturmuşsun sanada tebrikler.
    Last edited by Walter Sakana : 06.Temmuz.2009 at 19:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

[quote=hissiz;1483597]Estağfurullah, kimseye ders vermek haddime değil Ama amacımı az çok dile getirmişsin detaylara inmemin sebebi bu zaten, bazı konularda sıkıntısı olan arkadaşlar doğru yada yanlış yaptığım şeyleri görerek bir fikir edinsinler diye. Örneğin takım konuşmaları.
    .

Ders niteliğinde derken doğru yolu gösterme anlamında demiştim Kılavuz olmuş desek daha doğru olacak sanırım
    .
    .

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

15. MAÇ

MAÇ ÖNCESİ

KADROLAR VE TAKTİKLER

SYLLA'NIN TEK KİŞİLİK ŞOVU GALİBİYETE YETMEDİ !

İLK YARI SONUCU

İlk yarıyı 2-0 önde kapamamıza rağmen hiç rahat değildim, takımın oyunu beni endişelendiriyordu.

MAÇ SONUCU

Ve ikinci yarıda korktuğum oldu, tüm uyarılarıma rağmen oyuncular maça gerekli motivasyonu gösteremediler ve 2 farkı koruyamadık.
    Bu sezon ilk kez bir maçta oyun olarak rakibe ezildik.
    10 kişi kalmamızda bizi çok zorladı ama kötü futbolun ve puan kaybının onla pek ilgisi yok.

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

TAKIM KONUŞMASI

MEDYA YORUMU

SYLLA'NIN MUHTEŞEM GOLÜ (2.GOL)

Taktiksel açıdan çalışılmış bir gol diyebilirim. Daha doğrusu kadro seçimimdeki amacı yansıtan bir gol.
    Ali Küçik bu tür pozisyonlarda kafayla çok güzel indiriyor, Sylla'da hızı ve sezgileriyle çok iyi takip edip ustaca bir aşırtma vuruşla golü atıyor. Tek kelime ile çok klas bir gol.

MUHAMMET HANİFİ'YE CEZA

Direk kırmızı karta af yok !

MAÇ SONRASI BASIN TOPLANTISI

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

sakary Ali Misafir

Mükemmel bir kariyer kendi sahanda çok iyi sonuçlar almışsın abi

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

beklemedeyız ss ler ıcın

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam kayseri maçında şanssızlık olmuş ama bu sylla müthiş oyuncu degerini bil :P
    malatyAdana!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam kayseri maçında şanssızlık olmuş ama bu sylla müthiş oyuncu degerini bil :P
    Ben 1 puanı şans olarak görüyorum valla adamlar tek kale oynadılar
    Sylla tek başına alıyordu maçı az kalsın, bilmezmiyim değerini yalnız ara transfer dönemi yaklaştı talipleri var ve kafası karıştı biraz. bide başkan benden habersiz satarsa direk başkanın odasına dalar çeker vururum başkanı hiç acımam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Cok guzel bir anlatimin var, bundan sonra takip etmeye calisacagim.
    Teşekkür ederim Mali sağolasın. bi sonraki sezon anlatımı daha da ilgi çekici hale getirmeye çalışacağım
    Last edited by Walter Sakana : 07.Temmuz.2009 at 12:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DÇ OYUNCULARI TRANSFER DÖNEMİNİN GÖZDESİ !

Ara transfer dönemi yaklaşırken Süperligde transfer söylentileri artmaya başladı. Ligdeki takımlar kadrolarına takviye yapmak için birbirleriyle yarışırken medyada boş durmuyor!

Bu sezon beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen İskenderun DÇ'nin genç yıldızlarıda bir çok takımın kıskacına girmiş durumda. Özellikle Sylla ve Munakata transferin gözdeleri konumundalar.

İşte İDÇ Spor'lu oyuncularla ilgili transfer söylentileri ve medyaya yansıyan haberler:

1- SHO MUNAKATA : Japon milli takımınında savunmasının bel kemiği Munakata için Hollanda, Almanya ve Fransa'dan ciddi talipler var. Ayrıca Turkcell Süperligin başkent temsilcileride bu oyuncuyla yakından ilgileniyor. Şuan için en istekli takım Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar gibi. AZ cephesinden genç yıldızı kadrolarına katmak istediklerini belirten bir açıklama geldi. Buna karşılık İDÇ teknik direktörü Gabi Huri, Munakata'yı kesinlikle satmayacaklarını belirterek "boşuna oyuncumun aklını çelmeye çalışmasınlar" dedi.

Bu gelişmelerin ardından Gabi Huri'nin korktuğu oldu ve Munakata kararsız olduğunu dile getiren bir açıklama yaptı. Transferi ile ilgili belirsizliğin bir an önce netliğe kavuşturulmasını isteyen Japon yıldız bu gelişmelerden sonra maçlara konsantre olmakta zorlandığını da itiraf etti.

2- MICHEL SYLLA : İskenderun Demirçelikspor'un bu sezon en dikkat çeken oyuncusu hiç kuşkusuz Michel Sylla oldu. 18 yaşındaki genç golcü inanılmaz performansıyla bir anda taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini topladı. Tabi bu durum transfer söylentilerinide beraberinde getirdi. Şimdilik Manisaspor ve Rizespor ile adı geçen Sylla için ilk girişim Manisa cephesinden geldi. Bu gelişmenin ardından Munakata konusunda olduğu gibi Gabi Huri'nin sert cevabıda gecikmedi.

3- TAREK GHAZOUANI : İDÇ Spor'un Tunus'lu sağ beki Ghazouani'de potansiyeliyle birçok klübün gözdesi durumunda. Henüz resmi bir gelişme yaşanmamasına karşın bu oyuncu için ara transfer döneminde tekliflerin gelmesi bekleniyor.

GENEL GÖRÜNÜM :

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TURKCELL SÜPERLİG 15.HAFTA PUAN DURUMU

Last edited by Walter Sakana : 07.Temmuz.2009 at 12:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

16. MAÇ

MAÇ ÖNCESİ

KADROLAR VE TAKTİKLER

MAÇ SONUCU

Öncelikle Gençler müthiş bir kadro kurmuş. Orta sahadaki dörtlü ve forvetteki ikili son derece etkili. Orta alandaki Guerreiro müthiş bir oyuncu. Önlem aldık ama genede yapacağını yaptı ve 7.golünü bize attı.
    Çok çekinerek çıktığım maçtan skor olarak korktuğum başıma geldi ancak oyun olarak en iyi deplasman maçlarımızdan birini çıkardık. Maçın hakkı kesinlikle bu değildi, 2 kaleyi bulan şutla 3 gol buldular

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

TAKIM KONUŞMASI

MEDYA YORUMU

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

17. MAÇ

MAÇ ÖNCESİ

İskenderun Demirçelikspor yenilgisiz lider karşısında !

Gabi Huri'den Fenerbahçe teknik direktörü Thomas Schaaf için övgü dolu sözler !

KADROLAR VE TAKTİKLER

Fenerbahçe'nin oyun sistemi ve dizilimi taktiksel açıdan bizimde birkaç değişikliğe gitmemize neden oldu.
    En etkili silahları Alex'i (10 gol 10 asist) ön liberoya çektiğimiz Kerem ile durdurmaya çalışacağız. Sol ayağını etkili kullanan tecrübeli oyuncuyu yakın markaj ve sert müdahalelerle yıldırıp zayıf ayağını kullanmaya zorlayarak etkinliğini azaltmak amacımız.
    Kanat oyuncusu kullanmadıkları için Bek oyuncularımı ofansif oynatıp sık sık hücuma çıkmalarını isteyeceğim. Rakibin ortadan gelişecek ataklarını karşılayıp ataklarımızı en zayıf göründükleri yer olan kanatlardan yaparak gol bulmaya çalışacağız.

BASIN TOPLANTISI

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Cok guzel bir anlatimin var, bundan sonra takip etmeye calisacagim.

sakary Ali Misafir

iyi yerdesin Sylla mükemmel oynuyor gerçekten

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam önceden dedim Anlatımın güzel diye bir daha diyorum her ayrıntıya giriyorsun başkası olsa üşenir ama hocam maçları bir arada koysan tek tek çok geç oluyor
    malatyAdana!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - FENERBAHÇE

OPPONENT INSTRUCTIONS KOMUTLARI

MAÇ KONUŞMASI

Morali düşük oyunculara moral vermeye çalıştık

İLK YARI SONUCU

İstatistikler herşeyi ortaya koyuyor. Tek kale oynadılar, iyi direndik genede.

30.DAKİKA MOTİVASYON VE İSTATİSTİKLER

Bu dakikada ufak tefek taktiksel değişiklikler yaptım, sahaya yayılımı biraz daralttım, mentaliteyi ve alan daraltmayı tüm oyuncularda 2'şer kademe azalttım ve son 15 dakika başka pozisyon bulamadılar.

MAÇ SONUCU

10 kişi kaldıktan sonra oynamaya başladık. Güzel pozisyonlar yarattık ve gole yaklaştık ancak olmadı. Sylla'nın karşı karşıya kaçırdığı gol transfer söylentilerinin motivasyonunu nasıl olumsuz etkilediğine bir işaretti sanki.
    Kaptana yakışmayan bir maçtı, hem golde ıskaladı hemde kırmızı kart gördü ve gemiyi ilk o terketti.

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Toure'ye Guiza'yı marke etme görevi verdim ki sırf onu tutsun diye oynatmıştım. Görevini çok iyi yaptı.
    Bizi orta saha dörtlüsünün kötü oyunu yıktı.

Alex'e o kadar önlem aldık genede maçın yıldızı seçildi. Aslında maçta iyi tuttuk ama 7 key pas atmayı başardı ve bu yüzden maın adamı seçildi.

TAKIM KONUŞMASI

MEDYA YORUMU

FENERBAHÇE'NİN GOLÜ (FM HEDİYESİ)

Sol kanatta ikili mücadelede Tosic'in şişirdiği top tıngır mıngır sekti, o kadar oyuncu izlerken topa en uzak adam koştu geldi vurdu gol oldu. Oyuncular adam markajına öyle bir dalmışlar ki topa bakmayı unutmuşlar

SYLLA'NIN KAÇIRDIĞI GOL

Normalde böyle pozisyonları affetmeyen, ligde gol krallığı yarışında açık ara önde olan Sylla'ya yakışmadı.
    Bir oyuncunun maç motivasyonu düşünce performansının nasıl olumsuz etkilendiğine güzel bir örnek.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

FM2009'da bugüne kadarki tüm oyunlarımda KASIM başı - OCAK sonu arası yönettiğim takımlarda bir düşüş oldu, her defasında!
    Bunun bir türlü önüne geçemedim. Forumda benimle aynı dertten muzdarip başka arkadaşlar olduğunu da öğrendim geçenlerde.

İşte 31 Ekimden bu yana maç sonuçları:

Ligin en golcü takımıyken, bu dönemde son 10 maçın 5'inde gol bile atamadık. Sadece bizimle birlikte 1.ligden çıkan 2 takımı yenebildik.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TRANSFER SÖYLENTİLERİ DEVAM EDİYOR - SIRADAKİ OYUNCU TOURE !

İskenderun Demirçeliksporun genç yıldızlarına her geçen gün yeni talipler çıkmaya devam ediyor. Son olarak savunma oyuncusu Youssouf Toure Bank Asya 1.lig ve 2.lig takımlarının gözdesi oldu.

Bu sezon şuana kadar 9'u ilk 11'de toplam 11 maça çıkan genç savunmacı 1 gol kaydetmeyi başarırken, genel olarak sergilediği performansla forma şansını iyi değerlendirdi.

1.91 boyuyla hava toplarındaki etkinliğinin yanı sıra çokta hızlı bir oyuncu olan Toure, İDÇ Sporun gelecek vadeden gençleri arasında.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

ARA TRANSFER DÖNEMİ BAŞLADI

Süperligde ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir çalışmaya girdiler.
    Ligin yeni takımlarından İskenderun Demirçelikspor'da boş durmayarak ilk günden 3 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı.

İşte İskenderun DÇ Sporun yeni transferleri:

1- NECA (Ankaraspor)

2- UĞUR YILDIRIM (Ankaraspor)

3- DIEGO MIRANDA (Cerro Porteno)

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Kayseri Maçında Koray ve Aydın Süper Oynamışlar Hocam Genelde Bende de Böyle Durum Oluyor Maçı Genelde 2 Farklı Önde Bitirdiğimde Takımlar Ne Hikmetse Bastırıyorda Bastırıyor Taktik Maktik İşlemiyor

Savunmada Munakata ve Hücumda Syyla Giderse Yerini Kesinlikle Daha İyileriyle Doldurman Lazım Yoksa Kötü Olur. Genelde Ara Transferde Oyunda Çok Fazla Büyük Transferler Görmedim Çok da Büyük Para Vermiyolar Bence Kesinlikle Satmamalısın Çünkü Çok Ucuza Gitme Olasılığı Muhtemelen...

Gençler Süper Transfer Yapmış Yahu Vay Anasını Bir Dönem Chelsea de Oynayan Ben Haim Çok İyi Bek ve Sol Açık Oynayabiliyor Forvettteki Oyuncusunu Gogayı Yeni Duydum Nasıl Olduğunu Bilmiyorum. Guerro İyi Oyuncu Zaten İstatistiklerinede Yansıtmış.
    Sana Önerim Canım Kardeşim Emre Balak'ı ve Ergün Teber'i Ne Yap Ne Et Kadroya Katmaya Çalış Bende Bu İkisini Çok Ama Çok Yakından Takip Ediyorum En Çok Sevdiğim ve Özellikleri ve Oyunları Gerçektede Çok Süper Oyuncular. Kontratını Falan Sürekli Takip Et Hocam Bu Oyuncular Sürekli Senin Göz Hapsinde Olsunlar Ne Yap Ne Et İlerde de Olsa Mutlaka Kat Hocam

Fener'in TD'ü Shaaf'mı Vay Be
    Fener'e Karşı En Büyük Hatan Hocam Ortasahayı Çok Ama Çok Bomboş Bırakmışsın Sadece Kanatlar Çok Etkisiz Kalır Bu Takımlara Karşı ve de Fener Gibi Bir Takıma Karşı Bu Ortasaha İle Yine İyi Dayanmışsın
    Direk Defansla Karşılaşrlar Böyle Ataklarda ve Bu Pasları Kalabalık Ortasaha İle Çok Ama Çok Rahat Delerler Amc Bölgesindeki Adamı Göbeğe Çekmen Bayağı Faydasını Görürdü

Evet Hocam Ara Dönemdeki Transferleri Merakla Bekliyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Neca ve Uğur Bendeki Oyunlarda Pek İyi Oynamıyorlardı Ama Belki Sendeki Oyunda İş Yapar Hocam
    Miranda'yı Alman da Süper Oldu İyi Oyuncu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 9 / 22 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri