Karabük Maçına Biraz Etkisiz Oynamışsın Hocam Ama Sanırım Bunda Samet'in de Payı Büyük
Bu Arada Aldığın Oyuncuyu Merak EttimÇünkü 1 On Numaraya İhtiyacın Var Hocam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yerli Olması Daha İyi Olur Ama![]()
Karabük Maçına Biraz Etkisiz Oynamışsın Hocam Ama Sanırım Bunda Samet'in de Payı Büyük
Bu Arada Aldığın Oyuncuyu Merak EttimÇünkü 1 On Numaraya İhtiyacın Var Hocam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yerli Olması Daha İyi Olur Ama![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 06.Temmuz.2009 at 14:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
oyuna yeni başlayan arkadaşlar için ders niteliğinde bir kariyer olmuş tebrikler![]()
Mükemmel bir kariyer kendi sahanda çok iyi sonuçlar almışsın abi![]()
Estağfurullah, kimseye ders vermek haddime değilAma amacımı az çok dile getirmişsin
detaylara inmemin sebebi bu zaten, bazı konularda sıkıntısı olan arkadaşlar doğru yada yanlış yaptığım şeyleri görerek bir fikir edinsinler diye. Örneğin takım konuşmaları.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok teşekkürler kardeşim, sende bir efsane olmuşsun kariyerde namın buralara kadar geldi
şaka bir yana kariyerine bir göz attım, takipçilerin çok. eğlenceli bir ortam oluşturmuşsun sanada tebrikler.
Last edited by Walter Sakana : 06.Temmuz.2009 at 19:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
beklemedeyız ss ler ıcın![]()
[quote=hissiz;1483597]Estağfurullah, kimseye ders vermek haddime değilAma amacımı az çok dile getirmişsin
detaylara inmemin sebebi bu zaten, bazı konularda sıkıntısı olan arkadaşlar doğru yada yanlış yaptığım şeyleri görerek bir fikir edinsinler diye. Örneğin takım konuşmaları.
.
Ders niteliğinde derken doğru yolu gösterme anlamında demiştim Kılavuz olmuş desek daha doğru olacak sanırım
.
.
15. MAÇ
MAÇ ÖNCESİ
KADROLAR VE TAKTİKLER
SYLLA'NIN TEK KİŞİLİK ŞOVU GALİBİYETE YETMEDİ !
İLK YARI SONUCU
İlk yarıyı 2-0 önde kapamamıza rağmen hiç rahat değildim, takımın oyunu beni endişelendiriyordu.
MAÇ SONUCU
Ve ikinci yarıda korktuğum oldu, tüm uyarılarıma rağmen oyuncular maça gerekli motivasyonu gösteremediler ve 2 farkı koruyamadık.
Bu sezon ilk kez bir maçta oyun olarak rakibe ezildik.
10 kişi kalmamızda bizi çok zorladı ama kötü futbolun ve puan kaybının onla pek ilgisi yok.
OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
TAKIM KONUŞMASI
MEDYA YORUMU
SYLLA'NIN MUHTEŞEM GOLÜ (2.GOL)
Taktiksel açıdan çalışılmış bir gol diyebilirim. Daha doğrusu kadro seçimimdeki amacı yansıtan bir gol.
Ali Küçik bu tür pozisyonlarda kafayla çok güzel indiriyor, Sylla'da hızı ve sezgileriyle çok iyi takip edip ustaca bir aşırtma vuruşla golü atıyor. Tek kelime ile çok klas bir gol.
MUHAMMET HANİFİ'YE CEZA
Direk kırmızı karta af yok !
MAÇ SONRASI BASIN TOPLANTISI
Hocam kayseri maçında şanssızlık olmuş ama bu sylla müthiş oyuncu degerini bil :P
malatyAdana!
Cok guzel bir anlatimin var, bundan sonra takip etmeye calisacagim.
Ben 1 puanı şans olarak görüyorum vallaadamlar tek kale oynadılar
Sylla tek başına alıyordu maçı az kalsın, bilmezmiyim değeriniyalnız ara transfer dönemi yaklaştı talipleri var ve kafası karıştı biraz. bide başkan benden habersiz satarsa direk başkanın odasına dalar çeker vururum başkanı hiç acımam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim Mali sağolasın. bi sonraki sezon anlatımı daha da ilgi çekici hale getirmeye çalışacağım
Last edited by Walter Sakana : 07.Temmuz.2009 at 12:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İSKENDERUN DÇ OYUNCULARI TRANSFER DÖNEMİNİN GÖZDESİ !
Ara transfer dönemi yaklaşırken Süperligde transfer söylentileri artmaya başladı. Ligdeki takımlar kadrolarına takviye yapmak için birbirleriyle yarışırken medyada boş durmuyor!
Bu sezon beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen İskenderun DÇ'nin genç yıldızlarıda bir çok takımın kıskacına girmiş durumda. Özellikle Sylla ve Munakata transferin gözdeleri konumundalar.
İşte İDÇ Spor'lu oyuncularla ilgili transfer söylentileri ve medyaya yansıyan haberler:
1- SHO MUNAKATA : Japon milli takımınında savunmasının bel kemiği Munakata için Hollanda, Almanya ve Fransa'dan ciddi talipler var. Ayrıca Turkcell Süperligin başkent temsilcileride bu oyuncuyla yakından ilgileniyor. Şuan için en istekli takım Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar gibi. AZ cephesinden genç yıldızı kadrolarına katmak istediklerini belirten bir açıklama geldi. Buna karşılık İDÇ teknik direktörü Gabi Huri, Munakata'yı kesinlikle satmayacaklarını belirterek "boşuna oyuncumun aklını çelmeye çalışmasınlar" dedi.
Bu gelişmelerin ardından Gabi Huri'nin korktuğu oldu ve Munakata kararsız olduğunu dile getiren bir açıklama yaptı. Transferi ile ilgili belirsizliğin bir an önce netliğe kavuşturulmasını isteyen Japon yıldız bu gelişmelerden sonra maçlara konsantre olmakta zorlandığını da itiraf etti.
2- MICHEL SYLLA : İskenderun Demirçelikspor'un bu sezon en dikkat çeken oyuncusu hiç kuşkusuz Michel Sylla oldu. 18 yaşındaki genç golcü inanılmaz performansıyla bir anda taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini topladı. Tabi bu durum transfer söylentilerinide beraberinde getirdi. Şimdilik Manisaspor ve Rizespor ile adı geçen Sylla için ilk girişim Manisa cephesinden geldi. Bu gelişmenin ardından Munakata konusunda olduğu gibi Gabi Huri'nin sert cevabıda gecikmedi.
3- TAREK GHAZOUANI : İDÇ Spor'un Tunus'lu sağ beki Ghazouani'de potansiyeliyle birçok klübün gözdesi durumunda. Henüz resmi bir gelişme yaşanmamasına karşın bu oyuncu için ara transfer döneminde tekliflerin gelmesi bekleniyor.
GENEL GÖRÜNÜM :
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TURKCELL SÜPERLİG 15.HAFTA PUAN DURUMU
Last edited by Walter Sakana : 07.Temmuz.2009 at 12:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
16. MAÇ
MAÇ ÖNCESİ
KADROLAR VE TAKTİKLER
MAÇ SONUCU
Öncelikle Gençler müthiş bir kadro kurmuş. Orta sahadaki dörtlü ve forvetteki ikili son derece etkili. Orta alandaki Guerreiro müthiş bir oyuncu. Önlem aldık ama genede yapacağını yaptı ve 7.golünü bize attı.
Çok çekinerek çıktığım maçtan skor olarak korktuğum başıma geldi ancak oyun olarak en iyi deplasman maçlarımızdan birini çıkardık. Maçın hakkı kesinlikle bu değildi, 2 kaleyi bulan şutla 3 gol buldular
OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
TAKIM KONUŞMASI
MEDYA YORUMU
iyi yerdesin Sylla mükemmel oynuyor gerçekten
17. MAÇ
MAÇ ÖNCESİ
İskenderun Demirçelikspor yenilgisiz lider karşısında !
Gabi Huri'den Fenerbahçe teknik direktörü Thomas Schaaf için övgü dolu sözler !
KADROLAR VE TAKTİKLER
Fenerbahçe'nin oyun sistemi ve dizilimi taktiksel açıdan bizimde birkaç değişikliğe gitmemize neden oldu.
En etkili silahları Alex'i (10 gol 10 asist) ön liberoya çektiğimiz Kerem ile durdurmaya çalışacağız. Sol ayağını etkili kullanan tecrübeli oyuncuyu yakın markaj ve sert müdahalelerle yıldırıp zayıf ayağını kullanmaya zorlayarak etkinliğini azaltmak amacımız.
Kanat oyuncusu kullanmadıkları için Bek oyuncularımı ofansif oynatıp sık sık hücuma çıkmalarını isteyeceğim. Rakibin ortadan gelişecek ataklarını karşılayıp ataklarımızı en zayıf göründükleri yer olan kanatlardan yaparak gol bulmaya çalışacağız.
BASIN TOPLANTISI
Hocam önceden dedim Anlatımın güzel diye bir daha diyorum her ayrıntıya giriyorsun başkası olsa üşenir ama hocam maçları bir arada koysan tek tek çok geç oluyor![]()
malatyAdana!
İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - FENERBAHÇE
OPPONENT INSTRUCTIONS KOMUTLARI
MAÇ KONUŞMASI
Morali düşük oyunculara moral vermeye çalıştık
İLK YARI SONUCU
İstatistikler herşeyi ortaya koyuyor. Tek kale oynadılar, iyi direndik genede.
30.DAKİKA MOTİVASYON VE İSTATİSTİKLER
Bu dakikada ufak tefek taktiksel değişiklikler yaptım, sahaya yayılımı biraz daralttım, mentaliteyi ve alan daraltmayı tüm oyuncularda 2'şer kademe azalttım ve son 15 dakika başka pozisyon bulamadılar.
MAÇ SONUCU
10 kişi kaldıktan sonra oynamaya başladık. Güzel pozisyonlar yarattık ve gole yaklaştık ancak olmadı. Sylla'nın karşı karşıya kaçırdığı gol transfer söylentilerinin motivasyonunu nasıl olumsuz etkilediğine bir işaretti sanki.
Kaptana yakışmayan bir maçtı, hem golde ıskaladı hemde kırmızı kart gördü ve gemiyi ilk o terketti.
OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
Toure'ye Guiza'yı marke etme görevi verdim ki sırf onu tutsun diye oynatmıştım. Görevini çok iyi yaptı.
Bizi orta saha dörtlüsünün kötü oyunu yıktı.
Alex'e o kadar önlem aldık genede maçın yıldızı seçildi. Aslında maçta iyi tuttuk ama 7 key pas atmayı başardı ve bu yüzden maın adamı seçildi.
TAKIM KONUŞMASI
MEDYA YORUMU
FENERBAHÇE'NİN GOLÜ (FM HEDİYESİ)
Sol kanatta ikili mücadelede Tosic'in şişirdiği top tıngır mıngır sekti, o kadar oyuncu izlerken topa en uzak adam koştu geldi vurdu gol oldu. Oyuncular adam markajına öyle bir dalmışlar ki topa bakmayı unutmuşlar
SYLLA'NIN KAÇIRDIĞI GOL
Normalde böyle pozisyonları affetmeyen, ligde gol krallığı yarışında açık ara önde olan Sylla'ya yakışmadı.
Bir oyuncunun maç motivasyonu düşünce performansının nasıl olumsuz etkilendiğine güzel bir örnek.
FM2009'da bugüne kadarki tüm oyunlarımda KASIM başı - OCAK sonu arası yönettiğim takımlarda bir düşüş oldu, her defasında!
Bunun bir türlü önüne geçemedim. Forumda benimle aynı dertten muzdarip başka arkadaşlar olduğunu da öğrendim geçenlerde.
İşte 31 Ekimden bu yana maç sonuçları:
Ligin en golcü takımıyken, bu dönemde son 10 maçın 5'inde gol bile atamadık. Sadece bizimle birlikte 1.ligden çıkan 2 takımı yenebildik.
TRANSFER SÖYLENTİLERİ DEVAM EDİYOR - SIRADAKİ OYUNCU TOURE !
İskenderun Demirçeliksporun genç yıldızlarına her geçen gün yeni talipler çıkmaya devam ediyor. Son olarak savunma oyuncusu Youssouf Toure Bank Asya 1.lig ve 2.lig takımlarının gözdesi oldu.
Bu sezon şuana kadar 9'u ilk 11'de toplam 11 maça çıkan genç savunmacı 1 gol kaydetmeyi başarırken, genel olarak sergilediği performansla forma şansını iyi değerlendirdi.
1.91 boyuyla hava toplarındaki etkinliğinin yanı sıra çokta hızlı bir oyuncu olan Toure, İDÇ Sporun gelecek vadeden gençleri arasında.
Kayseri Maçında Koray ve Aydın Süper OynamışlarHocam Genelde Bende de Böyle Durum Oluyor Maçı Genelde 2 Farklı Önde Bitirdiğimde Takımlar Ne Hikmetse Bastırıyorda Bastırıyor Taktik Maktik İşlemiyor
Savunmada Munakata ve Hücumda Syyla Giderse Yerini Kesinlikle Daha İyileriyle Doldurman Lazım Yoksa Kötü Olur. Genelde Ara Transferde Oyunda Çok Fazla Büyük Transferler Görmedim Çok da Büyük Para Vermiyolar Bence Kesinlikle Satmamalısın Çünkü Çok Ucuza Gitme Olasılığı Muhtemelen...
Gençler Süper Transfer Yapmış Yahu Vay AnasınıBir Dönem Chelsea de Oynayan Ben Haim Çok İyi Bek ve Sol Açık Oynayabiliyor
Forvettteki Oyuncusunu Gogayı Yeni Duydum Nasıl Olduğunu Bilmiyorum. Guerro İyi Oyuncu Zaten İstatistiklerinede Yansıtmış.
Sana Önerim Canım Kardeşim Emre Balak'ı ve Ergün Teber'i Ne Yap Ne Et Kadroya Katmaya Çalış Bende Bu İkisini Çok Ama Çok Yakından Takip Ediyorum En Çok Sevdiğim ve Özellikleri ve Oyunları Gerçektede Çok Süper Oyuncular. Kontratını Falan Sürekli Takip Et Hocam Bu Oyuncular Sürekli Senin Göz Hapsinde Olsunlar Ne Yap Ne Et İlerde de Olsa Mutlaka Kat Hocam
Fener'in TD'ü Shaaf'mı Vay Be
Fener'e Karşı En Büyük Hatan Hocam Ortasahayı Çok Ama Çok Bomboş BırakmışsınSadece Kanatlar Çok Etkisiz Kalır Bu Takımlara Karşı ve de Fener Gibi Bir Takıma Karşı Bu Ortasaha İle Yine İyi Dayanmışsın
Direk Defansla Karşılaşrlar Böyle Ataklarda ve Bu Pasları Kalabalık Ortasaha İle Çok Ama Çok Rahat Delerler Amc Bölgesindeki Adamı Göbeğe Çekmen Bayağı Faydasını Görürdü
Evet Hocam Ara Dönemdeki Transferleri Merakla Bekliyorum![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
ARA TRANSFER DÖNEMİ BAŞLADI
Süperligde ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir çalışmaya girdiler.
Ligin yeni takımlarından İskenderun Demirçelikspor'da boş durmayarak ilk günden 3 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı.
İşte İskenderun DÇ Sporun yeni transferleri:
1- NECA (Ankaraspor)
2- UĞUR YILDIRIM (Ankaraspor)
3- DIEGO MIRANDA (Cerro Porteno)
Neca ve Uğur Bendeki Oyunlarda Pek İyi Oynamıyorlardı Ama Belki Sendeki Oyunda İş Yapar Hocam
Miranda'yı Alman da Süper Oldu İyi Oyuncu![]()
FORTİS TÜRKİYE KUPASI MAÇLARI.
C GRUBU PUAN DURUMU
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MOACIR'de kadroya katıldı !
1 sene öncesinden anlaştığımız ancak Brezilya'daki kurallardan dolayı 18 yaşına girmeden gelemeyen genç sol bek Moacir artık İskenderun DÇ forması giyecek.
Özellikleri düşükmüş gibi görünmesine karşın bir bek oyuncusunun sahip olması gereken kilit özellikleri iyi bir oyuncu. Bu sezon forma giyemeyecek çünkü 8 yabancı hakkını diğer oyunculardan yana kullandım. Geleceğe yatırım olarak aldık.
Last edited by Walter Sakana : 08.Temmuz.2009 at 20:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam sylla dan başka kimse gol atmazmı senin takımdaŞaka bi yana müthiş bi forvetmiş ya bu oyunda böyle yetenekler bulmak kolay bi iş değil tebrik ederim.Ligde bence ilk seneden bi mucize beklemek hayalcilik olurdu kupa hedefinde zaten yok bence gayet iyi bir sezon geçiriyosun seneye inşallah çok daha başarılı olursun.
![]()
İskenderun DÇ Teknik direktörüne resmi teklif !
İDÇ Sporun başarılı teknik direktörü Gabi Huri'ye İngiltere Championship takımlarından PRESTON resmi teklifte bulundu. Ligde kötü günler geçiren Preston, Gabi Huri'ye yıllık 144 milyon euro'dan 4 senelik sözleşme teklifiyle geldi. Transfer bütçesi olarakta 3.1 milyon euro sunacaklarını belirten başkan Derek Shaw, Gabi Huri'nin İskenderun DÇ kariyerinden çok etkilendiklerini ve takımlarının başına gelmesi durumunda başarılı olacağına inandıklarını dile getirdi.
Bu sürpriz teklifi nazikçe geri çeviren Gabi Huri "İskenderun DÇ ile daha yapacak çok işim var, hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmadan buradan ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taktiğin özelliği oKullandığım taktikte soldaki forvet orta saha ile Sylla arasında köprü görevi ile oynuyor, Sylla ise en uçta bitirici olarak oynuyor. O görev için gerekli özelliklere sahip olduğu için ve doğru antrenman verildiği için bu kadar verimli oluyor.
Diğer forvetleri orda oynattığım zaman aynı verimi alamıyorum.
İlk sezon için daha fazlasını hedeflerdim eğer istediğim takviyeleri yapabilseydim. Ama kimse gelmiyor, takımların satış listesine koyduğu oyuncular bile burun kıvırıyor. Ara transferdede takviye yapamadım, gelen Neca ve Uğur sanki jübile yapacak gibi oynuyorlar.
Oyuncular lige asılsın diye sezon başında primlerde lig primini yüksek kupa primini düşük yapmıştım.
İnşallah seneye istediğimiz takviyeleri yaparızda daha iyi bir sezon geçiririz.
Genede skorlardan olmasada genel performanstan, birkaç maç dışında her rakiple başabaş oynanmasından çok memnunum.
Last edited by Walter Sakana : 08.Temmuz.2009 at 21:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İSKENDERUN DÇ OYUNCULARINA TEKLİF YAĞIYOR !
Ara transfer dönemi başladığından beri İskenderun Demirçelikspor'un başarılı genç yıldızlarına teklif üstüne teklif geliyor.
İDÇ Spor yönetimi ise teknik direktör Gabi Huri'nin görüşleri doğrultusunda bu teklifleri geri çevirmekten yorulmuş durumda.
Kadrosuna istediği takviyeleri yapamayan İskenderun DÇ'nin zaten kısıtlı olan kadrodaki oyuncuları satmaya niyeti yok.
Ancak olayın birde oyuncular cephesinden olan yanı var ki buda can sıkıyor. Kendileri için gelen cazip tekliflerin geri çevrilmesinden dolayı bazı oyuncuların mutsuz olduğu gözleniyor.
İşte ara transfer döneminde İDÇ cephesindeki son gelişmeler:
1- Michel Sylla : Ligin gol kralı ve transferin gözdesi durumunda. İskenderun DÇ'nin satmayı en son düşüneceği isim hiç kuşkusuz. Fenerbahçe dahil yurtiçinden ve yurtdışından birçok klübün kıskacında.
2- Fatih Atik : İskenderun DÇ'nin müthiş sağ kanat oyuncusu. Geçen sezon Bank Asya 1.liginde Asist kralı ve ligin en iyi top süren oyuncusu oldu. Bu sezonda aynı performansını göstererek gene aynı iki alandada ligin en iyileri arasında. Şu ana kadar forma giydiği 19 maçta toplam 10 gole doğrudan katkısı var. Aynı zamanda Fransız vatandaşı olması bir diğer avantajı.
Fatih'te Fenerbahçe'nin ilgilendiği oyuncular arasında ve özellikle Fenerbahçe teknik direktörü Thomas Schaaf'ın çok istediği bir isim.
Bu iki isim dışında son dönemde İDÇ oyuncularına gelen ve reddedilen teklifler:
Ara transfer dönemi devam ediyor ve transfer dönemi kapanana kadar daha çok teklif gelecek gibi görünüyor.
İŞTE BEKLENEN GELİŞMELER:
Yerlerine alabileceğim oyuncular olsa Squad Harmony düşmesin diye satacam ama şuan öyle bir şansım yok. Satarsam oynatacak oyuncum kalmayacak. Teklifleri geri çevirdikçe oyuncularımla aram açılıyor
Zor Durumdasın Hocam ZorAraştırmalardan Sonuç Çıkıyormu Hocam Syyla ve Benzeri Oyuncular Bulsan Keşke Satsan Bir Türlü Satmasan Bir Türlü
![]()
Yok hocam kimse gelmiyor, gelebilecek en iyi adamlar Neca ile Uğur'du onlarda dediğin gibi fos çıktı. Adamlar satış listesinde ve acaip mutsuz gelmiyor, klüpsüz boştaki adamlar (Vederson mesela) gelmiyor, kiralamak için klübüyle anlaştığım mutsuz adamlar gene gelmiyor. Deli oldum, bide sattığım oyuncular var, Ümit Tütünci falan gönderdim.
Teklif gelen oyuncularımı satarsam duman olurum çünkü yerlerine transfer yapamıyorum. Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularlada anlaşamıyorum. Sanki 3.lig takımıymışım gibi muamele yapıyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim.
Unhappy oyunculardan dediğin gibi eski performanslarını almak zor artık ama mecburen onlarla devam edeceğim. Çünkü transfer yapamıyorum, Sylla'yı 2m'a satarım satmasına ama başkanın gelen paranın ne kadarını transfer için ayıracağı meçhul. Finans bilgilerinde bütçeden %0 kaynak ayrıldığı yazıyor transfere. Hadi diyelim 2 milyonu tamamen verdi transfer için genede bir işe yaramıyor çünkü hiçbir oyuncuyu gelmeye ikna edemiyorum.
Last edited by Walter Sakana : 09.Temmuz.2009 at 15:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TRANSFER GÜNDEMİ
Ara transferde sıcak gelişmeler yaşayan İskenderun Demirçelikspor bir yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yaparken diğer yandan elindeki yıldızları kadroda tutabilmek için savaştı.
Takımın Japon yıldızı ve bonservis olarak en değerli oyuncusu olan Sho Munakata için AZ Alkmaar'dan gelen teklifi İDÇ başkanı kendi inisiyatifini kullanarak teknik direktör Gabi Huri'den habersiz olarak kabul etti. Bu gelişme sonrası teknik direktör Gabi Huri ile başkan Ali Cengiz Gül'ün arasının açıldığı klübe yakın kaynaklardan sızan haberler arasında.
İDÇ Sporda bu can sıkıcı gelişme yaşanırken diğer yandan İtalyan Poli ve Finli Terho ile anlaşmaya varıldı.
Sampdoria'dan transfer edilen 21 yaşındaki Andrea Poli italyan'ların Milan'lı ünlü yıldız Pirlo ile kıyasladıkları bir isim. Oyun tarzı ile Pirlo'yu bir hayli andıran Poli İskenderun DÇ orta alanında oyun kurucu olarak görev yapacak.
ANDREA POLI
Bir diğer transfer ise Finlilerin Litmanen ve Hyppia'dan sonra dünya futbol piyasasına sunduğu yeni yıldızları Ville Terho. Çok önemli özelliklere sahip genç golcüden gerek Finliler gerekse İskenderun'lular çok şeyler bekliyor.
Yeni Transferlerin Profilleri
İskenderun Demirçelikspor ara transfer döneminde 6 oyuncuyu renklerine bağlarken 8 oyuncusuyla yollarını ayırdı, 2 oyuncusunuda kiralık olarak başka takımlara gönderdi.
İşte bu dönemde gelen ve giden oyuncular:
hocam gencleri toplamıssın. Ligdeki durumunda iyi sayılır. Seri galibiyetlerle Avrupa kupasına katılabilirsin.
TariboWest