Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyer sizce nasıl devam etmeli ?

Voters
55. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş ile devam etmeliyim

25 45.45%
  • Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi

21 38.18%
  • Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım

9 16.36%
Sayfa 9 / 25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 750 sonuç

Konu: Beşiktaş 6. Sezon ... Yeni kadro tek hedef

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım çabuk alışır takıma.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada sana kendi taktiğim olan 4 1 1 3 1 öneririm
    Last edited by LifeYourself : 23.Ağustos.2009 at 06:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Rıdvan DİLMEN : Hocam bütün Beşiktaş camiası aynı anda kamuoyuna duyurulan iki transfer haberiyle bir anda şoka uğradı.Nedir bu transferlerin perde arkası ?

Hüseyin ÜNAL : Rıdvan Hocam biliyosun aylardır zaten Axel Witsel'in peşinde koşmayan yoktu.Avrupa'da G8 diye bilinen zirve takımlarının hepsi peşindeydi futbolcunun fakat biz henüz bu kapasiteye ulaşmadığının bilincindeydik ve futbolcuyu elimizde tutmaya kararlıydık.Fakat Witsel bir an önce transferini gerçekleştirip futbola odaklanmak istediğini dile getirmeye başladı.Bizde oturduk konuştuk ve kendisine bize maliyetinin 13M Euro olduğunu , onu 5-6M Euro gibi bir paraya göndermemizin mümkün olmadığını ilettik.İddia ediyorum eğer öncelik para olsaydı Witsel sezon sonunda 20M Euro'dan az bir paraya transfer olmazdı.Bizim önceliğimiz Beşiktaş'ı bir futbolcu fabrikasına çevirmek olduğu için oyuncumuzun önünü daha fazla tıkamak istemedik..

Mehmet DEMİRKOL : Peki ya Calderon ?

Hüseyin ÜNAL : Aynı şekilde Calderon'da Chelsea gibi büyük bir takıma transfer oldu.İki futbolcumun kariyeri içinde çok mutluyum.İkiside Avrupa futbolunda adından çok söz ettirecek bundan şüphem yok.

Erman TOROĞLU : Peki Hocam şimdi benden sana bir soru : "Beşiktaş takımı şu an bu iki oyuncunun yokluğunu hissedecek mi ? Kimi koyacaksın buralara ? "

Hüseyin ÜNAL : Erman Hocam sen beni iyi tanırsın.İpi sağlama bağlamadan böyle iki büyük yeteneği bırakmayacağımı bilirsin.Sol kanatta zaten transfer yapmasak bile Eren Albayrak , Aydın Karabulut gibi iki tane pırlanta vardı elimde.Şimdi Arjantin'den getirdiğimiz Lucas'ı gel her maç izle İnönü'de.Beşiktaş şu andan itibaren tam 10 yıl sol kanada adam almasın , elindeki futbolcuları yeter de artar bile...Orta sahanın ortasında da zaten benim elimde 4 tane müthiş adam var..Bugün Schneiderlin'in bütün Avrupa peşinde , hatırla aldığımızda adam için öyle dandikten " yeni zidane " demiyolardı , " yeni PLATINI " diyolardı..Yanında Delgado var , Murat Ceylan var , Taner var 19 yaşında..Bu çocuklar bizim kendi evladımız , onlara güvenim sonsuz..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam yenı transfer hayırlı olsun

Quote Originally Posted by steal View Post
    hocam skorlar guzel oyuncularını ıyı paralara satmıssın tebrikler yerlerıne daha iyilerini beklıyorum
    Kardeşim benim adamları satmadan önce kalan transfer param 500K'ydı..
    Adamları sattım fakat 4.6M'a yükseldi sadece şoka uğradım :S

İşte fm yapımcıları buna çözüm bulmalı..Her maç tek atakla gol yemekten , bütün maç yüklenip gol atamamaktan ve devamlı en iyi adamlarımın sakatlanmasından bıktım !

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

sana sonsuz katılıyorum hocam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşte fm yapımcıları buna çözüm bulmalı..Her maç tek atakla gol yemekten , bütün maç yüklenip gol atamamaktan ve devamlı en iyi adamlarımın sakatlanmasından bıktım !
    bu gerçektede olan birşey ama bu kadar çok olmuyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

abicim transferler bomba.. devamını bekliyoruz..

Tam 13 maçtır gol yemeyen Kayserispor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by KristaL View Post
    abicim transferler bomba.. devamını bekliyoruz..
    Sağolasın kardeşim
    Sattığım adamların parasını da transfer bütçeme ekleseler çok daha güzel olcak ama şimdilik sağlık olsun demekle yetiniyorum
    Last edited by erebosss : 23.Ağustos.2009 at 07:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Afrika Uluslar Kupası'nda Yarı Finaldeyiz..

Bu maçı penaltılarda kaybedip finale çıkamadık ya başka diyecek sözüm yok

Afrika Uluslar Kupası'nın ardından Nijerya'daki görevimden ayrılmaya karar verdim.

Gençlerbirliği 3 puanı resmen döve döve aldı , kendilerini kutlarız..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yazık oldu

Last edited by erebosss : 23.Ağustos.2009 at 08:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şampiyonlar Ligi'ndeki Valencia maçından önce taraftarımızın önünde moral depoladık..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktaş tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmanın mutluluğunu pekiştirmek istiyor..
    Rakip dünyaca ünlü yıldızlarıyla Valencia ..

Last edited by erebosss : 23.Ağustos.2009 at 09:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Beşiktaş için sezonun en önemli maçı öncesi kesin kadrolar basına ulaştı ..

Skoru merak edioruz

Daha 15. dakikada Altidore sakatlandı..Zaten sakat olan Audel'in de yokluğunda bütün yük Batuhan'ın omuzlarına bindi ve taktiğimi de 4-4-1-1 olarak değiştirmek zorunda kaldım.Daha sonra Altidore'un yerine oyuna giren Aydın Karabulut sakatlandı bu sefer Murat Ceylan'ı orta sahaya alıp Lucas'ı tekrar sol kanada çektim..Boş durmadılar bu kez hedefteki kurban Lucas oldu..Yetmedi genç sağbekim Rıdvan'ı biçtiler..Erkan Zengin sağdan sıfıra indi çalımı bastı , pasını verse Delgado bomboş kaleye golü atacaktı ama Erkan Zengin'i arkadan düşürdüler atağı öldürdüler..Hakem bütün bu olup bitene bir tane sarı kart bile çıkarmadı..Çok merak ediyorum acaba İspanya'daki maçta toplam kaç kart görücek benimkiler

Nese Avantajlı Bi Skor Elde Etmişşin Bu Kadar Sakata Rağmen Umarım Sakatların İyileşir Orda Yenersin

vallahi kardeşim sinir oldum sorma ya..ben zor maçlarda belli periyodları full izliyorum daha etkili olmak için..benim oyuncular topu alıyor , sağında solunda boş adam var ama kalkıp saçma sapan top sürüyolar , veya 60 metreye kimsenin olmadığı yere top atıyolar..çok garibime gidiyo =/

Evet Öyle Oluo Arada Bende Grublarda Eşleştim Valencia ile

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

son maç yinede fena sayılmaz. altidore sakatlanmasa işin daha kolay olabilirmiş

Güzel Gidiyosun Hocam Çok Güzel Karakartalımızı Ligde Uçurmuşun Darısı Avrupaya
    Hocam Hakan'ı Neden Yollamadın Yav Çok Sakat Goller Yiyor Ben İlk İşim Hakanı Şutlamaktı Kalede Sinan ve Ufuk Çok Süper İşler Yapıyor Özellikle Ufuk Hocam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Vallahi kardeşim açıkçası kalecilerim pek göze batan sıkıntılar yaşatmadı bana ya
    Kasper'de gelince daha fazla elleşmedim kaleye

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Valencia beraberliği yine de iyi sayılabilir. Bence kale için en iyi isim Sinan Bolat.
    TariboWest

Beşiktaş'ta Deprem !!

Siyah-Beyazlı ekibin genç kadrosu zorlu fikstürü kaldıramadı..Özellikle Calderon ve Witsel gibi maçı çevirebilecek yıldızlarının yokluğunu çok hissetmiş gibi göründü..Aydın , Eren , Lucas , Audel , İbrahim Toraman gibi çok önemli kozlarının sakatlık problemi yaşaması zaten transfer döneminde daralan kadroyu tamamen zora soktu..

Beşiktaş teknik direktörü Hüseyin Ünal , "Malesef Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupasında kendi sahamızda çok önemli iki maçta istediğimiz sonuçları alamadık.Fakat hayat size asla dönüp bunları telafi etme şansı tanımaz , yapabileceğimiz tek şey iki kupada da turu deplasmanda geçmek için tüm gücümüzü sahaya yansıtmak olacak.Biz de bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.Yeter ki sakat futbolcularım takıma dönsün , hem Valencia'yı hem de Galatasaray'ı deplasmanda yeneceğiz." diye konuştu.

Kartal'ın mabedi olarak bilinen ve son 2 sezondur tek bir puan bile kaybetmediği İnönü'de dolaşan karabulutlar , umarız en kısa sürede dağılır..

SÜPER LİG 23. HAFTA

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Usta Galatasaray maglubiyeti kötü olmus.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam son mac ıyı olmus derbı depremlerınden sonra

Bu galibiyeti kariyerime lütfedip ilgilerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma armağan ediyorum

Sayfa 9 / 25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri