Sayfa 9 / 91 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 2721 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Default Hamburg'da Jol dönemi

Hamburg'da Jol dönemi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburger SV, gelecek sezon için teknik direktörlük görevine Hollandalı Martin Jol'u getirdi.

Takımın internet sayfasında yer alan haberde, gelecek sezon Eindhooven takımını çalıştıracak olan Huub Stevens'in yerine 52 yaşındaki Martin Jol'un getirildiği bildirildi.

İngiltere'nin Totenham Hotspur takımını 2004 yılından 2007 yılının ekim ayında kadar çalıştıran Jol'un, Hamburger SV ile 30 Haziran 2010 tarihine kadar sözleşme imzaladığı belirtildi.

Hamburger SV Yönetim Kurulu Başkanı Bernd Hoffmann, doğru bir teknik direktörle anlaştıklarına emin olduğunu kaydetti.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default Korsan Kaka Hertha Berlin'de

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha Berlin, Portekiz'in Academica Coimbra takımında forma giyen Kaka ile anlaştı.

Kulüp başkanı Dieter Hoeness, yaptığı açıklamada, Portekiz'in Academica Coimbra takımında oynayan ve FIFA tarafından 2007 yılının en iyi futbolcusu seçilen AC Milanlı Kaka ile isim benzerliği bulunan Brezilyalı oyuncu ile prensipte anlaştıklarını bildirdi. İlerleyen günlerde sözleşme imzalanacak olan 27 yaşındaki Kaka, Minero, Raffael, Lucio ve Andre Lima'dan sonra Bundesliga'nın beşinci sambacısı olacak.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Başlığa bakınca birden AC Milan'daki Kaka sandım dedim ne oluyor Hayırlı olsun Hertha Berlin'e ..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Milan da ki Kaka olmayacağı açıktı zaten..
    Bakalım bu Kaka nasıl bir futbolcu?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sezon başı ve devre arası ismi bizimlede anılmıştı,bakalım Bundesliga'da neler yapacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ılgı cekmek ıcın yazılmıs bır baslık hertha avrupaya gıdemedı bu sezon degıl mı??

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Başlığa bakınca kulübü ziyaret felan mı etmiş diye merak ettim baktım ki başka kaka imiş.Bir ara bizimlede isimi anılmıştı.Bakalım nasıl oynayacak..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Adını hiç duymadım Nasıl bir transfer olduğunu zaman gösterecek

Köln Türkiye'ye demir attı!
    Almanya İkinci Ligi'nde mücadele eden 1. FC Köln, gelecek sezon kadrosuna Türkiye'den de futbolcular katmak için harekete geçti.

1. FC Köln menaejeri Michael Meier'in ve teknik direktör Christoph Daum'un yardımcısı Murat Kuş'un, Fenerbahçeli Ümit Özat ve Galatasaraylı Mondragon'la görüşmek için bu akşam İstanbul'a gidecekleri bildirildi. Meier ve Kuş'un yarın yeniden Almanya'ya dönmeleri bekleniyor.

Kulüp çevrelerinden edinilen bilgiye göre, Frankfurt'tan TSİ 19.30 uçağıyla İstanbul'a uçacak olan Kuş ve Meier, bu iki futbolcuyla son ayrıntıları görüşerek kendilerine imza attırmak istiyorlar.

Öte yandan, bonservisi hala Anderlecht'te olan Serhat'ın, Galatasaray kulübünden Adnan Sezgin ile 20 gün önce Köln'de biraraya geldiği iddia edildi.Ancak Serhat'ın, bu konudaki iddiaları yakın çevresine yalanladığı belirtildi.
    16.05.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun korsan kaka

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Korsan KaKa hayırlı olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Mehmet Scholl'ün veda maçı

Bayern München'de 15 yıldan bu yana oynayan Mehmet Scholl, 19 Mayıs Cumartesi günü FSV Mainz 05'e karşı oynayacağı maçtan sonra Alman ligine veda edecek.

Almanya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Rudi Völler, Mehmet'i överek, "Mehmet Scholl çok özel biri, çünkü yıllarca Bundesliga'ya damgasını vurdu" dedi.

Bayern München takımıyla 8 kez şampiyon olan Mehmet ise Bundesliga'ya veda edeceği için üzüntülü olmadığını belirterek, "Benim için en güzel veda hediyesi, taraftarların beni böylesine sevmeleri. Genelde sadece mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.

Mehmet'in bundan sonra ne yapacağı henüz bilinmiyor.

uzun yıllar başarı ile oynadı bırakmanın zamanı gelmişti...

Bayer München e çok hizmet etti... Bırakma vakti gelmişti...

Default Cottbus Prasnikar'la 2010'a kadar!

Cottbus Prasnikar'la 2010'a kadar!

Almanya (Bundesliga) takımlarından Energie Cottbus, Sloven teknik direktör Bojan Prasnikar'ın sözleşmesini 2010 yılına kadar uzattı. Cottbus kulübü genel menajeri Steffen Heidrich yaptığı açıklamada 55 yaşındaki teknik adamın, " Takımı kötü bir durumda devralmasına rağmen ligde bırakmayı başararak çok büyük bir iş çıkardı" dedi.

Patrik Sander'in görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Prasnikar yönetimindeki Cottbus, geçtiğimiz hafta ligin güçlü takımlarından Hamburg'u 2-0 mağlup ederek ligde kalmayı garantilemişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kayserispora gelmesini isterim ben türkiyede başarıyla oynar

Nesil
    2006

Daha büyük bir jubileyi hakediyor
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Sheriff Misafir

Türk Milli takımında oynamadığı için pek sempati duymadığım bir oyuncu..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Türk Milli takımında oynamadığı için pek sempati duymadığım bir oyuncu..
    ..........................

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet School çok özel bir futbolcu. Bence de daha büyük bir jübileyi hakediyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çok büyük hizmetleri oldu Bayern'e.Vakti gelmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Sheriff haklı bence...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

adı bayern le özdeşleşmiş bir oyuncuydu.artık bırakma zamanı geldi.

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Mehmet'in bundan sonra ne yapacağı henüz bilinmiyor.
    Teknik direktörlüğe başlar herhalde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Antrenörlük yapabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    -

ben bu adamı çok seviyordum bırakması kötü oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bayern'de yardimci antrenör olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Allah yolunu açık etsin..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bayern München ile özdeşleşen biri yardımcı antrenör olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Default Hoffenheim Bundesliga'da

TSG 1899 Hoffenheim, Borussia Mönchengladbach ve 1. FC Köln'den sonra Bundesliga'ya çıkan üçüncü takım oldu.

Almanya İkinci Futbol Ligi'nde mücadele eden TSG 1899 Hoffenheim, Borussia Mönchengladbach ve 1. FC Köln'den sonra Alman Birinci Ligi'ne (Bundesliga) çıkan üçüncü takım oldu.

Kaleci Ramazan Özcan ve Selim Teber'in takımı Hoffenheim, sezonun son maçında kendi sahasında Greuther Fürth'ü 5-0 mağlup ederek, ligi avarajla 60 punla ikinci bitirdi.

Möchengladbach 66 puanla 2. ligde şampiyon olurken, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum ve Ümit Özat'ın takımı 1. FC Köln, deplasmanda 1. FC Kaiserslautern'e 3-0 yenilerek sezonu 60 puanla üçüncü olarak tamamladı.

Kickers Offenbach, FC Erzgebirge Aue, SC Paderborn 07 ve FC Carl Zeiss Jena takımları ise ikinci ligden üçüncü lige düşen takımlar oldu.

Sayfa 9 / 91 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon

Mesaj Yetkileri