Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı kim alır?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 42.86%
  • Trabzonspor

24 57.14%
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 302 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | ZTK Final Karşılaşması

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Trabzonspor'u tebrik etmeli maçı çevirmek hele böyle stresli bir finalde ve Fenerbahçe'ye karşı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tebrikler Trabzonspor, inşallah ligde de aynı şekilde puan koparabilirler Fenebahçe'den...Fenerbahçe'de kupa yine başka bahara kaldı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bir Fenerbahçe'li tarafından Fenerbahçe'nin şampiyonluğu istememek ayıptır.
    Şampiyon olmayı tabii ki her Fenerbahçe taraftarı ister,ama takımda bir şey değişecekse,suçlar aranmaya başlanacaksa yönetimin,futbolcuların ve teknik heyetin ön plana çıkaracak zaferleri olmaması daha hayırlı olur takım için.Ligde şampiyonluk yaşadığımızı düşünelim, takımda değişmeyecek ve yeterli görülecek bir çok parça olacak (Baroni,belki Güiza,Bilica gibi) ve büyük ihtimalle kendimizi sene sonunda büyük bir üzüntü içinde bulunacağız.

Anlatmak istediğim,şampiyonluklar benim gözümde gelip geçicidir.Önemli olan takımın doğru futbolu doğru oyuncularla oynaması,ve kendi kalitesini aşmaya çalışmasıdır.Şampiyonluk gelirse bu biraz zor olur.

Şampiyon olmayalım demiyorum,ama şampiyon olamazsak kendimi teselli edecek bir iki nedenim olacak en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Fenerbahçeli olupta artık ligide kazanmayalım şampiyon olmayalım veya bu takımda herşey değişmeli diyen arkadaşlarım,renktaşlarım.Çok değil bugünün sabahı bu takımı bir çoğunuz övüyordunuz,herşey yolunda diye sesinizi çıkarmıyordunuz.Bir yenilgiyle yine madalyonun ters tarafı çevrildi.Kupayı alamayabiliriz , olabilir 2 neticeli bir sonuç kazanmakta var kaybetmekte.Kupayı alsaydık herkes helal olsun , süpersiniz felan yazacaktınız.Gelip takımı kötülemeyecektiniz.Yine de saygı duyarım herkesin görüşü kendinedir..

Trabzon maça gerçekten hem kafa olarak hemde oyun olarak çok iyi hazırlanmış.Çok istekliydiler ve maçı hakederek kazandılar.Fenerbahçeli olmayan arkadaşları tebrik ederim.

Takımımın arkasındayım.30 sene değil 50 senede olsa farketmez.Umarım bu yenilgi takımı daha çok ateşlerde ligde şampiyonluğu göğüsleriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Hak eden kazandı.FenerBahçe hiç umursamamış gibiydi.

Nesil
    2006

Şampiyonluk Fenerbahçe'yi şampiyonlar ligine götürür. İkincilik Avrupa Ligine gerisini siz tercih edin. Lig ikinci bitirsek ikinci torba takımıyız. Porto, Milan, Arsenal, Celtic vs bu takımları eleyemeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Guiza her pozisyondan sonra aynı hareketi yapıyor. yaralıııııııı yaralıı

Tebrikler Trabzonspor' um yarın bizimkileri bi etiketleyeyim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Şampiyonluk Fenerbahçe'yi şampiyonlar ligine götürür. İkincilik Avrupa Ligine gerisini siz tercih edin. Lig ikinci bitirsek ikinci torba takımıyız. Porto, Milan, Arsenal, Celtic vs bu takımları eleyemeyiz.
    Elemelere kalırsak seribaşı olma ihtimalimiz var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Fenerbahçeli olupta artık ligide kazanmayalım şampiyon olmayalım veya bu takımda herşey değişmeli diyen arkadaşlarım,renktaşlarım.Çok değil bugünün sabahı bu takımı bir çoğunuz övüyordunuz,herşey yolunda diye sesinizi çıkarmıyordunuz.Bir yenilgiyle yine madalyonun ters tarafı çevrildi.Kupayı alamayabiliriz , olabilir 2 neticeli bir sonuç kazanmakta var kaybetmekte.Kupayı alsaydık herkes helal olsun , süpersiniz felan yazacaktınız.Gelip takımı kötülemeyecektiniz.Yine de saygı duyarım herkesin görüşü kendinedir..
    Takımı kötülemek gibi bir düşüncem yoktu yazımı yazarken.Arkasında olmamak,hatta skor taraftarlığı gibi bir şey ise hiç aklımda değildi,hatta bence biraz ağır bir itham olmuş .Uzun vadede başarı isteniyorsa bence bir revizyon,geniş bir yenilenme şart.Sadece oyuncuda,teknik heyetteki yenilenmeden de bahsetmiyorum,kulübün yapısında bile küçük değişikliklere gidilmeli.Ayrıca benim gözümde taraftarlık takımı sürekli övmek değildir.Kötü oynadığında yermek ise hiç değildir.Fakat takımdaki eksik noktalara "Gerçek Taraftar" olunduğu için karşı çıkmamak da "Gösteriş Taraftarlığı" na girer.

Konu çok dağıldı.Maç konusunda maçın dışına çıkmamız yanlış.

Tekrar tebrikler Trabzonspor.

Bu arada Batuhan,bildiğim kadarıyla Best Placed Play-off diye bir olay varmış UEFA'nın yaptığı.Güçlü takımlar birbirleriyle karşılaşıyor ve Şampiyonlar ligine daha güçsüz takımlar gidiyor.Her ne kadar emin olmasam da seri başı olmamız ve seneyi şampiyon kapamamız bizi seneye ŞL kuralarında kötü etkileyebilir.

Konuda daha bilgili olan kişilerden biri bana konuyu ÖM ile açıklayabilirse sevinirim,konuyu daha fazla dağıtmayalım

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Elemelere kalırsak seribaşı olma ihtimalimiz var.
    Kritik bir ihtimal. Çok kaliteli takımlar mevcut. Seribaşı olsak bile, ikinci turda gene ikinci torbayız.

Neyse şampiyon olalım bunun derdine düşmeyelim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

22 Yaşındayım bu zamana kadar hiç bir Fenerbahçe maçını bu kadar rahat izlememiştim ))

Geçtim tv karşısına yaktım sigaramı uzattım bacaklarımı keyif çattım adeta.Maç oynanmadan yazdığım yazıda ;
    Kazanamazsak en fazla 2-3 gün internette bazı sitelerde ti-ye alınan yazılar çıkar demiştim.Bende ti-ye aldım zaten takımımız okuldan dönerken dolmuşta.
    Bu kupa bize haram gibi artık )
    Eğer Lig'de ipi göğüsleyemezsek üzülürüm aksi halde bir gıdım üzülmem.Ligde rakiplerimizi geçmişiz üstüne üslük daha 2.3. hatfada Şampiyon ilan edilen rakiplerimizi
    Tabi rakipleride anlamamız gerekir.8e 1 olmak zor Ama yinede üzülmek yok çünkü Lig var elimizde ŞampiyonLar Ligi var elimizde

TebriklerTrabzonspor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Tebrikler Trabzonspor.Bugün sahada daha iyi olan,daha az hata yapan ve Türkiye Kupasını hakeden takım kesinlikle Trabzonspordu.Kupa töreninde Trabzonspor takımının üzerinde kalan tek hedefi yerine getirmenin rahatlığı gözüküyordu.

Bu mağlubiyet Ankaragücü maçında takımı daha iyi perçinleyip,kenetleyecektir..

Takımımız zor zamanlarda herkesin birbirine vermiş olduğu bir destekle tekrardan liderliğe oturdu.Kalan 2 maçımızı kazanmamız durumunda şampiyon olacağımızın bilincinde olacağımızı ve 11 gün sonra şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tebrikler Trabzon'a.

Kupa teneke oldu birden
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Tebrikler Trabzon'a.

Kupa teneke oldu birden
    Ben de diyorum sabahtan beri birşeyler eksik birileri bişeyler bulmuş belki de Fenerbahçe leyhine müdahele eden yok.

Kupa teneke oldu birden Alican finalde sadece rakibimize kaybetmediğimiz için...

Nesil
    2006

Jesus_Fb(Tarık abi)'in sözüdür. Bizi Galatasaray maçından önce bir takım yenmeli ki Galatasaray'ı yenelim. Bunu çevirirsek bu mağlubiyet bize şampiyonluğu getirecek. Aslında bu mağlubiyet çok iyi oldu. Tabii ki gönül ister iki kupa müzemize gitsin.

Daum'da açıkama yapmış, Trabzon hak etti diye, gerçekten hak etti.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Semih Yuvakuran şu anda canlı yayında (LigTv.) Daum'u yerden yere vuruyor... "Madem kupa bu kadar önemsiz; madem bu kadar umursamaz oynayacaktınız; niye finale kadar geldiniz o zaman kardeşim... Niye bizi umutlandırdınız? Önceden elenseydiniz ya..." benzeri eleştiriler söylüyor... Çok mantıklı geldi bana...

"Şampiyonluk gelse bile benim gözümde daum'u aklamaz" diyor... Sen 150-200 milyonluk bir takımsın; 3-5 milyona kurulmuş Bursaspor son iki haftaya seninle kafa kafaya giriyorsa sen başarılı değilsindir" diyor... "Yurt dışına cep telefonu aramalarının faturası, Almanyaya sınırsız gidiş-geliş uçak bileti hakkı, kullandığı arabanın kirası, hatta ev içi harcamalarına kadar Fenerbahçe karşılıyor... Şu imkanlar kaç kişiye, kaç Türk teknik adama nasip olur" diyor... "Ne hakkınız var bu kadar vurdum duymaz oynamaya" diye sesleniyor futbolculara... "Kabullenemiyorum" diyor...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kupayı gerçekten de isteyen, arzulayan ve tabi ki hak eden taraf kazandı. İlk yarı sonunda kaleye yollanan şutlarda 12-2'lik Trabzon üstünlüğü bile özetliyor olayı zaten. Tebrikler Trabzonspor.

Daum, ''Hepimiz bu maçı çok kazanmak istiyorduk. Teknik heyet, futbolcular, taraftar... Şu da bir gerçek; bizim için şampiyonluk çok daha önemli. Ama şunu da kendime soruyorum: 'Gerçekten herkes yüzde yüz bu maça konsantre olabildi mi?' Konuşmam lazım. Belki düşüncede şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi vardı. Tabii isteyerek burada kimse fren yapıp oynamaz. İster istemez belki düşüncede vardır'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Takımı kötülemek gibi bir düşüncem yoktu yazımı yazarken.Arkasında olmamak,hatta skor taraftarlığı gibi bir şey ise hiç aklımda değildi,hatta bence biraz ağır bir itham olmuş .Uzun vadede başarı isteniyorsa bence bir revizyon,geniş bir yenilenme şart.Sadece oyuncuda,teknik heyetteki yenilenmeden de bahsetmiyorum,kulübün yapısında bile küçük değişikliklere gidilmeli.Ayrıca benim gözümde taraftarlık takımı sürekli övmek değildir.Kötü oynadığında yermek ise hiç değildir.Fakat takımdaki eksik noktalara "Gerçek Taraftar" olunduğu için karşı çıkmamak da "Gösteriş Taraftarlığı" na girer.

Konu çok dağıldı.Maç konusunda maçın dışına çıkmamız yanlış.

Tekrar tebrikler Trabzonspor.

Bu arada Batuhan,bildiğim kadarıyla Best Placed Play-off diye bir olay varmış UEFA'nın yaptığı.Güçlü takımlar birbirleriyle karşılaşıyor ve Şampiyonlar ligine daha güçsüz takımlar gidiyor.Her ne kadar emin olmasam da seri başı olmamız ve seneyi şampiyon kapamamız bizi seneye ŞL kuralarında kötü etkileyebilir.

Konuda daha bilgili olan kişilerden biri bana konuyu ÖM ile açıklayabilirse sevinirim,konuyu daha fazla dağıtmayalım
    Benim yazdıklarım sana değildi yağız zaten ben yazarken senin yazın yoktu (: . Benim yazdıklarım bireysel olarak kimseye değil ben genel olarak söyledim kimse üzerine alınmasın lütfen..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Trabzon'un böyle oynayacagı yani daha istekli olacagı belliydi ve beklediğim gibi oldu açıkçası istatistikler bile Trabzon'un daha istekli oldugunu ve hak ettiğini gösteriyor.. 27,28 ya da 30 yıl olcak geyiklerine girmiycem ama Daum'un yeterli bir teknik adam oldugunu sanmıyorum yani Fener taraftarı bir kulvarda ilerlerken diğer kulvarlarda başarı beklememeli gerek takımın yapısı gerek başındaki teknik adam buna uygun değil.. Belki Mourinho gelmeli Fenerin başına o zaman Fb bir çok kulvarda başarılı olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tebrikler Trabzonspor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu maçta Trabzon'u daha istekli yapacak faktörler zaten mağlum. Trabzonspor'un artık sezonları boş geçme tahammülü kalmamıştı. Fenerbahçe'nin önünde 2 önemli lig maçı vardı. Bugün hangi Fenerbahçeli oyuncuya sorsanız Trabzon kupa galibiyeti yerine Ankaragücü maçından alınacak 3 puanı seçerdi. Yalnız eğer Fenerbahçe'yseniz yarıştığınız kulvarlardaki her kupaya sonuna kadar talip olmak zorundasınız.

Bence ortada kelle avcılığı yapacak kadar vahim bir durum yok. Bu kupanın takım üzerindeki baskısını es geçmemek lazım. Tamam bugün Daum hatalıydı, ilk Daum döneminde yine hatalı teknik direktördü diyelim. E ondan önceki 20 yıl ne olacak ? Bu şanssızlık elbet bir yerde kırılacak ama oyuncularımızın artık bu maçı tamamen unutup Ankaragücü maçını kazanarak şampiyonluk yolunda dev bir adım atmaları gerekecek. Şampiyonluk geldiğinde kimse Türkiye kupasını sorgulamayacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Trabzonspor u tebrik etmek gerek.

Maçı kazanmak için eLLerinden geLen herşeyi yaptıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu maçta Trabzon'u daha istekli yapacak faktörler zaten mağlum. Trabzonspor'un artık sezonları boş geçme tahammülü kalmamıştı. Fenerbahçe'nin önünde 2 önemli lig maçı vardı. Bugün hangi Fenerbahçeli oyuncuya sorsanız Trabzon kupa galibiyeti yerine Ankaragücü maçından alınacak 3 puanı seçerdi. Yalnız eğer Fenerbahçe'yseniz yarıştığınız kulvarlardaki her kupaya sonuna kadar talip olmak zorundasınız.

Bence ortada kelle avcılığı yapacak kadar vahim bir durum yok. Bu kupanın takım üzerindeki baskısını es geçmemek lazım. Tamam bugün Daum hatalıydı, ilk Daum döneminde yine hatalı teknik direktördü diyelim. E ondan önceki 20 yıl ne olacak ? Bu şanssızlık elbet bir yerde kırılacak ama oyuncularımızın artık bu maçı tamamen unutup Ankaragücü maçını kazanarak şampiyonluk yolunda dev bir adım atmaları gerekecek. Şampiyonluk geldiğinde kimse Türkiye kupasını sorgulamayacak.
    Kendi adıma söyleyeyim; benim tepkim bu maçla ve kupanın kazanılamamasıyla alakalı değil. Yönetime geçen sezonlardan kalan, Daum'a da tekrar takımın başına geçeceğini duyduğum andan itibaren sıcak bakmıyorum. Takım iyi giderken de bu böyleydi. Kupayı kaybedince de, olası bir şampiyonlukta da bu böyle olacak benim için. Benzer düşüncede olduğumuz arkadaşlar da var, yukarıda yorumları olanlardan.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın son 12 dakikasına yetişebildim ancak.Daha öncesinde Trabzonspor'un bariz üstünlüğü varmış.Bu hem istatistiklerden hem de seyrettiğim özetten rahatça anlaşılıyor.Fenerbahçe Alex'in sahneye çıkmasıyla öne geçerek avantaj yakalamış;ancak bu sefer bu avantajlarıını koruyamadılar.Umut'un attığı gol kritik bence.Eğer skoru ne kadar uzun süre koruyabilselerdi bence dirençleri o kadar çok artardı.Ancak artık kupa psikolojisinden midir,yoksa akıllar ligde olduğundan mıdır bilemeyeceğim Fenerbahçe bir kupa finalinin daha sonunu getirmedi.Trabzonspor'u tebrik ediyorum.Ayrıca bir şey söylemek istiyorum.Trabzonspor'un golden önce Burak ile kaçırdığı bir pozisyon vardı.Engin Allah'tan bir dakika sonra sahneye çıktı da galibiyeti getirdi.Engin o pozisyonda ilk başta Burak'a bilerek vermedi gibi geldi bana.Burak'ı 12 dakika seyretmeme rağmen Trabzonsporlu arkadaşların isyanının anlayabilmememi sağladı.Bizdeki zamanından da geriye gitmiş futbolu.Son olarak Fenerbahçe bu mağlubiyete rağmen zaten müthiş konsantre olduğu lige aynı şekilde devam edecektir bence.Kupa kazanılsaydı ekstra moral olacaktı sadece.Trabzonspor'dan sezonun son haftasında da böyle bir galibiyet bekliyoruz.Çifte intikam 96 sezonun acısını hafifletecektir bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bugün hangi Fenerbahçeli oyuncuya sorsanız Trabzon kupa galibiyeti yerine Ankaragücü maçından alınacak 3 puanı seçerdi.

Bence tam tersi dostum.. 27 yıldır alamadığı kupayı almka isterlerdi.. Bir daha düşün derim
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Bence tam tersi dostum.. 27 yıldır alamadığı kupayı almka isterlerdi.. Bir daha düşün derim
    Kupayı küçümsemek gibi olmasın ama kupanın getirisi ve ligin getirisini yan yana koyduğumuzda, ligin getirisi hayli fazla. Lig şampiyonluğu ile ŞL'ye direk katılım bileti alıyorsun, Platini'nin yaptığı düzenleme ile, lig ikincilerimizin artık ŞL'ye çok zor gireceğini hatta çoğu sezon giremeyeceğini düşünüyorum.

Fenerbahçe yönetiminin lig şampiyonluğuna vereceği prim ile kupaya verilen prim arasında da büyük farklar var. Takım haftada 3 üst düzey tempoyu kaldıramayacak seviyedeyse, feda edilecek olan, 27 sene olsa da kupa oluyor demek ki, ha 27 ha 28 ha 30 artık. Değişen bir şey yok, dalga geçen yine geçiyor.

Bir de madem bu takım 2 maçı kaldıramayacak, bari kupada başka oyuncuları oynatsaydı ya Daum. Onlar da bu kadar kötü oynayabilirdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kendi adıma söyleyeyim; benim tepkim bu maçla ve kupanın kazanılamamasıyla alakalı değil. Yönetime geçen sezonlardan kalan, Daum'a da tekrar takımın başına geçeceğini duyduğum andan itibaren sıcak bakmıyorum. Takım iyi giderken de bu böyleydi. Kupayı kaybedince de, olası bir şampiyonlukta da bu böyle olacak benim için. Benzer düşüncede olduğumuz arkadaşlar da var, yukarıda yorumları olanlardan.
    Hatalar için ben yok demiyorum. Evet önemli hatalar var. Yönetimsel anlamda devre arası transfer yapılmaması büyük hatadır, Daum'a kenardan oyuna sokması için Deivid değil daha kaliteli bir oyuncu şansı verilmeliydi;hatadır. Teknik-taktik anlamda Daum Gökhan'ı daha erken oyuna sürebilirdi, hatadır. Ama bu kupayı kaybetmemizin büyük bir revizyona neden olması düşüncesine katılmıyorum. Çünkü bu takım 3-5 gün önce Eskişehir karşısında izleyenleri kendine hayran bıraktı. Tabi ki Eskişehir'le Trabzon eşit değil fakat Türkiye kupası finalinde bu baskıyı bir türlü kıramadığımızı düşünüyorum. Bu söylediklerimden Eskişehir maçı kadrosu muhteşemdir, takviyeye ihtiyacı yoktur şeklinde bir düşünce anlaşılmasın. 3 tane kaliteli yabancıya ihtiyacımız vardır.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Uzun süredir alınamayan kupayı tabi ki her oyuncu almak ister, hatta gazoz kupası dahi olsa gerek taraftar gerek oyuncular almak ister. Yalnız burdaki asıl mesele; öncelik meselesi. Trabzonspor'un dün itibariyle en büyük hedefi neydi ? Türkiye kupası. Oysa ki Fenerbahçe'nin en büyük hedefi; Turkcell Süper Lig şampiyonluğuydu. Bu demek değildir ki bu takım tek kupayla yetinmek zorunda. Sadece daha fazla önem söz konusu. Türkiye Kupasının kaybedilmesi üzer, TSL şampiyonluğunun kaybedilmesi kahreder.

Güzel 2 resim.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Daum sadece kupayı kazanmanın kendisini kurtarmayacağını biliyor, lig şampiyonluğu gelmez ise kapının önüne koyulacak. Daum'da bunun farkında, işte bu yüzden gidip 65. dakikada Emre'yi oyundan alıyor. Zico şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı, lig şampiyonu olamadı diye gönderildi. Daum'da bunları biliyordur illa ki.

Neyse nedense hiç üzülmedim, ligde sıradan bir maç da alınan beraberliğe bile mesela G.birliği maçı daha çok üzülmüştüm. Önümüzde lig var 10 gün sonra 18. şampiyonluğumuzu aldığımızda bu kupayı kimse hatırlamayacak. Ama ne olursa olsun Daum sene sonu git-me-li.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Onur'un Sadri Şener'in elini öptüğü fotoda güzeldi..

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri