Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 325 sonuç

Konu: Galatasaray 2010-11 Sezonu Formaları

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

forma işinin artık sadece pazarlama üzerine kurulduğunu düşünüyorum zira çok büyük klupler bile bu işe girdi; o yüzden bizim büyük kluplerimizin de yeşil,pembe,mor vb. renklerde ilginç formalara çıkarmaları doğal bir durum oldu..

Klup renklerinden farklı renkte forma bulundurma olayı da bunun üzerine tuz biber oldu..

Anlam veremediğim tek nokta; geçen sene buyuk spekulasyonlara sebep olan, aslında çok da güzel tanıtımı yapılan, derin anlamlarlar yüklenen bunun akabinde taraftarın sahiplendiği mor formaya noldu.. yani mor forma kalmalıydı yanına ya krem ya da pembe gelmeydi, ama parçalı, krem ve mor 3lüsünü tercih ederim.. süpriz formanın altından ne çıkacak onu da merak ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sürpriz forma için çoğu kişi çubuklu diye konuşuyor ama ben bu sefer yönetimin taraftarın sesini dinleyip sarı forma çıkaracağını düşünüyorum en azından öyle umuyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Formaları taciz etmeden seç
    Tamam dikkat ederim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene parçalı çıkmadığına göre devre arasında bence kesinlikle çubuklu çıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çubuklu istemem ben açıkçası..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sarı forma olsa keşke.Nedir buna yapılan üvey evlat muamelesi bir anlasam.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Genelde formalar kot pantolon üstüne giyildiği için, sarı-lacivert gibi olmasını istemiyorlarmış. Bu şekilde bir şey okudum bugün bloglardan birinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer bunun gerçekçilik payı varsa yuh diyorum sadece yuh

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mantıklı aslında

Neden Klüp formaları kendi kafasına göre çıkartıyor ? Açsınlar Galatasaray.org a bi anket konusu. Ankete fotoları biz gönderelim. En çok oyu alan 3 forma çıksın piyasaya. Bunu biz düşünüyoruz Adnan polat neden düşünemiyor ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Abi üstünde koskoca Galatasaray Amblemi olacak Türk Telekom şeyi kırmızı yazacak.Millet kot pantolon diye yapmıyorlarsa oldukça saçma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Mantıklı aslında

Neden Klüp formaları kendi kafasına göre çıkartıyor ? Açsınlar Galatasaray.org a bi anket konusu. Ankete fotoları biz gönderelim. En çok oyu alan 3 forma çıksın piyasaya. Bunu biz düşünüyoruz Adnan polat neden düşünemiyor ?
    Bu sene normalde formalar böyle olacaktı Adnan Polat böyle birşey söylemişti.. Ama inci sözlük ve türevleri malum

Bu arada o kot olayı doğruysa şimdi aklıma geldi forma alana DeFacto versinler hayrına

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Düz sarı ise apayrı bir konu. Galatasaray Store'un üst düzey yetkililerinden biriyle düz sarı formayı neden düşünmediğimizi sormuştum, birkaç arkadaşımla birlikte. Formaların genellikle kotla giyildiğini ve sarı-lacivert bir kombinasyonu insanların tercih etmeyeceğini düşündüklerini söylemişti. Böylesine absürd bir detay uğruna kulübün kendi renginden taviz vermesi inanılır gibi değil.
    Kaynak: http://pclionfc.blogspot.com/

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Mantıklı aslında

Sırf bunun için Fb,Bjk ve diğer takımı destekleyenler üye olup en kötü formaya oy verir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu sene normalde formalar böyle olacaktı Adnan Polat böyle birşey söylemişti.. Ama inci sözlük ve türevleri malum
    Hıı doğru Ama en azından bi sene denenebilir. Eğer çok garip bi sonuç çıkarsa açıklama yaparlar iptal ederler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sarı çıkarsa açıkçası ben de tercih etmem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene bir sarı forma tasarımı vardı sol altında da kocaman "Sarı Forma İstiyoruz!" yazıyordu. O forma çıksaydı yok satardı.. Hangi forma olduğunu ariyim ben bi bulurum sanırsam..

edit: İşte dediğim forma bu..

Uploaded with ImageShack.us

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güzel bir tasarımmış, renkler falan oldukça güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu sarı zaten Fb'nin sarısı değil ki.Daha farklı bir tonu ne alakası var Fenerle bu formanın şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kot pantolon Aygün Ben böyle bir zihniyet olduğunu düşünmek istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ya bırak kot pantolonmuş o formayı giyince giymezsin kot pantolon olur gider Allahım ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yav niye kotun üstüne giyelim ki siyah pantolona giyebilirim zaten kışın ortasın forma giyecek halimiz yok yazın giyilir yazında genellikle şort, kapri tarzı giysiler tercih ediliyor kot giyen fazla yok o zaman giyeriz formayı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sarı forma tasarımı bence de güzel.Böyle bir şey çıkarsalar daha iyi olurmuş.Bir de bu farklı renk olayı bu sene mi zorunlu hale getirildi? Geçen sene Beşiktaş farklı bir renkte forma çıkarmamıştı diye hatırlıyorum.Bu sene de henüz böyle bir şey çıkmadı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylılar Fenerbahçe'nin kalesinde

Galatasaray’dan Bağdat Caddesi çıkarması... Sarı kırmızılı takımın 2010-2011 sezonu formaları kısa sürede büyük ilgi görürken satışlar yönetimin hem yüzünü güldürdü, hem de şaşırttı. 21 saatte toplam 4 bin 200 satış gerçekleşirken, en büyük talebin F.Bahçe’nin kalesi olarak gösterilen Bağdat Caddesi şubesinde yaşandığı belirtildi.

Önceki gece tanıtımı interaktif ortamda yapılan 3 yeni forma, Türkiye genelinde 48 satış noktasında tarftarların beğenisine sunuldu. 21 saatlik kısa süreçte ortaya çıkan satış rakamları yönetimin yüzünü güldürürken, en fazla satışın F.Bahçelilerin yoğunlukta olduğu Suadiye Bağdat Caddesi’ndeki GS Store’de olduğu ifade edildi.

Yüzde 70 artış var

Saat 23.00’da kapanması gereken Bağdat Caddesi GS Store mağazası yoğun ilgi nedeniyle yarım saat rötarla 23.30 kapanmak zorunda kaldı.

Dün saat 16.00 itibariyle GS Store’larda toplam 4 bin 200 forma satışı yapılırken, ortaya çıkan rakamlar ise Pazarlama AŞ’nin başarısını ortaya çıkardı. Geçtiğimiz yıl ilk gün satış ve mor formaya olan rağbete göre satış rakamları yüzde 70 artarken, G.Saray’ın ‘Mercan’ ve ‘Arslan’ isimli formaları en çok tercih edilen çeşitler oldu.

487 bin kişi izledi

Hem Mercan, hem de Arslan forma, geçen yıl rekor kıran 2288 isimli mor formanın ilk gün satış rakamlarını geride bıraktı. Mercan forma, Mor formayı ilk gün satışlarına yüzde 93, Arslan forma ise yüzde 61’lik artışla geçmeyi başardı. Forma lansman tanıtımını ise GS TV ve 365g24s.com adlı internet sitesinden yapan G.Saray’ın yeni formaları adına çekilen tanıtım filmleri ise bir rekora daha imza attı. Toplamda bu site 2 milyon 750 bin kez hit alırken, dün tanıtım filmini 4 saatlik dilimde 487 bin kişinin izlediği ifade edildi.

G.Saray, Fener’in kalesine çıkarma yaptı

Türkiye genelinde 48 noktadan satışa çıkarılan yeni formalar 21 saatte 4 bin 200 taraftarla buluştu. F.Bahçeli taraftarların merkezi olarak bilinen Suadiye Bağdat Caddesi, yoğunluk nedeniyle saat 23.00 yerine 23.30’a kadar açık kaldı.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu pembe formaya o kadar karşıyım ama bazı Fenerlilere inat gidip alasım geliyor Forma aslında güzel ama bence gereksiz böyle politikalar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bugün pembe formayı giyiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten hep öyle oluyor İlk başlarda hep mor giymiştik sonra yalan oldu.. Bu da öyle olur ama ben kadıköy'de pembe giymemizi istiyorum. Kazanırsak eğer yeminle 40 yıl daha pembe forma çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaybedersek de toz pembe oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçtan sonra da Demet Akalın'ın toz pembe hayaller vardı şarkısı çalar

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Oy pembeli pembeli de güzel şarkıdır o da çalınabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ben anlamiyorum ki , forma Pembe olunca ne oluyor ? her neyse ben cok sevdim pembeli formayi kesinlikle alicam turkiyeye geldigimde

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri