Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    bence Hagi ile devam edilmeli, bundan sonra teknik direktör değiştirmek çok tehlikeli, en azından 2 hafta daha devam etmeli
    Bugün statdan çıkabilirse 2 hafta daha zor zar idare eder ondan sonra doğru Romanya'ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dünya'nın en iyi taraftarı olduğumuzu kanıtladık. Bu arada Fırat Aydınus ' u tebrik ediyorum (!)

3. Default

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Dünya'nın en iyi taraftarı olduğumuzu kanıtladık. Bu arada Fırat Aydınus ' u tebrik ediyorum (!)
    dünyanın mı tek maçtamı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    dünyanın mı tek maçtamı
    En yüksek ses rekoru bizde daha iyisi çıkmadı bunu söylüyorum.

5. Default

En yüksek ses rekoru bizde daha iyisi çıkmadı bunu söylüyorum.
    Derbiyi kaybetmişiniz bununla övünmek nasıl bir duygudurki,düzeltin o zaman en iyi ses taraftarıyız diye.dünyada ne tribünler ne taraftarlar var her maç destekliyorlar ama belkide böyle stadları yok 2 3 maç önce bomboştu tribün bugün fener maçı dolması gayet normal sanki.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

biraz da staddan kaynaklanıyor. yoksa ne taraftarlar var.

ama aslında haklısın, bu kadar kötü giden bir takıma hala destek sürüyor, bu konuda iyisiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hagi her maç 3 oyuncu değiştirmek zorunda olduğunu sanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbolda bazı şeyler çok karmaşık değildir. Maçtan önce birçok kişinin söylediği gibi Cristian + Selçuk'tan oluşan bir göbek iş yapmaz. Ortasaha - hücum bağlantısında sıkıntı olur dedik, aynen öyle oldu. İlk yarı Fenerbahçe berbat bir futbol sergiledi. Özellikle ilk yarım saat çok çok kötüydük. Aykut Kocaman yanlış bir kadro çıkararak öncelikle ligin 2. devresindeki başarılı takımın mantalitesini reddetti. 2. devredeki birçok maçta hep biz baskıyla başlamıştık. Bu kadro sahadaki oyunculara da olumsuz yansıdı ve onlarda psikolojik olarak ürkek davrandılar. Nitekim üst üste 2 pas yapamayan Fenerbahçe, Santos'un kaptırdığı topla geriye düştü.

İkinci yarıda Selçuk'un çıkması Semih'in girmesi ve Topuz'un ortaya geçmesiyle Fenerbahçe toparlandı. Pas yapmaya başladık, rakip kaleye gitmeye başladık ama bir türlü istediğimiz pozisyonlara giremedik. Neyse ki Alex'in kullandığı serbest vuruşta Semih'in golü bize ilaç gibi geldi. Bu dakikadan sonra Galatasaray oyundan düştü Fenerbahçe 3 puan için yüklenmeye başladı. Özer'in bomboş kaleye sokamadığı top oyunun kırılma anı olabilirdi. Çok şükür şimdi o pozisyonu nasıl değerlendiremezsin Özer diye kızmıyoruz, galibiyet sevinci yaşıyoruz. Alex'i öveyim diyorum ama artık nasıl öveceğimi bilemiyorum. Yine gemisini kurtardı. 19. golünü attı. Alex Le Sonsuza..

Bu maç Emre'nin Fenerbahçe için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu tekrar hepimize gösterdi. Emre'nin olmadığı maçta bu zor deplasmandan 3 puanla ayrılmak çok güzel. Emre'nin kendisine çok iyi bakması lazım ve acilen iyileşerek formasını giymeli.

Maçta hakemlik pek birşey yoktu. Hatta ben burda hakemle ilgili yorumları görünce şaşırdım. Galatasaray'ın ofsayt gerekçesiyle verilmeyen 2 pozisyonu da net ofsayt. Fenerbahçe'nin gollerinde önce herhangi bir hakem hatası yok. Verilmeyen penaltı vs. yok.

10/10 muhteşem bir seri. Önemli bir virajı hasarsız atlattık. Şimdi Trabzonspor'un Gençlerbirliği maçını daha rahat izleyeceğiz. Malzemecesinden doktoruna kadar bu seride emeği geçen herkese teşekkürler. Hatalardan ders alarak yolumuza devam etmeliyiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Telegol'de Serhat Ulueren yönetime sallayacak bir taraftar avına gönderdi adamını. Bravo Serhat bu sene Galatasaray üzerinden baya para kazandınız.

Nesil
    2006

Kewell ve Arda'yı oyuna alarak Hagi ne yapmak istedi hala çözemedim, bu iki oyuncu değişikliği bitirdi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kötü Oynasakta Kazandık . Çok Süper Oldu 10 ' da 10 Felan Neysede Sahaya Rakı Şişesi Atmak Nasıl Bi Zihniyettir ? Volkan'ın Yanından Geçti Kafasına Gelse Ölüme Kadar Yolu Var ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kazandık . Çok Süper Oldu 10 ' da 10 Felan Neysede Sahaya Rakı Şişesi Atmak Nasıl Bi Zihniyettir ? Volkan'ın Yanından Geçti Kafasına Gelse Ölüme Kadar Yolu Var ..
    Rakı Şişesi Ya 35Lik Şaka Gibi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bana en güzel doğum günü hediyesini verdiler, Ben zaten Fenerbahçeli olarak hediyemi başta almıştım.. Hepinize teşekkürler.. Ne desem az sizlere, Bursa maçında görüşürüz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex arkadaş Alex.Bu adam Türkiye'de olduğu sürece yenemeyiz Fenerbahçe'yi.Zaten 2 tane boş boş kafa topu verirsen böyle maçı kaybedersin.Pino yerine Kewell'ı alırsan kaybedersin.Stancu'yu kanatta kullanırsan kaybedersin.Ne diyim.Hagi Tr sınırlarına bir daha teknik adam olarak girmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Alex arkadaş Alex.Bu adam Türkiye'de olduğu sürece yenemeyiz Fenerbahçe'yi.Zaten 2 tane boş boş kafa topu verirsen böyle maçı kaybedersin.Pino yerine Kewell'ı alırsan kaybedersin.Stancu'yu kanatta kullanırsan kaybedersin.Ne diyim.Hagi Tr sınırlarına bir daha teknik adam olarak girmemeli.
    Yapma gözünü seveyim. Alex Türkiye'deyken 5-1 de yendik biz Fenerbahçe'yi. Böyle saçma sapan oyuncu değiştirip kendi takımına çomak sokarsan. Stopere de Hakan Balta gibi bomba koyarsan. 11 tane Mustafa Sarp'a karşı da oynasan böyle saçma sapan 2 golle maçı kaybedersin. Pino gibi bir adam varken aylardır sahada hiçbirşey yapmayan Kewell'ı alıyorsun oyuna. Takmışsın sol kanatta Stancu'yu oynatıyorsun. Maçı sahada oynayan Galatasaraylı oyuncular haketmiş olabilir ama Hagi haketmedi. Yüzü varsa eğer istifa eder bu saatten sonra kalmaz bu takımın başında.

Bu arada kusurda bakmayın ama dünyanın en iyi taraftarı filan da değiliz. Desibel rekoru büyük başarıdır helal olsun bize ama eğer Guinnes temsilcileri 132 desibellik maçta İnönü'de olsalardı 30.000 Beşiktaşlı'nın yaptığını 50.000 Galatasaraylı yapamadı dalgaları dolaşıyordu heryerde.

Öyle veya böyle TT Arena'da ilk mağlubiyetimizi Fenerbahçe'ye aldık sabahtan akşama kadar dalga da geçebilirler haklarıdır. Diyecek söz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yapma gözünü seveyim. Alex Türkiye'deyken 5-1 de yendik biz Fenerbahçe'yi. Böyle saçma sapan oyuncu değiştirip kendi takımına çomak sokarsan. Stopere de Hakan Balta gibi bomba koyarsan. 11 tane Mustafa Sarp'a karşı da oynasan böyle saçma sapan 2 golle maçı kaybedersin. Pino gibi bir adam varken aylardır sahada hiçbirşey yapmayan Kewell'ı alıyorsun oyuna. Takmışsın sol kanatta Stancu'yu oynatıyorsun. Maçı sahada oynayan Galatasaraylı oyuncular haketmiş olabilir ama Hagi haketmedi. Yüzü varsa eğer istifa eder bu saatten sonra kalmaz bu takımın başında.

Bu arada kusurda bakmayın ama dünyanın en iyi taraftarı filan da değiliz. Desibel rekoru büyük başarıdır helal olsun bize ama eğer Guinnes temsilcileri 132 desibellik maçta İnönü'de olsalardı 30.000 Beşiktaşlı'nın yaptığını 50.000 Galatasaraylı yapamadı dalgaları dolaşıyordu heryerde.
    Hakan Balta stoper olarak oynamadı. Pino - Kewell seçimi tartışılabilir ancak Kewell'ın ismine güvendi bence Hagi. Onu suclayamazsın. Kewell koşmadığı için suclanabilir. Stancu sol açıkta inside forward gibi oynadı. Orda oynamasının sebebi de hızlı ve teknik bir forvet olması. Baros'la çift forvet oynatırsa onu sol açığa başka birisi gerekecek ve orta sahadan bir isim oraya çekilecek, takımın sahadaki etkinliği azalacak. Bunu düşünmek lazım..

Hagi'ye yüklenenleri gerçekten anlamıyorum. Fenerbahçe'nin pas kanallarını kapatan, koşan, basan bir Galatasaray çoğu pozisyonda kitledi Fenerbahçe'yi. Maçın %65'lik bölümünde oyuna hakim olan taraftı. 75.dk dan sonra basmamaya koşmamaya başladılar ve ilk gol Galatasaray yavaş yavaş geriye çekilmeye başladığında oluşan bir faul ile geldi. Sonrasında tamamen markajı unutan Fenerbahçe'yi seyreden bir Galatasaray vardı. Burda Hagi'nin yapabileceği hiç bişey yok.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Hakan Balta stoper olarak oynamadı. Pino - Kewell seçimi tartışılabilir ancak Kewell'ın ismine güvendi bence Hagi. Onu suclayamazsın. Kewell koşmadığı için suclanabilir. Stancu sol açıkta inside forward gibi oynadı. Orda oynamasının sebebi de hızlı ve teknik bir forvet olması. Baros'la çift forvet oynatırsa onu sol açığa başka birisi gerekecek ve orta sahadan bir isim oraya çekilecek, takımın sahadaki etkinliği azalacak. Bunu düşünmek lazım..

Hagi'ye yüklenenleri gerçekten anlamıyorum.
    Hagi'yi savunanları ben anlamıyorum. Zapata iyi kaleci ama onun yerine Aykut oynasa tek eksiği topu oyuna o kadar iyi sokmaması. Ama pozisyon alması ve sıçramaları daha iyi Zapata'dan. Biz Hagi ismine güvendik de halimiz ortada. Hagi, Kewell'ın ismine güvense ne olur? Pino ilk yarıdaki maçta Fenerbahçe'yi sahadan silen oyuncu değil mi? Geçen hafta Ankaragücü maçında muhteşem bir gol atıp çok iyi top oynayan adam değil mi? Bunun için onu suçlayabilirim. Ortada bir suçlu varsa onu suçunu söylemek benim hakkımdır. Sırf Hagi bu ülkeye ve Galatasaray'a gelmiş geçmiş en iyi futbolcu diye onu kayıramam. Hagi'nin gönlümde yeri farklıdır ama futbolcu olarak. Stancu hızlı ama topla hızlı değil. Bu konuda Pino'nun tırnağı olamaz. Stancu sol kanatta Inside Forward değil forvette Advanced Forward oynar. Bir de Hagi bu adamı Romanya'dan tanıyordu. Hakan Balta stoper değil ama 2 golde de katkısı çok büyük. Yediğin gollerde hatalı olman için stoper olman gerekmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hagi'yi savunanları ben anlamıyorum. Zapata iyi kaleci ama onun yerine Aykut oynasa tek eksiği topu oyuna o kadar iyi sokmaması. Ama pozisyon alması ve sıçramaları daha iyi Zapata'dan. Biz Hagi ismine güvendik de halimiz ortada. Hagi, Kewell'ın ismine güvense ne olur? Pino ilk yarıdaki maçta Fenerbahçe'yi sahadan silen oyuncu değil mi? Geçen hafta Ankaragücü maçında muhteşem bir gol atıp çok iyi top oynayan adam değil mi? Bunun için onu suçlayabilirim. Ortada bir suçlu varsa onu suçunu söylemek benim hakkımdır. Sırf Hagi bu ülkeye ve Galatasaray'a gelmiş geçmiş en iyi futbolcu diye onu kayıramam. Hagi'nin gönlümde yeri farklıdır ama futbolcu olarak. Stancu hızlı ama topla hızlı değil. Bu konuda Pino'nun tırnağı olamaz. Stancu sol kanatta Inside Forward değil forvette Advanced Forward oynar. Bir de Hagi bu adamı Romanya'dan tanıyordu. Hakan Balta stoper değil ama 2 golde de katkısı çok büyük. Yediğin gollerde hatalı olman için stoper olman gerekmiyor.
    İnan Hagi'yi şu maça kadar en ağır eleştirenlerden biri de bendim yakın çevremdekiler bilir. 'Oyuncuyken iyiydin de senden teknik direktör olmaz Hagi bırak teknik direktörlüğü' diyen bendim. Ancak bugün Hagi'yi gerçekten iyi buldum ben. Zapata seçimini kadrolar acıklandığında eleştirsemde maç sırasında doğru bir seçim oldugunu gördüm. Pino - Kewell konusu gerçekten de tartışılabilir ama bu Hagi'yi yüzde yüz suçlu yapmaz. Kewell neden koşmadı ki ? Kewell'da 45 dk yı rahat rahat çıkartacak bir dayanıklılığı olan futbolcu. Ancak kılını bile kıpırdatmadı 2 hücum hariç. Frikikten yenen golde savunmanın tamamı hatalı. Adamları değil de topu takip ettikler için sanırım 2-3 Fenerbahçe'li oyuncu boş kalmıştı. Alex'in muhteşem ortasını da yadırgamamak gerek. 2.golde de hızlı bir hücum oldu. İlk golün yarattığ demoralizasyonunda etkisiyle Fenerbahçe'li oyuncular oynadı, Galatasaray'lılar seyretti. 3 kişinin arasından yükselip inanılmaz bir gol atan Alex'i tebrik etmek lazım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stancu görünürde bir şey yapmadı ama, o varken gökhan gönül hiç çıkamadı. Arda girdi, gökhan bindirmeye başladı, alexin gölünde Arda nerde ? Görüntü de bile yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımın en iyisi Yekta'yı oyundan alıyor. Artı olarak birde formsuz Arda'yı alıyor.

Geçen maçıda bu şekilde verdi Galatasaray, bu maçıda.

Niang sakatlandı oh be dedim. Stoch'un girmesini istiyordum çünkü. En az 2-3 hafta forma onda.

Özer; bu takımın oyuncusu değil. Derbi oynayacak kalitede hiç değil.

Sonuç olarak yine yendik. Mutluyuz.

Dipnot;

Ligtv istatisliklerine göre Galatasaray, Fenerbahçe'yi 1055 gündür yenemiyormuş. En sonda 2008 yılında yenmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzun zaman sonra forumda bir entry gireceğim. Kimler var burda kimler yok bilmiyorum.

Hakem bence gayet iyiydi. İlk yarıda 2-3 pozisyonda hatası vardı o kadar.

Ofsayt kararlarının hepsi doğruydu açıkçası. Zapata benim önyargılarım olan bir kaleciydi. Ancak bu maçta çok iyi bir performans gösterdi. Yediği golleri Iker Casillas bile kurtaramazdı. Takımdaki herkes gayet iyiydi. (75e kadar.) Ayrıca Hagi'yi suçlayanları gördüm. Bu yenilginin sorumlusu kesinlikle Hagi değildir. Hatta bana kalırsa Hagi uzun zaman sonra ilk kez nasıl teknik direktör olunur dersi verdi. Oyuncu değişikliği seçenekleri gayet doğru olan, taktiksel olarak Fenerbahçe'yi nasıl yenebileceğini iyi analiz etmiş bir Hagi vardı saha kenarında. Yenilginin sorumlusu 75.dk dan sonra koşmayan Galatasaray futbolcularıdır. İlk golü yedikten sonra markaj nasıl yapılır unutan savunma oyuncularıdır. Ne yönetim ne Hagi.. Galatasaray iyi oynadığı bir maçı kaybetti. Ne kadar çirkeflik yapsalarda akıllı oynayan Fenerbahçe oyuncularını tebrik etmek gerek.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Ayrıca Hagi'yi suçlayanları gördüm. Bu yenilginin sorumlusu kesinlikle Hagi değildir. Hatta bana kalırsa Hagi uzun zaman sonra ilk kez nasıl teknik direktör olunur dersi verdi. Oyuncu değişikliği seçenekleri gayet doğru olan, taktiksel olarak Fenerbahçe'yi nasıl yenebileceğini iyi analiz etmiş bir Hagi vardı saha kenarında. Yenilginin sorumlusu 75.dk dan sonra koşmayan Galatasaray futbolcularıdır. İlk golü yedikten sonra markaj nasıl yapılır unutan savunma oyuncularıdır. Ne yönetim ne Hagi..
    Bu kısma baştan sona kadar katılmıyorum.

Ayrıca Arda girdikten sonra keşke ilk 11 başlasaymış dedim 10 numara top oynadı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Arda girdikten sonra keşke ilk 11 başlasaymış dedim 10 numara top oynadı.
    Aynen çok kalite çalımlar attı

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

fenerbahçenin maçı belli bir dakkadan sonra alacağını sölemiştim..
    galatasarayın nefesi buraya kadar yetti...
    baroş da yolcu sene sonu..
    fenerbahçe bekle ve gör taktiğiyle başarılı oldu..
    galatasaraylı taraftarlarda artık gerçeği görsün..
    ne stancu ne culio ne yekta ne cana bunlardan hiç bişe olmaz...
    arda turan ve baroşda kafaca bitirmiş galatasarayı..
    önümüzdeki sene yeniden yapılanacak galatasaray..
    planlarını şimdiden yapmaya başlayarak...
    fenerbahçeyi bir trabzonsporlu olarak tebrik ederim..
    tabi ki mağlubiyetini beklerken böle bi galibiyet biraz moralleri bozdu
    hagiyede kimse kızmasın..
    onun ne kadar suçu varsa onu oraya getirenin daha fazla suçu var..
    işin daha kötüsü rijkardı arar oldu galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    Baroş yolcu mu ? Baroş Fenerbahçe savunması çok iyi zorladı bana kalırsa. Topla alışılmışın dışında olarak çok oynadı, iyi de oynadı. Boş alanlardaki oyunculara Fener savunmasını öne çekip paslar attı. Aralara iyi sarktı. Baros'a eleştiriler yersiz. Stancu hala takımın sistemine uyum tam olarak sağlayamadı. Yoksa gerçekten de yetenekli bir oyuncu. Cana uzun zaman sonra görevinin ne olduğunu tam olarak kavramış gözüktü bana. Topları iyi kesen ve Ayhan kadar olmasada savunma ile hücum arasındaki bağlantıyı elinden geldiğince iyi yapan hırslı ve savunmanın komutanı gibi oynadı. Gayet iyiydi. Pek takip etmediğin bir takım hakkında yorum yapmasan daha iyi sanki.
    Futbolcu Bilgileri

26. Default

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    Nasıl, neye göre yapılmış bir yorum olduğunu anlamadım vallahi ne yalan söyleyeyim. Maçı izlememiş olduğun kesin bir tek onu anladım
    Stancu, Culio, Yekta, Cana. Bunlardan herbirşey olur, işlerini en iyi şekilde yapmak için uğraşan gerçek fubolcular. Aldıkları parayı sonuna kadar hakeden nadir oyunculardan. Bu bir.
    2.'si Arda ve Baros'un kafaca Galatasaray'ı bitirdiğini nerenden uydurdun onu da anlamadım. Birisi hırsından kırmızı gördü maç bitimi, birisi oyuna girdikten sonra, uzun süreli bir sakatlık atlatmış olmasına rağmen vargücüyle mücadele etti. bu 2.
    Bekle ve gör taktiği dediğin nedir onu da anlamadım Birisi duran top iki kafa golü, ikisinde de Alex var. Bekle ve gör derken Alex'i kastettiysen tamam

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Takımın içine ettiler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Baros bundan sonra ağzıyla kuş tutsa da yollanmalı bence. Takıma kattığından çok takımdan götürdüğü var. Her maç saçma sapan kart görüp takımını yalnız bırakan futbolcu olmaz, olmamalı. Bu kadar para alıyosan, profesyonel bir oyuncuysan dikkat edeceksin bunlara. Yeter artık! Maç bittikten sonra kırmızı kart görmek de ne demek!
    7

Nesil
    2006

Arda, Galatasaray'dan ayrıldı, seneye takımda yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu takım herşeyin en iyisine layık
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri