@UEFAcom UEFA.com
UEFA statement on Turkish clubs: UEFA has released a statement addressing the current match-fixin... http://d3w.io/plnLC9
http://www.uefa.com/uefa/aboutuefa/n...l?cid=PULSE_TW
uefa birseyler yazmis ingilizcesi olanlar tercuman etse
Uefa yaptığı açıklamayla TFF'ye güvendiklerini söylemiş ama Türk Devletinin TFF'ye bir an önce gereken belgeleri vermesini istiyoruz demiş.
Uefa maçlarına katılsa bile, sonradan doğacak koşullara göre Uefa o klüpleri men edebilirmiş.
Bu açıklamada UEFA, TFF'ye güvendiklerini bildiriyor ama aynı zamanda da delillerin TFF'ye bir an önce teslim edilmesini istiyor. Süreç hızlanacaktır.
Bir de şöyle birşey var Twitter'da gördüm burayı kaçırmışım.
Uefa maçlarına katılsa bile, sonradan doğacak koşullara göre Uefa o klüpleri men edebilirmiş.
İşi bilen birilerinin olaya dahil olması güzel.
Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin yaptığı açıklamayı kınadı.
Manisapor Kulübü Başkanı Yaralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, ''Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir'' şeklindeki açıklamasının, Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliğinin dün yaptığı toplantıda alınan ortak kararların dışında bulunduğunu belirterek, Aysal'a tepki gösterdi.
Herkes galatasaray dusmani olmus vay arkadas keske adimiz sikede gecseydi
Bu karar tartışılmamış ki dün toplantıda sadece TFF'ye alacakları kararda arkasında durduklarını söylemişler. Şu Galatasaray'a tepki gösterenlerin hiçbirinin açıklamayı okuduğuna inanmıyorum. Okuyup da şu saçmalıkları yapıyorlarsa 2 bardak soda içsinler, dışarı çıkıp bir hava alsınlar.
Bu arada yazıyı tekrar okudum şunu yazmayı atlamışım. Uefa şikenin, şikeye karışan kulüplerin ve futbolcuların farkında yazıyor. Burası çok önemli.
Manisaspor başkanın yaptığı açıklamaya anlam veremedim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ntvspor muhabiri : polis muhabiri arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre kefalet ilk kez uygulanıyor
(/s)
Ntvspor, Galatasarayin transfer haberlerinden sonra bu adliye olaylarindada sinifta kalmistir bence. Yerel basin bile daha iyi haber yapiyor, ve daha saglam.
NTVSpor muhabiri kefalet ilk kez uygulanıyor derken bu soruşturma için söylediyse, polis muhabirine sormasına gerek yoktu cümle alem biliyor![]()
UEFA: "Altını önemle çizmek isteriz ki bir takımın ileride şike yaptığı ortaya çıkarsa derhal turnuvalardan men edilir."
Ortada tüm kulüplerin ve federasyonun birlik olup aldığı bir karar varken - üstelik kendi ekibinizden biri de karar aşamasında orada bulunmuşken - yapılan bu açıklama bence de fırsatçılıktır. Daha TFF'nin eline deliller sunulmamışken şike konusunda cezalar vermesini beklemek garip bir davranış. Heralde Ünal Aysal "düşürün hepsini de rahat rahat takılayım" düşüncesi içerisinde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Açıklamayı ne pozisyonda, ne psikolojide ne şekilde okuduğunuzu anlamıyorum ama orada 1 paragraf var orayı herhalde atlıyorsunuz. Yok yani anlam veremiyorum şu eleştrileri. Ne fırsatçılığı yapmış Ünal Aysal, ne açıklama yapmış haberiniz bile yoktur eminim ki. Buraya kadar olandı ForsakeN arkadaşım size olan cevabım, geri kalanı üzerinize alınmayın lütfen.
Orada koskocaman şu paragraf var, açıklamayı okumayıp da sağdan soldan duyanlar iyice okusun.
Şimdi bana 1 allahın kulu açıklasın neye tepki gösteriyorsunuz. Alın açıklamayı bir daha koyayım foruma, adam ne demiş de neye tepki gösteriyorsunuz. Asıl sizin bu yaptığınız fırsatçılıktır. Başkasına pislik atma isteğinizi Ünal Başkan sağolsun giderdiniz. Hatta Ünal Aysal'ı da suçluyorsunuz çok güzel. Ama Aziz Yıldırım içeri atıldığı için suçlu düşünenlere tepki gösterin linç edin tamam mı?Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.
Açıklamayı tekrar koyuyorum ama eminim ki açıklamayı okuduktan sonra hiçbiriniz tepki göstereni kınamayacaksınız. Neden mi? Açıklama Galatasaray'ın. Neden mi? Çünkü bazıları tepki gösterdi, onlar tepki gösterip siz göstermezseniz olmaz.
Sinirlerim acayip bozuldu kimse kusura bakmasın ama burada olayların başından beri tarafsızdım. Olunması gerek oydu ama burada başkaları benim tuttuğum takıma karşı, tuttuğum takımın yönetimindekilere, o kulübe bağlı olanlara karşı saçma sapan tavır takınırsa sonuna kadar onu çürütürüm işin peşini de bırakmam. Kalp kırdıysam affola, ama bu mesaj gerekliydi.Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz
Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.
Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.
Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.
Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.
Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü
Last edited by di canio : 12.Temmuz.2011 at 23:15
aten demiştim bu gözaltı şikeyle alakalı değil diye.Basın çok güzel eyler yayınlıyor biryerde 50 biryerde 200 milyar falan.Benim için bu haberler önemli
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7748#Icerik
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7749#Icerik
Alin iste size basin
Nevzat Sakar dunden beri hastanede baska haber yok, Aziz Yildirimin sekeri 285e cikmis hemen haber oldu.
Revolution arkadaşım, ben o paragrafı okudum fakat sen benim mesajımı tam olarak idrak edememişsin anladığım kadarıyla. TFF bu kararı kendi kafasına göre almadı aynı zamanda Galatasaray'ın onayını da alarak yaptı. Hatta tüm kulüpler söz birliği yaparak arkanızda duracağız diye de TFF'ye her koşulda destek sözü verdiler toplantıda.
Destek verdiğiniz karar açıklandıktan bir gün sonra "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez" açıklaması yaparak, Ünal Aysal'ın ve dolayısıyla Galatasaray'ın tavır değiştirmesine bu tepkiler. Çoğu kulüp de Aysal'ın bu açıklamasını o yüzden kınıyor zaten.
http://www.sporx.com/futbol/sorustur...SXHBQ239815SXQ
En altaki videoda, Zeki mazlum adli sahisinki. 0.07 de kufur var sanki. 2 gundur nasil farkedilmedi anlamadim![]()
mahmut özgener de serbest.
(/s)
@ForsakeN ben de size diyorum ki orada şu şu kararı aldık onaylıyor musunuz demesine oy vermedi Galatasaray kulübü. Federasyonun alacağı karara oy verdi. Böyle birşey beklemiyorlardı. Onu da açıkladım zaten yukarıda.