Bu arada alkol yasası onaylanmış.
Bu arada alkol yasası onaylanmış.
cumhurbaskaninin onayina kalmisti zaten, geri donecegini kimse dusunmuyordu.
butun sorunlarimiz bitti, alkol icin yasa yapiyoruz. ustelik savunmaya gecerken avrupada da yapiliyor dedikleri ulkelerdeki alkol tuketiminin nerdeyse 10da biri sozkonusu ama durum aciliyet iceriyor. hemen gecirin yasayi, ya alkolik olursak di mi (:
Aytaç abi sen buna bakabileceklerini mi sanıyorsunHatta böyle bir detaya değil hiç bir detaya baktıklarını sanmıyorum.
Kendisine alkol düzenlemesiyle ilgili eleştiriler geldiğinde "avrupa ülkelerinde de durum bu zaten" ama ülkedeki gösterilerle ilgili yayın yapan yabancı kanallar sorulduğunda "onlar kendilerine baksınlar önce" diyen bir zihniyet neyi , niye araştırsın ki ? İstediği neyse onu yapar. Zihniyetsizlik de bir zihniyet sanırım![]()
İşine gelince avrupaya bakın gelmeyince önünüze bakın...
Çarşı Gazi'ye yardıma gitmiş
![]()
Seni yalaka seni...
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Gezi Parkı direnişi sürerken direnişe karşı açık tavır alan Doğuş Grubu'nun kanalı Kral Tv, "Türkiye Radyolarından İtidale Çağrı" başlığıyla bir bildiriyi ekranlara getirdi. Bildiride direniş sürecindeki eylemler eleştirilirken, eyleme katılan sanatçılar "Son 7 günde meydana gelen olaylar esnasında, sosyal medyada sanatçısından siyasetçisine, gazetecisinden sporcusuna, toplumun örnek aldığı isimlerin önemli bir bölümünün yatıştırıcı ve uzlaştırıcı mesajlar yayınlamak yerine deyim yerindeyse yangına körükle gitmelerinden dolayı çok şaşkınız. Şimdi, onlardan beklediğimiz ve göremediğimiz sağduyuyu sizden bekliyoruz" ifadeleriyle dinleyicilerine şikayet edildi.
Olay tartışma yaratırken ilk açıklama direnişe destek veren Yavuz Bingöl'den geldi. Odatv'den Güvenç Dağüstün'e konuşan Bingöl, son 10 yılda Kral Tv'den iki ödül aldığını ve geri verme kararı aldığını söyledi.
Bülent Arınç "Polis vicdanlı davrandı."
Meali: "Varın sizden ne kadar nefret ettiğimizin gerisini düşünün."
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bir müzisyenin kamerasından 31 mayıs 2013
[YOUTUBE=clc6iaNvghA]31 mayıs 2013 taksim[/YOUTUBE]
Futbolcu Bilgileri
Taksim'de sabahın erken saatlerinden beri çatışma var. Gösterilerin en başından beri molotofun m'sinin , molotofu da geçtim zarar vermeye dayalı hiç bir suç aletinin (birkaç münferit olay dışında) giremediği Taksim'de bu sabah ellerinde molotof ve ne tesadüf ki yüzlerinde hep aynı maske , kafada aynı baret olan insanlar polisle çatışıyorlar ve yine ne tesadüftür ki penguen yayıncılarının hepsi hazır kıta canlı yayındalar.
Oscarlık bir senaryo , müthiş bir film. İzlemek isteyen buyursun. Bizim böyle ucuz , haysiyetsiz numaralara karnımız tok. Onurlu mücadelemize gölge düşüremeyeceksin RTE!
İşin bir diğer ilginç yanı günlerdir bir su darbesiyle insanları metrelerce uzağa fırlatan tomalar şimdi sanki çiçek sulamak için oradalar. 500 tane polis 20 kişiyi göz altına almıyor. Alamıyor değil , almıyor.
Hepsi aynı maskeli aynı kasklı ve nedendir ki telsizleri var ? 10-20 kişi aralarında konuşmak için telsiz mi almışlar(!)
Tiyatrocu RTE iş başında senaryoyu güzel yazmışsın ama yemezler. Penguenciler de hemen iş başı yapmış zaten.. Ne yazık ki gidip o havayı solumayan insanlar da bu izledikleriyle akp haklı moduna giriyorlar. Yazık valla yazık. Kömür, makarna geçtim şimdi tiyatroyla oy kovalıyor beyefendi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu arada ne güzel bir tiyatro yaşandı sabah sabah çiçek sular gibi müdahale, 3-5 provakatör, masal gibi anlatan yandaş medya...
Molotof atanlarda SDP bayrağı vardı ve SDP'den açıklama: "molotof atanlar sivil polis, oyuna gelinmeyin."
Stalinist sevgi kelebeklerinden molotov beklemek saçmalık olurdu.
280 işyeri, 103 polis otosu, 259 özel araç, 1 konut, 1 polis merkezi, 5 kamu binası, birisi CHP, 11'i de AK Parti teşkilatlarına ait 12 binada hasar meydana geldi
Bunlar da kendi kendilerini ateşe vermişler.
yahu adam molotof atacak olsa neden yanında flamalarla kendini ifşa edecek şekilde çatışır.gider bir tane atar kaçar sonra gelir birtane daha atar gene kaçar
Hep oyunlar,senaryolar
Güzel tatbikat oldu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Polis öldü dediniz kendi hatası ile düşmüş, camiide içki içildi dediniz, oraya giden herkes sanki bunları bilircesine video çekmiş kanıtladık. Başörtülülere sataşılıyor dediniz, baş örtülüler en önde zafer işaretleri ile yürüyor. Yüzbinleri Ankara'da topladık dediniz beş kişi ya var ya yok, yahu operaya yapcam dediğiniz kabalık hapishane kaçkını. Bırak operayı kurtlar vadisini sinemada izlemez, sinemada. Şuan benim inandığım insanlar;
Gerisi umrumda bile değil, ne bir şiddet ne bir şiddet tohumu. Hiç biri olmaz. Biz kadir gecesi içki içmeyip kandil simidi dağıttık, arkadaşlarla ilk gün kitap okuduk. Eğer suçluysak kitap okumaktan, simit dağıtmaktandır. Gerisi umrumda bile değil; ama sırf AKP küçülmesin, bir kişi halk önünde küçük düşmesin diye bu kadar korunmaz bu kadar iftira atılmaz. İnancınızada sizede yazıklar olsun hem bu cihanda hem diğer cihanda bunun hesabı hep sorulacaktır.
Kadir değilde Kandil diye düzeltte birde dini bilmiyor diye laf atmasınlar.
yok dostum kusura bakma saçmalayan biziz , yine bir umut yaşananların farkına varırsınız diye bekliyorduk ama sonuç tabii ki aynı.
https://twitter.com/eraymutlu/status...762240/photo/1
Bu Toma'nın operatörü biraz acemidir canım art niyete gerek yok.
https://twitter.com/BaySivriDil/stat...390977/photo/1
Telsiz veya silah falan değildir bu yedekte beklettiği molotoftur canım.
Tüm bunların yanında "tek başına gencecik bir kıza" 15-20 kişi tekme tokat dalan polis , sabahtan beri 10 tane direnişçiyi?!?! yakalayamıyor. Yersen.
Belki bu laf onlara yardımcı olur; çünkü kendileri demişti:
Gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar, dilleri var konuşmazlar...
Aciszsiniz bu kadar acisiniz bütün ülkenin malını babalar gibi sattılar sustunuz be sustunuz en az onlar kadar suçlusunuz ulan ülkenin limanı yok be limanı. Hepsi yabancılarda tekel gitti, evde internete giriyorsun telekom italyanın arabın ona para veriyorsun... Sonra çok büyük ekonomi var çok büyük bir lider var hadi be oradan.
Şurda ailemi kaybettim sırf üç kuruş para geçsin diye evimi kiraya verip teyzeme yerleştim bir yıl sonra bir vergi ödüyorum 1 kiradan fazlası gidiyor gününde yatırıyorum ki ceza gelmesin devletim para kazansın diye anasını satayım deniz feneri ile tüyü bitmemiş yetimin hakkı yeniyor bir kişi çıkıpda isyan edemiyor, hesabını soramıyor, susun siz susun. Aman konuşmayın ne de olsa şuçlu hep CHP, CHP bile diyemiyorsunuz CEHAPEymiş ne de olsa AHKAHPE olan partiden de bu beklenir. Neymiş ESAD saldırıyor suçlu CHP, dolar çıktı suçlu CHP, yok borsa düştü suçlu CHP yok gezi parkınında ki kışla yıkıldı suçlu İnönü suçlu CHP yemezler be bu ülkeye ne kötülük geliyorsa CHPnin suçu.
Çuvaldızı kendinize batırın be kendinize susmayacağım anasını satayım ulan ülkeyi yok ettiniz ülkeyi, bütün dünyaya muhtaç hale geldik bu ülkenin bir dolar borcu yoktu İnönü bıraktığında ülke ne hallere geldi. Demiryolumuz yok artık, uçak üreten firmamız yok. Ataköy 5. Kıısm çarşısına gidiyorum yerli banka yok banka. Ziraata bakıyorum TC'yi yazamıyorlar hala yok efendim ülke harika yönetiliyor hadi lean ordan.
Siz gidin çeyrek altına 100 tlye 50 liraya desteklemeye devam edin, çünkü şehit anaları yaygara yapıyor bu ülkede. Demediğinizi bırakmadınız askere yetmedi hepsini içeri tıktınız utanmadan hala destek hala destek. Nede olsa Aziz Nesin doğru söylemiş... Hadi bana güle güle ne haliniz varsa onu görün. Bu size müstahak artık yakında ABD veya İngiltere pasaportuda taşırsınız... Ama hiç üzülmeyin 1900lerde maltaya kaçtınız ama bundan sonra cehenneme gitseniz bulurum sizi...
Vay vay vay sabah sabah izlediğim aksiyon filmine bak. Oscar'lık senaryo. "Sinan Çetin'in katkıları ile" dir belkide.
FM Gazetesi