Sayfa 92 / 464 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
2,731 ile 2,760 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz diyorsa ordaki herkes yanlış düşünüyordur o zaman.Bu zaman kadar taraftarın yaptıkları cezalanırıldı onların mantığına göre bu yanlış.Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
    Yahu ben acıklamasına karşıyım ama senin böyle daha haberin tamamını okumadan sadece adı gecen Ilhan Cavcav gibi Türk Sporu adına yıllardan beri emekleri olan bir insana futursuzca ve şuursuzca aşağılamana tepki gösterdim. Şu kör fanatizminizden az sıyrılın. Düşersek düşücez merak etmeyin. Eğer suçlu isek ve düşmez isek biz FENERBAHCE taraftarları olarak elimizden geleni ardımıza koymadan kendimiz düşürürüz merak etmeyin. Sadece sağlıklı kelimeler secip eleştirilerinizi yapın. Vicdanınızı unutmayın.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Serdar Adalı, Tayfur Havutçu, İbrahim Akın ve İskender Alın tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi / Ntv Spor

İbrahim Akın ve İskender Alın savcılıkta suçlamaları kabul etmişler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Serdar Adalı, Tayfur Havutçu, İbrahim Akın ve İskender Alın tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi / Ntv Spor

İbrahim Akın ve İskender Alın savcılıkta suçlamaları kabul etmişler.
    ZTK finali de bu işin içinde o zaman desenize.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    ZTK finali de bu işin içinde o zaman desenize.
    Anılan isimleri aynı potaya sokabilen Türkiye Kupası var. Ama İbrahim Akın ve İskender Alın ile ilgili Aziz Yıldırım bağlantısı da söylentiler arasındaydı bir ara. Hangisiyle bağlantılı olduğu belli değil şu anda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İddialar ne bilmiyorum ama tutuklama talebi çıkmak üzereyse ufacık ta olsa vardır bişeyler.Bizim başımızı öne eğmişlerse eğer yazıklar olsun.Ben kendi adıma ifade vermeye çağrılanların haricinde sorgulanan hiç kimsenin arkasında değilim destekçisi değilim.şahısların değil ARMANIN peşindeyiz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    İddialar ne bilmiyorum ama tutuklama talebi çıkmak üzereyse ufacık ta olsa vardır bişeyler.Bizim başımızı öne eğmişlerse eğer yazıklar olsun.Ben kendi adıma ifade vermeye çağrılanların haricinde sorgulanan hiç kimsenin arkasında değilim destekçisi değilim.şahısların değil ARMANIN peşindeyiz.
    Başından sonuna aynen katılıyorum yoruma. Ancak şunu da kendi görüşüm olarak eklemek isterim ki; Tayfur Havutçu gibi efendilik abidesi bir insana bu suçlamaları konduramıyorum. Haberi öğrendiğimden beri şok içerisindeyim, umarım aklanır ne diyim. Gerçekten suçluysa da kendisi ve Serdal Adalı sonuna kadar çeksinler cezalarını.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben şunu anlamıyorum.Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeliler söz konusuyken sert, agresif davranan, konuşan vs vs bir çok şey yapan polis ve basın konu trabzonspor olduğunda bunu neden yapmıyor.Yani yapsın demiyorum sadece ben şunu anlamıyorum;

Aziz Yıldırım'ın nerdeyse kaç dakikada bir tuvalete girdiğini bile öğrenirken, bugün gazetelerin manşetinde Özgener ve Şener serbest yazıyor.Mahmut Özgener serbesttir doğru ama Sadri başkan serbest bırakılmadı ki, belli bir kefalet karşılığında tutuksuz yargılanıyor.

Gazeteciler bunu bile doğru yazmıyorlar.Burda bir karalama kampanyası olduğunu düşünmek fenerbahçelilerin hakkı.Dava için bu yorumu yapmıyorum sadece medyanın tutumu bu yönde bana kalırsa.Dava gizli yürütülüyor delilleri şüpheleri bilemem ama basın çok yanlı davranıyor.

-----------------------------------------------------------------------

gs'nin açıklamalarına gelince bu açıklama normal karşılanabilirdi şahsım adına ama tutmayan parçalar var.Yani resmi bir belge var ortada, gs kulübü temsilcisinin kulüpler birliği toplantısında attığı destek imzası.Bunu inkar edemez kimse.Bunun üstüne 1 gün içinde farklı konuşamaz.Bu amatörlüktür.

Onun dışında lig ertelensin talebi de süre yüzünden gerçekleştirilemez.Yani "iddianame hazırlanacak ve o iddianameye bakarak disiplin soruşturması başlayacak" federasyon bunu söyledi.Kısacası lig 10 gün 15 gün ertelenebilir ama bu bahsedilen disiplin soruşturması iddianame hazırlandıktan sonra aylarca sürecektir.Burda lig ertelensin demek neredeyse 1 sezon maç yapılmasın demek oluyor.

Son olarak değerli basınımız alenen yalan haber yapıyor ya da araştırma gereği duymuyor.Türkiye'nin uluslararası turnuvalardan men edilmesi ya da ultimatom gibi birşey yok ortada.Yanlış haber yapıyor medya ısrarla.Adamlar diyorki şu an için dava sonuçlanmadığı için suçsuzlar.Dava sonuçlanana kadar bir sorun yok ama dava sonuçlandığında eğer ki suçlularsa cezalarını eksiksiz olarak kesin.Dava sonuçlandığında siz gerekeni yapın diye bekleriz yapmazsanız size de ceza veririz diyorlar.Bu kadar basit bir konuyu manipüle edip duruyor medya günlerdir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ben şunu anlamıyorum.Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeliler söz konusuyken sert, agresif davranan, konuşan vs vs bir çok şey yapan polis ve basın konu trabzonspor olduğunda bunu neden yapmıyor.Yani yapsın demiyorum sadece ben şunu anlamıyorum;

Aziz Yıldırım'ın nerdeyse kaç dakikada bir tuvalete girdiğini bile öğrenirken, bugün gazetelerin manşetinde Özgener ve Şener serbest yazıyor.Mahmut Özgener serbesttir doğru ama Sadri başkan serbest bırakılmadı ki, belli bir kefalet karşılığında tutuksuz yargılanıyor.

Gazeteciler bunu bile doğru yazmıyorlar.Burda bir karalama kampanyası olduğunu düşünmek fenerbahçelilerin hakkı.Dava için bu yorumu yapmıyorum sadece medyanın tutumu bu yönde bana kalırsa.Dava gizli yürütülüyor delilleri şüpheleri bilemem ama basın çok yanlı davranıyor.

-----------------------------------------------------------------------

gs'nin açıklamalarına gelince bu açıklama normal karşılanabilirdi şahsım adına ama tutmayan parçalar var.Yani resmi bir belge var ortada, gs kulübü temsilcisinin kulüpler birliği toplantısında attığı destek imzası.Bunu inkar edemez kimse.Bunun üstüne 1 gün içinde farklı konuşamaz.Bu amatörlüktür.

Onun dışında lig ertelensin talebi de süre yüzünden gerçekleştirilemez.Yani "iddianame hazırlanacak ve o iddianameye bakarak disiplin soruşturması başlayacak" federasyon bunu söyledi.Kısacası lig 10 gün 15 gün ertelenebilir ama bu bahsedilen disiplin soruşturması iddianame hazırlandıktan sonra aylarca sürecektir.Burda lig ertelensin demek neredeyse 1 sezon maç yapılmasın demek oluyor.

Son olarak değerli basınımız alenen yalan haber yapıyor ya da araştırma gereği duymuyor.Türkiye'nin uluslararası turnuvalardan men edilmesi ya da ultimatom gibi birşey yok ortada.Yanlış haber yapıyor medya ısrarla.Adamlar diyorki şu an için dava sonuçlanmadığı için suçsuzlar.Dava sonuçlanana kadar bir sorun yok ama dava sonuçlandığında eğer ki suçlularsa cezalarını eksiksiz olarak kesin.Dava sonuçlandığında siz gerekeni yapın diye bekleriz yapmazsanız size de ceza veririz diyorlar.Bu kadar basit bir konuyu manipüle edip duruyor medya günlerdir.
    Davaya değil oradaki vurgu. Federasyon kendi soruşturmasında kanaat getirirse böyle bir eylemin gerçekleştirildiğine yaptırım kararı alabilir. UEFA dava sonucunu bekleyin demiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post

ee bu genel böyle, her konuda. istanbul takımları irdelenir bu böyledir. sizinle aynı puanı aldık, averaj farkı ile şampiyonluğu kaybettik. Ama şu şike olayına kadar Galatasarayın Beşiktaşın bir transfer iddaası kadar yer almadık basında. Sanki 30 puan geride bitirmişiz gibi kenarda köşede ufak haberler.. Şike olayında da bu böyle. Mecnun Odyakmaz Aziz Yıldırım kadar konuşuldu mu mesela? hayır.

ikinciside, duyduğuna kuşkum yok ama Sadri Şener için senden başka tutuksuz yargılanma ibaresini görmedim. Adli tedbir var, ve o da kefaletin gereği olarak uygulanır. Buna tutuksuz yargılama demek yorum olur. Fenerbahçe adına genel duyum ve haberlerdeki hassaslığımızı her takıma karşı gösterelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

ee bu genel böyle, her konuda. istanbul takımları irdelenir bu böyledir. sizinle aynı puanı aldık, averaj farkı ile şampiyonluğu kaybettik. Ama şu şike olayına kadar Galatasarayın Beşiktaşın bir transfer iddaası kadar yer almadık basında. Sanki 30 puan geride bitirmişiz gibi kenarda köşede ufak haberler.. Şike olayında da bu böyle. Mecnun Odyakmaz Aziz Yıldırım kadar konuşuldu mu mesela? hayır.

ikinciside, duyduğuna kuşkum yok ama Sadri Şener için senden başka tutuksuz yargılanma ibaresini görmedim. Adli tedbir var, ve o da kefaletin gereği olarak uygulanır. Buna tutuksuz yargılama demek yorum olur. Fenerbahçe adına genel duyum ve haberlerdeki hassaslığımızı her takıma karşı gösterelim.
    Diğer kaynakları pek takip etmedim ama Sporx'te şöyle ufak bir haber var;

"12 Temmuz - 22:00 - Yurt dışına çıkma yasağı konulan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yurtdışı yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı."

http://www.sporx.com/futbol/sorustur...SXHBQ239815SXQ

Ntvspor'dan Aykut Yıldırım: İbrahim Akın'ın avukatları iddiaları kabul ettiklerine yönelik iddiaları yalanladı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Diğer kaynakları pek takip etmedim ama Sporx'te şöyle ufak bir haber var;

"12 Temmuz - 22:00 - Yurt dışına çıkma yasağı konulan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yurtdışı yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı."

http://www.sporx.com/futbol/sorusturma/4-isim-mahkemeye-sevk-edildiSXHBQ239815SXQ
    kefalet soruşturma sonucunun kararıdır, kefalet ödeyecekse neden hala yargılanıyor, hala yargılacaksa neden kefalet verdi belli değil.

neyse, fanatik te okuduğum kadarı ile CMK. MADDE 109 ye göre ADLİ KONTROL şeklinde sonuçlanmış bizim başkanın durumu. tutuksuz yargılama değil. Yurtdışına çıkmamak, silah bulundurmamak gibi yükümlülükleri var.

CMK. Madde 109

http://www.turkhukuksitesi.com/mevzuat.php?mid=5694

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    kefalet soruşturma sonucunun kararıdır, kefalet ödeyecekse neden hala yargılanıyor, hala yargılacaksa neden kefalet verdi belli değil.

neyse, fanatik te okuduğum kadarı ile CMK. MADDE 109 ye göre ADLİ KONTROL şeklinde sonuçlanmış bizim başkanın durumu.tutuksuz yargılama değil. Yurtdışına çıkmamak, silah bulundurmamak gibi yükümlülükleri var.

CMK. Madde 109

http://www.turkhukuksitesi.com/mevzuat.php?mid=5694
    ...............................

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İbo FB maçı ile ilgili suçlamalarıda kabul etmiş sanırım.Evet şikecinin daniskasıyım diye bağırdı herhalde sorguda bu adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by vego View Post
    İbo FB maçı ile ilgili suçlamalarıda kabul etmiş sanırım..Evet şikecinin daniskasıyım diye bağırdı herhalde sorguda bu adam.
    basın sürekli sorguyla ilgili haberler yapıp duruyor çok fazla inanmamak sağduyu ile beklemek gerektiğini düşünüyorum, bu konuda en çok bizim canımız yanmasına rağmen.Yalandır bana kalırsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beşiktaş yine teknik direktörsüz kaldı anlaşılan. Suçlamaları direk kabul etmişler. Bakalım TFF ne karar verecek bu konuda.

Soruşturma sadece Fenerbahçeyi, Aziz Yıldırımı bitirmek için yapılıyor diyenler vardı. Şimdi ne diyecekler
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer Beşiktaş şike yapmış ise ve şike yaptığı maç ZTK finali ise ilginç şike yapıyorsun Penaltılara gidiyor maç. belki de Metin penaltıyı kaçırmasa penaltılar uzayacak falan İBB kazanacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence İbrahim Akın Bjk maçı için suçlamaları kabul etti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada paylaşıldımı bilmiyorum ama Adnan Öztürk güzel laf söylemiş

Adnan ÖZTÜRK: Federasyon'un atacağı her adımın arkasındayız. Ancak Federasyon yaptığı açıklama ile adım atmayacağını göstermiştir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu arada paylaşıldımı bilmiyorum ama Adnan Öztürk güzel laf söylemiş

Adnan ÖZTÜRK: Federasyon'un atacağı her adımın arkasındayız. Ancak Federasyon yaptığı açıklama ile adım atmayacağını göstermiştir.
    Kelime oyunları falan güzel.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Arma sevgimiz kişilerin üstündedir. Ancak kişileri de bir kalemde silip atmayın arkadaşlar. Kişisel görüşlerinizdir, saygı duyarım buna. Adı geçen isimlerin suçu ya da suçlulukları yok henüz. Acele etmemek gerek bence. Bu kişiler önemli ve değerli işler yapmış kişiler. Biraz soğukkanlı olup, bazı şeylerin netleşmesini beklemek daha doğru olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Arma sevgimiz kişilerin üstündedir. Ancak kişileri de bir kalemde silip atmayın arkadaşlar. Kişisel görüşlerinizdir, saygı duyarım buna. Adı geçen isimlerin suçu ya da suçlulukları yok henüz. Acele etmemek gerek bence. Bu kişiler önemli ve değerli işler yapmış kişiler. Biraz soğukkanlı olup, bazı şeylerin netleşmesini beklemek daha doğru olur.
    benim için suçlamalardan aklanana kadar suçlulardır malesef.Baba Hakkıların Vedat Okyarların Sebaların kulübünün adının böyle işlerde geçmesi bile lekedir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    benim için suçlamalardan aklanana kadar suçlulardır malesef.Baba Hakkıların Vedat Okyarların Sebaların kulübünün adının böyle işlerde geçmesi bile lekedir.
    Doğrudan size yönelik değildi yazdıklarım. Sizin yazdığınızdan esinlenerek değindim konuya sadece. Ama bence acele ediyorsunuz ama sizin görüşünüzdür.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

benim anlamadığım şu eğer akın şike yaptıysa dk.53 penaltıyı niye attı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Şikeyi yaptıysak kupada yapmışız.Bunun cezası da ligden düşürme mi oluyor?Yani organizasyon fark eder mi?

-Tamam öğrendim-

Şayet suçlamaları kabul etdiyseler futbolculuk kariyerleri bitti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kabul edilme beşiktaş la ilgili. fener yok
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    kabul edilme beşiktaş la ilgili. fener yok
    Savcılıkta mıydın ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bence Unal Aysalin dedigini bi kere daha dusunelimi :S

Bugunden sonra Tff yonetemez bu isi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İbrahim Akın'ın avukatı suçlamaları kabul etmedik demiş Ntv Spor'da söylendiğine göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

iyice cıvkını çıkardılar işin.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri