ben şunu anlamıyorum.Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeliler söz konusuyken sert, agresif davranan, konuşan vs vs bir çok şey yapan polis ve basın konu trabzonspor olduğunda bunu neden yapmıyor.Yani yapsın demiyorum sadece ben şunu anlamıyorum;
Aziz Yıldırım'ın nerdeyse kaç dakikada bir tuvalete girdiğini bile öğrenirken, bugün gazetelerin manşetinde Özgener ve Şener serbest yazıyor.Mahmut Özgener serbesttir doğru ama Sadri başkan serbest bırakılmadı ki, belli bir kefalet karşılığında tutuksuz yargılanıyor.
Gazeteciler bunu bile doğru yazmıyorlar.Burda bir karalama kampanyası olduğunu düşünmek fenerbahçelilerin hakkı.Dava için bu yorumu yapmıyorum sadece medyanın tutumu bu yönde bana kalırsa.Dava gizli yürütülüyor delilleri şüpheleri bilemem ama basın çok yanlı davranıyor.
-----------------------------------------------------------------------
gs'nin açıklamalarına gelince bu açıklama normal karşılanabilirdi şahsım adına ama tutmayan parçalar var.Yani resmi bir belge var ortada, gs kulübü temsilcisinin kulüpler birliği toplantısında attığı destek imzası.Bunu inkar edemez kimse.Bunun üstüne 1 gün içinde farklı konuşamaz.Bu amatörlüktür.
Onun dışında lig ertelensin talebi de süre yüzünden gerçekleştirilemez.Yani "iddianame hazırlanacak ve o iddianameye bakarak disiplin soruşturması başlayacak" federasyon bunu söyledi.Kısacası lig 10 gün 15 gün ertelenebilir ama bu bahsedilen disiplin soruşturması iddianame hazırlandıktan sonra aylarca sürecektir.Burda lig ertelensin demek neredeyse 1 sezon maç yapılmasın demek oluyor.
Son olarak değerli basınımız alenen yalan haber yapıyor ya da araştırma gereği duymuyor.Türkiye'nin uluslararası turnuvalardan men edilmesi ya da ultimatom gibi birşey yok ortada.Yanlış haber yapıyor medya ısrarla.Adamlar diyorki şu an için dava sonuçlanmadığı için suçsuzlar.Dava sonuçlanana kadar bir sorun yok ama dava sonuçlandığında eğer ki suçlularsa cezalarını eksiksiz olarak kesin.Dava sonuçlandığında siz gerekeni yapın diye bekleriz yapmazsanız size de ceza veririz diyorlar.Bu kadar basit bir konuyu manipüle edip duruyor medya günlerdir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly