Sayfa 93 / 191 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon
2,761 ile 2,790 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İzlemedim maçı izlemek zorunda da değilim.Euro 2008'de bol bol goller yiyorduda ondan yiyebilir
    maçı izlememişsin.üstüne maçı izlemek zorunda olmadığını söylemişsin ama maçta oynamayan buffon u 4gol yemiş gibi sayıp kendini yorum yapmaktan bir türlü alamamışsın.bunlar ilginç çelişkiler..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Helal olsun Milan'a.Süper bir başlangıç bu.Chelsea'den 5 yemiş olabiliriz.Ama bizim kalecimiz ve bazı oyuncularımız yoktu.Juventus'un ise kalesinde "Dünyanın En iyi Kalecisi"dedikleri kaleci vardı(maçı izlemedim ama büyük ihtimal oynamıştır Buffon).O kadar övdüğünüz kaleciniz ve diğer oyuncularınız bu maçta çuvalladılar. Fazla abartıya kaçmışsınız anlaşılan siz hazırlık maçlarında.Bakalım ligte bu iki takım karşılaşınca neler olacak.
    haha buffona söyledklerine bak yaw çok güldüm bilader sağolasın
    bu arada zaten evlere şenlik görüntü weren defanstan bide chellini eksildi.. umarım söylendiği gibi 45 50 güne iyileşir..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by juverman View Post
    haha buffona söyledklerine bak yaw çok güldüm bilader sağolasın
    bu arada zaten evlere şenlik görüntü weren defanstan bide chellini eksildi.. umarım söylendiği gibi 45 50 güne iyileşir..
    Ligin ilk dört maçını ve Şampiyonlar Liginin ilk iki maçı ile İtalya'nın dünya kupası elemelerinde oynayacağı ilk 2 maçı kaçıracak.

Milli takıma onun yerine Legrottaglie çağırıldı.

Toplam 10 oyuncu milli takıma davet edildi.

İtalya : Buffon,Del Piero,Camoranesi,Ia quinta,Legrottaglie
    Danimarka : Poulsen, İsveç : Mellberg, Çek Cumhuriyeti : Grygera, Avusturya : Manninger, Hırvatistan : Knezevic

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Perşembe akşamı saat 21:45'de İtalya'da Birra Moretti Kupası oynanacak. Napoli'de TİM Kupası gibi 3x45 dakikalık maçlar. Napoli, Juventus ve Milan katılıyor. Geçmiş yıllarda genelde Inter olurdu. Milan ilk kez katılacak bu kupaya. Berlusconi Kupası'nda Juventus'u fiyakasını bozdular. Bakalım bu kupada ne olacak. Maçları Kanaltürk ve uyduda Canale 5 şifresiz veriyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Perşembe akşamı saat 21:45'de İtalya'da Birra Moretti Kupası oynanacak. Napoli'de TİM Kupası gibi 3x45 dakikalık maçlar. Napoli, Juventus ve Milan katılıyor. Geçmiş yıllarda genelde Inter olurdu. Milan ilk kez katılacak bu kupaya. Berlusconi Kupası'nda Juventus'u fiyakasını bozdular. Bakalım bu kupada ne olacak. Maçları Kanaltürk ve uyduda Canale 5 şifresiz veriyor...
    juventus maçı mı 21.45 te ??? ayrıca napoli ile mi milan ile mi oynayacak ???

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    juventus maçı mı 21.45 te ??? ayrıca napoli ile mi milan ile mi oynayacak ???
    21:30 olması lazım.

Bu da kupanın geçen seneki resmi afişiydi.Arkadaki yılan başka bir takımı temsil ediyor,her sene onlar katılırdı ancak bu sene bir değişiklik oldu ve onların yerine Milan katılıyor.

Teknik yoruma gelirsek 10 futbolcu milli takımlarında ve sakatları da eklersek genelde Primavera ağırlıklı bir takım oynayacak.Giovinco'nun ilk maçı olabilme ihtimali nedeniyle önemli olabilir.Ve kalede Chimenti oynayacak

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ne iş ya milan piyasadaki bütün turnuvalara katılıyor

özgür abi giovinco mu nedved mi oynamalı bu sene sence?kim oynayacak.

juve niye 3. katta

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

puffff yaaa... ranieri'yi anlamakta zorluk çekiyorum ha... chimenti'yi oynatacağına BUFFON'u oynatsın ya Allah Allah daha hiçbir hazırlık maçımızda BUFFON'u göremedik sadece arsenal maçında oynamıştı...(hadi BUFFON'u oynatmicak diyelim bari manninger'i oynatsın yahu !!!)

Del Piero_10 Misafir

puffff yaaa... ranieri'yi anlamakta zorluk çekiyorum ha... chimenti'yi oynatacağına BUFFON'u oynatsın ya Allah Allah daha hiçbir hazırlık maçımızda BUFFON'u göremedik sadece arsenal maçında oynamıştı...(hadi BUFFON'u oynatmicak diyelim bari manninger'i oynatsın yahu !!!)
    Buffon ve Manninger milli takımdalar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Buffon ve Manninger milli takımdalar.
    tamam Özgür abi teşekkürler bilgilendirdiğin için...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ne iş ya milan piyasadaki bütün turnuvalara katılıyor
    Juventus galibiyetinin tadı damağında kaldı anlaşılan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Juventus galibiyetinin tadı damağında kaldı anlaşılan.
    ama ligde bu böyle olmaz illa ki Juve bu 4-1'in acısını çıkartacak Milan'dan...

Del Piero_10 Misafir

Resmi numaralar

1-Buffon
    3-Chiellini
    4-Melberg
    5-Zebina
    6-Zanneti
    7-Salihamidzic
    8-Amauri
    9-I**uinta
    10-Del piero
    11-Nedved
    12-Chimenti
    13-manninger
    14-Andrade
    15-Knezevic
    16-Camoranesi
    17-Trezeguet
    18-Poulsen
    19-Marchisio
    20-Giovinco
    21-Grygera
    22-Sissoko
    27-Ekdal
    28-Molinaro
    29-De ceglie
    30-Tiago
    32-Marchionni
    33-Legrottaglie

http://www.juventus.com/site/ita/TAS_primasquadra.asp

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

poulsen'in 18 alması iyi olmuş...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

poulsen'in 18 alması iyi olmuş...
    niyeki bir faydasımı olcak 18 giymenin

anlaşılan o ki tiago şov bu senede devam edecekicon_frown:

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    niyeki bir faydasımı olcak 18 giymenin

anlaşılan o ki tiago şov bu senede devam edecekicon_frown:
    yok yani demek istediğim 18 numara 2'den daha iyi duruyor...ayrıca tiago şov derken ???

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yok yani demek istediğim 18 numara 2'den daha iyi duruyor...ayrıca tiago şov derken ???
    everton'a gidiyordu numarası da verildiğine göre takımda klaıyor yani tiago işte hayalkırıklığına devam edecek gibi duruyor hazırlık maçlarında kötüydü.

tiago toparlar bu sene. Juventus sağlam geliyor bu sene ilk 2 garanti. Morinho faktörünü göz önünde tutarak bunu söylüyorum yoksa Juventus her zaman şampiyonluğun 1 numaralı aday olmuştur ve öyle de olacaktır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tiago toparlar bu sene. Juventus sağlam geliyor bu sene ilk 2 garanti. Morinho faktörünü göz önünde tutarak bunu söylüyorum yoksa Juventus her zaman şampiyonluğun 1 numaralı adayı olmuştur ve öyle de olacaktır
    Last edited by juverman : 20.Ağustos.2008 at 22:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by juverman View Post
    tiago toparlar bu sene. Juventus sağlam geliyor bu sene ilk 2 garanti. Morinho faktörünü göz önünde tutarak bunu söylüyorum yoksa Juventus her zaman şampiyonluğun 1 numaralı aday olmuştur ve öyle de olacaktır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tiago toparlar bu sene. Juventus sağlam geliyor bu sene ilk 2 garanti. Morinho faktörünü göz önünde tutarak bunu söylüyorum yoksa Juventus her zaman şampiyonluğun 1 numaralı adayı olmuştur ve öyle de olacaktır
    katılıyorum tiago bu sezon çok iyi oynayacak bence şampiyonluk şansı için ben inter ve juventus'u görüyorum...ayrıca bu sezon roma'nın 2. filan olamayacağını,fiorentina'nın gerisinde kalacağını düşünüyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 21.Ağustos.2008 at 22:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ya şimdi kanaltürk'te barça-boca maçı var ve daha ilk yarı !!! moretti kupasının kanaltürk'te olduğundan eminmisiniz ??? lütfen yardım !!!

İlk maç oynandı Juve-napoli.
    Giovinco'yu Ranieri ilk 11'e monte etmeli kesinlikle.
    Bu arada sisokko'ya dikkat ediyorum son maçlarda çok formsuz.
    Pasquate,De ceglie,Marchiso,Giovinco,Rosi,esposito Alt yapıdan mükemmel yetenekler çıkıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Birra Moretti Kupası'nı biz kazandık... Napoli'yi de,Milan'ı da penaltılarla 5-4 yendik...

Del Piero_10 Misafir

http://www.youtube.com/watch?v=vs0SVtNmUuM

Napoli: Iezzo; Santacroce, Cannavaro, Rinaudo; Montervino, Pazienza, Blasi, Amodio, Vitale; De Zerbi, Zalayeta

Juventus: Chimenti; Salihamidzic, Legrottaglie, Ariaudo, De Ceglie; Rossi, Sissoko, Ekdal, Nedved; Giovinco, Amauri

__________________________________________________ _______________

Juventus: Chimenti; Salihamidzic (Castiglia 37), Legrottaglie, Ariaudo, Molinaro; Rossi, Tiago, Ekdal, Nedved (Duravia 37); Pasquato, Amauri

Milan: Kalac; Antonini (Pasini 23), Favalli, Darmian, Albertazzi; Cardacio (Strasser 23), Brocchi, Ambrosini; Seedorf, Paloschi, Viudez (Osuji 34)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Giovinco müthiş oynamış gerçekten, çok beğendiğim ve herkesin çok şey beklediği müthiş bir yetenek..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Del Piero_10 Misafir

Default Juventus F. C. (Fight Club)

Çok güzel anları yakalayan bir video olmuş.Dünden bugüne Montero,Zidane,Davids ve daha nice kasap

http://www.youtube.com/watch?v=UFH108AdyZw

Del Piero_10 Misafir

Son hazırlık maçında 6 gol atan 19 yaşındaki Cristian Pasquato, Empoli'ye kiralandı.

Juventus A 8 - 0 Juventus B
    http://www.juventusclub.tv/play.php?vid=15331
    http://www.juventusclub.tv/play.php?vid=15332

Last edited by Del Piero_10 : 25.Ağustos.2008 at 13:12

Buffon ile Del piero ne kaynatıyorlarsa öyle.Buffon kendinden geçmiş.
    Del piero Giovinco'yu kanatları altına almış
    Tiago'da ne yüzsüz topcuymuş yahu.Kulübü istemediği halde ayrılmıyor.
    Pişkin pişkin oturuyor orda öyle

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

hakikaten ha Buffon'un keyfine dicek yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

umarım lig sonundada böyle mutlu olurlar

Mesaj Yetkileri