gercekten super olmus.Bayagi eski sanirim
http://www.facebook.com/photo.php?v=4124954676057
Samet Aybaba ne kadar çok açıklama yapıyor yahu, bıkmadan, usanmadan. Kimbilir kaç kere soruldu Querasma konusu, yazık valla.
Hersey Aybabanin ustunebirakiliyor gibi bir hisse kapildim Neneyide Aybaba istemedi diye vazgectik aciklamasi yapilmis.
Gerektiğinde alınabilir, o konuda sıkıntı yok. Örnek vermek gerekirse, sezon içerisinde A takımda lisansı olmayan bir futbolcu, A2'den ya da genç takımdan alınıp oynatılabiliyor. Quaresma da sözleşmeli futbolcumuz olduğundan, gerek duyulduğunda oynatabiliyoruz. Ben öyle biliyorum.
Bildiğim kadarıyla bir yaş sınırı var onun için.
Burak
Tanju Kayhan,Burak Kaplan iki oyuncuda sözde başka takımlara kiralanacaktı ama elde kaldılar. Bildiğim kadarıyla bu oyuncular A Takımla antrenmanlara çıkmıyor. Bu iki oyuncu tekrar A Takıma alınsa keşke. Sola oyuncu alınmadı ve kanatta oyuncu eksikliği de var. Tanju ve Burak her iki oyuncuda kadroda yer almalılar. Samet Aybaba'nın bu iki ismi elemesine zaten şaşırmıştım. Bu takıma kesinlikle transfer şarttı.
Bu kadar saçmalığın üzerine hiç değilse tükürdüğünü yalamayıp Q7'yi oynatmasınlar. Bir şeyi de adam akıllı arkasında durarak yapsınlar yeter artık. Bıktım şu takımdaki laf dönekliklerinden. Demirören baş çekiyordu, o gitti ve artık bitsin bu.
FM Gazetesi
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=28&kulupID=3590
Emre Metin ve Emre Tali diye 2 genç kaleciyi almışlar listeye, hatta gönderileceği söylenen Atınç, Tanju, Rıdvan ve Burak bile TFF listesine alınmış; ama Q7 liste dışı. 4 kaleciye de ne gerek varsa artık.![]()
Yıldırım Demirören'in yüzünden bu durumlara düşüldü. Yıldırım Demirören Allah'a yakın Beşiktaş'tan uzak dursun.
Neyse ki kiralık düşünülen oyuncular (Atınç,Rıdvan,Tanju,Burak) kadroda yer almış . Eli belinde gezen şahıs yok.
Beşiktaşın bu sezon en Pahalı transferi 1 Milyon € ile Sven Goran Eriksson olmuş..
beşiktaş bu sene iyi top oynuyor ben beğeniyorum
Last edited by Sheriff : 06.Eylül.2012 at 03:10 Reason: imla
İyi falan oynamıyoruz yahu önümüzdeki Elazığ maçını bir kaybetsek her kafadan bir ses çıkmaya başlayacak. Yönetimde zaten buna kandı da almadılar. Amatörce olan şey de bu zaten.
Edit: Keşke Karabükspor'a yenilseydik. Eminim ozaman transfer olurdu. Cidden samimi söylüyorum keşke yenilseydik.
FM Gazetesi
Farkı mı kaldı derken?
FM Gazetesi
Dün Nene transferinin yatmasında Mendes, Gökhan Süzen - Emre Özkan takasının gerçekleşmemesinde Ahmet Bulut'un parmağı varmış. Yönetici Seyit Ateş Nene transferinde oyuncunun kendisiyle yıllık 1,5 bonservisi için kulübüyle 3 Milyona anlaşıldığını ama Spartak Moskova'nın teklifi 6 Milyona yükselttiğini ve bunun arkasında Mendes'in olabileceğini açıklamış. Kulüp bir an önce Mendes ve Ahmet Bulut illetinden kurtulup, kendi öz kaynaklarına yönelmesi gerekli. Beşiktaş'ın kurtuluşu bundan geçiyor. Gerek oyuncu transferinde gerekse yabancı oyuncularda yaşanılan sıkıntılarda sorunun kaynağı menajerler olduğu bariz. Emre Özkan'da süresiz kadro dışı kalmış. Menajerin oyununa kanarak çok büyük hata yapmış.
24 yaş ortaLaması iLe Ligin en genç takımıyız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hala Demirören diye sayıklayan var. Onun yüzünden Beşiktaş bu halde. Dile kolay 600 milyon borç ... Demirören o kadar yıldız futbolcu aldı da ne oldu 9 senede bir şampiyonluğumuz var. Takım bu sene başarıya aç, ben başarılı olacağımıza inanıyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Suankilerin yaptigi birseyi goremeyince bir farkini bulamiyorum.
Bu Sezon Yaptigimiz Transferler:
Berat Çetinkaya (Sakaryaspor - kiralık gitti )
Mehmet Akgün (Gençlerbirliği)
Oğuzhan Özyakup (Arsenal FC)
Samet Aybaba (Tenik Direktör)
Olcay Şahan (FC Kaiserslautern)
Uğur Boral (Samsunspor)
Julien Escude (Sevilla)
Allan Mcgregor (Glasgow Rangers)
Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor – Kiralık)
Emre Tali (Çaykur Rizespor)
En iyi transfer olarak Batuhan Karadenizi goruyorum.