Sayfa 93 / 447 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
2,761 ile 2,790 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe taraftarı , KFY grubu toplanıp baskın yaptı diye önce sevindi. sonra ortaya çıktıki olay tamamen asılsız. Grup hem kendini rezil etti hem de camianın taraftarını nette dalga geçilecek bir pozisyona getirdi.

Bahsigeçen taraftar grubu bu işi gerçekten yapmış olsa ve video falan yayınlansa "OOOO, işte en büyük taraftar, Fenerbahçe ile kimse başa çıkamaz" denecekti , UltrAslan yapınca "çocukça şeyler bunlar" yorumları geldi

Yapılan işin doğrusu ya da yanlışı konusunda yorum özneldir. Bazılar rakip takımın tesislerinin basılmasını cesaret ve taraftarlık gösterisi olarak görürken bazıları ise saygısızlık olarak görürler. Fakat esas olan kendi takımınızın taraftarı yaptıgında verdiğiniz ya da vereceğiniz tepki ile rakip taraftarın yaptıgında verdiğiniz tepkinin aynı olmasıdır.

Gece Kadıköy'de FB tesisleri önünde gövde gösterisi yapan Gs taraftarını komik bulanlar ,Çağlayan adliyesi önünde toplanan grubu "cesaret ve destek ordusu" olarak nitelendiriyorsa zaten yorumlarına takılmaya gerek yoktur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

futbol adama neler yaptırıyor ya

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

nannar çağlayanla bu bir değil dostum ikisini aynı cümlede kullanman bile yanlış

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Adamlar yememiş,içmemiş,uyumamış, gece yarısı rakip takımın tesislerine gitmişler. Bence yapılan şey yanlış Gerek yok böyle işlere ama işte Fenerbahçe taraftar grubu durduk yere balon haber yapınca bizimkiler "öyle olmaz böyle olur" mesajı vermişler. Zaten giden grup öyle 500-1000 kişi değil, sanırım 8-10 araba yani 40-50 kişi falandır. Derbi öncesi hatırlamak istemediğimiz derecede insanların zarar gördüğü olaylar yaşanmaz umarım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    nannar çağlayanla bu bir değil dostum ikisini aynı cümlede kullanman bile yanlış
    bence hiçbir farkı yok. ikisinde de birilerine mesaj var. birinde kalabalık fazla. ikisi de futbolda tuttuğun takıma verdiğin desteğin üst düzeyde dışa vurumu.Konu Galatasaray'sa herşey mübahtır ya da konu Fenerbahçe ise herşey mübahtır tarzından yapılan her türlü miting,pankart,küfür ya da olaya karşıyım.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bugünkü kareografiyi acayip merak ediyorum.TS maçındaki gibi bu dava ile ilgili bişey olucak heralde

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu yaptıklarını baskın olarak nitelendirenler baskın New York saatine göre olmaz sabah bekleriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yazık artık o boğa öyle kalır,başka yapacağınız bişeyler var mı ?

nannarda söylemiş 40-50 kişi olduğunu içlerinden 1 kişi bile biz neden bu saçmalığı yapıyoruz demediyse o onların sorunudur.Sonuçta bunları yapan galibiyete yaklaşmıyor bir amacı yok böyle destek mi veriliyor ?

Sen tüm yerleri yıkarsın,pankartını asarsın 1 ay sonra gelir bakarsın o halinden eser yok yaptığınla kalırsın.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takımına destek olmak, takımının yanında olmak başkadır, bu yapılan başkadır. Dün gider Galatasaray tesislerinin önünde Galatasaraylı taraftarlar toplanır ve deste olur ve buna kimse garip gözüyle bakmaz.

Ama ülkemizde, hiç kimsenin, herhangi bir yere gitmesine engel olabilecek bir durum yokken, özgürce ülke içerisinde istediğim yere gidebiliyorken, bir yere bir grubun gitmesine baskın demek? Bana saçma gelen bu ve bu şekilde yine özgürce herkesin gidebileceği yere gidildi diye bundan gurur duymak, bunu sanki savaşta kazanmış gibi göstermek hayli hayli ilginç.

Birilerinin bir yere gitmesine de gerek yok, belki de adam Kadıköy'de oturuyor, evinden çıktı 100 m yürüdü ve oraya geldi, zaten orada oturuyorsa bu neyin baskınıdır? Galatasaraylı olanların sanki Kadıköy'e ya da Fenerbahçe tesislerine gitmesi imkansızmış gibi, gidildiğinde zafer kazanıldı edası niyedir? Ben şimdi çıksam Galatasaray'ın tesislerinin önüne ya da stadın önüne gidemem mi? Bunu engelleyen var mıdır? Ya da böyle bir mantık var mıdır, Galatasaraylılar gecenin üçünde gelebilir diye uyumamak, sebep? Baskın yememek neymiş sosyal medyada dalga geçilmemek.

Bu olayı dalga geçme unsuru olarak görenlere gülüyorum ben asıl, sanki 2 ayrı ülke, sınırları var ve bir taraftan diğer tarafa geçmek yasak, geçince büyük zafer kazanılmış oluyor ve gururla anlatılıp dalga geçiliyor. Ha bi gidin işinize ya, aynı evde 2 kardeş yok mu Galatasaray ve Fenerbahçe'yi tutan, ne yapacaklar düşman mı olacaklar takım için, aynı evde yaşayabildiğine göre 2 taraftar aynı mekanlara gitmesi de garip karşılanmamalı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray taraftarı da anlamış anca gece böyle birşey yapabileceklerini. Gereksiz, boş işler. Hangi taraftar grubu yaparsa yapsın.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herşeye rağmen iyi ki varsın Fenerbahçe iyi ki varsın Galatasaray
    Biri olmazsa bu haftanın koca heyecanı, beklentisi, eğlencesi olur mu ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Galatasaray taraftarı da anlamış anca gece böyle birşey yapabileceklerini. Gereksiz, boş işler. Hangi taraftar grubu yaparsa yapsın.
    İşte bu taraftar zihniyetine karşıtım ben, bu nedenle çok severek keyifle stadda maçını izlediğim Karşıyaka maçlarına gitmiyorum çünkü soğuttular beni, orada gördüklerimle.

Derbilerde rakip sahaya gidersin, koltukları kırarsın, tuvaletleri yıkarsın, bundan keyif alır, maharetmiş gibi orda burda paylaşırsın ama o masrafların bedeli zaten senin kulübün tarafından ödenmektedir.

Grup halinde maça gidiyorsundur, yolda karıya kıza laf atarsın, gördüğün dükkanın camını çerçevesini indirirsin, arabaların dikiz aynalarını kırarsın sonra da hava atarsın nasıl da geldik yıktık baskın yaptık diye ama bilmezsin milli servettten gittiğini sonra da aybaşına neden para yetiştiremiyorum dersin.

Şu kendini bir şey sanan, ancak bir grup haline geldiğinde bir şey yapabilen, tek kalsa o cesaretin onda birini gösteremeyecek ve bu saydıklarımı da yaparken bunu takım aşkına, taraftarlığa bağlayanlardan ne kadar tiksindiğimi anlatamam.

A takım B takım ayırt etmiyorum ha, bu nedenle Karşıyaka örneğini en başta verdim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Herşeye rağmen iyi ki varsın Fenerbahçe iyi ki varsın Galatasaray
    Biri olmazsa bu haftanın koca heyecanı, beklentisi, eğlencesi olur mu ?
    İşte bunu yaşabilsek, biri olmazsa diğerinin anlamının olmayacağını bilsek. İşyerindeyim, işçiler mola verdi, dışarıdan sesleri geliyor, akşamki maç hakkında atışıyorlar, öyle güzel ki, Fenerbahçe lehine olsun aleyhine olsun söylenenlere gülmemek elde değil.

Ama bu saflığı, bu saflıkla yaşanacak bir derbiyi tüm toplumdan beklemek hayalden öte sanırım, gerçekleri görmek ve buna boyun eğmek gerek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

derbi günü konu açılacaktı niye açılmadı?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kendine taraftar diyenlerin özellikle zarar faaliyetleri içinde olmasına bende çok kızarım, Stadın içinde stada, dışarıda da özellikle kamu malına verdikleri zarar akıl işi değil, kendi gözlerimle gördüm, acil hasta taşıyan ambulansa bile taş attılar. Bunlar değil taraftar insan bile olamaz. Onun için çevremdeki insanlara her zaman söylerim, sakın! böyle insanları özellikle sosyal medya içinde övmeyin, onları daha da teşvik eder, bu yapılanlara çanak tutmuş olursunuz. (not: burada a takım taraftarı, b takım taraftarı yapıyor demiyorum, ne yazık ki aşırı fanatik duygular taşıyan bütün kitleler böyle)
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Güneşli ve güzel bir gün gece daha da güzel olacak inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    derbi günü konu açılacaktı niye açılmadı?
    Bence maç konusunun açılması yerine en azından bu maç için tarafların kendi sohbet alanında bunu değerlendirmesi daha makul gibi maçtan günler önce açılan bir başlığın saatler içinde kapandığını düşünürsek bu yol bir nebze iyi olabilir, en azından karşılıklı atışmaların ve bir anlık heyecanla gelen yazıların/onlara verilen cevapların sonu kötü yerlere varmaz bı bir fikir tabi.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fanatikin koyduğu resme bak arkadaş bune

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

HAYDİ ASLANLARIM yazsalardı bari

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Roberto Carlos ‏ @Oficial_RC3
    Hoje tem FENERBAHCE x GALATASARAY tenho amigos nos dois times! Mas que o fenerbahce faca um grande jogo e ganhe! Sorte aos meu parceiros!

(Bugün Fenerbahçe-Galatasaray maçı var, Her iki takımda da arkadaşlarım var ama ibre Fenerbahçeden yana iyi şanslar yazmış kabaca Roberto Carlos)
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

André Santos!!! ‏ @Andre_Santos27
    Fenerbahceye tum kalbimle basarilar ve iyi sanslar dilerim.. Haydiiii
    2 dk André Santos!!! ‏ @Andre_Santos27
    Bugun dunyanin en buyuk derbilerinden birinde eski takim arkadaslarima destek icin yanlarinda olmak isterdim.. Haydiiii
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Niye taraftarlar böyle hiç bir akıla hizmet olmayan enteresan enteresan işler yapıyorlar. Bir türlü anlayamadım. Bir gün forumda bunları ve bunun gibileri eleştirdiğim için ceza bile aldım. Boş işler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

biiriside şunu çevirse
    Fabio Luciano ‏ @fabioluciano3

I cannot go to the match vs Galatasaray tomorrow but I will cheer for FENER to win!!I will go in Playoffs!!

Mamadou Niang ‏ @mamadniang11

Today is a great day for Fenerbahce with all my heart I am with them

Lucianonun yeri ayrıdır bizde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

haha santosa samet sufle yapıyouş bende diyorum andre nası böyle türkçe yazabildi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Yolcu

Ahmet yanılmıyorsam Bugünkü maça gelemeyeceğini ama playofflara gelebileceğini söylemiş Luciano çarpık ingilizceyle bu kadar : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bilet bulamamıştır

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Luciano çok iyi topçuydu be

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

harbi maç başlıgı neden kapalı hala yahu?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sanırım asıl tartışmamız gereken konu 'Dünya Derbisi' dediğimiz bu derbiyi hiçbir yabancı kanalın yayınlamayacak olması.Biz burda derbiyle övünürken yurtdışında hiçbir kanalın vermemesi geldiğimiz noktayı gösteriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

40-50 Kişi Samandıra'ya gitmiş bu kadar laf söylemişsiniz. Heralde Galatasaray yense forumu yakacaksınız. Biraz sakin olmakta yarar var sanırım. Eğlenmemize bakalım bugün savaş günü değil bugün futbol bayramı var.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri