30 Yakın avukat göz altına alındı.İşte dünyaya şimdi rezil olduk.
Bakalım son olanları nasıl sıvayacaklar.
Yav he he..
RTE konusmasını acı çekerek izledim. Adam öyle güzel yalan söylüyor ki, senaryolar, senaryolar.. Hala körü oynuyorlar. Bölücü değiliz herkesi kucaklıyoruz diyor daha iki gün önce ben karşılarına 1 milyon dikerim, onlar benim gencligim degil diyen de oydu. Sürekli bir iki yüzlülük. Hala bu adamı nasıl savunan olabilir anlayamıyorum..
Sivil polisleri gösterici diye yutturmaya calısıyorlar yandas medya da canlı yayında. Farkına varın artık bir seylerin. Direnisi karalamaya calısıyorlar yok neymis gelisen Türkiye'yi engellemek isteyen gücler varmısta yokmusta komik lan. Harbi komik. Adam paranoya olmus durumda.
Last edited by Nocna Mora : 11.Haziran.2013 at 16:37
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
SİVİL POLİSLER GÖSTERİCİ KILIĞINDA![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Artık yazı yazanı MİT fişliyor haberiniz olsun...Yasalaşmış mecliste.
...................
Futbolcu Bilgileri
İLERİ DEMOKRASİ OLDUĞU İDDA EDİLEN BİR ÜLKEDE, AVUKATLAR DARP EDİLİYORSA... HAKTAN, HUKUKTAN DEMOKRASİDEN İLERİDEN GERİDEN BAHSEDEMEYİZ...
![]()
Futbolcu Bilgileri
Futbolcu Bilgileri
Baş örtülü kızlarımızın başını çektiler demişlerdi... Bunun hesabını kim verecek?
![]()
hani GEZİ'dekiler ülkelerini sevmiyor, Türkiye'yi dünyaya rezil ediyorlardı !! avukatları polise dövdürüp adliyeden atmak ??? çok adisiniz!!Elimde telefonu gören polis, "tweet mi atıyorsunuz, kimliğinizi göreyim!" dedi. Şaka bu, şaka! (10 dk önce Beşiktaş İskelesi'nde)
Çağlayan adliyesinde gezi protestosuna polisin sert müdahalesi... Av. Hüseyin Boğatekin
Futbolcu Bilgileri
15.23 Polis saldırısını görüntülemek isteyen bir basın emekçisi, polis tarafından saldırıya uğradı.
Futbolcu Bilgileri
Futbolcu Bilgileri
AKP süper bir tiyatro oynadı bu sabah... kendi sivil polisleri çevik polislerine molotof attı.. !!!
Futbolcu Bilgileri
Truman şov bile yanında sıfır kalırmış...
SDP'li Ulaş Bayraktaroğlu hangi ara polis oldu yahu
Geçen gün burası küçük Sözcü oldu dedim ama bazı paylaşımlar Sözcü'ye taş çıkarır. Kimi yerler Yeni Akit'i aratmaz kimi yerler Sözcü kafasını. Sağlam bir kutuplaşma ve tek taraflı bilgi pompalama sevdası mevcut.
Kaynak vereyim de sonra bıdı bıdı olmasın.
Resim: http://t1306.hizliresim.com/1b/c/p13gb.jpg
Video: https://www.youtube.com/watch?featur...5fF6j_g8#t=36s
...
PKK olunca "Analar ağlamasın",
Halk olunca "Anladığınız dilden cevap veririz"..
Last edited by Aydin : 11.Haziran.2013 at 17:23
Gazeteler ve televizyon kanalları görevlerini yapamayınca böyle durumlar olabiliyor abi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
su yasananlar utanc verici, bu yapilanlari halkimiz unutmaz. gobegini kasiyanlar diye asagilandigini ifade edenlerin bu olaylari organize ederek aynisini kendi halkina da yapmis olmuyor mu. bu milleti bu kadar aptal mi zannediyorlar gercekten. yazik.
[YOUTUBE="UjHv_aeXAcU"]...[/YOUTUBE]
Gel Gel Biraz SağınaUygun Mu ? Uygun Sık
![]()
Medya Okuryazarlığı dersinin ilk,orta ve yüksek öğretimde zorunlu olarak okutulması gereken bir çağdayız. Çağ öyle bir çağ ki bilgi dediğimiz şey sadece saniyeler içinde tüm dünyayı dolaşabiliyor. İnsanların teknoloji destekli uzanan bilgilerin cahilliğine ve gafletine düşmesini engellemenin yolu da bu dersin okutulması, öğretilmesi ve neslin bu konularda gelişimine yardımcı olunması.
Sabahtandır Facebook'ta, Twitter'da timeline 40 yıllık devrimciyi "Bu Polis" resmi altında gösterenlerle dolu, keza yukarıdaki paylaşımlara bak, enteresan yani ve insanlar bilginin doğruluğuna bakmadan kanaat geliştiriyor, inanıyor ve öyle hareket ediyor.
Ne eylem yapmayı becerebiliyoruz ne müdahale etmeden bunu insanca kabullenmeyi ne organize olmayı ne de süreç yönetmeyi. Taraflar sadece karşılıklı olarak isyanları dile getiriyor ama kimse nasıl olması gerektiğinin peşinde değil, herkes Niye'nin peşinde.
...
Avukatlar hangi kaldırım taşını sökmüş de tutuklanıyor, bilen var mı?
Abi dediğin adam fotoğraflarda ki adam evet ancak şu video da elinde telsizle tomaya gel gel tarzı bir hareket yapıyor,teorilerden pek haz etmem ancak bu işin içinde başka bir iş var gibi geliyor bana.14 gündür provokatörlerin sadece taş ve sopa attığı bir direnişte,bir anda gaza gelip sabahın köründe molotof mu atacaklar ? Beni inanmıyorum şahsen,isteyen istediğine inanabilir.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151615847233670
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yuh Artık Ya ! Bu Kadar Mı Yalan Olur![]()
@europeanconquer
Benim verdiğim videoda adamın başka bir yerde de eylem yaptığını görüyoruz. Yani birbirdenbire ortaya çıktığı falan yok. Devrimci bir eleman, tabi mevcut durum insanların inançlarını büyük ölçüde etklemiş durumda. Gerçekler bile şüphe içinde şüphe barındırıyor.
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=2814
Sen burda yazdığımı okudun mu ?
Senin Polis zannettiğin kişinin Devrimci Ulaş Bayraktaroğlu olduğunu yazdığımı okudun mu ?
Ona ait fotoğraf ve videoları paylaştım gördün mü ?
Daha önce de paravan bilgilerin paylaşımı konusunda seninle konuşmuştuk yanılmıyorsam, hani isyan ettiğiniz medya var ya, bu şekil bir tutum sergilediğiniz zaman arada fark bırakmıyorsunuz. Bir elmanın iki yarısı gibi. Neyse önceki mesajımda son paragrafta dediğim gibi iflah olmayız biz. Aşık Ruhsati söyler biz de hak veririz ;
"Adalet kalmadı hep zulüm doldu
Geçti su baharın gülleri soldu
Dünyanın gidişi acayip oldu
Koyun belli değil kurt belli değil"
Zaman artık böyle bir zaman.
...
@balde_mir_07
Şu sorunun cevabını versene ? Anladık hükümeti destekliyorsun.
"OLAYLARIN İLK GÜNÜ HİÇ BİR ŞEY GÖSTERMEYEN MEDYA"
"SABAH 07.30 BÜTÜN KANNALAR AYNI ANDA YAYINA GİRDİ" ..
Cevap ver..Bu kadar hak hukuk savunuyorsun ya ?
"AVUKATLAR NEDEN TUTUKLANDI"
"NEDEN MİT HERKESİ FİŞLEMEYE BAŞLADI"..
ilginc bir bilgi :/Kutup Ayıları Akepeli Bedevilere Karşıhttps://www.facebook.com/BedeviPesin...98890240226248
''Sümeyye Erdoğan 2002′de girdiği ÖSS sınavında 134,5 puan aldı. Yani 120 olan dört yıllık üniversite tercih barajı düşünülürse Sümeyye Erdoğan’ın bu puanla Türkiye’de dört yıllık bir üniversiteye girmesi mümkün değildi. Üstelik orta öğretim başarı puanı 42,6 idi. Okul başarısını gösteren bu puan Sümeyye Erdoğan’ın ortalamanın altında bir öğrenci olduğunu gösteriyor.''
Benim kızım başörtülü olduğu için Üniversite'de okuyamadı diyen Başbakan; "Senin kızın başörtülü olduğu için değil, Puanı (zekası) yetmediği için Türkiye'de üniversite okuyamadı"
O kişinin Ulaş Bayraktar olması polisle iş birliği yapamaz anlamını mı taşıyor?
Kaldı ki örgütlerin kendi kafasına göre yönetildiğini, develetin (derin olanı) bunları takip ve gözetim altında tutmadığını falan mı sanıyorsunuz? Koca Albaylar, Yarbayla içeride, kıçı kırık örgüt üyeleri mi takılacak kafalarına göre? Kaldı ki 13 Ağustos 2011'de cevaevinden erken(!) tahliye olan bir adamdan bahsediyoruz.
Taksim'in ortasında sağı, solu, arkası korumasız 3-4 kişi molotof atacak hatta tomalardan birini kullanılmaz hale getirecek, sağa sola havai fişek atacak, poliste 50mt ileride toplanıp bunu izleyecek? Vekilin karşısında su dökmüş kedi gibi sırada duran şirin polis? Ha işte aynen öyle duruyorlardı.
Last edited by GeanyGS : 11.Haziran.2013 at 18:41