İbo FB maçı ile ilgili suçlamalarıda kabul etmiş sanırım.Evet şikecinin daniskasıyım diye bağırdı herhalde sorguda bu adam.
İbo FB maçı ile ilgili suçlamalarıda kabul etmiş sanırım.Evet şikecinin daniskasıyım diye bağırdı herhalde sorguda bu adam.
İddialar ne bilmiyorum ama tutuklama talebi çıkmak üzereyse ufacık ta olsa vardır bişeyler.Bizim başımızı öne eğmişlerse eğer yazıklar olsun.Ben kendi adıma ifade vermeye çağrılanların haricinde sorgulanan hiç kimsenin arkasında değilim destekçisi değilim.şahısların değil ARMANIN peşindeyiz.
eto'o bitmiş.
Beşiktaş yine teknik direktörsüz kaldı anlaşılan. Suçlamaları direk kabul etmişler. Bakalım TFF ne karar verecek bu konuda.
Soruşturma sadece Fenerbahçeyi, Aziz Yıldırımı bitirmek için yapılıyor diyenler vardı. Şimdi ne diyecekler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiş.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Eğer Beşiktaş şike yapmış ise ve şike yaptığı maç ZTK finali ise ilginç şike yapıyorsun Penaltılara gidiyor maç. belki de Metin penaltıyı kaçırmasa penaltılar uzayacak falan İBB kazanacak.
Bence İbrahim Akın Bjk maçı için suçlamaları kabul etti.
Bu arada paylaşıldımı bilmiyorum ama Adnan Öztürk güzel laf söylemiş
Adnan ÖZTÜRK: Federasyon'un atacağı her adımın arkasındayız. Ancak Federasyon yaptığı açıklama ile adım atmayacağını göstermiştir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arma sevgimiz kişilerin üstündedir. Ancak kişileri de bir kalemde silip atmayın arkadaşlar. Kişisel görüşlerinizdir, saygı duyarım buna. Adı geçen isimlerin suçu ya da suçlulukları yok henüz. Acele etmemek gerek bence. Bu kişiler önemli ve değerli işler yapmış kişiler. Biraz soğukkanlı olup, bazı şeylerin netleşmesini beklemek daha doğru olur.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
benim anlamadığım şu eğer akın şike yaptıysa dk.53 penaltıyı niye attı.
eto'o bitmiş.
Şikeyi yaptıysak kupada yapmışız.Bunun cezası da ligden düşürme mi oluyor?Yani organizasyon fark eder mi?
-Tamam öğrendim-
Şayet suçlamaları kabul etdiyseler futbolculuk kariyerleri bitti.
kabul edilme beşiktaş la ilgili. fener yok
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ee bu genel böyle, her konuda. istanbul takımları irdelenir bu böyledir. sizinle aynı puanı aldık, averaj farkı ile şampiyonluğu kaybettik. Ama şu şike olayına kadar Galatasarayın Beşiktaşın bir transfer iddaası kadar yer almadık basında. Sanki 30 puan geride bitirmişiz gibi kenarda köşede ufak haberler.. Şike olayında da bu böyle. Mecnun Odyakmaz Aziz Yıldırım kadar konuşuldu mu mesela? hayır.
ikinciside, duyduğuna kuşkum yok ama Sadri Şener için senden başka tutuksuz yargılanma ibaresini görmedim. Adli tedbir var, ve o da kefaletin gereği olarak uygulanır. Buna tutuksuz yargılama demek yorum olur. Fenerbahçe adına genel duyum ve haberlerdeki hassaslığımızı her takıma karşı gösterelim.
Bence Unal Aysalin dedigini bi kere daha dusunelimi :S
Bugunden sonra Tff yonetemez bu isi.
İbrahim Akın'ın avukatı suçlamaları kabul etmedik demiş Ntv Spor'da söylendiğine göre.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
iyice cıvkını çıkardılar işin.
eto'o bitmiş.
Artık futbol yerine buz hokeyi izleyeceğim.
Diğer kaynakları pek takip etmedim ama Sporx'te şöyle ufak bir haber var;
"12 Temmuz - 22:00 - Yurt dışına çıkma yasağı konulan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yurtdışı yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı."
http://www.sporx.com/futbol/sorustur...SXHBQ239815SXQ
Ntvspor'dan Aykut Yıldırım: İbrahim Akın'ın avukatları iddiaları kabul ettiklerine yönelik iddiaları yalanladı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şekip Mosturoğlu da teşvik verildiğini duyduğunu söylüyordu basın. Eğerki İbrahim Akın ve İskender Alın da kabul ettiyse savcılık neyi bekliyor. Daha alınacak varsa bir an evvel alınsın ve lig başlamadan deliller TFF'ye verilsin. Yeni sezona karar verilmiş şekilde başlansın. Çünkü bu kararırın ertelenmesi kulüplere ve Türk Futboluna daha çok zarar verecek.
TariboWest
Belediye ve Fb maçındada şike yaptıklarını kabul etmişler.Fb 2-0 kazanmış.
Kanald
Ntvspor: Adliye muhabirleri savcı ile görüşmüşler.
KanalD dogan grububa ait, gerci su durumda herkes biseyler dicek. Guvenilmemeli
Emniyet aciklamalari biraz daha aktif olmasi lazim !!!
itiresen itiresen
NTV kendi itiraf ettirdi ama avukat çıktı İbrahim Akın biz hiç bir şey itiraf etmedi dedi
eto'o bitmiş.
İskender maç başlamadan önce arkadaşlarının morallerini bozmuş veya kafalarını başka maça yoğunlaştırmış.
-Oğlum manyak mısınız sakın koşmayın Kupa maçında oynarız.