Sayfa 97 / 156 İlkİlk ... 47879596979899107147 ... SonSon
2,881 ile 2,910 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

petrol kardeş iyisin dimi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yok cok savunduğun "DİN,İSLAM" sahibi dediğin hükümet.Hayranı olduğun lider.Bak ne yapmış.Cami yıkmış. ...Ne için rant için..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anonymous hedefi ankara.pol.tr çevirmiş durumda.

Bu arada GEZİ PARKI olayları için..Başbakan "HÜLYA AVŞAR" ile görüşücek.

ANKARA !

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Helal olsun Muharrem İnce, Beyler Akıl Nolur Biraz Akıl.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

CHP'de bir Emine Ülker Tarhan, iki Muharrem İnce.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hulya avsar kim ki basbakan onunla gorusuyor?

Tesekkur ederim adas.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başbakan Hülya Avşar ile niye görüşecek

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Avukatların bile yaka paça içeri tıkıldığı bir ülkede hala kalkıp adaletten bahsedebilecek olan var mı merak ediyorum.

Yığın önüme istatistikleri, 100 iş yeri zarar görmüş falan. 15 yıl önce baş örtülü kızlar alınmamış falan.

Hiçbir dönem şu zihniyet gibi gerici değildi. Bunu görmeyen, görmek istemeyenler de şu kadının dediği gibi düşünüyor olsa gerek:

http://aydinguzelhisar.com/haber/ak-...anmaktir/1639/

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Avukatların bile yaka paça içeri tıkıldığı bir ülkede hala kalkıp adaletten bahsedebilecek olan var mı merak ediyorum.

Yığın önüme istatistikleri, 100 iş yeri zarar görmüş falan. 15 yıl önce baş örtülü kızlar alınmamış falan.

Hiçbir dönem şu zihniyet gibi gerici değildi. Bunu görmeyen, görmek istemeyenler de şu kadının dediği gibi düşünüyor olsa gerek:

http://aydinguzelhisar.com/haber/ak-...anmaktir/1639/
    Avukatlar dokunulmaz mı ?

Adliye içinde eylem yapmak ne demek ne hakkın var buna

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Demokratik hak demek. Sen de yapabilirsin istediğin yerde.
    Anayasanın 34.maddesi B bendi.

Tabi bazılarının sayesinde bu ve bunun gibi bir çok demokratik hak yakında olmayacak o zaman sigaranı yakar ayakları uzatır rahat rahat eleştirirsin eylem yapanı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Avukatlar dokunulmaz mı ?

Evet dokunulmazlar. Ağır bir suc islemedikleri sürece dokunulmazlar. Diger tüm vatandaslar gibi. Normal bir sekilde protesto haklarını kullanırlarken tutuklanmaları, alıkonulmaları yasalara aykırı. Adliye içinde de eylem yapma hakları var. Daha anayasa bilmiyorsun gelip konusuyorsun burada
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bugün polise molotof atanlar, SR10 isimli sadece polisin kullandığı özel gaz maskesi takıyormuş ve MKE, ürünün sayfasını apar topar silmiş.
    demişti arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

demişti arkadaş.
    Daha da enteresan bir detaymış o zaman abi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bu bilginin gerçekliği nedir nerden bilelim sadece polislerinkinde öyle olduğunu
    ya da nerden bileyim yabancı istihbaratların bu maskeleri temin etmediklerini.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bu bilginin gerçekliği nedir nerden bilelim sadece polislerinkinde öyle olduğunu
    o bilgi de fotoşop yolcu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ulan ne yabancı istihbaratmış anamızı ağlattı ilk günden beri. Yolda taşa takılıp düşseniz ya CeHaPe'li zihniyetten ya da "düşman" ülkelerden bileceksiniz. Kimsenin ABD'nin ülkeye üs kurmasına izin veren adama bir şey dediği yok ama.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ulan ne yabancı istihbaratmış anamızı ağlattı ilk günden beri. Yolda taşa takılıp düşseniz ya CeHaPe'li zihniyetten ya da "düşman" ülkelerden bileceksiniz. Kimsenin ABD'nin ülkeye üs kurmasına izin veren adama bir şey dediği yok ama.
    aynı şeyi ben sana desem mesela yolda taşa takılsan tayyipten bileceksiniz burdaki yorumlar böyle
    peki beni itham ettiğin şeyi sen yaptığına göre farkımız ne
    ben doğruyum sen yanlışsın diyeceksin
    peki ya ben doğru sen yanlışsan ne olacak
    ötekileştirmeye gerek yok inanmazsan inanmazsın bitmiştir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

aynı şeyi ben sana desem mesela yolda taşa takılsan tayyipten bileceksiniz burdaki yorumlar böyle
    peki beni itham ettiğin şeyi sen yaptığına göre farkımız ne
    ben doğruyum sen yanlışsın diyeceksin
    peki ya ben doğru sen yanlışsan ne olacak
    ötekileştirmeye gerek yok inanmazsan inanmazsın bitmiştir
    Seni itham ettiğim şeyle benim yaptığım şeyin aynı olduğunu düşünüyosan sıkıntı çok büyük abi. Sen tutturdun en başından beri dış güçler, provokatörler falan diye, toz kondurmadın Tayyip'e. Ben ne diyorum bu olayların bu boyuta gelmesi Tayyip yüzündendir. Konuşmaları ortada, inadı ortada, faşist tavrı ortada daha ne diyim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belki de bu evrende yalnız değilizdir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bahadır Baruter'in Facebook'ta paylaştığı yazı. Serkan Altuniğne'nin dediğine göre Facebook sayfası bu yazı nedeniyle kapanmış.

insanın ağırına gidiyor lan! gencecik, tertemiz, taptaze çocukların üzerine gazı acımadan boca ediyorlar. iblisler!!!. zerre vicdanı olmayan bir faşist sürüsü, genç olana, güzel olana, aydınlık olana karşı biriktirdiği bütün ezikliğini vandalca, pervasızca, gaddarca kusuyor kusuyor kusuyor.... pırıl pırıl çocukların birbirine bir tutunuşu, bir dayanışması, gazın ızdırabına zerafetle bir katlanışı var içiniz parçalanır arkadaşlar. gaz gerçek bir kabus. onu tadan oraya değil evladını düşmanını salmaz. önce solunumunuz kavruluyor sonra böcekler gibi aşağılanmış hissediyorsunuz kendinizi. sinirinden ağlayanları görmelisiniz. boyunlar bükük gururlar kırık hüzünlü bir öfkeyle burkulmuş büyük acıyı görmelisiniz. sonra derinlerden bir çığlık: "oomuuzoomuuza".... böyle başlıyor direnişin şakıması... kıpırdanmaya başlıyor umut. geçti geçti diyorsunuz birkaç dakika birkaç sloganla... " faşiiizme kaarşı..." sonra annesini arayanlar... sevgilsine sarılanlar... arkadaşına yaslananlar... ve sonra tekrar başlıyor herşey. pat pat paaat pata pata pata ta ta ta!!!...oradan oraya koşturuyor ürkek kediler gibi ülkenin aydınlık geleceği... imdaaaaaaat diye haykırasınız geliyor, yediremiyorsunuz... lanet olsun ki katlana katlana büyüyorsunuz oracıkta, birkaç dakika içinde.... aaahhhhhh!!!
    faşizme karşı ne yapılabilir arkadşlar? allah aşkına ne yapılabilir? birşey yapmak lazım, bişey... birşey...
    bu halkı uyandıralım en azından ne olur... ne olur! ne olur!!
    bu halkı uyutan, yalancı , sahtekar, işbirlikçi medyayı asla affetmeyelim! gözünü seveyim affetmeyelim bu aşağılık kelekçileri.
    asla asla asla!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Editttttttttt.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Umarim kimse yolcu nickli abimizi kale alip cevap vermez, zira kendisi ona yoneltilen sorulara henuz cevap vermis degil.
    artık çok geç

Nesil
    2007
    Yer
    34

Gec gordum ve editledim abi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

yolcu sana bir soru sorsam cevaplar mısın? millet sana soruları cevaplamıyor diyor ama bunu test etmek istiyorum. mümkün mü?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yolcu sana bir soru sorsam cevaplar mısın? millet sana soruları cevaplamıyor diyor ama bunu test etmek istiyorum. mümkün mü?
    sor bakalım

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

sor bakalım
    Bu yaşananlara verdiğin tepkiyle alakalı bir şey sormak istiyorum.

Bu yaşanan olaylara hükümet gözüyle baktığını biliyoruz ve seni bu konuda suçlamıyorum. Sonuçta 27 yaşındasın ve 28 Şubat'ı hatırlayan birisindir. Daha ötesini hatırlamazsın benim gibi. Sadece okumuşsundur.

28 Şubat bir ayıptı bence. Muhafazakar kardeşlerimize yapılan bir ayıptı. Ve iktidar, buranın üstünden çok oy topladı. Normaldir. Muhafazakar parti. Mazlum edebiyatı yapıp oy toplaması normaldir. 12 eylülde bile mazlum edebiyatı yapıp oy referandumda "evet" toplamaya çalışması ne kadar anormalse, şu zamana kadar muhafazakarlara yapılanlardan ötürü mazlum edebiyatı yapması da o kadar normaldir bence.

Muhafazakar olduğunu düşünüyorum. Ki bunu sen de kabul edersin, sonuçta bir ayıp değil. Dinin, Müslümanlığın zorunluluklarının benden daha fazla farkındasındır. Filistin'deki kardeşlerimiz için benden daha fazla üzülüyorsundur muhtemelen.

Buraya kadar doğru muyum? Ona göre bir şey soracam.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu yaşananlara verdiğin tepkiyle alakalı bir şey sormak istiyorum.

Bu yaşanan olaylara hükümet gözüyle baktığını biliyoruz ve seni bu konuda suçlamıyorum. Sonuçta 27 yaşındasın ve 28 Şubat'ı hatırlayan birisindir. Daha ötesini hatırlamazsın benim gibi. Sadece okumuşsundur.

28 Şubat bir ayıptı bence. Muhafazakar kardeşlerimize yapılan bir ayıptı. Ve iktidar, buranın üstünden çok oy topladı. Normaldir. Muhafazakar parti. Mazlum edebiyatı yapıp oy toplaması normaldir. 12 eylülde bile mazlum edebiyatı yapıp oy referandumda "evet" toplamaya çalışması ne kadar anormalse, şu zamana kadar muhafazakarlara yapılanlardan ötürü mazlum edebiyatı yapması da o kadar normaldir bence.

Sorum şu. Muhafazakar olduğunu düşünüyorum. Ki bunu sen de kabul edersin, sonuçta bir ayıp değil. Dinin, Müslümanlığın zorunluluklarının benden daha fazla farkındasındır. Filistin'deki kardeşlerimiz için benden daha fazla üzülüyorsundur muhtemelen.

Buraya kadar doğru muyum? Ona göre bir şey soracam.
    hükümeti destekliyorum sosyal açıdan ve kendi açımdan sebeplerim var ama muhafazakarlık konusunda aşırı bi tutumum yok
    Filistindeki kardeşlerim için elbette üzülüyorum üzüllmek için de müslüman değil insan olmak yeterli

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

hükümeti destekliyorum sosyal açıdan ve kendi açımdan sebeplerim var ama muhafazakarlık konusunda aşırı bi tutumum yok
    Filistindeki kardeşlerim için elbette üzülüyorum üzüllmek için de müslüman değil insan olmak yeterli
    Kesinlikle. İnsan olmak yeterli.

Bu konuda en başından beri görmeni istediğimiz bir şey var. Başbakanın bu konudaki yanlış tavrı. Bunu göremiyorsun ya da görmek istemiyorsun ya da sana göre yanlış olan bir şey yok. Eyvallah.

Sormak istediğim olay şu, başbakanın bir sürü videosu var. Onlardan bahsetmeyecem. Kendi kendini 30 saniyede yalanladığı videolar falan değil derdim.

Derdim şu: Başbakan Müslümanları katleden, tecavüz ettikleri ispatlanan (ispatlananın altını çizdim çünkü bunu yapanlardan biri suçunu itiraf edip hapse atıldı amerikada. çok istiyorsan linki araştırabilirim) amerikan askerleri için "kahraman amerikan askerlerinin evlerine dönmesi için dua ediyorum" dediğinde acaba başbakanla aynı görüşte miydin? Yani bu konuda düşündüğün gibi, Irak halkının Irak ekonomisine zarar verdiğini, yüzlerce dükkanı, binayı yakıp yıktıklarını düşündüğün için başbakanı yine haklı mı gördün?

Şu konuda sana o kadar çok şey söylendi. Başbakanın yaptıklarına bir kere hata dediğini görmedim. Verdiğin cevapların çoğu, soruya soruyla yanıt vermekle kaldı.

Bu soruyu şu yüzden sordum. En damar akpli arkadaşım bile başbakanın bu lafına "oha" demişti. Bunu diyebilmişti. Acaba sen bu konuda başbakana toz kondurabilecek misin. Hatasına hata diyebilecek misin, yoksa dediğim gibi suçlu yine Irak halkı mı

Tek sorum bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

insanın ağırına gidiyor lan! gencecik, tertemiz, taptaze çocukların üzerine gazı acımadan boca ediyorlar. iblisler!!!. zerre vicdanı olmayan bir faşist sürüsü, genç olana, güzel olana, aydınlık olana karşı biriktirdiği bütün ezikliğini vandalca, pervasızca, gaddarca kusuyor kusuyor kusuyor.... pırıl pırıl çocukların birbirine bir tutunuşu, bir dayanışması, gazın ızdırabına zerafetle bir katlanışı var içiniz parçalanır arkadaşlar. gaz gerçek bir kabus. onu tadan oraya değil evladını düşmanını salmaz. önce solunumunuz kavruluyor sonra böcekler gibi aşağılanmış hissediyorsunuz kendinizi. sinirinden ağlayanları görmelisiniz. boyunlar bükük gururlar kırık hüzünlü bir öfkeyle burkulmuş büyük acıyı görmelisiniz. sonra derinlerden bir çığlık: "oomuuzoomuuza".... böyle başlıyor direnişin şakıması... kıpırdanmaya başlıyor umut. geçti geçti diyorsunuz birkaç dakika birkaç sloganla... " faşiiizme kaarşı..." sonra annesini arayanlar... sevgilsine sarılanlar... arkadaşına yaslananlar... ve sonra tekrar başlıyor herşey. pat pat paaat pata pata pata ta ta ta!!!...oradan oraya koşturuyor ürkek kediler gibi ülkenin aydınlık geleceği... imdaaaaaaat diye haykırasınız geliyor, yediremiyorsunuz... lanet olsun ki katlana katlana büyüyorsunuz oracıkta, birkaç dakika içinde.... aaahhhhhh!!!
    faşizme karşı ne yapılabilir arkadşlar? allah aşkına ne yapılabilir? birşey yapmak lazım, bişey... birşey...
    bu halkı uyandıralım en azından ne olur... ne olur! ne olur!!
    bu halkı uyutan, yalancı , sahtekar, işbirlikçi medyayı asla affetmeyelim! gözünü seveyim affetmeyelim bu aşağılık kelekçileri.
    asla asla asla!!!!
    Bahadır Baruter
    Güzel bir yazı yazmıs Bahadır Baruter. Bilmeyenler icin söyleyelim karikatüristtir. Bizzat tanısmıslıgım da vardır kendisiyle.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri