Sayfa 97 / 220 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
2,881 ile 2,910 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı'nın başkanlık yaptığı kafilede 18 futbolcu yer aldı.

Teknik direktör Samet Aybaba, Niğde kafilesine Fernandes, Almeida, Veli, Sivok ve Holosko'yu almadı. Bu futbolcuların çalışmalarına İstanbul'da devam edecekleri bildirildi.

Siyah-beyazlı kafilede şu futbolcular yer alıyor:
    Cenk Gönen, McGregor, İbrahim Toraman, Necip Uysal, Uğur Boral, Ersan Gülüm, Escude, Mehmet Akyüz, Kadir Arı, Mertcan Aktaş, Koray Yıldız, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup, Erkan Kaş, Batuhan Karadeniz, Hasan Türk, Olcay Şahan ve Hilbert.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç eksiklerini gidermek için Escude, Oğuzhan, Batuhan gibi isimler ilk 11'de yer almalı. Malum, maç hazırlık maçı ayarında olacak.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Maç eksiklerini gidermek için Escude, Oğuzhan, Batuhan gibi isimler ilk 11'de yer almalı. Malum, maç hazırlık maçı ayarında olacak.
    Şöyle bir 11 fena olmaz:

Cenk
    M.Akgün - Escude - Ersan - Koray Yıldız
    Mertcan - Hasan - Oğuzhan - Erkan Kaş
    M.Akyüz - Batuhan
    Last edited by footballer33 : 24.Eylül.2012 at 23:27

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Akgün, Batuhan, Mehmet Akyüz bunlar seneye yolcu olur. Şu Niğde maçında bile varlık gösteremiyorlar. Erkan Kaş'ı çok beğeniyorum. Çok teknik ve soğukkanlı gibi görünüyor. Antep maçında da beğendim ama fazla bireysel hareket yapıyor. Bunlardan vazgeçerse Beşiktaş iyi bir futbolcu kazanır as kadro için. Hasan Türk'te parlak bir genç. Pasları falan çok yerinde.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maçı nereden takip ediyorsun sen Görkem? Ben sadece canlı anlatımdan bakabiliyorum ve şu an sinir harbi yaşıyorum. İlk devrede 1 dakikada 2 pozisyon verdiğimiz olmuş, ayrıca sadece 1 gol nedir? O da maçın ilk dakikasında rakibin hatasından geldi zaten. Tamam, 10 tane atıp rakibi rezil etmenin anlamı yok da, bu kadar da değil yani! İlk yarı, en azından 2-3 farklı bitmeliydi. Beklediğim kadrodan da 3 değişiklik var. M.Akgün sağ bek yerine sol bekte başlamış, orta alanda Oğuzhan ve Mertcan yerine de Necip ve Kadir Arı oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Maçı nereden takip ediyorsun sen Görkem? Ben sadece canlı anlatımdan bakabiliyorum ve şu an sinir harbi yaşıyorum. İlk devrede 1 dakikada 2 pozisyon verdiğimiz olmuş, ayrıca sadece 1 gol nedir? O da maçın ilk dakikasında rakibin hatasından geldi zaten. Tamam, 10 tane atıp rakibi rezil etmenin anlamı yok da, bu kadar da değil yani! İlk yarı, en azından 2-3 farklı bitmeliydi. Beklediğim kadrodan da 3 değişiklik var. M.Akgün sağ bek yerine sol bekte başlamış, orta alanda Oğuzhan ve Mertcan yerine de Necip ve Kadir Arı oynuyor.
    Aynen Oğuzhan'ın oynamamasını bende anlamıyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sivok Aslında Ne Dedi? (Yalancı Akşam Gazetesi)
    11:49 | purplepurple |
    EYL
    25
    Haber etiği, habercilik, muhabirlik bizi aşan konular. Biz işi habercilik veya spor yazarlığı olmayan bir grup Beşiktaşlıyız. Haber atlatma, haber yapma gibi dertlerimiz de yok. Fikirlerimizi yazıyoruz. Derdimizi anlatıyoruz.

Ama belli ki, işi haberciliğe dökmeye kalkarsak çok da zorlanmayacağız bu ülkede. Akşam Gazetesi’nden birileri kalkıp Sivok’un bir röportajını baştan aşağı çarpıtarak gazetesine konu ediyor. Peşinden yüzlerce ,ana akım medya dahil, haber kaynağı; bu haberi araştırmadan sunuyor.

Blogumuzdan Tribal Enfexion ve Molosztash ufak bir araştırmayla röportajın aslına ulaştılar. İşte yıllardır Beşiktaş’ın nasıl yıpratıldığının, nasıl karıştırıldığını ispatlarından sadece biri:

Sivok‘un Çek gazetesi Sport‘ta yayınlanan röportajını aşağıda bulabilirsiniz. Bizce çok güzel konuşmuş:

“Durum daha iyiye gidiyor. Yeni yönetim bu durumdan çıkmak için elinden geleni yapıyor. Elbet, transfer politikası değişti. Yıldız yerine genç oyuncular alındı. Yaklaşık 11 tane deneyimli oyuncu kaldık. Oyunu, takımın en iyisi Fernandes yönlendiriyor. Ama ayrıca Almeida, Olcay, Holosko ve fazlası var.

Quaresma konusunda ne olacağı belli değil. Hoca onla ilgili durumu kendisi bizzat değerlendiriyor.

Bu gençleştirme iyi ama aynı zamanda gizli bir tehlike. Deneyimli bir oyuncunun sakatlanması durumunda, bireysel olarak, Fenerbahçe ve Galatasaray’daki kadar kadar geniş bir kadromuz yok.

Taraftarlar sabırsız, Beşiktaş’ı daha yukarda görmek istiyorlar. Ama duruma gerçekçi yaklaşmalıyız. Finansal durumları daha iyi olan Fenerbahçe ve Galatasaray ile yarışmak çok kolay olmayacak. Büyük yıldızlar getirmeyi mali olarak karşılayabildiler. Ayrıca Kasımpaşa da aynı durumda, diğer bir İstanbul takımı. Türkiye’de 8 tane maddi durumu iyi takım var, ligin kalitesi yine arttı. Takımı en iyi durumda tutmak için elimizden geleni yapmak zorundayız.

Tomas Sivok

Yukarıda, Sivok’un gerçekten söyledikleriyle; sadece konuların ve öznelerin kesiştiği, gerisi tamamen kurmaca olan, Akşam Gazetesi‘nin haberi ve Sivok’un(?) demeçleri:

TAKVİYE YAPILMALI

SPORT’A konuşan Tomas Sivok adeta baltayı taşa vurdu. Takımdaki yıldız ve tecrübeli oyuncu eksikliğinden dert yanan Çek futbolcu, yönetimin ve Aybaba’nın en hassas olduğu konularda ahkam kesti: “Bu takımın Quaresma’ya ihtiyacı var. Beşiktaş’ın takıma pahalı takviye yapması lazım!” Sivok, Siyah-Beyazlıları kızdıracak şu açıklamaları yaptı:

TECRÜBELİ KALMADI

“Beşiktaş bu sezon başında ciddi mali sorunlar yaşadı. Bununla birlikte Avrupa kupalarından men edildi. Yeni yönetim mali krizden çıkmak için değişime gitti. Yıldız futbolcularla yollar ayrıldı, yola gençlerle devam edildi. Takımda deneyimli oyuncular olarak biz kaldık. Takımın beyni Fernandes, Holosko, Almeida ve ben. Quaresma’nın durumu henüz belli değil. Takımın ona ihtiyacı var. Hoca, koşullara göre onu takımda tutabilir.”

BİZİ BEKLEYEN TEHLİKE

“Bu gençleştirilmiş takım olarak iyidir ama bizi bekleyen tehlikeler de var. F.Bahçe ve G.Saray gibi takımlar deneyimli oyuncuları, bireysel yıldızları ile bizden daha fazla etkili oluyor. Bu sezon yeni oluşum içerisinde hedeflerimiz var. Ama bu hedeflere ulaşmamız zor görünüyor.”

Paşa’nın bile gerisindeyiz

Ezeli rakipleri G.Saray ve F.Bahçe’nin hem kadro, hem de finansal açıdan kendilerinden çok daha iyi durumda olduğunu savunan Sivok, “Kasımpaşa’nın bile gerisindeyiz” diyerek konuştu. Tecrübeli Çek stoper, bu konuda şunları söyledi: “Taraftar sabırsız bir şekilde Avrupa’da oynamamızı bekliyor. Ama biz bu konuda gerçekçi olmak zorundayız. G.Saray ve F.Bahçe, hem kadro, hem de finansal açıdan bizden daha iyi durumda. Onlar büyük yıldızlar getirebilir. Bu takımların yanında Kasımpaşa da çok iyi bir takım olarak görülüyor. Hatta onların bile gerisindeyiz. Türkiye’de bunun dışında 8 takım daha var ki, gayet iyi durumdalar.”

Kaynak : Akşam Gazetesi

http://www.burasikapali.com/2012/siv...ksam-gazetesi/

İnanmayanlar için röportajın orijinali:http://www.sport.cz/fotbal/evropske-...-se-sivok.html

İbretlik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet aybaba'nin işini mantık çerçevesinde yaptığından şüphe duymaya başladım. Fiziken henüz yeterli seviyeye gelmediğini düşündüğü için oynatmayan adam boyle bir maçta kenarda oturtuyor. Sen mehmet akyuze 90 dakika sabret Oğuzhan'i oynatma. Çok enteresan.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ne malum Oğuzhan'ı lig maçına saklamadığı ? İyide oynasalar kötüde oynasalar fazla forma şansı bulmayan oyuncuları 90 dakika izleme fırsatı doğdu hocanın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Samet aybaba'nin işini mantık çerçevesinde yaptığından şüphe duymaya başladım. Fiziken henüz yeterli seviyeye gelmediğini düşündüğü için oynatmayan adam boyle bir maçta kenarda oturtuyor. Sen mehmet akyuze 90 dakika sabret Oğuzhan'i oynatma. Çok enteresan.
    Bunun yanında, M.Akgün'ün sol bekte ne işi var. Koridor oldu orası be, görmüyor musun?! Ayrıca, M.Akyüz'de bizim göremediğimiz neyi görüyor, cidden merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Ne malum Oğuzhan'ı lig maçına saklamadığı ? İyide oynasalar kötüde oynasalar fazla forma şansı bulmayan oyuncuları 90 dakika izleme fırsatı doğdu hocanın.
    Yahu iyi de fizik olarak yeterli bulmuyorum o yüzden 11de oynatmiyprum diyor hoca. Lig maçına saklamakla alakası kalmıyor böylelikle. Sen bu adamı her maçın son beş dakikası oyuna koyarak tempo kazandiramazsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Neyse... Bu maç üzerinden çok fazla eleştirmek istemiyorum hocayı ve takımı; ama Samet Aybaba, devre arası o kadro dışı bıraktığı Q7'yi, Rıdvan'ı, Tanju'yu, Burak'ı, Atınç'ı falan yollayacağına; Mehmet Akyüz'ü, Mehmet Akgün'ü, hatta Batuhan'ı yollasın bence. Bu adamların varlığına ihtiyacımız yok bizim.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kulüp Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasında saha olaylarına sebebiyet veren Selçuk Şit ve Fatih Doğan isimli kişiler hakkında, maddi ve manevi tazminat davaları açmış. Ayrıca ilgili kişiler hakkında cezai şikayetlerde bulunulmasına karar verilmiş.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/53291/

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kulüp Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasında saha olaylarına sebebiyet veren Selçuk Şit ve Fatih Doğan isimli kişiler hakkında, maddi ve manevi tazminat davaları açmış. Ayrıca ilgili kişiler hakkında cezai şikayetlerde bulunulmasına karar verilmiş.

Çok doğru bir karar olmuş.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi. İşte buna sevindim. Beşiktaşlı olsun olmasın kim attıysa, bu cezalara kim sebebiyet verdiyse cezasını ağır şekilde çeksin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Aybaba yaptığı açıklamada;

- BENİM AĞZIMDAN HABERLER OKUYORUM -

Basında çıkan haberlere isyan eden Aybaba; " Benim ağzımdan basında bir çok haberler okuyorum. Bunların hepsi yalan. Kendilerine göre yazıp, çiziyorlar. Neden bunları yapıyorlar anlam veremiyorum. Quaresma konusunda yönetimimiz bir görüşme gerçekleştirmişti. 1 hafta sonra bir görüşme daha yapacaklar. Gaziantepspor karşılaşmasının sonunda soyunma odasında " canınız sağolsun arkadaşlar, olur böyle maçlar dedim" basında Sivok'un bana cevap verdiği yazılmış. Ben Sivok'un yüzünü görmedim. 3-4 gün önce Fernandes'in antrenmanda küfür ettiği yazılmış. Beşiktaş Kulübü antrenmanında kim kime küfür edebilir? Bunların bu şekilde yazılmasında ki amaç nedir? Batuhan Karadeniz'i istemediğim yönünde çıkan haberler tamamen asılsız. Bizim oyuncumuz olan bir futbolcu için şuanda böyle bir düşünceye girermiyim? Batuhan'ı transfer ettiğimizde daha iyi bir performans bekliyordum. Şuanda istenilen düzeyde değil. Fakat oda düzelecek. " dedi.

- ONLAR İÇİN TESİSLERE GELMEK BİLE ŞANS -

Beşiktaş'ın genç futbolcuları için Beşiktaş formasını giymenin bir şans olduğunu dile getiren Aybaba; " Bugün forma şansı verdiğim gençler için oynadıkları her antrenman, karşılaşma onlar için şanstır. Her şansı iyi değerlendirmeleri lazım. Onlar için tesislere geldikleri her gün şans. Herkes bu şansı iyi değerlendirmeli. Niğde Belediyespor karşılaşmasında kötü bir futbol oynadık." dedi.

- BEŞİKTAŞ TARAFTARININ HER MAÇIMIZI İZLEMESİNİ İSTİYORUM -

Beşiktaşlı taraftarların tribünleri doldurması halinde daha iyi motive olacaklarını belirten Aybaba; " Ben Beşiktaş taraftarının her maçımızı izlemesini istiyorum. Boş olan tribünlerimizin dolmasını istiyorum. Stadın tamamının dolu olması bizleri ve oyuncularımızı daha iyi motive eder ve keyif alırız. " dedi.

- NENE GÜNDEMİMİZE GELECEK -

Beşiktaş'ın transfer döneminde transfer edemediği Nene hakkında açıklamada bulunan Aybaba; " Nene transferi ara transferde tekrar gündemimizde olacak. Oyuncuyu istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen elazığ maçına 170 lira fiyat cekersen o tribün dolmaz usta.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Doğum günün kutlu olsun adamım. İnşallah, dönersin takıma bir an önce.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet bugün cingenenin doğum günü. soyle güzel bir sürpriz yapıp doğum günü hediyesi hesabı affedilse , takıma dönse..

#HappyBirthdayQuaresma

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

levent erdogan güzel bi dogum günü hediyesi vermiş
    Alınan kötü sonuçların ardından Quaresma'nın isminin sürekli gündeme gelmesinin takımı nasıl etkileyeceği sorusuna Erdoğan, ''Quaresma, oynadığı zaman ne yaptı ki? Geldiği ilk sezon 5. olduk, geçen sezon ise 4. sıradaydık. Quaresma'nın olmaması çok büyük bir kayıp değil. Ancak Quaresma bu davranışından vazgeçerse kapımız da ona açıktır'' diye yanıt verdi...Ntvspor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Oğuzhan zehirlenmiş.O yüzden oynayamamış.

http://www.haber1903.com/Besiktas-46...ciklamasi.html

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Doğum günü kutlu olsun Q7'nin. Bir an önce takıma dönmesi dileğiyle.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "Quaresma cuma gününe kadar netleşir"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Quaresma açıklaması... Prensiplerinin olduğunu söyleyen Orman, "O prensipler olmadığı sürece kendi duruşumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz. Cuma gününe kadar sonuç çıkar" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, uzun zamandır gündemi meşgul eden Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma konusunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını söyledi.

Orman, Swissotel the Bosphorus'da düzenlenen ürün tanıtımı sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Quaresma konusunda henüz bir değişikliğin olmadığını belirterek, ''Beşiktaş'ın yönetimsel duruşu var. Oyuncularla alakalı veya kimsenin şahsiyetiyle ilgili değil. Quaresma da çok kaliteli iyi bir insan. Bazı prensiplerimiz var. O prensipler olmadığı sürece kendi duruşumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz'' dedi.

Quaresma konusunun ne zaman netleşeceği yönündeki soruyu yanıtlayan Orman, ''Quaresma konusu bu cuma-cumartesi herhalde netleşir. Cuma gününe kadar sonuç çıkar. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Futbol komitesi ve teknik heyet ile futbolcular arasında bir durum'' diye konuştu.

''TAKIMIMIZDAN GAYET MEMNUNUM''

Fikret Orman, ligin ilk beş haftası sonunda takımdan memnun olduğunu dile getirdi.
    reklam

Takımın mücadelesinden de memnun olduğunu anlatan Orman, ''Daha ligin başındayız. Uzun bir maraton var. İlk 100 metredeki sonuçlar çok önemli değil. Maratonun sonucu önemli. Yol üzerinde tabii ki kazalar olacaktır. Bunlara hazırlıklı olmamız lazım. Her maç kazanılmıyor, mağlubiyetler de olacak. Ama önemli olan konu, mücadele eden, terini akıtan bir kadro yaratmaktı. Yavaş yavaş o yolda ilerliyoruz.'' dedi.

Ürün tanıtımının yapıldığı gece konusunda ise başkan Orman, ''Beşiktaş'a yakışan bir gece. Çok emek verildi. Taraftarlarımızın beğeneceği bir kreasyon yaratmaya çalışıyoruz. Ürün çeşitliliğini artırmaya gayret gösteriyoruz'' diye konuştu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fanatik'te Quaresma ile ilgili haber doğru mu merak ediyorum açıkçası. Ya yönetim ya Quaresma yalan söylüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Q7 dönsün şu takıma. Yazıktır yahu.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

2-3 üstüste alınacak mağlubiyete bakar, ilkini aldık Antep'ten.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    2-3 üstüste alınacak mağlubiyete bakar, ilkini aldık Antep'ten.
    Quaresma takıma dönecekse takım 2,3 maç yenilsin sorun değil. bu mudur yani ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kabak tadı vermeye başladı artık bu konu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma takıma dönecekse takım 2,3 maç yenilsin sorun değil. bu mudur yani ?
    Murat abinin bu maksatla söylediğini sanmıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quaresma nın indirime gideceği ve yarın kendisine sunuLan şartLarda yeni sözLeşmeyi kabuL edeceği söyLeniyor. Haber1903 ekibi menajerinden öğrenmiş durumu. GeneLde bu sitenin haberLeri de doğru oLuyor.

BakaLım, artık çözüLsün bu oLay.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri