Sayfa 97 / 122 İlkİlk ... 47879596979899107 ... SonSon
2,881 ile 2,910 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İyi bir yabancı forvet almamız gerekiyor başarı için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bonservisi elindeyse neden duruyoruz ki zaten?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Wigan forumlarında..Heskey'in bizimle görüstügü söyleniyormuş..İnsallah yalandır diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Heskeyde iyi adamdır.O gelse yinede faydası olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Heskey hikayedir, geçiniz .

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Yahu ne Voronin'i ne Heskey'si. Piyasada adam mı kalmadı?

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Galatasaray'ın Werder Bremen'den transfer ettiği genç futbolcu Alparslan Erdem birbirinden çar***ı açıklamalarda bulundu.
    3.8.2008

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan genç futbolcu Alparslan Erdem, Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, Türkiye'nin en büyük takımında forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Galatasaray'da kalıcı olmak istediğini söyleyen genç futbolcu, "Gelecek yıllara damgasını vuran bir sol bek olmak istiyorum. Galatasaray'da şampiyonluklar yaşayarak burada bir efsane olmaya çalışacağım" diye konuştu.

Teknik heyetin ve takımın büyük bir bölümünün Almanca konuşmasının kendisi için avantaj olduğunu dile getiren Alparslan Erdem, "Michael Skibbe'nin genç oyunculara verdiği desteği de biliyorum. Almanya'dan takip ediyordum. Bayer Leverkusen'de 6-7 genç oyuncuyu milli takıma sundu. Dortmund'tan önce de Almanya 20 Yaş Altı Milli Takımı'nı çalıştırmıştı. Bundesliga'da da çok sevilen hocaydı" ifadelerini kullandı.

Turkcell Süper Lig'in çok güçlü bir lig haline geldiğini, yurtdışından çok iyi oyuncular geldiğini söyleyen Alparslan Erdem, Sarı-kırmızılı takıma çabuk alışacağını, Almanya'da yetişen oyuncuların da olmasınn uyum süresini kısaltacağını belirtti.

Sol bek olarak görev yaptığını, özellikle hücumda çok etkili olduğunu dile getiren genç futbolcu, "Ortalarımı daha da geliştirmem lazım. Hava hakimiyetinde boyum kısa olduğu için biraz problem yaşayabilirim. Hücuma desteği kendimde pozitif olarak görüyorum. Umarım bu transfer Galatasaray'a ve bana hayırlı olur. İnşallah şampiyonluk yaşarız" dedi.

Oynadığı mevkide Galatasaray'da çok iyi futbolcular olduğunu bildiğini söyleyen Alparslan, kendisini bu rekabete hazır hissettiğini belirtti.

Takıma katıldıktan sonra var olan atmosferin çok güzel olduğunu belirten genç futbolcu, "Biraz da şaşırdım. İlk antrenman benim için heyecanlıydı. Çok güzel bir ortam var Galatasaray'da. Ben tüm takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Daha güzel günler olacak" dedi.

Kaynak:Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın ne şartlardan, hangi imkanlara sahip olduğunu bilmiyorum.
    Heskey tamam ona bir sözüm yok, beklentileri karşılayamaz.

Ama Voronin gibi bir adamın bonservisi elindeyse ve siz beğenmiyorsanız çok fazla şey istemiş olursunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Voronin'i begenmeyeni bende anlamam Bir de kim çıkardı bonservisi elinde diye ? 2011 e kadar sözleşmesi var ..
    http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ey/profil.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Voronin'in neresini beğenmiyorsunuz anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deniz çıkarmış bonservisi elinde diye

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Daha 3-4 gün önce Liverpool'un hazırlık maçında oynadı adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiçbir yerde haber çıkmıyor hasta oluyorum yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Voronin'in neresini beğenmiyorsunuz anlamıyorum.
    10 tane kaçırıyor, 1 tane atıyor. Voronin alınacağına Lukunku'yu tekrar alalım daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

voronin çok yönlü bir hücum oyuncusu fakat yönetimin daha farklı isimler üzerinde durduğunu düşünüyorum..öncelik oliveira da olmalı bence..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Voronin'den daha iyi oyuncular alıbilecekken neden Voronin'i alalım ki...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Voronin'den daha iyi kimi alabiliriz sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Yönetim Voronin'le ilgilenmiyor bu haberi kim çıkardı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

voronin nerden cikti ya bir tane konuyla ilgili haber görmedim arkadaslar kaynak yokken yorum yopmayalım

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    10 tane kaçırıyor, 1 tane atıyor. Voronin alınacağına Lukunku'yu tekrar alalım daha iyi.
    Pavlyuchenko da 10 kaçırıp 1 ya da 2 atıyor ona bakılırsa. Ama peşinde tottenham var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

biz ferdi elmas'ı niye aldık ben çok merak ediyorum . kim getirdi bu adamı skibbe mi istedi sanmam . o kadar iyi transfer içinde olmadı bence . hatta solda oynayabilecek o kadar çok adam var ki : arda,aydın,ayhan,kewell,volkan yaman,hasan şaş,balta da oynayabilir. bu transferi anlayamadım cidden . ayrıca bu takıma bir forvet gerektiği nondanın 2 adımdan topu auta atmasıyla kesinleşmiştir . yönetim yine beklenmedik bir isim alacak ve biz yine helal olsun yönetime diyeceğiz gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

OLİVEİRA ZİRVESİNDEN ÇIKAN SONUÇ; YETKİ BREZİLYALI MENAJERE VERİLDİ
    -------
    Galatasaray Oliveira için son durum değerlendirmesi yaptı ve dün turkspor.net’in haberindeki gibi Oliveira konusu her yönü ile konuşuldu.. OLİVEİRA İÇİN HAREKET PLANI HAZIRLANDI.. BİLGİ İLE DONATILAN BREZİLYALI MENAJERE TAM YETKİ VERİLDİ..

Galatasaray 2 aydan fazladır peşinde olduğu Real Zaragoza’nın ispanyol oyuncusu Ricardo Oliveira için son adımı atmaya hazır..
    Brezilyalı futbolucunun Alman menajeri Heinz Gruler ve Brezilyalı menajeri Augusto Castro kendi menajerlik hakları üzerinde de fikir birliği yaptılar.. Ve Alman menajer Heinz Gruler, Brezilyalı menajer Castro’ya yetki verdi.
    Dün turkspor.net de yer alan haberde olduğu gibi, Oliveira olayı bütün detayları ile masaya yatırıldı. Ve Alman menajer Gruler gibi, G.Saray’da Brezilyalı menajere yetki verdi..
    Brezilyalı futbolcunun transferinde, bu cephede herşey yolunda ve birliktelik hakim..
    Oliveira G.Saray’ı istiyor. Menajerler de Oliveira’nın G.Saray’a gelmesini istiyorlar. Maddi anlamda hem futbolcu ile hemde menajerleri ile G.Saray kaleyi içten fethetmiş durumda..
    AUGUSTO CASTRO REAL ZARAGOZA İLE GÖRÜŞECEK..
    Şimdi tam yetkili menajer Castro Real Zaragoza yetkilileri ile son kozlarını masaya koyacak..
    Yarın Almanya’daki ikinci etap kamp dönemini bitirerek sabah uçağı ile İstanbul’a dönecek olan G.Saray kafilesinden her hangi bir yöneticinin Brezilyalı menajer ile İspanya ya gidip gitmeyeceği konusunda net bir bilgi alınmış değil..
    Bugün tatil günü olduğundan Oliveira transferindeki son gelişmeler yarın öğlen saatlerinde büyük bir ihtimalle netlik kazanacak..

TURKSPOR.NET ÖZEL..

MORİENTES ASLAN OLUYOR !!!

ASLAN BOMBALARI ARD ARDA PATLATIYOR

Kewell, Meira ve Sanctis transferleriyle büyük ses getiren Galatasaray, şimdi de Fernando Morientes'i renklerine katmak üzere ...

Lincoln ve Nonda'nın transferinde büyük rol oynayan Türk menajer! ... şimdi de Morientes için devreye girdi ..

İspanyol yıldız bu akşam son kez Sarı Kırmızılı yöneticilerle Mariott otelde bir araya gelecek ...

Görüşmenin ardından anlaşma sağlanırsa İspanyol forvet takımla birlikte yarın İstanbulda olacak...

Salih HAŞİMOĞLU / Spordabugün.com / ALMANYA

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Yeni kral olur morientes

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gelir İnşallah Yaşıda sanırım 31 2-3 sene çok yüksek fayda sağlar

Morientes gelirse ben bu sene takımdan bir şey beklemem. Morientes falan hikâye oldu, tarihin tozlu sayfalarında kaldı. İnşaallah gelmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnşallah gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Haldun Üstünel menejerleri araya sokmadan direk futbolcu ile görüşüyormuş. Moriantes ise Takımla Almanya'dan yeni dönmüş 3 gün kalmış yöneticiler forvet alacağız diyor ama hala Almanya kampındalar bence haber doğru görüşülmüş olabilir.Son 3 senede 87 maça cıkmış bi adam oynadıgı ligleri düşünürsekte sezonda ortalama 29 maç fena degil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah gelir..Çok büyük yarar sağlar..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Morientes'mi Aman Kalsın

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Yarın akşam veya öbür akşam banko bir forvet gelir o da inşallah Kuranyi olur

Sayfa 97 / 122 İlkİlk ... 47879596979899107 ... SonSon

Mesaj Yetkileri