Sayfa 97 / 142 İlkİlk ... 47879596979899107 ... SonSon
2,881 ile 2,910 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

15 milyon euromu ??? Astronun da astrosu nomik olarak Daum'un hataları saymakla mı biter yaw neyse , Türkiye liginde bulamazmıyız orta alanda oynayacak bir oyuncu?
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar Xabi Alonso diyorsunuzda (bende gelmeyeceğini düşünüyorum) bu adam Aurellio'nun yerini dolduramaz bence.Neden? Aynı stil oyuncular değiller.Xabi defansif yönden Aurellio'dan daha kötü ofansif açıdan daha iyi.Zaten Aragones milli takımdada benzer stildeki Senna'yı tercih ediyordu.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    15 milyon euromu ??? Astronun da astrosu nomik olarak Daum'un hataları saymakla mı biter yaw neyse , Türkiye liginde bulamazmıyız orta alanda oynayacak bir oyuncu?
    Türkiye liginde ideal bir isim var, o da Mehmet Topuz. Onu da kulübü bırakmıyor maalesef. Aslında Topuz'u almanın tam zamanı, tam ihtiyacın olduğu zaman.

Üçlü orta sahaya bakar mısın,
    Mehmet Topuz - Deniz Barış - Emre Belözoğlu
    ------------------- Alex -------------------
    ----------- Güiza -------- Semih -----------

Çift yönlü bir orta sahamız olur üçlü, hem defansif hem ofansif, Topuz ile Emre çift yönlü, Deniz ise tek yönlü. Topuz esasında ön libero mevkiinde oynayamaz, fakat defansif katkılarıyla ön liberonun açıklarını kapatır. Ön libero oynayacak isim o zaman önemli olmaz, yeter ki yanındaki diğer orta sahaların defansif yönü kuvvetli olsun, mücadeleci olsun. Topuz da buna uygun bir isim. Ben bile oynasam böyle bir orta sahanın göbeğinde sırıtmam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Appiah konusu ne oldu kesin olarak gidicek mi? Yoksa kalıcak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Appiah ile ilgili noter tesbiti yapılıyor idmana katılmadığına dairYani gönderecekler ki bunu yapıyorlar.

Ayrıca Egemen kadro süper oldu ilk defa 3lü orta saha bu kadar heyecanlandırdı.Ama yine bu kadroda DL ve DR'nin yani gökhan ve Carlos'un fiziğinin sağlam olması lazım.Ayrıca Emre kaç maç oynayacak o var.Bir de sonra olarak Deniz eski formunu yakayabilcekmi?

Hepsinin dışında Topuz'da en az 5mn€

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Türkiye liginde ideal bir isim var, o da Mehmet Topuz. Onu da kulübü bırakmıyor maalesef. Aslında Topuz'u almanın tam zamanı, tam ihtiyacın olduğu zaman.

Üçlü orta sahaya bakar mısın,
    Mehmet Topuz - Deniz Barış - Emre Belözoğlu
    ------------------- Alex -------------------
    ----------- Güiza -------- Semih -----------

Çift yönlü bir orta sahamız olur üçlü, hem defansif hem ofansif, Topuz ile Emre çift yönlü, Deniz ise tek yönlü. Topuz esasında ön libero mevkiinde oynayamaz, fakat defansif katkılarıyla ön liberonun açıklarını kapatır. Ön libero oynayacak isim o zaman önemli olmaz, yeter ki yanındaki diğer orta sahaların defansif yönü kuvvetli olsun, mücadeleci olsun. Topuz da buna uygun bir isim. Ben bile oynasam böyle bir orta sahanın göbeğinde sırıtmam
    Şuana kadar Emre 'nin hangi defansif özelliginden bahsediyorsun.Emre tamamen ofansif bi futbolcudur.Eger ön libero alınırsa, Emre'nin kadroya girebbileceginide sanmıyorum.Emre tamamen stratejik bir transferdir
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Ama onun gibisi avrupada en az 15 mn€ bence fenerbahçe topuz'u alırsa çok iyi transfer olur

8. Default

Xabi Alonso'nun gelmesi çok zor. Oyuncu hiç düşünmeden Liverpool için 8 yıllık mukaveleye imza attı ve bu takımını sevdiğini gösterir.Liverpool'da Xabi'yi bırakmayacaktır.
    Bence ön liberoya takviye gerekmez ama kaleye bir takviye yapılması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Onun gibisi diyosun ama onların Avrupa tecrübesi var o yüzden 15mn€

En iyi oynadığı maç(önemli olarak) Az Alkmaar maçı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Şuana kadar Emre 'nin hangi defansif özelliginden bahsediyorsun.Emre tamamen ofansif bi futbolcudur.Eger ön libero alınırsa, Emre'nin kadroya girebbileceginide sanmıyorum.Emre tamamen stratejik bir transferdir
    Emre'yi anlayamamışsın

Emre MC'dir ne ön liberodur, ne de ofansif bir oyuncu.

Stratejik değil, ağır oyunu aşmak ve Alex'in dribbling eksikliğini kapatmak için çok gerekli bir transferdir.

Emre olmasaydı Emre gibi bir oyuncu transfer edilecekti, Alican Gs'lısın sanırım ve böyle düşünmen çok normal aslında.

Alex'in ve orta sahanın top taşıma işini Deivid yapıyordu, hoş bu da baskı altında çok zorlanmak demek.

Zaten orta saha geride çok pas yaparak, yan top yaparak top üstünlüğü ile rakibin pozisyon sayısını azaltmak üzerine kurulu oyunda ligi domine etmekte çok zorlanıyordu takım.

Ligin en iyi oynayan ve en iyi takımıydı ama Anadolu takımları gibi savunma oynuyordu, az ama öz pozisyon bulup gol atıyordu (bkz. Milan).

Hal böyle olunca (ki Deniz'in sakatlığından sonra) tüm 2. önliberolar hiç performans veremediği için Aurelio top yapamadı, oyun tıkandı.

Artık Fenerbahçe tek top yapmak istiyor, bu yüzden topu açabilecek çift yönlü bir MC'ye ihtiyaç duyuyor.
    Emre bir DMC kadar olmasa da pres yapan, alan daraltan bir oyuncudur, 28 gün askerliği de onun form tutmasında çok faydalı olacaktır, yat-kalk-koş kolay iş değil, (ben de basketbol oynadım) sezon öncesi bir ay koşarak tüm sezon kondüsyonumu korumuştum.

Bence istemeden doğru olan yapıldı.
    Aurelio oyunu inanılmaz yavaşlatıyor (çok iyi oyuncu olmasına rağmen), bu yüzden Gs Tugay'ı göndermişti.
    Şimdi oraya çabuk, anlık düşünen, alan daraltan bir oyuncu lazım.

Xabi Alonso'ya olmaz demek çok saçma
    Suat'ı unuttunuz galiba.
    Xabi tam bir DMC'dir, Aragones'in amacı 3lüyü kurmak, deli gibi presle boğmak - Senna-Xavi-Iniesta

Unutmayın Barca Deco-Xavi-Iniesta oynadı, Xavi ve Xabi aynı stildeler.

Artık şimdi bomba bir DMC bulmak olacak görevleri, Maldonado ve Kezman'dan biri gidecektir.

Aurelio'ya sevinmek diğer takım tarafları için hüsran olur, boşa heveslenmek olur, DMC alınır ama AMC hiçbir şey ile alınamaz kolay kolay, Alex'in gitmesi esas bozardı takımı.

Fenerbahçe gücünden hiçbir şey kaybetmeyecektir.
    Ligde 4-3-1-2, ŞL'nde zaman zaman 4-3-1-2 zaman zaman 4-4-1-1 oynayacaklar muhtemelen, Aragones 4-4-2 ve 4lü orta saha sistemlerini benimseyen taktisyen bir hocadır, diğer takım taraftarları için daha zor bir lig olacak
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Cengiz abi çok güzel yazmışsın eline sağlık

Umarım Senna olur

Xabi Alonso'da bir artısı var F.Bahçe'nin...
    O da İstanbul...
    Daha önce bir çok kez geldi Xabi Alonso Türkiye'ye...
    Özellikle de Milan ile oynayacakları Şampiyonlar Lig maçı öncesinde yabancı basın mensuplarına İstanbul'u hayli övmüştü.
    Bir gazetecinin maçtan önceki gün basın toplantısında "İstanbul'da iyi uyuyabildin mi?" şeklindeki bir sorusu üzerine, "İstanbul'u seviyorum. Buraya 3 kez geldim ve her zaman memnun oldum. Heyecan verici bir şehir burası. Biraz da heyecandan dün gece uyuyamadım" yanıtını vermişti.
    Evet Xabi İstanbul'u çok seven biri.
    Ve bu sözlerinin ertesi gün Milan'ı yenerek aldıkları kupa sayesinde şehre olan sempatisi daha da artmıştır sanırım. O maçta son golü atan yani 3-3'lük beraberliği sağlayan da Xabi'ydi zaten.
    Bu küçük ve basit bir anekdot.
    Tabi sözleşme, şartlar, sunulan, istenen ve düşünceler önemli bu transferde.
    Ama Xabi'nin şehre bakışı, Aragones artısı ve Güiza'nın katılışıyla ikna olma olasılığı hayli fazla.
    Başkan Aziz Yıldırım Aurelio'nun gidişiyle ilgili, "Daha iyisini alırız" demiş. Ve Xabi Alonso tam da bu ölçüde biri. Yani daha iyisi.

Halil FİNCAN / Ajansspor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Kayserispor Mehmeti 5 Milyon €'ya satma kararı alsa ertesi gün Samandırada eşohfmanları üzerine çeker

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Emre'yi anlayamamışsın

Emre MC'dir ne ön liberodur, ne de ofansif bir oyuncu.

Stratejik değil, ağır oyunu aşmak ve Alex'in dribbling eksikliğini kapatmak için çok gerekli bir transferdir.

Emre olmasaydı Emre gibi bir oyuncu transfer edilecekti, Alican Gs'lısın sanırım ve böyle düşünmen çok normal aslında.

Alex'in ve orta sahanın top taşıma işini Deivid yapıyordu, hoş bu da baskı altında çok zorlanmak demek.

Zaten orta saha geride çok pas yaparak, yan top yaparak top üstünlüğü ile rakibin pozisyon sayısını azaltmak üzerine kurulu oyunda ligi domine etmekte çok zorlanıyordu takım.

Ligin en iyi oynayan ve en iyi takımıydı ama Anadolu takımları gibi savunma oynuyordu, az ama öz pozisyon bulup gol atıyordu (bkz. Milan).

Hal böyle olunca (ki Deniz'in sakatlığından sonra) tüm 2. önliberolar hiç performans veremediği için Aurelio top yapamadı, oyun tıkandı.

Artık Fenerbahçe tek top yapmak istiyor, bu yüzden topu açabilecek çift yönlü bir MC'ye ihtiyaç duyuyor.
    Emre bir DMC kadar olmasa da pres yapan, alan daraltan bir oyuncudur, 28 gün askerliği de onun form tutmasında çok faydalı olacaktır, yat-kalk-koş kolay iş değil, (ben de basketbol oynadım) sezon öncesi bir ay koşarak tüm sezon kondüsyonumu korumuştum.

Bence istemeden doğru olan yapıldı.
    Aurelio oyunu inanılmaz yavaşlatıyor (çok iyi oyuncu olmasına rağmen), bu yüzden Gs Tugay'ı göndermişti.
    Şimdi oraya çabuk, anlık düşünen, alan daraltan bir oyuncu lazım.

Xabi Alonso'ya olmaz demek çok saçma
    Suat'ı unuttunuz galiba.
    Xabi tam bir DMC'dir, Aragones'in amacı 3lüyü kurmak, deli gibi presle boğmak - Senna-Xavi-Iniesta

Unutmayın Barca Deco-Xavi-Iniesta oynadı, Xavi ve Xabi aynı stildeler.

Artık şimdi bomba bir DMC bulmak olacak görevleri, Maldonado ve Kezman'dan biri gidecektir.

Aurelio'ya sevinmek diğer takım tarafları için hüsran olur, boşa heveslenmek olur, DMC alınır ama AMC hiçbir şey ile alınamaz kolay kolay, Alex'in gitmesi esas bozardı takımı.

Fenerbahçe gücünden hiçbir şey kaybetmeyecektir.
    Ligde 4-3-1-2, ŞL'nde zaman zaman 4-3-1-2 zaman zaman 4-4-1-1 oynayacaklar muhtemelen, Aragones 4-4-2 ve 4lü orta saha sistemlerini benimseyen taktisyen bir hocadır, diğer takım taraftarları için daha zor bir lig olacak
    Lütfen ben emre'nin afedersiniz ama alex ten en azında bu yıllardan farkı olmadıgını düşünüyorum.Pres yapmıyor emre.Emre çalım atıcak kaptırsa elini beline koyup duracak.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Temmuz.2008 at 22:16 Reason: Kişilerin görüşlerine katılmadığımızı daha saygılı bir şekilde belirtelim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Kayserispor Mehmeti 5 Milyon €'ya satma kararı alsa ertesi gün Samandırada eşohfmanları üzerine çeker
    Beyler bazı şeyleri kabul etmek gerekir.Son yıllarda tek tük yıldız çıkartıyoruz onları da çok abartıyoruz[Parasal bakımdan].Kayserispor 12 Mn$ istemişti Topuz için.Bu para oldukça fazla bir miktar.Topuz'u alacağıma 3-5 daha katarım Avrupadan isim yapmış birisini getiririm diye düşünüyor doğal olarak başkanlar bence de haklılar.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Xabi Alonso'da bir artısı var F.Bahçe'nin...
    O da İstanbul...
    Daha önce bir çok kez geldi Xabi Alonso Türkiye'ye...
    Özellikle de Milan ile oynayacakları Şampiyonlar Lig maçı öncesinde yabancı basın mensuplarına İstanbul'u hayli övmüştü.
    Bir gazetecinin maçtan önceki gün basın toplantısında "İstanbul'da iyi uyuyabildin mi?" şeklindeki bir sorusu üzerine, "İstanbul'u seviyorum. Buraya 3 kez geldim ve her zaman memnun oldum. Heyecan verici bir şehir burası. Biraz da heyecandan dün gece uyuyamadım" yanıtını vermişti.
    Evet Xabi İstanbul'u çok seven biri.
    Ve bu sözlerinin ertesi gün Milan'ı yenerek aldıkları kupa sayesinde şehre olan sempatisi daha da artmıştır sanırım. O maçta son golü atan yani 3-3'lük beraberliği sağlayan da Xabi'ydi zaten.
    Bu küçük ve basit bir anekdot.
    Tabi sözleşme, şartlar, sunulan, istenen ve düşünceler önemli bu transferde.
    Ama Xabi'nin şehre bakışı, Aragones artısı ve Güiza'nın katılışıyla ikna olma olasılığı hayli fazla.
    Başkan Aziz Yıldırım Aurelio'nun gidişiyle ilgili, "Daha iyisini alırız" demiş. Ve Xabi Alonso tam da bu ölçüde biri. Yani daha iyisi. Halil FİNCAN / Ajansspor
    Guiza ve Aragones diyosun iyi de .Liverpool dada Benitez,Torres,Arbeloa,Xabi Alonso,Reina olan ispanyollarıda unutmamak lasım .2 ye 5 gibi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    Beyler bazı şeyleri kabul etmek gerekir.Son yıllarda tek tük yıldız çıkartıyoruz onları da çok abartıyoruz[Parasal bakımdan].Kayserispor 12 Mn$ istemişti Topuz için.Bu para oldukça fazla bir miktar.Topuz'u alacağıma 3-5 daha katarım Avrupadan isim yapmış birisini getiririm diye düşünüyor doğal olarak başkanlar bence de haklılar.
    İyide Mehmet Topuz şu an Türkiye'de en yetenekli oyunculardan biri ve yerli bir oyuncu o yüzden Mehmet Topuz için 5 milyon € bence idael bir rakam.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Guiza ve Aragones diyosun iyi de .Liverpool dada Benitez,Torres,Arbeloa,Xabi Alonso,Reina olan ispanyollarıda unutmamak lasım .2 ye 5 gibi oldu
    Yani şurada tek anlamadığım Güiza-Aragones farkı filan diyosunuz. Liverpool'un yarısı İspanyol.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    İyide Mehmet Topuz şu an Türkiye'de en yetenekli oyunculardan biri ve yerli bir oyuncu o yüzden Mehmet Topuz için 5 milyon € bence idael bir rakam.
    Oyunculuğuna lafım yok canım.Bir de 5 milyon € ile 12 Milyon $ aynı rakamlar mı kur bilgim fazla yoktur da.Mehmet'ten başka kaç tane yetenekli oyuncu var ki ülkemizin vatandaşı olan?
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre artık eski Emre değil..Türkiye'de iş yapacak ama koşacak,yırtacak kendini paralayacak bir Emre olacağını hiç düşünmüyorum.Emre 2 sene öncenin Tümer'i görevini yapacak bence.Kritik maçlarda farkını göreceksiniz.Nasıl Tümer önemli maçlarda önemli anlarda sorumluluk alıp goller atıyor,paslar veriyordu aynısı olur..Ama Emre iyi futbolcu vesselam ona laf yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Emre eski emre değil ama burasıda premier ligi değil beyler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre eski Emre değilde ne yaptınız yahu Emre'yi ayrıca çok iyi bir para alıcak.Mücadele etmezmiş o kadarda değil.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Temmuz.2008 at 00:14

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abicim ben Emre eski Emre değil derken o yorumu okumamıştım.Şunu kastettim:Emre'nin müthiş olduğu yılları...Emre çok iyi bir oyuncu Alex'le yan yana oynarsa müthiş katkı sağlar ama eski Emre gibi kendini yırtmaz.Transferlerle ilgili olumlu yorum yaparken bize göre olumsuz yanını da yazmayalım mı Allah aşkına?
    Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Temmuz.2008 at 00:14

Nesil
    2006
    Yer

Egemen Topuz için ben de senin gibi düşünüyorum Türk olması büyük avantaj hiç alamazsak onu alalım 7-8 milyon euro versek bile verelim diyorum yani başka alternatif kalmıyor elimizde.. E tabi gönül ister Senna , alonso gibi adamları alalım ama gerek kontejan gerekse diğer nedenlerden dolayı biraz zor durumdayız..

Özer Hurmacıyı alıcaktık yawkeşke biraz daha çabuk tutsaydık elimizi, Aykut hoca bize kaptırmadı onu
    Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Temmuz.2008 at 00:13

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özer Hurmacı nereye gitti ki?

Nesil
    2006
    Yer

Yaw bi yere gitmedi Aykut hoca takımın başına gelince gönderilmesine izin vermedi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar karşınazdakinin fikirlerine katılmıyorsanız ona karşılık kendi fikirlerinizi yazınız.Karşı tarafı ikna edebilecek yorumlarda bulunun veyahut fanatikce olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin.Mesaja alıntı yapıp sen fanatikce düşünüyorsun diyip ortamı gereksiz yere germeyin,konu uzatmayın.
    So what?
    Saike

Yazdıklarımızı iki defa okur öyle gönderirsek kimse için ceza sistemi kullanılmaz. Bazı arkadaşlar bir kaç defa uyarılmış bu arkadaşlar tekrarlarsa uyarılmadan atılacak siteden. Sonradan vay ben duymadım bilmiyorum demeyin. Bu son uyarıdır !!! Bundan sonra devam ederseniz atılırsınız haberiniz olsun.. Duyanlar da duymayanlara söylesin ...!!!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Emre eski Emre değilde ne yaptınız yahu Emre'yi ayrıca çok iyi bir para alıcak.Mücadele etmezmiş o kadarda değil.
    Emre'nin maaşı çok yüksek. Hatırladığım kadarı ile 3.5 Milyon €'ya yakın bir para alacak ama; bu parayı alabilmesi için Fenerbahçe'nin bu yıl oynadığı bütün resmi maçlarda forma giymesi gerekiyor. Yani oynamadığı maçlarda bu para düşecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones Aurelio kayıp, O'nun yerini doldurabilecek oyuncu bakıyoruz dedi. Buradan bir orta saha oyuncusu alınacağını anlamış olduk. Lütfen şu gelsin, bu gelsin yorumlarından ziyade, somut şeyler konuşalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 97 / 142 İlkİlk ... 47879596979899107 ... SonSon

Mesaj Yetkileri