Morientes tam aradığımız forvet. İnşAllah alabiliriz. Tek kötü yanı biraz yaşlı olması.
Morientes tam aradığımız forvet. İnşAllah alabiliriz. Tek kötü yanı biraz yaşlı olması.
İyi adam ise iyidir ama fazla yaşlı değil sanırım...
Morientes'in yerine Yaser'le devam edelim daha iyi. Morientes'le bir yere varamayız biz.
Morientes'i Takımımda Görmek İstemiyorum, Umarım Basın Uydurmasıdır.
Morientes'n yaşı kaç?
32.................
Morientes'i mi beğenmiyoruz? Benzer yorumlar Shevchenko adı geçerken de yapıldı, biraz yukarıda Voronin için de söylendi Crespo için de. Arkadaşlar kimin gelmesini bekliyorsunuz anlamadım forvete, Rooney mi yoksa Saha mı? Onları da beğenmezseniz İbrahimovic'i alalım isterseniz. Biraz gerçekçi olalım arkadaşlar, alabileceğimiz forvet 29-32 yaş arası zamanında çok büyük bir yıldız olan ve son birkaç senedir eski formunda olmayan birisi olacaktır büyük ihtimal ya da olmadı Güney Amerika'dan orada kendini ispatlamış ama Avrupa'da deneyimi olmayan yıldız adayı olabilir. Şimdiye kadar adı geçenler içinden de bana sorsanız bir Suazo bir de Morientes benim aklıma yatacak, başarılı olma şansı yüksek isimler olur. Benim gönlümden ise Henry geçer ama o direkt hayal statüsünde ne yazık ki...
Yok yok En iyisi Lukunku gelsin..Belgorth sana katılıyorumŞaka maka artık uykusuz kalmayacagız..Şurda 7Agustos'a ne kaldı
![]()
İyi de Morientes'i beğenip beğenmeme konusunda diğerlerinin görüşü seni beni ne ilgilendirir yahu? adam düşüncesini söylüyor.Söylesin.
Morientes gelsin.
Saha da PSG ile anlaşmak üzere sanırım.
Adnan polat beye soruyorum hakanı gonderdinde iyi halt ettin bakın galatasaray hakan olmadan bir gol atabiliyormu yaser tam hakan yapısında bir oyuncu onu egitcek adamda oydu ama gonderdiler ve keşkelere devam edecegiz ama inşallah etmeyiz ama olcak gibi degil
O nasıl haber yaOliveira Galatasaray’da!
Zaragoza Nilmara imza attırırsa, Sarı-Kırmızılılar’ın ısrarla istediği yıldız Cim-Bomlu olacak...
4.8.2008
Galatasaraylılar’a müjdeli haber... Sarı-Kırmızılılar, bir türlü gerçekleştiremedikleri Ricardo Oliveira transferinde sona yaklaştı. Yöneticilerin Brezilyalı süperstarla anlaşmalarına rağmen, Zaragozalılar bonservis konusunda hiç geri adım atmayınca transfer askıya alınmıştı. Ancak İspanyol ekibin diğer bir Brezilyalı golcü Nilmar’ı transfer edeceği ortaya çıktı. Zaragoza, Nilmar’a imza attırırsa, Oliveira’yı Galatasaray’a 1 yıllığına kiralayacak. Galatasaray yönetimi, İspanya’dan gelecek haberle Oliveira’nın işini 2-3 gün içinde bitirecek.
Raşit ALTUN (Fanatik)
Başlık kesin "Galatasaray’da", devamı şarta bağlı gelecek zaman kipi
"Nilmar Alınırsa gelecek
Ya Oliveira, ya Morientes
Sarı-kırmızılı yönetimin, Real Zaragoza’da forma giyen Oliveira için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.
İspanyol Kulübü’nün Brezilyalı golcüyü bırakmak istemediği, tekrar birinci lige çıkabilmek için kadroda tutmaya çalıştığı belirtildi. İkinci ligde forma giymek istemeyen ve takımdan ayrılmayı düşünen Oliveira için Real Zaragoza’nın istediği yüksek bonservis ücretini indirmeye çalışan Galatasaray’ın bir iki gün içinde transfere nokta koymayı planladığı bildirildi. Oliveira için Yunanistan’ın Olympiakos takımının da devreye girdiği öğrenildi.
Bu arada Oliveira’nın alternatifi olarak Valencia’da forma giyen Morientes’in düşünüldüğü, bu oyuncunun menajeriyle temasa geçildiği bildirildi.
milliyetFavori Morientes plase Oliveira
Kewell, Meira, Santics gibi isimleri alarak, kadrosunu güçlendiren Galatasaray, forvet transferi için de çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı ekip, Bayer Leverkusen’de top koşturan Stefan Kisling’i renklerine bağlayamayınca iki isme odaklandı. Bunlardan birisi uzun süredir peşinde olduğu Real Zaragoza’lı Oliveira. Brezilyalı yıldız Cim Bom’un öncelikli hedefi. Önümüzdeki sezon hangi takımın formasını giyeceğini bugün açıklamasını beklenen golcü futbolcunun 18 milyon euroyu bulan bonservisi bu işi zora sokuyor. Ayrıca ünlü forvete Galatasaray’ın yanı sıra W. Bremen ve aynı zamanda Fenerbahçeli Kezman’ı da isteyen Paris Saint Germain talip.
HALDUN ÜSTÜNEL İSPANYA YOLCUSU
ANCAK Sarı-Kırmızılılar, Real Zaragoza’nın bonservis bedelinde makul bir rakama inmesini umut ediyor. Çünkü Galatasaray’da bu parayı Avrupa’da birkaç kulüp dışında hiçbir takımın veremeyeceği görüşü hakim. Diğer aday da İspanyol golcü Fernando Morientes. Valencia’da forma giyen İspanyol golcü için Sarı-Kırmızılı yöneticilerin girişime başladığı öğrenildi. Hafta içinde yönetici Haldun Üstünel’in İspanya’ya giderek hem Morientes hem de Valencia kulübüyle masaya oturacağı ifade edildi.
Fazıl ÜNVERDİ, Bahadır ÇOKİŞLER
Atakdaki transferimiz Morientes olacaktır (sebebini sormayın bekleyin görün)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kuranyi olabilir,
Sürpriz Milito![]()
Oliviera işi iyice karıştı bence gelmez![]()
Haldun Üstünel,:“Eğer düşündüğümüz oyuncuyu alabilirsek, takımda hemen oynayabilir. Çünkü şu anda takımıyla birlikte antrenmanlara ve maçlara çıkıyor. Yani hazır durumda” ifadelerini kullandı.
Milliyet
O tip Voronin ve Oliviera var ancak bu forumda Voronin'i kim çıkardıysa![]()
Uğur Uçar hayalindeki numarayı Büyük Kaptan Bülent Korkmazın numarası olan 3 numarayı aldı.
Yakışır uğuruma
http://www.galatasaray.org/futboltak.../oyuncu_19.php
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Acilen santrfor istiyor
Galatasaray, Almanya'daki son hazırlık maçında 1860 Münih'le golsüz berabere kalınca Teknik Direktör Skibbe, bir an önce santrfor transfer etmeleri gerektiğini yöneticilere bir kez daha bildirdi.
Oynadıkları 6 hazırlık maçında sadece 5 gol atabildiklerini tekrarlayan Skibbe'nin yöneticilerle yaptığı toplantıda "Pozisyonlara giriyoruz ancak bunları değerlendiremiyoruz. Golcü sıkıntımız olduğu ortada. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar mutlaka bu sorunumuzu çözmeliyiz. Önümüzde sadece bir kaç günlük süre kaldı" dediği öğrenildi.
Yöneticilerinse santrfor transferini mutlaka yapacaklarını ve Uğur'un durumundaki belirsizlik nedeniyle bir de sağbek alabileceklerini söyledikleri belirtildi.
Teknik Direktör Skibbe, kampın son gününde bir toplantı da futbolcularıyla yaptı. Alman teknik adamın "Takımı oluşturmaya başlıyorum ama kimse kendini üstüste bir kaç maç oynadı diye as oyuncu olarak görmesin. Herkese forma vereceğim... Herkes şans bulacak. Birkaç maç oynamayan bunu dert edip de çalışmayı bırakmasın... Hepiniz her an hazır olmalısınız" dediği ifade edildi.
Bu arada Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Werder Bremen'den transfer ettikleri Alpaslan için tam 20 kez Almanya'ya gittiğini belirterek, "Şimdi kimse onu önemsemiyor ama oynadığında nasıl bir futbolcu olduğunu görecekler. Geçen sezon Barış da önemsenmiyordu ama şimdi herkes onu konuşuyor. Alpaslan da çok konuşulacak" dedi.
Almanya kampını tamamlayan Galatasaray, perşembe günü de Bursa'da Bursaspor'la bir hazırlık maçı oynayacak.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=42357
yine hiçbir yerde adı geçmeyen süpriz bir isim alınabilir...
Halil gelmek istemiyor
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe ile geçen ay bir görüşmesinin olduğunu kaydeden Rehberg, "Skibbe, Lincoln’ü bu sezon çok iyi oynatacağını ifade etti" dedi. Rehberg, Schalke 04 Kulübü oyuncularından Halil Altıntop ile Kuranyi’nin zaman zaman Türk takımlarına transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili de "Bunların hepsi spekülasyondan ibaret. Bizim her iki oyuncuyla da 2010 yılına kadar sözleşmemiz var. Zaten Halil’le görüşmelerimizde Türkiye’ye gitmek istemediğini söylüyor" diye konuştu
kaynak:fanatik
Halil haberi bence zaten kolpaydı.Böyle örttüler.Bu arada kral'a katılıyorum.Hiçbir yerde çıkmayan sürpriz biri alınabilir..Ama Morientes'ten iyi değilse Morientes alınsın.
![]()
ne halil ne moriantes nede voronin... bence tek forfetli sistemde ümit yada nonda ikisinde basarılı olur. ümit rüekiye ligi gol krallarında nonda ise altın ayakkabılı bi forver... gecen sene iki forvetimizde cok basarılı maclar cıkardı. buy iki forvetimizde teklı sistemde oynıyabilcecek kişiler y2sinide yedegi genc yaser var bence bu sene bu kadar trasnfer yeter...
Bence Ricardo Oliveria'yı veya o tarz bir oyuncuyu kiralayacağız ya da Morientes, Crespo gibi porsümüş, bize hiçbir faydası olmayacak oyuncuları alacağız.
Katılmıyorum..Morientes ve Crespo çok katkı sağlar bize.
Last edited by goosfraba : 05.Ağustos.2008 at 17:40 Reason: Konuya bak, içeriğe bak.