Mehmet Topuz'un uzun şut ve frikikleri güçlendirilmeli. Diğer artıları aklıma gelmiyor şimdi ama Türkiye'nin en iyi sağ kanat oyuncusu yapılmalı, Avrupa standartlarına getirilmeli. Bu süper futbolcu oyuna yansıtılmalı. Bu seneki süper performansını önümüzdeki sene oyunda görebilirsek çok iyi olur. PA ve CA'sı da yükseltilmeli.
Mehmet Topuz un PA: 135 CA: 165 Türkiye standartlarına göre çok iyi yapılmış bence PA,CA yükseltilmesi suanda cok fazla olur mehmet topuz seneye muhtemelen 3 büyüklere transfer olcak seneyede izlemek gerekir bu grafiğini devam ettirebilecek mi,(Pele nin Cristiano Ronaldo hakkında yaptığı açıklmama daha dünyaca ünlü bir yıldız değil diyor Ronaldo için bu grafiğini devam ettirebilirse dünyaca ünlü yıldız olabilir diyor biraz izlenenmesi gerektiğini söylüyor)
Halil kesinlikle katılıyorum. Mehmet Topuz için bence bu özellikler şimdilik kafi. Mevkilerine gelince mlli takımda sağ bek oynuyor, takımında geçen sene amc oynuyordu bu sene amr de oynuyo bu özelliklerin hepsi yerinde
Bir cok oyuncunun CA ve ozellikleri duserken bazi oyuncular bundan nasibini almayacaklar. Bence Mehmet Topuz bunlardan birisi. Yukseltilmesi gerektigine katilmiyorum ancak. Ayni CA ile bir ozellikten diger ozellige transfer olabilir tabii.
evet mevkileri çok doğru birçok mevkide oynayabiliyor.PA ve CA sı iyi ancak bir kaç özelliği azda olsa yükseltilmeli diye düşünüyorum çünkü bu adam bu sezon hiç gelişme göstermedimi gösterdi.Ben çıplak gözle izledğimden dolayı biliyorum.Maçlarda hep onu gözlemliyorum ve bu yıl kendini dahada geliştirdi.Mesela uzunşut, frikik, isabetli pas, çeviklik(dikkatinizi çekerim bu sezon daha hiç sakatlanmadı ilk kez milli takım kampında sakat oldu)
Evet bende mehmet topuzu bende çıplak gözle takip ettim gerçekten çok başarılı ve kendisini çok geliştirdi.Dar alandaki çalımları çok iyi.
Hiç birşeyi düzeltilmezse bile Mehmet topuz'un uzaktan şutları kesinlikle artırılmalı
Long shotu 16 ya çıkarmısım zaten ben update te yenı gelen update' te gorebılırsınız
Bence 16'dan da fazla olmalı.Minimum 18 olmalı.Uzaktan çok klas goller atabiliyor.Böyle biri için 16 az diye düşünüyorum
Uzaktan bu sene oldukça fazla gol attı, 17-18 olmalı diye düşünüyorum ben de.
Mehmet Topuz için söylemek istediklerim var. Özellikle büyük maçlarda çok etkili. Çizgiden ayrılmıyor. İçeriye bol bol orta yapıyor. Oldukça dayanıklı bir oyuncu. Devamlılığı da üst düzey olan bir oyuncu Mehmet Topuz. Kararlı, uzaktan sert vurabiliyor. Ayrıca dribbling özelliği de iyi bence. Bunlara göre düzenlenirse sevinirim
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
mehmet eren(erciyesspor), koray çölgeçen(kocaeli) ve savaş yılmaz(zeytinburnu) kayserisporda...
Mehmet Topuz'un sözleşmesi 31 Mayıs 2009'a kadar uzatılmıştır.
bülent bölükbaşı sözleşmesi bittiği için kulüpten ayrılımıştı.Yönetimden yapılan açıklamada szöleşme yenilenmeyecektir
Vay be Bulent Abi gibi adami tutmadilar demek takimda saskınlık ıcındeyım. Bulent bolükbaşı Trabzon alır sanırım
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Mehmet Topuz'un uzaktan şut kesinlikle arttırılmalı. Her maç 10 tane uzaktan şut çekiyor Mehmet Topuz oyunda, bir tanesi bile kaleyi tutmuyor. Oysaki gerçekte çok isabetli vuruşlar ve goller atıyor.
Bir de Topuz'un orta yapma, hırs vb. özellikleri de arttırılabilir.
Mehmet Topuz'un sözleşmesindeki 2 milyon paunda serbest kalır maddeside kaldırılsa iyi olur o madde yüzünden çok ucuza başka takımlara gidiyor...
7.0.2 de var elhadjı de bu sorunu cozduk. Kayserıde kalıyo
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
onca teknık dırektor arasından bülent korkmazı elinden kaçıran hıkmet karaman yılmaz vural erdogan arıca gibi tecrübeli kaliteli hocaları bosta olmalarına ragmen almayan (yılmaz hoca da bosta sayılır yanı kayseri alabilir) ersun yanal gibi kendini defalarca kanıtlamış boşta olan hocayı almayıp tolunay kafkasla devam edeceğiz diyen yönetime şaşırıyorum tolunay bu takımı kaldıramaz ne tecrübesi var ayrıca kayseride bu yanlışlar 2 sene içinden diğer anadolu takımları kalıtesine düşer yazık gerçekten
Mehmet Topuz'a,
-Shoots from distance ve shoots with power preffered move'ları eklenmeli.
-Ayrıca long shots özelliği en az 18 olmalı.
-Sol ayağı da 12 olmalı
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
fiziki özellikleride mutlaka artırılmalı mehmet topuzun