1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Chelsea'ye gitmeli miyim?

Default Chelsea'ye gitmeli miyim?

Arkadaşlar Takımım Feyenoord ile UEFA'yı 1 kere kazandık 1 kere yarı final oynadık.Ligi 2 kere kazandık.Bu başarılarımızın ardından sırasıyla Santos,Juventus,Arsenal ve son olarak Chelsea'den gelen teklif sizce kabul etmelimiyim?

[/URL]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Takımını yükseltmek istiyorsan kal. Kendini yükseltmek istiyorsan git

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kararsız kalırsan emekli ol gitsin
    isim konusunda da merak etme bizden su sızma z kapatmana gerek yok

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Takımını yükseltmek istiyorsan kal. Kendini yükseltmek istiyorsan git
    Takımımı yeterince yükselttim zaten O yüzden ilk hedefimiz Premier Lig,CL ve İngiltere Kupası
    Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    kararsız kalırsan emekli ol gitsin
    isim konusunda da merak etme bizden su sızma z kapatmana gerek yok
    Emekli mi İlk defa bu kadar başarılı oldum
    Bilmiyorumki bende neden ismimi kapattığımı, gelenek öyle ya

Chelsea UEFA'ya katılıyormuş.Ben CL'ye katılıyorum ve SUPER CUP maçımda var o yüzden CHELSEA'nin teklifini nazikçe reddetme kararı aldım.

bence gitme ben ne zaman başladığım takımı bıraktım o zaman kariyerim bitti bu oyunda

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben tam o noktada oyunu kaydeder ve gittiğim ve gitmediğim iki ayrı save yaratırım. Sonra o şansı nasıl kaçırdım diye üzülüyor insan.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Ben tam o noktada oyunu kaydeder ve gittiğim ve gitmediğim iki ayrı save yaratırım. Sonra o şansı nasıl kaçırdım diye üzülüyor insan.
    Oynadığım takımdan henüz sıkılmamışsam yada istediğim başarıları elde edemediysem (ki bunlar birbiriyle paralel olan şeyler) bu tür teklifleri direk red ederim.Ama ikilemde kalma durumum varsa dediğiniz gibi save alır ve ona göre hareket ederim.

Bu durum şuan oynadığım Fluminense kariyerimde başıma geldi.3. sezonun başlarında Internacional istedi.Benim maaş bütçem 29M iken onlar bana 43M ve 13M da transfer bütçesi teklif ettiler(ki 41M balance olmasına rağmen klübüm bana sadece 850k bütçe vermişti), bense teklifi biraz düşündükten sonra farklı bir save almadan reddettim.Biraz ilerledikten sonra pişman oldum ve istifa ettimÇok az bir süre boşta kaldım ve Corinthians teklif yaptı.Adamlar 33M bütçe verdiler.Eski klübümde 850k'lık bütçeyi, %10luk transfer satışının bütçeye aktarımıyla zorlaya zorlaya 2.5M yaptım diye seviniyordum bende

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Dediğiniz gibi yapmıştım.Fakat oyuna devam ettiğimde doğru kararı aldığımı anladım.UEFA Super Cup'da kazandım Barça'yı yenerek.Teşekkürler cevaplarınız için.

Mesaj Yetkileri