son 10 yıldaki 9-10 maçımız incelenmeye alınmış fifa tarafından.
son 10 yıldaki 9-10 maçımız incelenmeye alınmış fifa tarafından.
(/s)
Türk Futbolu çok kötü yerlere gidiyor gerçekten.![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Durum harbiden vahim...
Kaynak alabilir miyim acaba? Ben hiçbir sitede böyle bir haber görmedim.
Ben de göremedim![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
http://www.internetspor.com/spor/dig...l?v=1311789002
bir kaç farklı haber sitesinde de var ama en bilindik spor sitelerin başında internetspor geldiği için buradaki haberi ekledim
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
alman basınında da haberler var.
(/s)
Hiç itibar etmiyorum cidden şike yaptığımıza. Hakemlerin aleyhimize nasıl yırtındığı tüm maçlarda apaçık ortada. Belki teklif vardır sadece ama onu da sanmıyorum.
TRT Türk spor bültenlerinde de bu haber verildi. Ancak içeriği biraz boş duruyor. Sözde rakiplere deri ceket hediye ederek şike yapılmış. Yıllık deri ceket fabrikası kuracak kadar para kazanan adamlar deri cekete milli takımlarını satmazlar herhalde.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yahu ne şikesi bütün katıldığımız turnuvalarda hakemler soyup soğana çevirdi bizi bir de şike mi yapmışız...Şike yaptığımızı sanmıyorum...
Ntvspor'da böyle bir olay yok dedi.Asparagas bir haber.Zaten Fifa böyle bir soruşturma açsaydı şimdi ortalık çalkalanıyordu.
Karalama kampanyası olabilir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Duyanda Türkiye her turnuvayı kazanıyor sanacakDaha Malta Estonya gibi takımları yenememişiz
Ha eğer şike yapmışsakta söylenecek tek şey:
Şikeyi yapan kişi gerçekten şike yapmayı bile bilmiyor...