1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Anzhi'den Elano hamlesi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Anzhi'den Elano hamlesi

Rusya Ligi ekiplerinden Anzhi Makhachkala'nın, Santos'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Elano Blumer'i transfer etme girişiminde bulunduğu iddia edildi.

01 Ağustos 2011 Pazartesi - 21:16
    Sporx.com dış haberler

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Anzhi Makhachkala'nın Santos forması giyen eski Galatasaraylı Elano'yu transfer etmek istediği iddia edildi.

Portekiz'in ünlü basın organı Abola'nın verdiği habere göre, Rus milyarder Süleyman Kerimov'un sahibi olduğu Anzhi Makhachkala yaklaşık 6 milyon avroluk bir teklif ile Santos'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Kadrosunda bir dönem Fenerbahçe'nin de formasını giyen Brezilyalı süper solak Roberto Carlos'u bulunduran Anzhi'de, Carlos'un da Elano transferiyle ilgili, Brezilyalı orta saha ile görüştüğü iddia edildi.

Transferin saldırgan ekiplerinden olan Anzhi'nin Chelsea'den Yuri Zhirkov ile de ilgilendiği yazılmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seni de kullanamadık be Elano, ne severdim...

Oldukça iyi bir transfer olur.Anzhi yüksek yatırımlar yapmaya devam edecek sanki.

Elano'nun yerinde olsam gitmem .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne kadar yüksek bonservis o kadar çok para Galatasaray için.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

türkiyeden öldü fiyatına gidip tekrar başka bir kulübe transferinde yüksek bedellerle gitmesi canımı sıkıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Elano'nun transferi konusunda Brezilya kulübü Santos FC ile anlaşmaya varıldığı ve yıldız futbolcunun 31 Aralık 2012'ye kadar başka bir takıma daha yüksek bir bedelle transfer olduğu takdirde elde edilen karın %50'sinin Galatasaray Kulübü'ne ait olacağı ifade edildi.

Haydi Bastır Anzhi !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

En az 5 Milyon kazanırız diye düşünüyorum...

Aaa yarısı bizim mi,
    Elano'nun yerinde olsam gitmezdim demiştim ama, Anzhi'nin yerinde olsam basar parayı alırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

20 ver Anzhi 20

Santos'ta noktalamak isterse, o kötü

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Ben gideceğini düşünmüyorum, Galatasaray'da yaşadığı macerada ailevi problemleri ön plana sunmuştu. Şimdi Rusya'ya gelmesi demek aynı sıkıntılarının ortaya çıkabileceği potansiyeli olduğunu hissetiriyor bana, ayrıca kendi ülkesinde mutlu gibi.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

40 eder bence Elano

Mesaj Yetkileri