Bir yerlerde okudum, FM 2012 için konsol oyunuda çıkacakmış. PS3'de oynama imkanımız olacak mı? Bu haber ne kadar gerçek çok merak ettim...
Bir yerlerde okudum, FM 2012 için konsol oyunuda çıkacakmış. PS3'de oynama imkanımız olacak mı? Bu haber ne kadar gerçek çok merak ettim...
Konsol derken PSP filandır bence. PS3'te pek mantıklı olmaz çünkü.
ps3 almamamın tek nedeni fm nin ps3 için oyun çıkarmaması banada pek mantıklı gelmiyo ama çıkarsa çok güzel olur.
psp için zaten çıkıyor her yıl ama ps3 için çıkacağını sanmıyorum.
ps3 te nasıl oynancak yahu (mouse tarzi bişi varsa ben bilmiosam cahilliğime verin)
Mause olayı var PS3 de. Ama FM ni PS3 de çıkacağını düşünmüyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
PS3'tede analog var analoğu üzerine getirip çarpıya basılır yani her türlü oynanırz![]()
USB Mouse ve klavye bağlanabiliyor zaten Ps3'e.
Mouse ve klavye kullanabiliyoruz PS3'de umarım okuduğum bilgi doğrudur, performans olarak üst seviyede sonuç alabiliriz.
çok az bulunuyor o klavye mauslar. oyunu çıkaracaklar da klavye mausu düşünmez dual shocku düşünerek çıkarır. bence zor iş. oyunun havası kaçar. yeri geliyor fps oyunlarından daha hızlı bir şekilde mausumuzla gerekli taktikleri vermemiz gerekebiliyor maçlarda. hem televizyonda oynarken yazıları okumak falan da zor olur. benim konsolda düşüneceğim son oyun fmdir.