1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Başkent Turnuvası l 10-14 Ağustos l Trt Spor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Başkent Turnuvası l 10-14 Ağustos l Trt Spor

TURNUVA PROGRAMI-

Saray Spor Tesisleri'nde, 10-14 Ağustos tarihleri arasında organize edilecek turnuvaya 6 takım katılırken, maçlar 2 grup halinde oynanacak. (A) Grubu'nda Ankaragücü, Orduspor ve Karabükspor, (B) Grubu'nda da Gençlerbirliği, Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'nun mücadele edeceği turnuvanın programı ise şöyle:

10 Ağustos:
    19.00 Ankaragücü-Orduspor
    21.00 Gençlerbirliği-Sivasspor

11 Ağustos
    19.00 Gençlerbirliği-Mersin İdmanyurdu
    21.00 Ankaragücü Karabükspor

12 Ağustos
    19.00 Orduspor-Karabükspor
    21.00 Sivasspor-Mersin İdmanyurdu

14 Ağustos
    19.00 A3-B3 (Beşincilik maçı)
    19.00 A2-B2 (Üçüncülük maçı)
    21.00 A1-B1 (Şampiyonluk maçı)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Maçlar burda oynanacak.

Maçları yenilebilirizde.. Çünkü as takım ilk defa oynayacak. Diğer takımların ise kadrosu oturmuş. Şampiyon olursak bence sürpriz olur. Ama iyi maçlar olacak. İnşallah en kısa zamanda uyum sorununuda atlatırız. Turnuvaya forvet yetişse iyi olurdu.

Antreman fotolarına baktığımızda; Culio as kadroda görüküyor. Zaten hazırlık maçı herkeze şans verecektir. Gosso Fil Dişi milli takımında olduğu için kadroda yer almayacak.

İrfan,Fevzide onbirde başlayabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Takımların kendilerini görmesi açısından faydalı bir turnuva olacaktır.Ankaragücü alır diye düşünürüm ki çok da önemli değil kazanan.Her takım 3 maç yapacak sonuçta.Müsabakaları izleyeceğim , ligimizin yeni takımlarını görmek istiyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

iyi olmuş bu turnuva. takımların son halini görmek iyi olacaktır.

orduspor'u çok merak ediyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Saray tesislerinde oynanacak maçlar. Kızılay'dan tesislere otobüs kaldıralacak diye biliyorum. Ankara'da yaşayan varsa gidebilir bedava.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Maçların hepsi gösterilecek mi? Öyle ise çok güzel olur. 6 takımın son durumlarını öğreniriz. Çok mühim bir işim olmazsa bütün maçları izlemeyi düşünüyorum.

Bugün değil ama yarın gideceğim Mersin maçına . Bu arada stad önünden otobüs kalkacak .

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ankaragücü 1-1 Orduspor maç sonucu (90.dakikada yedik)

Banahane, Murat Kalkan, Culio, Abdurrahman, Gosso(Milli takımda) kadroda yoktu.

Fornezzi'yi beğendim. Garcia - Dalmat, rakiplerin sol tarafına Allah sabır versin.
    Yerli forvet + Yabancı santrafor bizi uçurur. Yabancı zaten alınacak. Yoksa lig maçlarıda bunun kopyası olur. Yakaladığını atacaksın. İbrahim'in hava hakimiyetide yok. Stancu nokta santrafor işimizi görmez.TAKIM İYİ YOLDA

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü'nde değişen hiçbirşey yok. Defans berbat. Tek Sestak oynuyor sahada. Gerisi izliyor sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maç takviminde Samsunspor'un hiç maçı yok gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Maç takviminde Samsunspor'un hiç maçı yok gözüküyor.
    Olmayan takım gözükürmü Maygıl ceksın.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İlk mesajdaki görselde Samsunspor olunca ben de dikkatlice baktım, neden yok diye düşündüm

Mersin İdman Yurdu yerine Samsunspor'un logosu koyulmuş görsele.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Dün çok fenaydı maç . Özellikle tonia'nın golü çok güzeldi .Yağmurdan dolayı önce maçta akşam 1 gibi felanda Eryamanda ıslandım

Orduspor'da Hakan diye bir oyuncu var. Müthiş işler yapıyor. Soyadı nedir? Hakan Özmert mi o acaba?

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Seyirci falan olmayınca maçında bi tadı kalmıyo. Tadsız , tuzsuz böyle yavan bişey oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Karabük - Orduspor hazırlık maçı oynanıyor şuan. Culio ve Müslüm'ü beğendim şuana kadar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Orduspor'da Hakan diye bir oyuncu var. Müthiş işler yapıyor. Soyadı nedir? Hakan Özmert mi o acaba?
    Evet , Karabük neden bıraktı onu bilmiyorum.Yaşı da 26 henüz.Geçen sezon iyi oynuyordu Karabük'te.Orduspor adına iyi iş onu almak.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Culio"yu gonderen galatasaray yonetimi utansin cok guzel top oynuyor.

Orduspor bence ligin kalıcı takımlarından olucaktır bu sene.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Sivas MIY maçı 1-1 bitti ilk yarısı. Mert Nobre bu sene herkese inat çok iyi onayacak

Ordu yenemyince Karabük'ü finale kaldık . Pazar günü final var . Allah'ın izniyle ona da gideceğiz .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu Mehmet Batdal nasıl bir oyuncudur yahu.Bir adamın hiç mi iyi özelliği olmaz.Boyu var kafa vuramıyor.İyi ki kurtulduk şu adamdan.
    Last edited by di canio : 12.Ağustos.2011 at 23:53 Reason: Kural 6- Argo, Küfür ve Hakaret

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

MİY,A.Gücü ile pazar günü finalde karşılaşacak. Bu maça gelene kadar gösterdikleri performansı gösterirlerse kupayı alırlar.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Ağustos.2011 at 04:05 Reason: ufak bir düzeltme

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu yönetim sorunsalı bi çözülsede Ankaragücü defansa takviye yapsa artık.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mersin İdman Yurdu'nu 4-0 yenen Ankaragücü şampiyon oldu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü kazandı " AMA " ...... diyeyim gerisini getirmeye gerek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Favoriydi konudaki daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi.Üstteki arkadaşa katılıyorum ve ben de ama.. diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Orduspor 2-0 Sivasspor
    Goller; Ribeiro,Numan

Turnuvanın en iyi oynayan takımlarından biri Orduspor'du, Ankaragücüne 90.dakikada yediğimiz golle berabere kalmışdık.Karabük maçında farkı kaçırmışdık.İki maçtadada ibrahim karşı karşıya goller kaçırdı. Sağlam forvetimiz olsa 3 maçıda kazanmışdık. Hafta için nokta santraforu bekliyoruz. Akpala olmassa bekletilen Edgar gelecek. Rakiplerimizin ortasahası kendilerini tanımasına rağmen daha iyi pas yaptık..Çünkü bizim aslar 2 maçtır birbiri ile oynuyor. Hazırlık maçı olmasına rağmen oyuncularımız sürekli pres yapıyor. Trt spikeri bile top kimse ordulu oyuncular 2 kişi kapatıyor diyordu.

İlkonbir kurmakta zorlanıyoruz. Çünkü ortasahamıda çok iyi adamlar var..Hoca kimleri oynatacak merak ediyorum.. (Ali-Hakan-Gosso-Onur-Culio-Dalmat-Ribeiro-Müslüm-İrfan-Murat)
    Savunma; Selçuk,Emre,Caner,Garcia,Sedat,Nickenig,Numan,Yalç ın)

Yeli +Yabancı forvatimiz gelirse uçarız..

Mesaj Yetkileri