daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bana beraberlik daha ağır basıyor gibi geliyor ama umarım Bursaspor kazanır....
Bursaspor 1-0 kazanacaktır diye düşünüyorum...
Bursa pek umut vermiyor, bence Anderlecht kazanacak.
Ben Bursa'nın şansının Anderlek'ten daha fazla olduğuna inanıyorum.Umarım bir Tromso yahut Young Boy işine dönmez olay.Kadro gücü olarak onlardan üstün durumdayız bence.Volkan ve Sercanın gününde olması bize turu getirecektir.
Bursa'nın yeni aldığı eleman oynarsa bence şansları bir kat daha artar. Avrupa'da Sercan'nın eli ayağı birbirine dolanıyor. Bu yeni gelen eleman hiç değilse ilk maçın hırsıyla takıma katkı sağlar. Kaldı ki kumaşı da iyi biri.
Bursa yeni transferlerini oynatirsa ilk maci 1-0 veya 2-1 kazanabilir
Galip geleceğimizi umut ediyorum 1-0 olsun bizim olsun![]()
Olay Tv Yayınlasın İşte Maçı Daha Ne Kanal Arıyorlarlar
Verin Olay'a Rahat Rahat İzleyelim
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yine hiçbir kanal yayını almaz.Sonra da maçı Bursaspor TV verir.
Beraberliğin ağır bastığı bir maç olduğunu düşünüyorum.
Gol yememesi çok önemli Bursa'nın.Sonra gerisi gelir.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
İstanbul takımlarından biri UEFA'da ön elemelerde olsaydı kuralar çekildiği günden itibaren maçın reklamları tv lerde dönemeye başlardı ama iş Bursaspor'a gelince maalesef devlet kanalı bile yayınlamak istemiyor veya engelleniyor. Maçı LigTV yayınlayacakmış. Belçika kanalları iki maçın da yayın haklarını almışlar zaten.
Neyse iyi bir maç olsun gerisi önemli değil..
anderlecht benim bildiğim lukakuyu sattı bu iyi bişey bizdede yeni transferler iyi 2 farklı değil ama gol yiceğimizide düşünerek 2-1 diyorum turuda inşallah atlarız.
anderlechtin değeri 82.250.000 € takımın en etkili bölgesi forvet hattı lukaku gitti ama mbokani yeni transferleri tehlikeli oyuncu onun yanında matias suarez'de golcü hızlı bi oyuncu en büyük eksikleri orta sahada hem sakatlıklar hem de normalde tehlike yaratıcak bi orta sahaları yok buda bizim için avantaj.
Maç LigTv'de bu arada...
Bursa'dan maça gelicek arkadaşlar var mı?
İnşallah kazanır Bursaspor. Tüm kalbimle destekliyorum bu akşam onları.
Ben Bursaspor'dan 2 farklı galibiyet bekliyorum. Anderlecht abartılacak bi ekip değil.
Bursaspor'un gol yemeden kazanacağını düşünüyorum...Anderlecht eski gücünde değil artık...
İnşallah Bursa kazanır çünkü artık Avrupa'da ciddi ciddi puanlara ihtiyacımız var.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Maça gelicek arkadaşlar varsa özel mesajdan bana ulaşabilirler.
Bana göre kendi potansiyelleri bakımından ekiplerimiz arasında en zor takımı Bursa çekti.Anderlecht Avrupa tecrübesi fazla olan bir ekip.Her yıl Avrupada yer alıyorlar bir şekilde.Maç için tahminim 2-1 Bursa alır diye düşünüyorum.Ama turu geçme hakkında o kadar pozitif değilim.İnşallah avantajlı bir skorla gider Belçika'ya ve gruplara kalır.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ben şimdi çıkıp maça gidiyorum inşallah zaferle döneriz.
LİG TV harici bir kanaldan maça izleme imkanına sahip miyiz arkadaşlar?
Bugün Bursa'nın alacağı galibiyet merhum Nejat Biyediç'e gidecektir .
Vederson penaltıdan attı 1-0 Bursa önde..
Penaltı ibretlikti![]()
Şimdi gol yememe zamanı..
O penaltıyı çalan hakeme bir daha zor maç verirler. Ceza sahasına yapılan ortada Bursaspor'lu Bangoura topu elle oynadı. Hakem penaltı verdi
![]()