1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Sarı-Lacivert için ölmeye geldik [Fenerbahçe/1.sezon]

Hybrid View

Default Sarı-Lacivert için ölmeye geldik [Fenerbahçe/1.sezon]

Takımım Fenerbahçe SK

Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907 yılında İstanbul'da kurulan profesyonel bir spor kulübüdür. Renkleri sarı ve laciverttir. Özellikle futbol branşı ile Türk sporunun önde gelen kulüplerindendir. Futbol takımı iç saha maçlarını 2007 yılında yenilenmesi tamamlanan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynamaktadır. Kulüpteki diğer branşlar basketbol, voleybol, atletizm, boks, kürek, yelken, yüzme, masa tenisidir.
    Fenerbahçe Futbol Takımı, Türk futbol tarihinin ilk uluslararası başarısı olan “Balkan Şampiyonluğunu” (1968) kazanmıştır. Kupa Galipleri Kupası'nda (1964) çeyrek final oynamış, yakın geçmişte ise Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline kadar yükselmiştir (2008). Futbol Takımı, birçok Avrupa ve Dünya devini yenmiş veya değişik turlarda elemiştir.
    Basketbol Erkek Takımı, FIBA Europe Kupası'nda 2005 yılında Dörtlü Final oynamıştır. Bayan Basketbol Takımı, 2004 ve 2005 yıllarında FIBA Bayanlar Euro Cup'ta Dörtlü Final'e ulaşıp, 2005 yılında final oynamış ve Avrupa 2.si olmuştur. Bayan Basketbol Takımı 2006 yılından itibaren her sene Avrupa‘da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamıştır.
    Voleybol Erkek Takımı, 2008-09 Şampiyonlar Ligi'nde grupdan çıkan ilk Türk takımı olurken, 2009 yılında ilk kez “Balkan Şampiyonu” olmuştur. Bayan Voleybol Takımı 2009'da CEV Cup'ta Avrupa 3.sü olmuş, 2009-2010 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final'e kalmış ve finalde kaybedip Avrupa 2.si olmuştur. 2010 Yılında Katar'da yapılan Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası'nda, Fenerbahçe Acıbadem “Dünya Şampiyonu” unvanı alıp, tarihi bir başarı elde etmiştir.
    Fenerbahçe'nin atletizmde dört kez Avrupa Şampiyonuluğu vardır. Fenerbahçe Yüzme Takımı aynı başarıyı tekrarlamış ve bu branşta iki kez Avrupa şampiyonu olmuştur. Fenerbahçe Boks branşı sporcuları, çeşitli kategorilerde Avrupa ve Dünya şampiyonu unvanlarını kazanmışlardır.
    2010/2011 sezonunda 5 ana branşın 5'inde de (Futbol,Basketbol Erkek,Basketbol Kadın,Voleybol Erkek, Voleybol Kadın) şampiyon olmuştur ve bu başarıyı gösteren tek kulüptür. Ayrıca bunun dışında kalan şubelerinden de şampiyonluklar almış ve tarihinin en şaşalı dönemlerinden birini yaşamıştır.

Şanlı Armamız:

Başkanımız:

AZİZ BAŞKAN

Etkili oyuncularımız:

Alex De Souza

Mamadou Niang

EMRE BELEZOĞLU

VE Volkan Demirel

Basın toplantısı:
    FENERBAHÇENİN Yeni teknik direktörü mustafacan parlaktaş oldu.
    Evet arkadaşlar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum
    Bazı rakip takımlarımız fenerbahçemizle dalga geçiyor tecrübesiz bir teknik adam geldi diye
    ama sezon sonunda bu laflarını onlara yedirteceğiz
    Fenerbahçemizi türkiyede şampiyon yapacağız

Hedeflerimizi açıklıyorum :
    Süper lig ve türkiye kupasını kazanmak
    Avrupa şampiyonlar liginde grupları geçmek
    Çok geçmeden Fenerbahçemiz hakettiği yere ulaşacak.

Hazırlık maçlarımız:

Maçlardan sonra bir basın toplantısı daha yaptı:
    Hazırlık maçlarında çok iyi sonuçlar aldık diyemeyeceğim germinal maçı tamamiyle şanssızlıktı
    Önümüzde iki hazırlık maçı daha var birisi 1461Trabzon Diğeri İse İnter maçı.

Şimdide transferlerı yayınlamak istiyorum

Nashat Akram:Serbest transfer
    Herold Goulon:Serbest transfer
    Diego tristan:Serbest transfer
    Christian benitez:1.5M Santos Lagunadan geldi.

Daha transfer çalışmalarımız var diyerek basın toplantısını bitirdi Mustafacan parlaktaş.

KURALLARI OKUDUM KABUL EDİYORUM

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Başarılar Dilerim.

Teşekkür ederim.

Maçtan ve yedeklerden çok memnunuz harika bir sonuç takımımı kutlarım
    Last edited by canavar77 : 20.Ağustos.2011 at 04:02 Reason: maçı yüklüyorum oyun kapandı silmeyin

Dişimize göre bir rakip kuramız hiç kötü değil şampiyonlar liginde tur atlamak istiyoruz
    Last edited by canavar77 : 20.Ağustos.2011 at 04:12

maçı penaltı golünden kaybettik maç dengedeydi takımımız güven veriyor

başarılar benitez 1.5 M demişsin Tl mi Euro mu Dolar mı Sterlin mi onu da yazsan iyi olurdu ve oyuncu profillerini de paylaşsan iyi olurdu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Transferlerin devamını bekliyoruz. Benitez haricindekileri pek beğenmedim.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Benitez güzel transfer kariyerinde başarılar dilerim

Transferlerin biraz sönük kaldığı noktasında arkadaşlara katılıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Benitez hariç vasat bir transfer piyasan olmuş.

Başarılar
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sergio Araujoyu Renklerimize bağladık.

Bu arada yorumlar için teşekkür ederim,transfer hakkındada geleceğe yönelik tranferler yapmaya çalıştık ama başarısız olduk sanırım

PAOK Maçı harikaydı takımımı kutluyorum

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

nasrat akram daha çok vasat takımlarda oynayacak bir futbolcu yani küçük takımların büyük topcusu olacak kapasitede ama sendede iş yapacaktır özeelikle avrupa maçları öncesi değerli futbolcularını dinlendirmen gerektiğinde

PAOK'u tekrar yenerek Şampiyonlar liginde tur atladık.
    Ayrıca Gökhan Ünalı 4 Milyona ATL.Madride sattık.Oyuncumuza yeni kulübünde başarılar dileriz.

AYRICA

Şampiyonlar liginde Werder Bremen ile eşleştik,zor bir kura ama imkansız değil.

Ve De transferde yeni Bernard Mendy ile anlaştık bonservisiyle geldi.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü
    MUSTAFACAN PARLAKTAŞ

1.Hafta Karabükspor

2.Hafta Manisaspor

WERDER BREMEN 1.Maç

WERDER BREMEN 2.Maç

Maçlarımız harika resmi maçlarda yenilgimiz yok ligde 2 de 2 yaptık lider durumdayız
    Şampiyonlar liginde gruplara kaldık.
    Ve gruplar belli oldu çok zor bir grupa düştük işte grup
    Last edited by canavar77 : 20.Ağustos.2011 at 23:47

grubun çok zor iyi gidiyorsun başarılar

Quote Originally Posted by merhaba917 View Post
    grubun çok zor iyi gidiyorsun başarılar
    Teşekkür ederim ilk önce yorumun için sonra ise grub çok zor ama imkansız değil
    Uefa garanti olarak görüyorum.
    Tekrar teşekkür ederim.
    Maçları yüklüyorum birazdan

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Gruplara kalman güzel olmuş ama ççok zor bir gruba düşmüşsün en azından 3. olmaya bak bu grupta

Maçlar hakkında yorumum:Şuan güzel bir grafik çiziyoruz madrid beraberliği işimize yarayacaktır derbiyide kazanmamız iyi oldu şu an ligde birinciyiz karşımızda İ.B.B Var.Sadece TS Maçı şanstı Şampiyon olmaya geliyoruz.

Madrid deplasmanından 1 puan harika olmuş

Transferler hiç iyi değil. Madrid'den 1 puan alman olağanüstü .p Şampiyonlar ligini alırsın İnşallah !! .d

Yorumlar için teşekkürler madrid deplasmanı gerçekten iyiydi ama intere evimizde yenildi.

İnter maçı tam bir hayal kırıklığı oldu bizim için 2-0 dan 2-2 yaptık 4 dakikada 2 gol yedik.
    Derbiyi ve İ.B.B Maçını kazanmamız harika oldu ligde sadece Trabzona yenildik.

Kariyere ilgi yok ama yorum yapacağım
    3 Maçtata çok kaçırdık 2 maçı yine kazandık ama beraberlik fikstürün kurbanı oldu
    Mehmet 1 puanı getirdi.
    Last edited by canavar77 : 24.Ağustos.2011 at 19:38

Mesaj Yetkileri