Yayın: Kanaltürk
Yayın: Kanaltürk
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Matias Suarez'in Perşembe günü Bursaspor maçında kesin olarak oynayamayacağı ve yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı söyleniyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Kanu ve Biglia'da bu maçta oynamasa fena olmaz.Şaka bir yana takımın gerçek bir Bursaspor ruhuyla oynamasını istiyoruz.Anderlecht'i eleyecek güce sahibiz.
Anderlecht 2-0 kazanır zannımca.
Anderlecht 3-0 alır.
Ben de Anderlecht'in kazanacağını düşünüyorum, ama gol yemeden ve kolay bir şekilde olmaz bu. Bursaspor, Sivas değil sonuçta ve zorlar turu geçmek için. Fakat yine de yetmez nefesleri.
Zor ama imkansız değil
Kendilerininde turu atlıcak inancı yok bir maçta 3 adamına kapıyı açtı bunlarda önemli adamlardı fark atar anderlecht
Bursa turu geçebilir yeterki istekli olsunlar...
Bu maçta topları ezmeden hücum yapacağız çünkü Volkan Şen'le Sercan Yıldırım oynamayacaktır.Bir sürpriz yapıpta öyle dönün Bursa'ya..
Bursaspor geriden gelerek zor maçların üstesinden gelmeyi bilen takımdır.Yeterki inansınlar.
En azından sen hakkınla bi turnuvaya git Bursa sonuna kadar destek.
Bursa inşallah alınteriyle kazanır maçı. Zor olsada imkansız değil. Anderlecht'i doğru oyunla iyi mücadeleyle geçebilirler.
Bursaspor, Turgay Bahadır'ın 5.dakikada attığı golle maçı 1-0 üstün götürüyor.
bursa atti umarim devami gelir.
gol bee 2 tane daha atın hadi timsahlarrr...
Turgay sağlam adam ya, hadi bir tane daha, öyle olursa Anderlecht gümler gibime geliyor.
1-1 oldu fakat Bursa 2 yaparsa çok büyük avantaj sağlar .
Anderlecht oyuncuları mı tecrübeli yoksa Anderlecht ismi mi?Oyuncular tecrübeli olmadıktan sonra bu dediğiniz pek geçerli değil.İyi takımın varsa kazanırsın.Bursaspor Volkan Şen Sercan ve Ömer ile Avrupa'da bir yere geleceğini düşünüyorsa isterse 5 yıl geçsin 2 tur atlayamaz.
Bir önceki konuda şöyle bir mesajım vardı.Belki Bursalı arkadaşlarım bu mesajdan dolayı kızmış olabilir.Maçı seyretmiyorum fakat maçkolikten kadrolara baktım üçü de kadroda yok.Bursaspor'un hatasından dönmüş olması sevindirici.İnşallah turu atlarız.
Bursa son topları iyi kullanamıyor 3. bölgeden son bölgeye geçiş iyi değil.Yan paslar yapıyor en son yine geriye dönüyor.Daha etkili olmalıyız.
2-1 geride Bursa.Geçmiş olsun.
2-1 oldu Bursa gitti gibi artık...
Al işte defans yapıp , kontrollü oynamaya çalışırsa Bursa tur atlayamadığı halde tabi golü yer . Oyuncular topa koşmuyor top gelsin istiyor . Anderletch de oyuncular topu anında alıyor .
Çıkarken kaptırılan toptan gol yedik olacak iş değil.
2-1 oldu bursa elendi yazik oldu valla 1-0"dan 2-1"e cevirdiler adamlar maci. dikkat ettinizmi bilmiyorum suarez cok iyi bir oyuncu
Gol be gol Turgay helal
Stefanov attı golü.Bursa elenir dedik ama inşallah bir sürpriz yapar.
Helal olsun be haydi bir gol daha tur geliyor... Ah Bursadaki son golü yemeseydi Bursaspor iyi olacaktı...
bu maç 2-3 bitecek bastır bursa
Hadi Bursa 1 gol daha