1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: 100. Yılın Şampiyonu Küçükçekmecespor | 1. Sezon - 3. Lig

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Default 100. Yılın Şampiyonu Küçükçekmecespor | 1. Sezon - 3. Lig

Tarihçe 1911; Galatasaray'dan 6 yıl sonra kuruldu!
    Türkiye'nin en köklü 6. kulübü

Küçükçekmecespor
    Türkiye 3. Liginde yeralan bir futbol kulübüdür. İstanbul'un Eminönü ilçesinde Süleymaniye Sirkeci adıyla 1911'de ve lacivert-turuncu renklerle kurulmuştur. Daha sonra, Fenerbahçe'yle karışmasın diye renklerini siyah-beyaz olarak değiştiren kulüp, 1914-1924 ve 1926-.bç1949 dönemlerinde İstanbul 1. Lig'inde oynadı. Daha sonra 1970'e kadar amatör statüde oynayan kulüp, 1970-71'de 3. lig'e dahil oldu ve 1976-77'de yeniden amatör lige düştü. 1981-82 sezonunda 2. lig'e çıkan kulüp, 1984-85 sezonunda yeniden 3. lig'e düştü. 1990'da Küçükçekmece ilçesine taşınarak bugünkü adını aldı ve renklerini yeşil-beyaza dönüştürdü. 1990-91'de 2. Lig'e çıkan kulüp, 1991-1993 arasında 2. ligde, 1993-1999 arasında 3. Lig'de oynadıktan sonra, 2003-2004 sezonuna kadar amatörde oynamıştır. Kendi sahaları olan stadyumun kapasitesi 3.000 kişidir. Takım şu anda maddi yetersizlikler üzerine sıkıntılı günler geçirmektedir. 2007-2008 sezonunda yeniden amatör kümeye düşen kulüp 2008-2009 sezonunda süper amatör kümede mücadele etmektedir. şu anda yeni stad inşaası tamamlanan kulüp, ikinci yarı itibariyle sunii çimli yeni stadında maçlarını oynayacaktır.Ayrıca 2010-2011 yılını şampiyon bitirmiş ve 3.Lige yükselmiştir. 1991' yılından kurulan taraftar grubu Küçükçekmeceliler 100.yıl itibariyle her maç stadlarını eksiksiz doldurarak amatör ligde bir ilki gerçekleştirerek İstanbul'un en iyi taraftar topluluğundan biri olduklarını gerek meşale şov,gerekse tribün şovlarıyla kanıtladılar,çok büyük taraftar desteği bulunan Küçükçekmecespor,Küçükçekmeceliler taraftar grubunun desteğiyle 2.lige tekrar yükselmesi kesin gözüyle bakılıyor.

2009-2010 - 100. Yılında Şampiyon Oldu!

Bu sene Türkiye Genelinde ilk defa düzenlenen Bölgesel Amatör Lig ( BALLİGİ ) 12. gurupta mücadele eden köklü spor kulübümüz Küçükçekmecespor evinde İstanbul Beylikdüzüspor takımını konuk etti. Maça konuk takım Küçükçekmecespor’a 3. ligde başarılar dileriz pankartıyla çıkarken Küçükçekmecespor ise “Polis Teşkilatımızın 166. Yılı Kutlu Olsun” yazılı pankart ile sahaya çıktı.

Ligin bitimine 1 hafta kala 3.ligi garantileyen Küçükçekmecespor kendi evinde konuk ettiği Beylikdüzüspor takımı karşısında ilk yarıyı 2-0 önde bitirmesini rağmen ikinci yarı bu skoru koruyamayarak misafir takımın 2 gölüne engel olamadı ve maçtan her iki takım 2 -2 berabere kalarak 1’er puanla ayrıldı. 46 puana ulaşan Küçükçekmecespor bir hafta önce garantilediği şampiyonluk kupasına ulaşmış oldu.

Küçükçekmece Metin Oktay Spor tesislerinde yapılan karşılaşmada Küçükçekmeceli taraftar yağan yağmura karşın takımını yalnız bırakmayarak bir üst tura çıkmanın heyecanını yaşadılar. Taraftarın yoğun ilgisi ve tezahüratlardan zaman zaman müsabakayı izlemeye gelen konuklarda nasibini aldı.

Metin Oktay'ın Ruhu ile!

Stadyum : Metin Oktay Stadı

Yer : Küçükçekmece / İstanbul

Ezeli rakipler : Beykozspor - Tepecikspor - Fenerbahçe

Kuruluş Yılı : 1911

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Last edited by Tatanga17 : 27.Ağustos.2011 at 03:18

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar dilerim.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

umarım cabuk sıkılmazsın

Beykoz ve A.Üsküdar 1908'de Kuruldu Diye Biliyorum Nasıl 4.Kulüp Oluyor ? Ankaragücü de 1911'de Kuruldu.

İlk 2 Sezonu Atlatabilirsen Sıkılmadan Devam Edeceğine Eminim Ama İlk 2 Sezon Önemli, Başarılar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar.

Başarılar

Başarılar dilerim.

Umarım uzun soluklu olur bizde ilgiyle takip ederiz başarılar

Başarılar uzun olması her sene bir üst lige çıkabilmene bağlı gibi...

Beylikdüzü'nde ben oturuyorumda bizim Beylikdüzüspor çok iyi bir takım değil Küçükçekmece'yi bilirim Avcılarspor ile çok iyi ilişkileri vardır, Göztepe ile Sakarya gibi. Başarılar demişmiydim ?

sıkı takipçinim...
    bir zamanlar formasını ıslattığım takımım Küçükçekmece,
    umarım sıkılmadan devam edersin,
    başarılar

Başarılar hocam. En güzel kariyer tipleridir bunlar.
    Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Beylikdüzü'nde ben oturuyorumda bizim Beylikdüzüspor çok iyi bir takım değil Küçükçekmece'yi bilirim Avcılarspor ile çok iyi ilişkileri vardır, Göztepe ile Sakarya gibi. Başarılar demişmiydim ?
    Evet hocam ya bir Beylikdüzü'lü hemşerimi bulmuşum sonunda abi cidden artık şu Beylikdüzüspor biraz yükselse de patch'e gerek kalmadan alabilsek takımımızı ya

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Teşekkür ederim. Bende 2006-2007 yıllarında bir dönem top koşturmuştum Anıl Dilaverde o zamanlar takımın yıldızlarından biriydi Sati abiler falan vardı hatırlarsınız belki

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Yamanın içinde 6+2 sınırsız yabancı kuralıda eklenmiş 3.lige kadar. 3.lige çıktığı içinde 400 500k gelir verilmiş kulübün itibarı sanki artmış gibi gördüm çünkü çok iyi oyunculara teklif götürebildim ve kadroyu baştan kurdum. Amatör ligde başlatıldığı için halen regenler var seneye tam kadrosuyla oynayabiliriz küçükçekmeceyi şimdilik böyle idare edelim

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Pek sıkılmayacağımız ve geleceğe yönelik kadromuz oldu süper lig kalitesinde bir takım kurduk başkanımızda sağolsun maddi desteğini eksik etmedi

MAÇLAR

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim. Güzel başlangıç olmuş.
    TariboWest

İyi bir başlangıç olmuş tebrikler

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Teşekkürler maçlarımız devam ediyor böyle giderse son üç yılı çok rahat geçireceğiz

Mesaj Yetkileri