Anket Sonuçlarını Görüntüle: Elemelerin bitmesine 3 maç kala EURO 2012'ye katılabilecek miyim?

Voters
2. You may not vote on this poll
  • Evet, katılacaksın.

2 100.00%
  • Katılamazsın.

0 0%
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: İspanya ile Dünyayı Turluyoruz | 2014 Dünya Kupası'na Doğru

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Default İspanya ile Dünyayı Turluyoruz | 2014 Dünya Kupası'na Doğru

Football Manager 2011'de ilk defa bir milli takımı çalıştıracağım. Seçtiğim takım ise İspanya.

Hedeflerimiz:
    Bu uzun yolculukta İspanya'ya 2010'dan sonraki ilk dünya şampiyonluğunu kazandırmayı ve onları 2012 Avrupa Kupası'nda birinci yapmayı planlıyorum. Bu işimizden kovulmazsak bu hedefleri gerçekleştireceğime eminim.

Kariyer kurallarını okudum, kabul ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Başarılar .

Başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Default İlk İki Maçımız

Teşekkür ederim hepinize. İlk maçımız Meksika ile olacak. Maç öncesi taktikler:

HAZIRLIK MAÇI
    Meksika 2 - 1 İspanya

Bu hazırlık maçında sadece en iyi taktiği bulmaya çalıştım ve son 25 dakikada İspanya'nın klasik taktiği olan 4-2-3-1'e döndüm. Bu taktikle golü bulduk.

EURO 2012 Eleme Maçları
    I Grubu 1. Maç
    Lichtenstein 0 - 4 İspanya

Haklı bir galibiyet alarak grubun ilk sırasına yerleştik.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar.
    TariboWest

başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Hepinize teşekkürler. Arjantin ile oynadığımız hazırlık karşılaşması öncesinde takımın taktiğini oturtmaktı benim için önemli olan ve bunu başardığımızı söyleyebilirim. Oyunumuz skora yansımadı, çünkü yediğimiz gollerin biri boş kaleye, diğeri ise kornerden gelen kafa vuruşu ile oldu. Ama bu skorun çok önemli olmadığını düşünerek yorumlarınızı bekliyorum:

Gol yollarında sıkıntı çektiğimizi de belirtmek isterim ve David Villa'dan daha iyi bir santrafor aramaya başladım.

CCC oranların gerçekten çok düşük, belliki pozisyon yaratmakta ve şutlarda kaleyi tutturmakta zorluk çekiyorsun Villa'nın yerine Torres olabilir Villa zaten FM11'de iyi olmamış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben de şu an Türkiye ile bir kariyer yapıyorum ve ben de gol yollarında acayip sıkıntı çekiyorum.Kadrodaki isimleri deneye deneye doğru adamı bulursun.Başarılar.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    CCC oranların gerçekten çok düşük, belliki pozisyon yaratmakta ve şutlarda kaleyi tutturmakta zorluk çekiyorsun Villa'nın yerine Torres olabilir Villa zaten FM11'de iyi olmamış.
    Evet, Villa takımaki en kötü ortalamaya sahip, Torres daha iyi olacaktır.

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Ben de şu an Türkiye ile bir kariyer yapıyorum ve ben de gol yollarında acayip sıkıntı çekiyorum.Kadrodaki isimleri deneye deneye doğru adamı bulursun.Başarılar.
    Evet, doğru sistemi bulana kadar deneme yapacağım. Gruplarda zaten dişli bir ekip yok. O maçlarda rahat davranacağım. Çıkmayı garantilemek çok önemli, o kadar boşvermeyeceğim tabi. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Başarılar dilerim

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nicknameozan View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkür ederim, ortak kariyer yaptığımız için çok önem veremiyorum bu kariyere. Ama vakit buldukça oynayacağım, en azından bir iki maç yapmak istiyorum bu süreçte.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Default İspanya 4 - 0 Litvanya

İspanya 4 - 0 Litvanya

Forvette Torres'i oynattım bu sefer ve daha verimli oldu. Sakatlıkları nedeniyle Busquets, Alonso ve Marchena kadroya alınmadı. Carles Puyol'un sakatlığı son anda düzeldi ve onu ilk 11'de oynattık. Bu üç kişinin yerine Marcos Senna, Jose Maria Callejon ve Alvaro Arbeloa kadroya alındı. İlk kez milli maça çıkacak olan Sergio Canales de bu maçta bir gol kaydetti ve gelecek için umut verdi. Grupta bir maç eksiğiyle 1 puan geride 2. sırada bulunuyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Default İskoçya 0 - 3 İspanya

İskoçya 0 - 3 İspanya

İskoçya karşısında da süper bir oyunla net bir skorla galip geldik, mutluyuz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Ama bu maçta Puyol ikinci sarı karttan kırmızıyı gördü, sonraki maçta oynayamayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Default Portekiz 1 - 0 İspanya

Portekiz 1 - 0 İspanya

Maçtan önce 4-5 oyuncumuz sakattı ve zorunlu olarak kadrodan çıkarttık. Maçtan 2-3 gün önce bazı takımlar oyuncularını kadrodan çektiler ve dolayısıyla daha tecrübesiz bir kadroyla Portekiz karşısına çıktık. Defans gücümüzü tamamen kaybetmiştik ve forvette de Torres yoktu. Bu sonucu normal olarak görüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hırvatistan'ın şampiyon olması ilginç. Dünya Kupası'nda final oynarsın ve şampiyonluğu alırsın inşallah.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Hırvatistan'ın şampiyon olması ilginç. Dünya Kupası'nda final oynarsın ve şampiyonluğu alırsın inşallah.
    Ben Hırvatistan gelsin demiştim fakat keşke Fransa gelseymiş. Hırvatistan'ın orta sahasına ve forvetlerine baktım gerçekten güçlüler. Bu turnuvayı haketmişler. Dünya Kupası'nda Puyol olmayacak, milli takımdan emekli oldu. Defansta Raul Albiol ve Pique olacak. Gençleri kadroya dahil etmek istiyorum. Dünya Kupası'nda hedefimiz şampiyonluk artık. Yorumunuz için teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Default Juan Manuel Mata Kadrodan Çıkarıldı!

Son maçlarda gösterdiği performansla EURO 2012 Gol Krallığında David Villa ile birlikte ilk sırada bulunan Juan Mata, 2014 Dünya Kupası Elemeleri ilk maçında sakatlanarak kadrodan çıkartıldı. Mata'nın yerine Joaquin kampa çağrıldı.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Default Dünya Sıralamaları Güncellemesi

EURO 2012'de gösterdiğimiz başarıyla maç oynamadığımız zamanda düştüğümüz 6.sıradan yükselerek yeniden liderliğe yükselmiştik. 2014 Dünya Kupası Eleme Grupları başlamadan önce de bu sırayı değiştirmedik. Türkiye nerede diye soracak olursanız, 8 sıra daha gerileyerek 45. sıraya kadar düştüler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim işim çok zor da senin Dünya Kupası şampiyonu olma imkanın var.Umarım şampiyon olursun.Gerçi daha çok zaman var.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Benim işim çok zor da senin Dünya Kupası şampiyonu olma imkanın var.Umarım şampiyon olursun.Gerçi daha çok zaman var.
    İnşallah oluruz. Olmak da istiyoruz. Teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Default Capdevila da Sakatlandı!

Mata'dan sonra Capdevila da sakatlandı. Ama Capdevila'nın sakatlığı tam 8 ay sürecek ve şu anda onu kadrodan çıkarma imkanımız yok. Onun yerine Jose Enrique oynayacak ve alternatifi yok gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

sakatlıklar seni yıpratıyor bence la liga açıksa iiy oyuncu bak alternatif ara

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Öneriniz için teşekkür ederim ama kariyerime yoğun ilgi gösterilmiyor. Kapatıp yeni bir kariyere başlayasım geliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Kesinlikle bırakmamalısın.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Bu kariyerimde milli takım yönetmenin gerçekten zor olduğunu öğrendim, çünkü 2 yılda bir gerçekleşen turnuvalarda elendiğin anda başarısız oluyorsunuz. Kariyerimi kapatma kararı aldım. Destekleyen herkese teşekkür ederim. Yeni bir kariyer açacağım ve büyük ihtimalle bu kariyer FM 2011'de son kariyerim olacak.

Mesaj Yetkileri