Fulham
Fearless Coward
vs
Sunderland
Corpus
Fulham
Sunderland
Fulham
Fearless Coward
vs
Sunderland
Corpus
Eşit güçte eşleşme olmamış.Sunderland çok fena bir ekip.
Ne EPL ateşiymiş arkadaş.Kimse söndüremedi.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Hangi menajer kaliteli sezon sonunda göreceğiz. Unutmayalım ki Fulham gayet potansiyelli bir takım![]()
Football is simple,but Football Manager is not
10 Kasım ' da doğruyu yanlışı göstericem![]()
Fulham Transfer Durumu :
Kaleci :
Kalecimize güvenimiz tam...Bu sezonluk kaleci almayı düşünmüyoruz...
Defans :
Takımda sadece 1 sağ bek var o mevkiye as oyuncu alacağız...
Orta Saha :
Bir kaç oyuncu satacağımız için 1 MC/DMC özellikli oyuncu alacağız...
Forvet :
2 Forvet oynayacağımız için 1 forvet oyuncusu alacağız...
Uzun sürer inşallah.
Bu arada bütçemiz 6.5 Milyon Sterlin...Satacaklarımız ile beraber kaliteli transferler yapmak istiyoruz...Bu arada transferlerin hepsini peşin yapıyoruz...
Başarılar dilerim. Benim favorim güçlü kadrosu ve daha iyi ekonomik durumuyla Sunderland.
Whittaker,Lichsteiner ve Lolo için Görüşmelere Başlanmıştır...
![]()
![]()
"Profesyonel Futbolcular Whittaker,Lichsteiner ve Lolo Kulüpleri Rangers,Lazio ve Monaco ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."
Fulham FC
Sunderland Kimleri Alacak ?
Transfer döneminde bitirici forvet arayışlarını sürdüren Sunderland A.FC , son zamanların en etkili genç forvetlerini göz hapsine aldı. Ola Toivonen ve Ideye Brown gibi iki etkili forvetin öne çıktığı söylentide son seçimin Zafer AYDIN' a bırakıldığı ve transferlerin yaklaşık 7 Milyon Sterlin e sonuçlanabileceği öğrenildi.
İki takımada başarılar.Favorim Sunderland.![]()
Samaras ve Morimoto İçin Görüşmelere Başlanmıştır...
![]()
"Profesyonel Futbolcular Samaras ve Morimoto Kulüpleri Celtic ve Catania ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."
Fulham FC
Fulham'da Yaprak Dökümü :
Giden oyunculara yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür eder ve yeni takımlarında başarılar dileriz...
Fulham FC
Her iki arkadaşımıza başarılar dilerim. Sempati duyduğum takım Fulham.![]()
ikinizede basarılar oynadıgım ingiltere kariyerlerinde sunderland beni her mac zorluyodu sunderland saglam takım bence..
Dayım alamaz diye düşünüyorumBaşarılar ikinizede
![]()
İşte Fulham'ın Transferleri :
![]()
1-) Samaras: Hem sol açık hem forvet oynayabilen bir isim...Daha önce İngiltere'de oynadığından uyum sorunu yaşayacağını sanmıyorum...Transfer €2.8 Milyon'a bitti...
2-) Lolo: Sağ bek için çok kaliteli bir transfer yaptığımızı düşünüyorum...Transfer €5.0 Milyon'a bitti...
3-) Miguel Pallardo: Levante'nin 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu €2.8 Milyon'a kadromuza kattık...
Bunları transfer diye yayınlayan Fulham Teknik Adamının utanması gerek
![]()