1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Türk Futbolu Statü Atlayacak ( Devrim Harekatı ) 1. Sezon Galatasaray

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Default Türk Futbolu Statü Atlayacak ( Devrim Harekatı ) 1. Sezon Galatasaray

Merhabalar. Bu benim sitede ki ilk kariyer konum. Kariyerimin gidişatından ve amacımdan bahsetmek gerekirse; alışık olduğumuz transferleri yapıp takımı kendi haline bırakmak yerine tamamen alt yapıdan gelen oyuncularımız ile yolumuza devam edeceğiz. Dünyanın dört bir yanında gözlemcilerim ve ben yeni yetenekleri ve çoğu FM severlerin bilmediği oyuncuları transfer edip kariyeri daha zevkli bir hale getireceğim.

Türk futbolunda günü kurtarmaya yönelik hamlelerin yapıldığı şu günlerde, gerçekleştireceğimiz bu projede bir Barcelona bir Manchester United gibi dünya devi bir kulüp inşa edeceğiz. Tabii ki bu beklendiği kadar kolay olmayacak. İlk olarak bizim işimize yaramayan ve takımda görmek istemediğim oyuncular ile yollarımızı ayırmamız gerekli.

Okuduğunuz için teşekkür ediyorum. Kuralları kabul ediyorum.

Amaçlarımız;

Genç ve antreman tesislerini en üst seviyeye çıkarmak
    Alt yapıda önem verip her yıl 5-6 oyuncuyu ilk 11'e kazandırmak.
    Takım olgusu oluşturmak
    Maddi ve manevi kazançlar sağlamak
    Avrupada ses getirmek
    Türk futbolunda çağ atlamak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

valla o altyapıdan oyuncularla gitme işi kolay değil. gelişebildikleri nokta belli, sendeki adamlar belli. yani alt yapıdan çok iyi isimler çıkacakta yetiştireceksin zor iş yani. ama şu gözlemci işi mantıklı ki zaten ben de öyle yapıyorum.
    başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Teşekkür ederim işimiz zor evet ama bunu değiştirebiliriz. Hem bu sayede Türk milli takımınada oyuncu vermiş oluruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim .

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Gökhan Zan 1.200.000 £ Marsilya
    Lucas Neill 3.000.000 £ Catania
    Milan Baros 4.800.000 £ Malaga
    Harry Kewell 4.300.000 £ Arsenal
    Lorik Cana 6.300.000 £ Hercules
    Z. Misimovic 4.800.000 £ Aston Villa
    Emmanuel Culio 2.500.000 £ Villarreal
    Hakan Balta 3.000.000 £ Bolton
    Bogdan Stancu Kira - 300.000 £ Sampdoria
    Ahmet Kesim Kira - 20.000 £ Bandırmaspor

Toplam Gelir : 30.000.000 £

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Harika bir gelir elde etmişsin ancak ilk yıl için bence başarı bekleme çünkü kadroyu bir anda tepeden tırnağa değiştiriyorsun

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Teşekkür ederim, bende öyle düşünüyorum.

Sani Emmanuel 6.000 £ My People
    Atila Turan 3.500.000 £ GF 38
    Edile Matthew Bedelsiz Salamanca
    Casemiro 5.000.000 £ Sao Paolo
    Ömer Toprak 7.300.000 £ Freiburg
    Zakaria Ladyad 3.100.000 £ PSV
    Derek Lakay 275.000 £ Bidvest Wits

Toplam Tutar : 19.750.000 £

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Kadromuz;

İlk 11

Çok umutsuz bir kadro gibi duruyor değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Öyle görünüyor ancak neden olmasın

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Şöyle bir regenimiz var altyapıdan gelen A takıma çıkardım, umutluyum ondan.

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Gayet güzel görünüyor bence yeni Arda Turan'ın olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadroyla ilk 5'e bile girmen zor. Ortasaha çok yumuşak forvet yok stoperde Semih Kaya'nın yapabilecekleri belli. Atila Turan'da ilk sezon vasat bir oyuncu gelişmemiş olduğu için. Birde nasıl bir patchle oynuyorsun onu anlamadım devre arası patch'i değil desem Culio'nun ne işi var takımda. Ama devre arası patch'i desem Musa Çağıran ilk sezon kiralık başlıyor. Yeni sezon transferleri patch'i desem o da değil. Birde yeni gelen oyuncuları nasıl bonservisleriyle gönderdin ?

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Teşekkür ederim. Taraftarımızda böyle düşünüyor transferlere hiç memnun olmadılar, küme düşersek şaşırmam gibi yorumlar geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bu kadroyla ilk 5'e bile girmen zor. Ortasaha çok yumuşak forvet yok stoperde Semih Kaya'nın yapabilecekleri belli. Atila Turan'da ilk sezon vasat bir oyuncu gelişmemiş olduğu için. Birde nasıl bir patchle oynuyorsun onu anlamadım devre arası patch'i değil desem Culio'nun ne işi var takımda. Ama devre arası patch'i desem Musa Çağıran ilk sezon kiralık başlıyor. Yeni sezon transferleri patch'i desem o da değil. Birde yeni gelen oyuncuları nasıl bonservisleriyle gönderdin ?
    Harfiyen katılıyorum. Atila Turan hariç.

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Bence yenilsen bile vazgeçme gençlerle devam et eminim bunun yararını ilerde göreceksin

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Şu N0nda'nın yaptığı bir patch var, 6+2+ sınırsız yabancı. Ben hagi'nin gittikten sonra ki yaz dönemine ayarladım. Yani Fatih Terim gelmeden önce. Yeni gelen oyuncular zaten yaz sezon olduğu için yeni sayılmıyorlardı onları öyle ayarladım. Kısacası Fatih Terim Galatasaray'a gelmeden önce ki teknik adam arayış döneminde oynuyorum. Kiralıklar takıma dönmüş oluyor, gidenlerde takımda. 11.3 versiyon + 6+2+ Haziran 1 2011 gibi düşünün.

Benim sisteme çok uygun aslında. Benim sistemde tek bir oyuncuya yüklenilmiyor. Anıl Dilaver maksimum 10 gol atar bu sezon daha fazlasınıda atabiliriz süpriz yaparsa. Santrafor Sani Emmanuel- Anıl Dilaver ve İbrahim Selen var gençlere güvenmek lazım
    Last edited by Diamantes : 07.Eylül.2011 at 18:48

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Durumu merak ediyorum SS'leri bekliyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Hemen geliyor.

Futbol ve taktik anlayışım biraz değişik. Taktiği her zaman oyuncuya göre yaparım ama oyun anlayışı aynıdır. Herhangi bir oyuncu benim taktiğime uymuyorsa bile onuda kendime benzetirim bir şekilde uyum sağlar

1-0 olsun bizim olsun mantelitesi bu sene için geçerli olucak sanırım

Gençler beni yarı yolda bırakmıyor

90+1'de de atılır mı

Uefa Ön Eleme

Aslında uefadan çıkartıcaktım editörden yapamadım o işi

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Kardeş, bu forma paketini nereden buldun? Başarılar.

valla hocam Sani nasıl bir oyuncu bilimyorum ama İbrahim Selen en fazla Tr çapında bi oyuncu oluyor Anıl o kadarda olamıyor gençlerle devam edeceksen gelecekte iyi iş yapacak genç forvetler var yani o forvet hattı seni 3-4 yıl sonrada bir yere götürmez diğer bölgelerdeki oyuncular en azından belli noktaya geliyor emre labyad casemiro falan. Neyse başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Gidişat gayet güzel

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Öyle tabii. Aslında ben geçen sene FM 2010'da ki kadroyu kurmak istiyordum fakat 2011 2010'dan çok daha farklı. En azından oyuncu profilleri 2010'a ziyaden biraz daha düşürülmüş. Bu sezon böyle devam edelim en azından oyuncuların potansiyellerini görmüş olurum. Sezon sonunda ise gidecekler ve kalıcaklar belli olur.

Arda hocam formaları özelden atıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaş siteden atılmış çifte hesaptan
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Aynen, bana attığı özel mesajda sadece resimler vardı. Şimdi özel mesajlara da giremiyorum?

Mesaj Yetkileri