zor bir mac daha orduspor seyircisinin onune cikiyor bence zorda olsa kazancaklardir Asist Culio yapar golu kim atar bilmem![]()
Orduspor bana göre Fenerbahçe karşısında fena bir oyun oynamadı. Ayrıca Dalmat,Gosso,Culio,F.Tekke gibi oldukça kaliteli oyunculara sahipler.Kendi evinde oynayacakları nedeniyle de ben Ordu'nun kazanacağı inancındayım![]()
Fenerbahçe maçında gururla takımımı izledim. Büyük gün geldi çattı, Şimdiden manisa maçı için heyecanlanıyorum.
İki takımda ilk maçında olumlu sinyaller verdi, ikiside ligin güçlü ekipleriyle oynadılar. Tabi Manisaspor daha oturmuş bir takım Orduspor'a göre ama deplasmanda kolay olmayacak işleri. Kim kazanırsa kazansın izlemeye değer bir karşılaşma olacağından şüphem yok. İki takıma da başarılar.
Orduspor ilk hafta oldukça pozitif bir futbol oynadı.Metin Diyadin yeni kurulan bu takımla uyumu çabuk yakalayacak gibi.Özellikle Gosso,Dalmat ve Culio'nun performanslarını beğenmiştim geçen hafta.Bu isimler Orduspor için fark yaratacak.Fatih Tekke'nin de gol yollarında biraz daha etkili olması lazım tabiOrduspor'un kazanacağını düşünüyorum.
Ordu 1 - 0 Manisaspor Gol : stancu
Maç bitti 1-0 kazandı Ordu tamamını izleyemedim ama Stancu maç içinde çok güzel ara paslar attı.
özetten anladığım kadarıyla stancu çok iyi oynamış
Ozeti izledimde stancu baya iyi oynamis, ozellikle kalecilerinide cok begendim gecen haftada guzeldi umarim ilerliyen haftalarda yaniltmaz bizibildigim kadari ile avusturalyanin en iyi kalecisiymis
Maçın büyük bir bölümünü izledim ve Orduspor maça hakim olan taraftı. Stancu yaptıgı koşularla attıgı paslarla 'Yavaş yavaş kendime geliyorum' mesajı verdi adeta. Ben geçen seneden beri söyledigimin arkasındayım hala;
Çünkü maç içinde de görüldü ki ilk iki çalımdan sonra devamını getiremiyor. Eger önü boş olursa böyle bir problem kalmaz ki Türkiye'ye Romanya Ligi Gol Kralı olarak geldi. Düşünülmeli.Stancu forvet oynamalı.
Ayrıca Gusso çok koştu, çok çalıştı, iyi işler yaptı.
Orduspor iyi bir maç çıkardı. Umarım böyle güzel futbol oynamaya devam ederler
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sezonluk Bilet fiyatlarımız ;
Normal Maçlar : 20-40-60
Orta maçlar: 30-60-80
Büyük maçlar: 50-100-150