Haftanın güzel maçlarından bir tanesi...Şampiyonluk adaylarından Bursaspor güçlü kadrosuyla 2-0'lık bir galibiyet alır diye düşünüyorum...N'Diaye yine yapar şhowunu...Golleri Ozan İpek ve Tagoe atar...
haftanin zor maci diye bilirim iki ekipde kaliteli oyuncular aldi, Miy ilk macina cikicak kendi evinde taraftarlarina guzel bir sonuc yansitmak istiyorlar zor mac olucak, Ilk tercihim Bu mac "UST" secenegi Miy yada beraberlik diyorum ben
Bursaspor bu sefer kadro muhendisliğini iyi yapmış gibi. Fakat Mersin İdman Yurdu da sağlam kadro kurdu. Mersin evinde 1 puan alabilir. Bursa da kazanırsa şaşırtıcı olmayacaktır.
MİY'in sahasında ki ilk maçı taraftarı yoğun ilgi göstericektir ben bu maçta MİY puan yada puanlar alır diye düsünüyorum.
Bu maça gitmeyi düşünüyorum.Beraberlik ilk bakışta benim için daha ağır basıyor, fakat MİY'in kazanması da sürpriz olmaz taraftarın desteğiyle. 3 ihtimale de açık, zevkli bir karşılaşma olacak.
![]()
maça gidemeyecem malesef ama kendi sahamızda taraftarımızın desteğiyle bursayı geçeriz
MİY kendi evindeki ilk maçta Kırmızı Şeytanların büyük desteğiyle Bursaspor'u yener diye düşünüyorum. Nobre gollerine devam eder ayrıca![]()
25-50-100 Tl şeklinde biyet fiyatları bu yüzden fazla ilgi olmıcak sanırsam...
Bursaspor Tagoe-Bangura ikilisiyle çıksın. Gol şov olsun istiyorum![]()
Sentugo.
En iyi savunma hatlarından birisine sahibiz, en azından azimli, mücadeleci oyuncular 4 stoperde. Takım savunmasını da iyi yapıyoruz, gol yiyeceğimizi düşünmüyorum. Hücumdaki hareketliliğimiz sonucu belirler, inşallah güzel başladığımız sezonda yine galibiyetle devam ederiz.
ayıp oluyo nobre gibi ligimizin üstünde bi oyuncu varkenbursasporun yenmesi çok zor
bence bursa 4-4-2 oynasa daha iyi olur bangura ile tagoe cok can yakar sag acikta yine turgayi kullanabilir ertugrul hoca
Bence Stephanov yerine İbrahim oynasa ve sağ kanatta da Sestak denense daha iyi olabilir gibi tabii Sestak Turgay gibi defansif anlamda katkı vermez ama deplasmanda kontra ataklar da daha etkili olur.
Sestak bu maçta da cezalı sanırım.Batalla ilk 11'de başladığı zaman Bursaspor'a yön veriyor,Bursaspor hücum organizasyonlarında daha etkili oluyor.
Haftanın zevkli maçlarından birisi olacağını düşünüyorum bu maçın.Mersin İY'nun sahasında iyi oynayacağı ilk maç olması sebebiyle güzel bir atmosfer olacaktır.
sestak"i unutmusum ozman 4-2-3-1 cok iyi gider bursaspor"a
Adem - N"Diaye
Sestak - Batalla - Ozan Ipek
Tagoe
Cok can yakar bu hucum hatti.
Mersinde bizim gibi bilet fiyatlarından etkilenmiş.Trübnlerde boşluklar var.
İbrahim kaşın stoperde oynaması bence risk
bizim kaleci çok kötü ya.. üzerine gelen topları yiyor yani..
Sentugo.
Mersin 1-0 önde suanda
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Mersin öne geçti. Batalla'yı koymuştum fantezi futbolda umarım gol bulur bugün.
bir Battalla klasiği ile bir şekilde gol attık yine..
Sentugo.
o defans oyuncusu orda olmasaydı, batalla atacaktışansına küs :P
Sentugo.
Olsun golde Batalla'nın payı olduğu için iyi puan gelir...Bu arada yeni çıkan takımlardan en az 2'si kalacak gibi görünüyor hatta 3'ü bile kalır bence...
Bangura miy savunmasini cok fazla zorluyor ve faul yaptiriyor miy oyuncularina bu adama biraz sabretmek lazim is yapabilir. ilk yari 1-1 bitti bu arada
Bangura çok yalnız ve kötü bir durumda şu anda... Böyle giderse ligte 8 gol falan atabilir anca. Sağda Turgay, Solda Ozan hiç bir şey yapamadı. Çift forvete dönmek lazım. Bilmiyorum ne yapmak lazım ama maç şu seyirde giderse kazanmamız mümkün değil. Battalla kayboluyor, Bangura çok kötü. Ozan defansif manada iyi, Turgay topu saklıyor. Bir duran topla gol bulabiliriz anca. Tagoe gelsin biraz canlılık getirsin oyuna.
Not: Hele bangura'nın bir pozisyonu var, sağda Turgay solda Ozan varken, orta saha çizgisinin biraz ilerisinden kaleye şut attı falan kaleciye pas oldu. Dedim ne yapıyor bu manyak![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Eylül.2011 at 18:58 Reason: yazım yanlışı.
Sentugo.
Banguraaaaa: D 1-2 yapti yalniz bangura cok guzel vurdu
Dediğim gibi duran toplardan bulduk golü. Bangura golü attı7 tane kaldı :P
Sentugo.
Insua-Tagoe-Turgay heheBu hafta da 3 gol attık.
Sentugo.