daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Mehmet Topuz'un son durumu nedir ?
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Mehmet yetişemiyor galiba fakat Emre'nin oynaması bekleniyor.
Her ne kadar seyirci desteği olmasa da Fenerbahçe'nin rahat kazanacağını düşünüyorum. Manisa bana göre büyüklere deplasmanda zorluk çıkarabilecek bi yapıda değil bu sezon.
Farklı bir Fenerbahçe galibiyeti olabilir...Manisa'da işler İlker'e bağlı...Gününde olursa 1 puanı aldırır takımına...
Bu maç Türk futbol tarihinde bir ilk olacak ve ilk kez sadece bayanlarımızı tribünlerde göreceğiz.Dişi kanaryalar Maraton alt ve Fenerium alt tribünlerini dolduracaklar.
Maça gelince,Mehmet Topuz büyük bir ihtimalle oynamayacak.Emre ise nihayet takıma dönüyor.
Beklediğim ilk 11;
Volkan
Bekir-Bilica-Yobo-Ziegler
Cristian-Emre
Dia-Alex-Caner
Semih
Rahat kazanacağımız bir maç olarak görüyorum bu maçı.Skor tahminim 3-0. (Alex,Semih,Bienvenu)
Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında, 20 Eylül Salı günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımla birlikte çalışmalara katılamayan oyuncularımız Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı ve Orhan Şam, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla yapılan çalışmalarda yer aldı.
Aklımızı kullanalım
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu. Antrenmanın başında futbolcularıyla saha içinde bir toplantı yapan Aykut Kocaman, "Son maçta çok önemli bir 3 puan aldık, zekamızı konuşturduk. Saha içinde bütün olanlarda aklımızı kullanalım, duygularımızı kontrol edelim, tepkimizi ayarlayalım. Herkese teşekkür ederim" diye konuştu.
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, oyuncularımız antrenmanı 6 minyatür kaleli maçla sürdürdü. Antrenman, yine dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Emre Belözoğlu, çift kalenin son bölümünde, tedbir amaçlı olarak çalışmayı bıraktı. Sakatlıkları süren oyuncularımız Mehmet Topuz, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.
Takımımız Manisaspor maçı hazırlıklarını, 19 Eylül Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ciddi bir şekilde 17'de 17 yapabileceğimizi düşünüyorum.Bu maçta onlardan 3.sü. Henri yabancı kontenjanından ötürü sahada olmayacaktır ama ilerleyen dakikalarda saha içinde format değiştirilerek oyuna alınacaktır.Ben bu maç Stoch'un da oynatılmasından yanayım.Oyuna sonradan da olsa girmeli,mutsuz oluyor çünkü biraz duygusal bir çocuk o.küstürerek yeteneklerini takımımızda kullanmasından mahrum kalmayalım.
Çok rahat maç olacağını düşünmüyorum.Klasik şekilde öne geçeriz ve gol yemeden maçı tamamlarız.Kaç tane atarız ondan sonra bilemem ama Manisaspor bize gol atamaz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Büyük ihtimalle Mehmet Topuzun yerine Stoch oynayacak ki iç saha maçlarında bende Stoch'un oynamasından yanayım.Semih yine ilk 11'de olacaktır.Umarım 2 maçdaki kötü görüntüsünden uzak iyi performans sergiler.
Kobaybahçe olarak, tahsis edilmeye çalışılan, haksız rekabete karşı ve temiz futbol ortamımızda (!) yine alnımızın akıyla kazanacağımızı ve oluşturulmaya çalışılan bu vicdansız düzene karşı dik duracağımızı, tarihin kirli sayfalarına bir kez daha yazacağız.
...
Aykut hoca semihle başlamasında nasıl kadro çıkarırsa çıkarsın . 3 Puan bekliyorum
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hasan Çetinkaya: emre yok,orhan ve ozer oynayabilir.son karari Aykut Hocamiz verecek
http://twitter.com/#!/88hasan81/stat...82133469409280
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yarın stadın dışında olmaya çalışacağım. eksiklerimiz fazla ama ben fazla zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum. henri-semih ikilisinden hangisiyle başlayacağımızda önemli. ben daha tam olarak güvenemiyorum henri ye. bu maçta oynarsa inşallah iyi futboluyla bizi etkiler.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
10.000'in üstü bilet dağıtıldığı söyleniyor.
25-29 bin arası olmalı bence. Bu rakama ulaşmak lazım...
Son verilere göre çok uzun kuyrukların oluştuğu ve 15 bin biletin dağıtıldığı söyleniyor.
@fenerbahceorg
@fenerbahceorg
@fenerbahceorg
@fenerbahceorg
@betulergenfb
@betulkinay
@celal_
@ceren_bektas
@ceren_bektas
@duygubal
@fenerbahceorg
@sydny_crtn
@sydny_crtn
@sydny_crtn
@tufy_fb
@alkactugba
Fanatik Abla![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
böyle bir taraftar olabilir mi ya , gurur , hepimize gurur bu taraftar
hyurekli haluk yurekli [Ntvspor]
22 bin bilet tükenmiş.3 feneriumun önünde de uzun kuyruklar varmış.30 bini bulacak gibi görünüyor..tahmin edilen rakam 5 bindi
http://twitter.com/#!/hyurekli/statu...25706861289472
Helal olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Vay be sade kadınlar ve 12 yaş sınırındaki çocuklar olsa bile 20-30 bine oynarız gibi![]()
Fenerbahçe'nin bayanlar adına bir taraftar grubu var mı ? Dişi Kartallar gibi mesela ? bir topluluk olarak bulunan yani.
40 bini zorlarız gibi duruyor.
İyiki normal maçlarda bu uygulama yok.. Yoksa biz biletsiz kalırdık..