Sarı - kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi, 16. şampiyonluk için hazırlanan özel sayısında büyük bir hataya imza attı. Derginin yarın satışa çıkarılacak Haziran - Temmuz sayısında, taraftarlara 70x100 cm ebatında dev bir şampiyonluk posteri de hediye edilecek.

Derginin, kulübün resmi internet sitesinde yapılan tanıtımında tam beş futbolcunun fotoğraflarına posterde yer verilmediğinin ortaya çıkması şaşkınlık yarattı. Şampiyonlukta önemli paya sahip olan Ayhan Akman ve Volkan Arslan'ın yanı sıra Yalçın, Emre Aşık ve kaleci Fevzi'nin posterde olmaması hayretle karşılandı.

Sarı-kırmızılı bu futbolculardan dördünün fotoğraflarına derginin kapağında da yer verilmedi. Ayhan Akman, Volkan Arslan, Yalçın ve Fevzi kendilerine kapak kolajında da bulamazken, Emre Aşık'ın burada yer alması dikkat çekti. Yetkililer son bir girişimle bu hataları düzeltmezlerse, dergi yarın beş yıldızı üzecek şekilde piyasaya çıkacak.
29.05.2006

Kaynak : Milliyet