Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

4 80.00%
  • Berabere biter

1 20.00%
  • Gençlerbirliği kazanır

0 0%
1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: [5. Hafta] Bursaspor - Gençlerbirliği

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [5. Hafta] Bursaspor - Gençlerbirliği

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Bir patlama bekliyorum artık takımımızdan. Bol gollü, bol pozisyonlu rahat bir galibiyet alıcaz diye içime doğuyor. Hadi hayırlısı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ozan İpek'in 44. dakikada attığı golle Bursaspor 1-0 önde götürüyor maçı...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bursaspor 3-0 yeniyor dakika 75

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bursaspor 4-0 oldu 2.ci yari giren batalla"dan 3 asist.

Temiz kalpliyim 4-0 harika sonuç oldu, 2 maçlık kötü gidişi sildi attı, güven tazeledi. Batalla gibi bir oyuncuya sahibiz, neden macera arıyoruz hala anlamış değilim. Yanılmıyorsam 65 civarında girdi ve 3 asist yaptı. O süre içinde Insua'nın kaybettiği top sayısı kadar da olumlu pas yapmıştır herhalde.Tamam mücadele ediyor, koşuyor basıyor falan ama bal yapamayan arıyı ne yapacaksın...
    Sözün özü Batalla'yı seviyoruz, süper bücür
    Serdar Aziz içinse çok özel bir maç oldu, altyapısında yetiştiği kulüpte kaptanlık pazu bandını da taktı koluna. Sürekli üzerine koyuyor, istikrarını bozmuyor. Hayranlıkla izliyorum, yine mükemmele yakın bir maç çıkardı. Çok şanslıyız onun gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için.
    Ozan İpek'e de değinmeden geçemicem. Mental açıdan daha da gelişmiş gördüm kendisini bu sezon. İkili mücadelelerde sinirlerine hakim olamayıp agresif tavırlar sergileyebiliyordu, sert müdahaleler yapabiliyordu. Geçen sezon kısmen bunları aşmış izlenimi vermişti bana, bu sezon tam anlamıyla olumlu yönde gelişim sağlamış. Kaç kez haklı olduğu halda rakip oyuncuya faul yaptığı gerekçesiyle oyunu durdurdu hakem, hiç aşırı tepki vermedi. Çok beğendim, attığı iki gol de zaten harikaydı, özellikle kafa golü.

Mesaj Yetkileri