1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Oyuna başlarken sakat oyuncular

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Default Oyuna başlarken sakat oyuncular

Bi durum bana hep saçma geliyor fm'de. Paylaşmak istedim. Biz takımı temmuz başında teslim alıyoruz oyunda. Ama gerçek hayatta atıyorum eylülde 6 ay sakatlanmış olan oyuncu sakat başlıyor oyuna. Bence sadece temmuz öncesinde sakatlığı olan, yani önceki sezondan kalan sakatlıklar yansıtılmalı. Belki benim uygulayacağım programla sakatlanmayacak oyuncu. Bu da menejerliğin bi parçası sonuçta. Her ne kadar editörden düzeltilebilecek olsa da fikrimi paylaşmak istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Bi durum bana hep saçma geliyor fm'de. Paylaşmak istedim. Biz takımı temmuz başında teslim alıyoruz oyunda. Ama gerçek hayatta atıyorum eylülde 6 ay sakatlanmış olan oyuncu sakat başlıyor oyuna. Bence sadece temmuz öncesinde sakatlığı olan, yani önceki sezondan kalan sakatlıklar yansıtılmalı. Belki benim uygulayacağım programla sakatlanmayacak oyuncu. Bu da menejerliğin bi parçası sonuçta. Her ne kadar editörden düzeltilebilecek olsa da fikrimi paylaşmak istedim.
    Aynen katılıyorum ben de böyle düşünüyorum. Yama yapıldığında da aynı şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama o zaman gelecek sezonun gerçekçiliği kaybolur bence. Düşünsenize başlıyoruz lige, gerçekte adam 6 ay sakat ama bizim oyunda 8.00 ortalama ile oynuyor. Dediğin de mantıklı aslında. Sıkıntı yapıyor biraz ama gerçeklik açısından bence bu şekilde daha iyi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Aslında biz takımı olduğu haliyle devralmalıyız. Transferler bile dahil edilmeyebilir. O tarihe kadar kesinleşenler hariç. bu şekilde ilk sezon temmuzda baslamamıza rağmen takıma neredeyse hiç müdahale edemiyoruz. Eylülde başlasa oyun tüm bunları anlarım. Ama temmuzda başlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Bir de bence gerçeğe daha yakın olur. Ona bakarsanız oyuna bi baslıyoruz gerçek hayatta takımı sırtlayan oyuncu pat diye sakatlanıyor 3-4 ay. Bu adam gerçekte sakat değil diyemiyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız oyun başladığında sakat olmayan oyuncular sakat olmuyor, mesela Sivok geçen oyunda sakat değildi. Transferlerin eklenmemiş versiyonları olabilir ama o zaman geçen seneye göre çok fark olmaz ama iyi bir transfer bütçesi olur, böyle bir şeyi ben de isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında biz takımı olduğu haliyle devralmalıyız. Transferler bile dahil edilmeyebilir. O tarihe kadar kesinleşenler hariç. bu şekilde ilk sezon temmuzda baslamamıza rağmen takıma neredeyse hiç müdahale edemiyoruz. Eylülde başlasa oyun tüm bunları anlarım. Ama temmuzda başlıyor.
    Bunları editör ile rahatlıkla yapabilirsin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Bunları editör ile rahatlıkla yapabilirsin.
    editörle yapabileceğimi biliyorum. zaten ilk mesajımda belirtmiştim bunu. ama bunun mantıken de böyle olması gerekiyor sanki.

Mesaj Yetkileri