1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: [12.0.0] Selçuk Şahin

1. Default [12.0.0] Selçuk Şahin

Profilini alabilir miyim ?
    Last edited by perpetua : 22.Ekim.2011 at 00:32

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hız 11'e düşürülüp zıplaması artırılmalı. bunlar dışında başarılı buldum.

Antipati Çok Düşük Kalmış 16'dan Aşağı Olmaması Lazım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

mc:10 cok az 15 olmalı..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    mc:10 cok az 15 olmalı..
    Evet, mantıklı. Hatta DC'si de azaltılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

evet dc: 8-10 mc:14-15 olabilir
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Heading 14--->15
    Marking 14--->15
    Passing-Technique 12--->11

Uygun gibi bence.

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Heading 14--->15
    Marking 14--->15
    Passing-Technique 12--->11

Uygun gibi bence.
    Markaja katılıyorum sadece Diğerlerinin olması için doğru bir neden var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Markaja katılıyorum sadece Diğerlerinin olması için doğru bir neden var mı?
    -Heading daha iyi olmalı bence.Tamam 1.87 Boyu,Jumping ile alakalı ama bence Selçuk topa kafayla vurduğunda da iyi yön veriyor,istediği yere çoğunlukla vurduğunu düşünüyorum.
    -Passing ve Technique'inde kesinlikle düşmesi kanaatindeyim.Gerçekten bazen,hatta çoğu zaman saçma pas hataları yapıyor,örnek olarakta aklıma hemen Avusturya maçında verdiği bir hatalı pas var ve neredeyse kalemizde gol olacaktı.Bu kadar olmamalı Milli Takım oyuncusunun pas yeteneği,gerçekten kötü.Hele ki önümüzde yine DMC olan Mehmet Aurelio varken. (Pas olarak ezer geçer diye düşünüyorum Aurelio,Selçuk'u. Birde yanlış anlamayın sadece örnek Aurelio )
    -Tekniğinin ise yine 12'den daha düşük seviyede olduğunu sanıyorum.Topla arası o kadar iyi değil bence.İstediklerini gerçekleştiremiyor çoğu zaman,hatta hayatımda hiç çalım attığını görmedim desem yeridir.
    *Sebeplerim bunlar abi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

-Heading daha iyi olmalı bence.Tamam 1.87 Boyu,Jumping ile alakalı ama bence Selçuk topa kafayla vurduğunda da iyi yön veriyor,istediği yere çoğunlukla vurduğunu düşünüyorum.
    -Passing ve Technique'inde kesinlikle düşmesi kanaatindeyim.Gerçekten bazen,hatta çoğu zaman saçma pas hataları yapıyor,örnek olarakta aklıma hemen Avusturya maçında verdiği bir hatalı pas var ve neredeyse kalemizde gol olacaktı.Bu kadar olmamalı Milli Takım oyuncusunun pas yeteneği,gerçekten kötü.Hele ki önümüzde yine DMC olan Mehmet Aurelio varken. (Pas olarak ezer geçer diye düşünüyorum Aurelio,Selçuk'u. Birde yanlış anlamayın sadece örnek Aurelio )
    -Tekniğinin ise yine 12'den daha düşük seviyede olduğunu sanıyorum.Topla arası o kadar iyi değil bence.İstediklerini gerçekleştiremiyor çoğu zaman,hatta hayatımda hiç çalım attığını görmedim desem yeridir.
    *Sebeplerim bunlar abi.
    Aynen katılıyorum.

*Sebeplerim bunlar abi.
    - Heading 15 olursa, Almeida ile aynı topa kafayla yön verme yeteneğine sahip olacak. Bence mantıklı değil.
    - Pas hatası yapmasının nedeni, kararlarının zayıf olması. Çok fazla isabet sorunu olduğunu düşünmüyorum bu konuda.
    - Top kontrolü fena değil Selçuk'un. 12 zaten çalım atmasına engel olur Türkiye liginde.

Benim görüşlerim bunlar. Fenerbahçe araştırmacısı daha iyi yorumlayacaktır.

Ben bir de teamwork'unun az olduğunu düşünüyorum. 16 olabilir.

Agility 11 olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

pas düşsün denmiş te; milli maçta Burak Yılmaz a attığı pası es geçiyorsunuz.. penaltı olan pozisyon..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    hız 11'e düşürülüp zıplaması artırılmalı. bunlar dışında başarılı buldum.
    İkisi de çok mantıklı, teşekkürler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    pas düşsün denmiş te; milli maçta Burak Yılmaz a attığı pası es geçiyorsunuz.. penaltı olan pozisyon..
    Yanlis Selcuk galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yanlis Selcuk galiba.
    Hayır Selçuk sahin. Hangi maçtı hatırlamıyorum ama

16. Default

Avusturya maçında Burak'a attığı pas , Burak kaleciyi geçip penaltı yaptırmıştı Arda penaltıyı kaçırmıştı .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Avusturya maçıydı Arda kaçırmıştı penaltıyı
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avusturya maçı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003

Su mac yani.

http://www.youtube.com/watch?v=QY56-E8m5xI

Hmm.. Ozetleri izlerken 2.38'de Sabri'nin muthis ortasi da gozume carpti. Neyse konu disi ama idare edin.

Selcuk'un pasa gelince pas guzel. Biraz fazla havalandirmis topu sadece. Savunma Burak ile fiziksel olarak basedebilse belki hic bir sey cikmaz pozisyondan sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Selçuk'un profiline favored personel olarak Beypazarı Şekerspor'da oynayan kardeşi sertaç şahin eklenmeli...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Selçuk'un profiline favored personel olarak Beypazarı Şekerspor'da oynayan kardeşi sertaç şahin eklenmeli...
    Teşekkürler
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri