1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Application error

1. Default Application error

arkadaşlar başlıktaki gibi bir hata alıyorum ne yaptıysam fayda etmedi sildim tekrar yükledim ama hiç bir faydası olmadı lütfen bir yardım edin bide aynı hatayı demosundada almaya başlıyorum demo ilk çıktığında yüklediğim her hangi bir sorun yoktu sonra bir anda bu hatayı almaya başladım

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

bu hatayı maça başlarken mi alıyorsun? çünkü bende buna benzer bir hata aldım takım konuşmasını yapıp play e bastığımda 3d maça girmedi ve fm donup kaldı. sorun ekran kartı güncellemesinden olabilir desem fm 2011 de ve demoda çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

3. Default

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    bu hatayı maça başlarken mi alıyorsun? çünkü bende buna benzer bir hata aldım takım konuşmasını yapıp play e bastığımda 3d maça girmedi ve fm donup kaldı. sorun ekran kartı güncellemesinden olabilir desem fm 2011 de ve demoda çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum
    yok daha oyuna girmeden veriyor bu hatayı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

yardımcı olmamız için neler yaptığını sırasıyla anlatır mısın?
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

5. Default

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    yardımcı olmamız için neler yaptığını sırasıyla anlatır mısın?
    oyunu sildim tekrar yükledim

eski serilerde oluğu gibi crash dumps dosyasını masaüstüne kesip kopyaladım

oyunu farkılı yerlere yükledim (C, veya D)

bunları denedim şimdilik başka bişe gelmedi aklıma oyunun ilk demo çıktığı gün yükledim gayet iyidi oynadım ama oyunu bir kaç gün bıraktım oynamadım sonra oynamak istedim demosundada bu hatayı almaya başladım halada hem demo hemde full versionunda bu hatayı alıyorum

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

STEAM üzerinden kurulum mu yaptın?
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

7. Default

STEAM üzerinden kurulum mu yaptın?
    yok normal yükleme yaptım ama demoyu steam üzerinden yükleme yapmıştım

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ibrahim539 View Post
    yok normal yükleme yaptım ama demoyu steam üzerinden yükleme yapmıştım
    Oyunun orijinal mi ?
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

9. Default

Oyunun orijinal mi ?
    orjinal değil

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

C.rack ve Muhteviyatları içeren mesajlar göndermek, Korsan kullanım destekleyici mesajlar atmak yasaktır.

- Turksportal, Sports Interactive'in Football Manager Türkiye Resmi Araştırmalarını yürüten ekibin web sitesi' dir.

Forumlarımızda korsan kullanım, kullanımı özendirmek, savunmak, c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.

Yaptırım
    - İlgili mesaj, bölüm yöneticisi tarafından silinecektir.
    - Bu kural dahilinde belli başlı anahtar kelimeler foruma gönderildiği taktirde * karakteri ile değiştirilmektedir. Bu durumlarda dahil olmak üzere, içeriğinde korsan kullanım alakası bulunan mesaj silinecektir.

Ceza / Uyarı
    - Kullanıcı alenen forum üzerinde bahsi geçen kural ihlalini yaparsa, yöneticiler tarafından uyarı alacaktır.
    - Uyarılar sadece yöneticiler ve uyarıyı alan üye tarafından görülmektedir.

Örneğin; c.rack, nocd, cd key vb. mesajlar hakkında yardım talep edilen bir mesaj atan üye uyarı alacak ve mesaj/konu silinecektir.

- Yapılan ilk uyarıyı dikkate almadan tekrarlayan kullanıcıların foruma yazma hakları, kötü kullanım nedeniyle engellenir.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80199
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri