1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Maç öncesi konuşmalar ve maç sırasındaki komutların türkçesi

Default Maç öncesi konuşmalar ve maç sırasındaki komutların türkçesi

Selamlar,

Arkadaşlar maç öncesi ve maç arası konuşmalar ile saha içi komutlarda bir takım yenilemeler mevcut..Bunları iyi bir ingilizce bilen 30 dakikada burayla paylaşır.Almanca olsa 15 dakikada yazardım.Kimse ilgilenmiyor mu? Türkçe FM zor olabilir ama bunları cevirip paylaşmak topu topuna 30 dakika..
    Burası resmi bir site ise bunu yapmak da,darılma gücenme yok;sitenin işi..
    Çok zor şeyleri istemek,çalışma hayatı okul hayatı gerçekten kolay da değil doğru da değil..Ama bu kadarı da yapılmalı diye düşünmekteyim ne dersiniz?

Ayrıca tek bir soru sordum cevap alamadım; maçın izlenmesini "DİRECTOR CAMERA" yapıldığında maç ta sık sık kamera açıları değişiyor,frikiklerde ise tamamen sahanın içindeymişsin gibi bir görüntü çıkıyor ve ben bunu kendim tüm maç yapmak istiyorum ama kamera seçeneklerinde bunu bulamadım ,bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaştan yardım bekliyorum..

Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

aynen.birşeyler anlayarak oynasak daha iyi olacak.

Bakan 131 üyeden muhakkak sitenin yöneticilerinin de olduğunu düşünüyorum..Tek satır cevap dahi yazamazlar mı kendileri?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Müsait olduğum zaman çevirip koyacağım siteye. İnşalllah hafta sonuna kadar koymuş olurum. Ayrıca dili Almanca'ya çevirip anlayabilirsin konuşmaları.

Ayrıca çevrilecek yerlerin ekran görüntüsünü rica edeceğim.
    Last edited by kalemci : 03.Kasım.2011 at 15:22
    eto'o bitmiş.

eLastik Misafir

Almanca var mı kardeşim oyunda ? Biraz bakıp cevap verin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nasıl cevap vereceğim seni ilgilendirmez bence konuyu açan arkadaş söylese bi nebze. Hiç almanca varmı diye bakma ihtiyacı hissetmedim açıkçası. Var sanıyordum.

Neyse dediğim gibi ekran görüntüsü koyarsanız çevirisini yaparım.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri