1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Türkiye-İtalya | 10 Kasım 2011 - 18.00 | 2013 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu

1. Default Türkiye-İtalya | 10 Kasım 2011 - 18.00 | 2013 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu

Ümit Milli Takımımız, 2013 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'taki altıncı maçında bugün İtalya ile karşılaşacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak ve saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Stuart Attwell yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Adam Watts ve Stuart Burt, dördüncü hakemi ise Michael Oliver. Stada giden futbolseverlerin ücretsiz izleyebileceği karşılaşma NTVSpor'dan da naklen yayınlanacak.

İlk 11'ler ve Yedekler ;

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Stuart Attwell, Adam Watts, Stuart Burt, Michael Oliver (İngiltere)

Türkiye: Ömer Kahveci, Kamil Çörekçi, Özgür Çek, Semih Kaya, Sefa Yılmaz, Furkan Özçal, Alper Potuk, Serdar Aziz, Musa Nizam, Necip Uysal, Muhammet Demir.

Yedekler: Umut Kaya, Murat Akça, Orhan Gülle, Şahin Aygüneş, Emrah Başsan, Emre Çolak, Soner Aydoğdu.

İtalya: Francesco Bardi, Giulio Donati, Alessandro Crescenzi, Fausto Rossi, Marco Capuano, Luca Caldirola, Riccardo Saponara, Luca Marrone, Alberto Paloschi, Alessandro Florenzi, Mattia Destro.

Yedekler: Carlo Pinsoglio, Davide Santon, Marco Faraoni, Andrea Bertolacci, Marco Crimi, Stephan El Shaarawy, Antonino Ragusa.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok sağlam bi 11'imiz var çokta iyi oynuyoruz. Umarım gol de gelecektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Orta saha çok iyi yalnız. Soner, Necip, Orhan, Alper, Sefa, Emre. Daha Gökay ve Mami'de var alt devrede.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

0- 1 Italya..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İtalya'nın yedeklerini tanıyorum (Santon, El Sharaawy) kim bilir ilk 11 nasıldır Hele Paloschi ve Destro forvette fena bela olur bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu kadar salakça bir kırmızı kart veren hakeme ilk defa rastlıyorum. Neyin kafasını yaşıyordu hakem o pozisyonda acaba ? Faul zaten Sefa'ya yapılıyor. Sonraki pozisyonda da Sefa hiç bişi yapmıyor. Yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hakem kırmızı kart olur seçeneğine yüklü basmış galiba. Sefa'nın yaptığı da doğru değil ama en fazla sarı verilebilirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

8. Default

2-0 yenilmemize rağmen gayet üstün ve göze hoş gelen bir futbol oynadık . Belki Özgür Çek sol bek'e çekilip Emre Çolak , Emrah Başsan'dan biri sol önde olsaydı gol yollarında etkili olabilirdik ancak hala şansımız var gelecek için de bu gençlerden umutluyum . Tek eksik gurbetçi gençlerimizin çağrılmaması , bu takıma Tolgay Arslan , Serdar Gürler , Yunus Mallı , Atila Turan(Fransa'yı tercih edip etmediğini bilmiyorum FM'e göre öyle ) gibi isimlerin çağrılmadığını merak ediyorum .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sadece ilk yarıyı izledim buna göre yorum yapcak olursam italya önümüzdeki 10-15 yıl daha kaleci problemi çekmez

Mesaj Yetkileri